Zobacz, co mówią recenzenci
Horago er genialt🌟 stort udvalg af restauranter og cafeer som vokser hver dag. Nemmere at finde lokale spisesteder . Ordre klar ved blot et par klik mens man samtidig kan sidde og hygge med selskabet... Zobacz więcej
Bedste app til at gøre restaurant og cafebesøg nemmere 👌🏾☺️ Man slipper for at sidde og vente på tjeneren både ved bestilling og betaling, da det hele klares nemt og hurtigt igennem Horagos app... Zobacz więcej
Er helt vild med konceptet omkring Horago. Det er bare tusinde gange hurtigere nemmere, når du kan bestille direkte fra bordet. Man undgår lang ventetid, og det er bare overordnet mega genialt!
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Horago is an eMenu ordering system for the food and beverage industry. We handle hundreds of thousands of orders every year for forward-thinking businesses around the world.
Dane kontaktowe
Kongensgade 34, 6700, Esbjerg, Dania
- +4542332653
- info@horago.com
- www.horago.com
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Det er super nemt at bestille og du…
Det er super nemt at bestille og du skal ikke brug energi på at kigge efter en tjener for at få lov til at bestille din mad. Elsker det!! Synes det er fantastisk opfindelse.
Horago er genialt🌟 stort udvalg af…
Horago er genialt🌟 stort udvalg af restauranter og cafeer som vokser hver dag. Nemmere at finde lokale spisesteder . Ordre klar ved blot et par klik mens man samtidig kan sidde og hygge med selskabet 👏
Bedste app af madbestilling i dagens dato
Jeg er en kæmpe mad elsker og jeg spiser ude hver uge! Så fandt jeg Horago, og det er så fedt at det hele går under en enkelt app over ens telefon især herunder Corona tiderne så er det betryggende at man ikke behøver så meget nærkontakt ift bestilling af mad og ventetid også! ☺️
Man bestiller nemt over appen fra ens telefon også behøver man ikke engang vente på at en tjener kommer ned til en da det kan tage lang tid hvis der mange der skal betjenes. Dejlig nemt med denne opfindelse, det noget vi skal sætte meget mere i fokus i Danmark, da det gør madbestilling både sjovere, hurtigere og mere enkelt!
5 stjerner herfra
Smart og nem måde at bestille på
Smart og nem måde at bestille på! Det er så rart at have tid og ro til at bestille sin mad, uden at skulle vente på en tjener ☺️
Bedste app til at gøre restaurant og…
Bedste app til at gøre restaurant og cafebesøg nemmere 👌🏾☺️
Man slipper for at sidde og vente på tjeneren både ved bestilling og betaling, da det hele klares nemt og hurtigt igennem Horagos app ❤️☺️
5 store stjerner herfra ❤️☺️
Appen virker ubeklageligt
Appen virker ubeklageligt! Jeg har været glad for at bruge den 😄
Elsker Horago bruger altid appen vis…
Elsker Horago bruger altid appen vis man kan! Klar anbefaling 😍
jeg har brugt Horago nogle gange og har…
jeg har brugt Horago nogle gange og har HVER gang haft en god oplevelse! Jeg er super utålmodig og nogle gange kan man vente lidt for længe på en tjener, men med Horago appen har du mulighed for at bestille med det samme!! Så bliver det altså ikke nemmere😍
Virkelig smart
Virkelig smart. Rart ikke at skulle sidde og vente på en tjener både ved bestilling og betaling. Kan klart anbefales.
Horrible app
Not what i expected at all. Ugly design, very few options and the app didn’t work when we had to order so we had to do it the old fashioned way - I do not recommend
Vi fik bestilt og betalt med det samme
Vi fik bestilt og betalt med det samme, super app og vi glæder os til at følge med i rejsen fremover!
Mage til fusk
Jeg downloadede app’en for at bestille i den cafe, jeg sad på. Jeg betalte mere end 700 kr før jeg havde fået serveret første drink. Fair nok.
Tjeneren kommer så, efter betaling, og forklarer mig, at de desværre ikke serverer juice efter kl 20 - hvilket hverken er nævnt i app eller på menukort. Hertil beder jeg så om at få refunderet mine 118 kr. “Det kan du desværre ikke. Du kan ringe ind til virksomheden, så kan de refundere pengene”.
I dag har jeg ringet til virksomheden efter det nummer der står på deres egen hjemmeside: “Nummeret eksisterer ikke” fortæller stemmen mig.

Odpowiedź od Horago
It has been great working with Matthias…
It has been great working with Matthias from Horago!
Fast reply times and always available for help.
Looking forward what the future will bring!
Genialt koncept
Genialt koncept. Nemt, frit og bakterievenligt. Kan klart anbefales😊
Super god og relevant App
Super god og relevant App. Har kun haft gode oplevelser med den også er den nem at bruge. Jeg elsker at man kan slipper for at bruge de bakterierfyldte menukort også kan der betales med det samme. Mega fedt koncept
HORAGO
HORAGO. sikke noget Møg. At de skal have navn ,@, adresse og telefon Nr. for at mand kommer tilfældigt forbi og gerne vil nyde lidt godt. jeg har ikke mulighed for at få denne abe på min telefon og hvad er det for en service når jeg betaler noget mere end i Brugsen så er det for dårligt at der også er indført selvbetjening til en Langt højere pris på de stæder der har HORAGO. en-nu en gang sikke noget MØG; Stig Holm.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.