Vanmiddag gebeld door OpGroen. Aangezien het op dat moment niet uitkwam, heb ik een terugbel verzoek gemaakt. Afgesproken dat de persoon tegen drie uur terug zou bellen. Tot op heden niet gebeurd,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- De telefoon werd snel beantwoord - De medewerker ging heel duidelijk stap voor stap door de procedure heen - Zij lichtte ook duidelijk de (financiële) consequenties toe - Zij was behulpzaam bij... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij OpGroen helpen wij klanten het maximale uit het leven te halen. Wij maken verzekeren makkelijk en overzichtelijk, online en met persoonlijk advies binnen handbereik. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste dekking of het beheren van de polis, wij zorgen ervoor dat de verzekeringen perfect passen bij de situatie van de klant. Precies goed, niet te veel, niet te weinig. OpGroen. En door!
Holandia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Tot op heden niet gebeurd, uiteindelijk zelf maar contact opgenomen. Iets wat een behoorlijke opgave blijkt te zijn.
Uiteindelijk wel iemand aan de telefoon gekregen, deze kon niet zien wie mij gebeld heeft en ook niet waarom. Jammer, maar als de hoorhulp verzekering afgelopen is, zeg ik de verzekering op en ga naar een ander toe.

Odpowiedź od OpGroen
Had een schade onder mijn aansprakelijkheids-verzekering. Ze proberen dit zoveel mogelijk op de inboedelverzekering van de schadelijdende partij af te schuiven. Die ging overigens zonder gedoe over tot uitkering. OpGroen stuurt een schade-expert langs bij de partij die de schade heeft geleden, zelfs als je aangeeft dat hetgeen dat is beschadigd is opgestuurd naar een specialist ter reparatie en er dus niets is om naar te kijken. Totaal zinloos en tijdsverspilling, en als je daar iemand over probeert te spreken krijg je iemand aan de lijn die niet zelf kan nadenken, je een kwartier in de wacht zet en dan met niets anders komt dan dat dit zo moet. Paarse krokodil ten top. Ik ga snel overstappen naar een andere partij.

Odpowiedź od OpGroen
In augustus 2025 een eenvoudige aanrijding gehad. Nu in april 2026 nog steeds niet afgehandeld. Ik kreeg aanmaningen over een rekening van tegenpartij. Omdat Opgroen niet reageerde heb ik die uiteindelijk zelf maar betaald om niet in problemen te komen. Dat geld wil ik graag terug van Opgroen maar ik hoor er niets over. Ik word nergens over geïnformeerd, dossier is niet zichtbaar op internet, ik kan dus ook niets toevoegen of communiceren met ze en weet ook niet wat status is. Eerdere vragen worden niet beantwoord en telefonisch niet bereikbaar. Ze lijken van aardbodem verdwenen. Weet niet hoe het verder moet.

Odpowiedź od OpGroen
Na meerdere pogingen om contact te krijgen met Opgroen ben ik helaas erg teleurgesteld in de service.
Ik heb in totaal vier keer moeten bellen en ongeveer twee uur in de wachtrij gestaan. De eerste gesprekken waren op zich niet slecht, maar ook niet echt behulpzaam. Het ging echter volledig mis bij het laatste gesprek.
De medewerker die ik sprak verhief haar stem en begon zelfs te schreeuwen, wat absoluut onacceptabel is richting een klant. Later in het gesprek bleek dat mijn punt wél klopte en dat dit ook al bevestigd was door eerdere collega’s in de berichtgeschiedenis. Als de medewerker dit vooraf had gelezen, had deze situatie voorkomen kunnen worden.
Hoewel ze uiteindelijk een stap terug deed en mij probeerde te helpen met een vervroegde opzegging van mijn autoverzekering, bleef de communicatie onaangenaam. Toen ik rustig aangaf dat het schreeuwen niet nodig was geweest, begon ze opnieuw op een hoge toon te praten en uiteindelijk hing ze zonder waarschuwing de telefoon op.
Dit soort behandeling is voor mij onacceptabel. Dus mensen, als jullie een goede verzekeraar willen, een verzekeraar die jullie helpt met jullie problemen en waar je op kunt vertrouwen, dan kan ik jullie vertellen:
bij Opgroen moet je niet zijn.

Odpowiedź od OpGroen
Vreselijk, ik wilde graag uitstel van betaling vragen. Ik had daar al twee mails over gestuurd, helaas geen reactie. Bel ik op, kunnen ze het niet nakijken en met de afdeling debiteuren kun je alleen mailen en niet bellen. Het antwoord kan wel een paar weken op zich wachten. Nou ja, wat een service. Ik ga deze verzekering opzeggen.

Odpowiedź od OpGroen
Het betreft een autoverzekering die via Opgoen liep. In november 2025 ontvingen we een brief waarin een premieverhoging van enkele dubbeltjes werd aangekondigd t.g.v. toegenomen servicekosten. Heel netjes, we verwachtten daardoor geen extreme premieveranderingen. In december 2025 ontvingen we een verlengingsfactuur met dank voor het vertrouwen! en een premieverhoging van meer dan 70% (verhoging met ca 700 euro per jaar). Zonder specifieke toelichting. Die kwam er na bevraging ook niet, maar wel een alternatief aanbod met een jaarpremie die ca 900 euro lager ligt, waarmee Opgroen zelf eigenlijk ook aangeeft dat de lopende verzekering niet marktconform is en goed voor ons als klant. We vinden dat Opgroen geen invulling geeft aan klantvriendelijk adviseren, maar dat wel zou moeten doen (ook volgens haar eigen presentaties op de site). Maar als klant kun je maar beter zelf de premieontwikkeling in de gaten houden, vertrouwen in Opgroen zou misplaatst zijn. Bij dit soort niet markconforme, extreme verhogingen zou Opgroen moeten waarschuwen en pro-actief adviseren. Voor de tijd dat de correspondentie hierover heeft gelopen, is gewoon de hoge premie berekend. Ook dat is bepaald niet klantvriendelijk.
Het contact met Carla is prima geweest maar ik weet niet of jullie je realiseren dat dat wat mij overkomen is voor mij niemandsland betekende. Geen idee van de tijd die ermee gemoeid zou gaan. Mijn tip is dan ook" geef aan het begin aan wat de duur is van het hele traject.

Odpowiedź od OpGroen
Als zzp-er zocht ik een financieel expert om de waarde van mijn in de jaren opgebouwde levensverzekering zo goed mogelijk om te zetten in een langlopende periodieke uitkering.
Ruud van Schie heeft mij in verschillende gesprekken overzichtelijke opties voorgelegd en duidelijke adviezen gegeven en mij uiteindelijk begeleid in het maken van, naar mijn inziens, de beste keuzes.
Ik kijk terug op een professioneel, prettig en gedegen contact en geniet sinds kort met meer dan tevredenheid van mijn pensioen.

Odpowiedź od OpGroen
Slechte verzekering. Vorig jaar een auto laten verzekeren, had de vrouw de verkeerde kenteken ingetoetst, alhoewel ik het meerdere malen had herhaald etc. Duurde lang voor dit gefixt werd ook (wel lieve vrouw). Verder slechte service, wordt niet goed geholpen met problemen en soms arrogante medewerkers. Niet aangeraden

Goed advies gekregen!
Veel tijd in gestoken en goed geholpen en afgesloten de polissen!

Odpowiedź od OpGroen
verzekering opgezegd voor mijn moeder. Brief/mail met bevestiging ontvangen in december 2025. Wat blijkt krijgt ze toch nog een factuur voor haar verzekering. Mail gestuurd met kopie van de beeindigingsmail maar krijg geen reactie. Het bedrag terug laten boeken. In februari een herinneringsmail dat er een openstaande factuur is. Wederom hierop een mail gestuurd dat de verzekering is beëindigd nav overlijden van de verzekerde. Geen reactie van de debiteuren afdeling. Wat schetst in maart wederom een herinneringsmail dat de factuur nog niet is betaald en er anders een incassoprocedure wordt opgestart. Nogmaals alle mail van OpGroen opgestuurd met bewijs dat de verzekering al in december is beëindigd. Tot vandaag eind maart 2026 geen reactie. Wat slechte klantenservice.
Ter aanvulling heb ik 24 maart contact gehad met de Klachtenafdeling van OpGroen. Hierbij zijn zaken snel en adequaat opgehelderd en afgehandeld. Dossier gesloten.

Schadegegevens
Dossier 10P253011428
Gegevens verzekerde
Naam verzekerde Bogers, L.
Relatienummer 23771|60271858
Bericht
Door Verzekerde
Datum / tijd 11-03-2026 12:21
Tekst Zo ik heb een Review geplaatst bij Trust pilot daar op heb ik van op
groen een aan vraag gekregen voor meer informatie.
Dat is nu nog eens het hele verhaal we hadden op 13-05-2025 aanrijding
hebben het schade formulier uitgevuld schade laten taxeren raport
toegestuurd.
Van op groen brief gekregen dat het geld binnen 30 dagen op de
rekening zou een bedrag van 6648.81 euro staan gezien dat het
rekeningnr niet kloppt meteen opgebeld dat door gegeven alles ok dan
nieuwe brief gekregen dat binnen 5 dagen hwt bedrag van 7164.36
euro op de goede bankrekening nr staat gekontroleerd bankrekening
nr kloppte op naam van Elke Krukel dat is mijn schoondochter van dit
rekening nr werden ook de premies betaald maar na een Week stond
er nog niks op weer gebeld en als bewijs alle afschriften gestuurd met
de bank gebeld of er mischien een boeking heeft plaats gevonden maar
heeft niet plaats gevonden dan alles weer naar op groen door gegeven
en als antwoord foute rekening nr voor hun afgehandeld terwijl op de
brief die op groen gwschreven hat dat het binnen 5 dagen er op zou
staan exact dat rekening nr stond waarvan ik de afschriften gestuurd had
weer kontakt opgenomen heb zeker 20 keer kontakt gehad in diw hele
tijd met op groen en iedereen vertelde me weer eem an der verhaal toen
weer informatie gehaald bij de ingb bank of er een bankrekening nr is op
de naam Lisa Bogers maar er is geen bankrekening nr op die naam weer
door gegeven de bank dat er een fraude gebeurd zou kunnen zijn na dat
ik hun dat verhaal verteld had weer kontakt opgenomen met op groen
kreeg ik als antwoord uk moest maar een klacht indienen bij kifid ik vind
dat persoonlijk onmogelijk hoe je als klant zo behandeld kan worden en
nu nog steeds geen oplossing gevonden.
Ik heb me ingeloggt oo het account en heb gezien dat er 2 schades zijn
opgelijst terwijl er maar een schade heeft plaats gevonden ook allemaal
een beetje verwarend
Hier dus maar weer want van jullie neemt niemand kontakt met mij op.
In plaats dat jullie eens kijken waar dat geld wat ons wettelijk toestaat geland is kan toch niet zijn dat iemand anders onze schadevergoeding gekregen heeft zo moeilijk kan dat niet zijn zij de man van de ingb Bank om na te vragen of de storting die jullie hebben gedaan aan de verkeerde persoon is uitbetaald en dat dan korrigeren en het nu eens uitbetalen aan het rekeningnr dat in de brief stond die jullie gestuurd hadden dat het bedrag binnnen 5 werkdagen erop zou staan dit is het bankrekening wat vermeld stond in jullie brief dus onzin dat het het foute rekeningnr is dat is het nr wat jullie želf hebben aangegeven in deze brief . Ik hoop nu echt dat het eindelijk eens geregeld word dan alleen maar lege beloftes worden gedaan

Odpowiedź od OpGroen
Mijn schoonmoeder heeft per ongeluk een verkeerde informatie gegeven door een verkeerd cijfer. I.p.v. een drie gaf ze een twee door en wordt nu gezien als fraudeur. Hoe is dit mogelijk? Een vrouw van in de zestig die dacht dat ze iets goed deed te bestempelen als fraudeur. En dan ook nergens meer een verzekering kan afsluiten doordat uit de verzekering is gezet. En terwijl deze maatschappij zelf in gebreke is gebleven door een achterstand van 4 maanden, en door zelf een fout te maken in de polis.
Beste Hermien het siert je dat je meer gegevens wil hebben, dat wil ik ook wel doen maar ik weet niet wat mijn referentie nummer is.

Odpowiedź od OpGroen
Een van de slechtste verzekeringen die ik in meer dan twintig jaar heb gehad.
Alles is duur, ze verzekeren je dat alles goed komt, maar als je ze ECHT nodig hebt, is er niemand meer om je te helpen.
En voor de schamele ondersteuning die je krijgt, ontvang je zes maanden later een extra factuur “omdat deze dienst niet gedekt was ondanks je omniumverzekering”.
Ik raad NIEMAND aan om een verzekering bij OPGROEN af te sluiten.

Odpowiedź od OpGroen
No communication possible outside office hours by e-mail or message service, Only calling during office hours where you have to wait longer than 30 minutes before someone is available.
When requested for a written confirmation of the information provided, nothing received.
Be aware they charge service expenses which is not proportional to the amount of days the insurance is prolonged. Ridiculous as nothing is mentioned about any service costs in the conditions.

Odpowiedź od OpGroen
Ik werd telefonisch goed ondersteund door, volgens mij, Jacob. De communicatie was erg prettig en duidelijk. Hij nam de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en probeerde echt mee te denken. Dat gaf me in ieder geval het gevoel dat mijn zorgen serieus werden genomen.

Odpowiedź od OpGroen
40 min aan de telefoon wachten en dan worden geholpen door een onvriendelijke meneer
Vervelend de dame een paar
Maanden geleden was super vriendelijk

Odpowiedź od OpGroen
Ik probeer al maanden in contact met jullie te komen maar dat wil maar niet lukken. Zojuist eindelijk iemand aan de telefoon gehad en die kon me natuurlijk niet helpen. Ik zou doorverbonden worden naar een ander afdeling en zelfs dat kunnen ze niet. Als je nogmaals belt met ze krijg je te horen dat zij jou terug hebben gebeld.

Odpowiedź od OpGroen
Ga hier direct weg, wat een waardeloze organisatie. Ik heb schade gemeld en ben al meer dan een jaar bezig om deze uitbetaald te krijgen. Iedere keer moet ik weer nieuwe documenten uploaden waar vervolgens niks mee gebeurt. Service is nul, niet bereikbaar. Het enigste wat ze wel precies op tijd doen is de premie van mijn bankrekening schrijven.

Odpowiedź od OpGroen
Hopeloos. Schadedossier niet toegankelijk, geen antwoord op vragen, plotsklaps een ongevraagde verzekeroing op de factuur, onbereikbaar. Ik stap over.

Odpowiedź od OpGroen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.