Hotels.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Bleu Sea Hotel Alimos is hooguit 2 sterren. Geen lunch en geen diner mogelijkheid. Ontbijt is karig en altijd hetzelfde. Naast parkeergelegenheid van max. 10 auto's geen extra service van hotel zelf.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Wij verbleven eerst bij Long Beach, maar zijn uiteindelijk naar Haydarpasha Palace gegaan en daar merkten wij direct een groot verschil. De sfeer, service en kwaliteit zijn daar veel beter. Bij H... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

De kamer was erg eenvoudig. Maar 1 stoel op een 2persoonskamer. We hadden de pech dat er snachts uren!!! flinke herrie was aanwerkzaamheden op de straat, pal onder ons raam. Veel geschreeuw naar el... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ernstige tekortkoming in dienstverlening. Op 29 mei boekte ik via Hotels.nl een kamer bij Novotel Maastricht. Bij aankomst bleek er geen kamer beschikbaar, ondanks een bevestigde reservering e... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Hotel

Napisane przez firmę

Vanuit het hoge noorden werken wij in Groningen aan jouw ontspanning en plezier. Onze missie is Easy going: wij zorgen ervoor dat jij je ontspannen voelt vanaf het moment dat je op Hotels.nl terechtkomt. Ontsnap aan de drukte van alledag en droom heerlijk weg naar je volgende avontuur. Wij vinden jouw perfecte match, met nét dat beetje extra; de mooiste bubbelbaden, unieke suites of bijzondere hotels. Met fijne extra’s die bij de prijs inbegrepen zijn, krijg jij écht waar voor je geld. Een uitgebreid ontbijt, een Michelin Sterren diner of ontspannen in een luxe wellnessresort, bij Hotels.nl kan het allemaal!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Boeking wilde niet lukken

Ik wilde boeken met de geboden keuze om direct te betalen (dus niet met creditcard maar bijv. Ideal). Meerdere keren en op 2 devices geprobeerd meer ik kreeg telkens de melding van een 'interne server error".
Nogmaals geprobeerd en dan gekozen voor betaling middels creditcard en toen ging het wél.

10 sierpnia 2022
Logo Hotels.nl

Odpowiedź od Hotels.nl

Beste, bedankt voor deze informatie! Spijtig, dat het betalen met de gewenste betaalmethode niet is gelukt. Zouden we meer mogen ervaren over welk hotel het ging? Dan kunnen wij even nalopen wat hier mis gaat. Wij zijn bereikbaar op info@hotels.nl. Bij voorbaat dank!

Oceniono na 1 z 5

Ich wollte für mich und meine Kinder…

Ich wollte für mich und meine Kinder eine Hotel buchen, leider ist sm Ende der Buchung keine Kinder eingefügt worden. Die Empfehlung war das Hotel anzufragen, natürlich war für das Hotel kein Zimmer mehr mit Kinder verfügbar, so dass wir nicht buchen konnten und das Hotel uns eine Absage erzeilt haben. Trotzdem bekomme ich ständig Erinnerung den Servicekosten zu begleichen. Man kann noch nicht mal ein Widerspruch einlegen , es ist ein Mist , und sehr unseriös. Ich habe andere Möglichkeiten Hotels zu buchen , aber sowas von hotels nl finde ich unverschämt. Abzockerei 20 euro und keine Leistung ethalten.

8 sierpnia 2022
Logo Hotels.nl

Odpowiedź od Hotels.nl

Beste Aya, die Möglichkeiten und Konditionen für extra (Kinder)Betten vermeldet das Hotel in den Hotelinformationen, dies ist abhängig vom Zimmertyp und immer auf Basis von Verfügbarkeit. Darum ist bei uns nicht möglich, Kinder über unser Buchungssystem hinzuzufügen, dies geht nur über Kontakt mit dem Hotel. Daher wäre es besser gewesen, vor der Buchung Kontakt aufzunehmen, da die Servicekosten wie auf dem Buchungsformular angegeben normalerweise nicht erstattbar sind. Bitte schreiben Sie uns eine eMail an info@hotels.nl unter Angabe Ihrer Buchungsnummer, dann schauen wir gerne, was wir für Sie tun können.

Oceniono na 5 z 5

Hotel asteria family sunny beach bulgarije

Ik wou graag een positieve beoordeling geven over dit bepaalde hotel.vorig jaar noemde het hotel nog zornica maar sinds kort is dit veranderd naar asteria.niet veel mensen weten dit waardoor de bezetting in het hotel heel laag was.wij hebben daar nochtans een prachtige tijd gehad en 2 weken verbleven.wij hebben ons geen seconde verveeld.zeer proper onderhouden met prachtig zwembad,vriendelijk personeel en een top animatieteam! Ook even rechtzetten dat dit hotel te verkrijgen is bij corendon maar de info klopt niet.want dit hotel is 24/24 ultra all inclusive ipv tot 23h zoals het daar staat.eten was zeer lekker en alles was voorgesteld gelijk een schilderijtje.zeer smakelijk allemaal en super lekkere cocktails.geen flauwe zoals in sommige andere hotels.ik heb niets dan lof voor dit hotel en vooral veselina was een top vrouw die iedereen een persoonlijke rondleiding gaf in gans het hotel.ook kiko van het animatie team is top,maar de rest ook want ze zijn met 5.ik kan zo nog een tijdje doorgaan met positieve dingen te schrijven maar ik zou zeggen,see it for yourself.echt een aanrader!!!

9 lipca 2022
Oceniono na 5 z 5

Echt een aanrader!!!!

Appartement met 2 ruime slaapkamers (met fijne airco) en een keukentje met tafel en extra bed (bank). Mooie badkamer en nog een losse wastafel met spiegel (in de gang dus fijn als je met meerdere mensen bent die zich willen opmaken ofzo zodat de volgende al kan douchen). Ook nog een lekker balkon met tafel en stoelen en wasrek. Elke 2 dagen schone handdoeken. 2 zwembaden met fijne ligbedden en veel schaduw. Op loopafstand van supermarkt en strand (Starbeach) Lopen naar de 'Strip' waar alle bars en restaurants zitten (voor jongeren) is ongeveer 15-20 min. Heel leuk langs allemaal winkeltjes. Met de taxi kost het 10 euro (dat is lekker voor de terugweg). Echt een aanrader. Zeer vriendelijk personeel!!!

8 lipca 2022

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej