Bleu Sea Hotel Alimos is hooguit 2 sterren. Geen lunch en geen diner mogelijkheid. Ontbijt is karig en altijd hetzelfde. Naast parkeergelegenheid van max. 10 auto's geen extra service van hotel zelf.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wij verbleven eerst bij Long Beach, maar zijn uiteindelijk naar Haydarpasha Palace gegaan en daar merkten wij direct een groot verschil. De sfeer, service en kwaliteit zijn daar veel beter. Bij H... Zobacz więcej
De kamer was erg eenvoudig. Maar 1 stoel op een 2persoonskamer. We hadden de pech dat er snachts uren!!! flinke herrie was aanwerkzaamheden op de straat, pal onder ons raam. Veel geschreeuw naar el... Zobacz więcej
Ernstige tekortkoming in dienstverlening. Op 29 mei boekte ik via Hotels.nl een kamer bij Novotel Maastricht. Bij aankomst bleek er geen kamer beschikbaar, ondanks een bevestigde reservering e... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vanuit het hoge noorden werken wij in Groningen aan jouw ontspanning en plezier. Onze missie is Easy going: wij zorgen ervoor dat jij je ontspannen voelt vanaf het moment dat je op Hotels.nl terechtkomt. Ontsnap aan de drukte van alledag en droom heerlijk weg naar je volgende avontuur. Wij vinden jouw perfecte match, met nét dat beetje extra; de mooiste bubbelbaden, unieke suites of bijzondere hotels. Met fijne extra’s die bij de prijs inbegrepen zijn, krijg jij écht waar voor je geld. Een uitgebreid ontbijt, een Michelin Sterren diner of ontspannen in een luxe wellnessresort, bij Hotels.nl kan het allemaal!
Dane kontaktowe
Osloweg 53 FG, 9723 BH, Groningen, Holandia
- 050-3175510
- info@hotels.nl
- www.hotels.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Duidelijk en snel!
We went and stayed in the hotel Miss…
We went and stayed in the hotel Miss Sophie new town in Prauge, the location was fine, helpful employees, good breakfast and very clean room, that was up to our expectations.
Ik boek alleenmaar via Hotels.nl!
Ik boek alleenmaar via Hotels.nl!
1. Nergens goedkoper!
2. Snel te boeken en overzichtelijk.
3. Optie tot betalen bij het hotel zonder creditcard.
Gewoon top! Dank jullie wel :)

Odpowiedź od Hotels.nl
Duidelijk en eerlijk de rest vertel ik…
Duidelijk en eerlijk de rest vertel ik aan het einde van mijn bezoek mvg Frank
De website met mooie aanbiedingen is overzichtelijk, goed ingedeeld, snel boekbaar
De website met hele mooie aanbiedingen is overzichtelijk en snel te boeken. Informatie is duidelijk. Misschien handig erbij te zetten dat de servicekosten wel altijd direct betaald moeten worden, maar is verder geen probleem!

Super snel reserveren!
mooie site en alles erg duidelijk !
mooie site en alles erg duidelijk !
De boeking wast zo gepiept;)
Makkelijke site om te boeken
Makkelijke site om te boeken. Duidelijke omschrijvingen van wat te verwachten.
Annuleren
We hadden geboekt en op t laatste moment moesten we annuleren, helaas!
Geen enkel probleem!
Super!*

Makkelijk boeken duidelijke voorwaarden
Wilde niet reserveren
Wilde niet reserveren, maar alleen een prijsopgave, omdat de website niet voldoet! En nu wordt er al € 9,90 aan servicekosten gevraagd, zonder, dat enige service werd verleend!

Servicegebühren bei Anfrage???
Unverschämt. Über check24 dann auf eine Anfrage zu einem Hotel in den Niederlanden gelandet (Umweg über Hotels.nl) dort eine Reservierungsanfrage gestartet, erweist sich dann als Buchung (???) mit dem Verlangen einer Servicegebühr von 19,80 €. Unverschämt. Was ist das für ein Dienstleister.

Odpowiedź od Hotels.nl
een prima hotel met veel ruimte in snel…
een prima hotel met veel ruimte in snel geboekt bij Hotels.nl
Duidelijk netjes betrouwbaar
Vergelijken loont.
Voordat ik daadwerkelijk ga boeken doe ik eerste een uitgebreid onderzoek op internet. Verbazingwekkend dat toch heel vaak hotels.nl er als goedkoopste uitkomt. Dik tevreden met de aanbiedingen en altijd hele goeie hotels. Dit weekend naar Arcen ben benieuwd hoe dit gaat bevallen.
Boeking ging vlot en website was…
Boeking ging vlot en website was duidelijk.
Ben benieuwd of alles bij het hotel ook soepel gaat.
Parkhotel Arcen
De korting t.o.v. de directe website is geweldig, daar in tegen betaal je wel service kosten. Prijzen zijn inderdaad scherp. Hotel is wel bekend en zeer populair. Heerlijk met ontbijt en zwembad.
Klar und deutlich
Übersichtlich,schöne Bilder, gute Beschreibung der Zimmer.
Mooie prijs
Leuke aanbiedingen en keus genoeg in hotels. Snel geregeld.
Doświadczenie Trustpilot