Linucare Recenzje 57

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Når man køber knappen står der ikke noget om at det kræver abonnement på deres app for overhovedet at kunne bruge den. Det er simpelthen for dårligt og useriøst.

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Tryghed, omsorg og pris i allerhøjeste potens! Genialt produkt - nem at bruge, nemt at forstå funktionerne, nemt at sætte op og få til at fungere. Tryghed for både mig og min gamle far, der bor a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Deres app er god og opfylder mine (konens) behov. Jeg kan enkelt og let tilkaldes, nås/hvis hun behøver hjælp. GPS navigation viser vej til hende-helt fint. Nu kan hun gå i skoven og plugge svamp... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Producent oprogramowania

Napisane przez firmę

Linucare er en app med tilhørende tryghedsknap (bluetooth), som kan anvendes til at kalde på hjælp i akutte nødsituationer. Når man aktiverer sin alarm fra appen eller en tryghedsknap, vil de nærmeste i ens netværk (f.eks. naboer, venner eller familie) modtage alarmen, og herefter blive navigeret. I appen kan man joine eller oprette grupper som udgør ens netværk. Dvs. at en person f.eks. kunne have 3 grupper: ”naboer”, ”venner” og ”familie”.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Snyder bevidst kunder

7 czerwca 2026

Hej Marcus

Tak for anmeldelsen.

Vi har for nyligt lavet en ændring i vores priser og abonnementsstruktur. Det har vi forsøgt at informere om via mail/i appen, ligesom vi også har opdateret informationen på vores hjemmeside:

Det kan dog sagtens være, at vi i processen ikke har været tydelige nok — og det beklager vi.

Vi har tilbudt alle kunder, som ikke ønsker at fortsætte med det nye abonnement, enten at få pengene tilbage for produktet eller at få et gratis abonnement i en periode.

Kunne det være relevant for dig/jer?

Så ring gerne på 30 70 60 20 eller skriv til os på [kontakt@linucare.dk]

Vh
Nicklas // Linucare

Glimrende service

Som ældre (mig) kan opsætningen godt drille lidt - men man kan trygt købe en Linucare trykknapalarm, idet hjælp til opsæltningen er uovertruffen - med venlig og tålmodig vejledning og endda fjernindgriben, så opsætningsfejl bliver korrigeret.
SUPER service. ALT virker perfekt.
PS: Jeg er ikk i familie med nogen fra Linucare.

5 lutego 2026

Tak for god tlf

Tak for god tlf. service i dag

14 sierpnia 2025

Hej Peder,
Tusinde tak for anmeldelsen! Det er vi rigtig glade for at høre. Du er altid velkommen til at ringe :-)

Oceniono na 5 z 5

Super god hjælp til dem der har brug…

Super god hjælp til dem der har brug for en nem og brugervenlig alarmknap, som virker hver gang. Nem opsætning.

24 listopada 2025

Odpowiedź od Linucare

Tusinde tak for anmeldelsen Karsten! Det er vi rigtig glade for at høre :-)

Oceniono na 4 z 5

En god behandling :

Jeg føler mig godt vejledt og fik en grundig opfølgning, da der viste sig indledende problemer.

6 listopada 2025

Odpowiedź od Linucare

Hej Svend Ove. Tusinde tak for anmeldelsen. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe yderligere!

Superfint nødkald

Superfint nødkald, let at sætte op og virker fint. Vores brugere køber ofte pakken med 3 nødkald i -så kan de sætte et nødkald op i badeværelset (hvor mange af og til falder når der er sæbe på gulvet). Derudover har de så et ved bilnøglerne og et når de cykler i skoven.
Kurt Jensen, IT-Caféen ÆldreSagen Juelsminde.

19 września 2025

Odpowiedź od Linucare

Tusinde tak for anmeldelsen Kurt! Det er vi rigtig glade for at høre :-)

Super velfungerende

Super velfungerende, hurtig ekspedition og meget fin kundeservice 🤩

14 września 2025

Odpowiedź od Linucare

Hej Karina. Tusinde tak for den fine anmeldelse. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med noget!

Falsk tryghed

Øv, vi havde håbet på en tryghed ift at vores gl mor nemt kunne få fat på os hvis hun falder. Måske skulle udbyder færdigudvikle den før knap og appen sælges. Desværre virker appen sjældent første gang hver gang vi tester. Kortet virker ikke så vi vil ikke kunne se hvor min mor befinder sig, skulle ulykken ske (og det er ikke pga indstillingerne). Alarmen slukkes ikke når alle har besvaret og også min mor har slukket. Appen sluger al strøm på telefonerne da alle indstillinger skal accepteres så appen har fuld adgang til funktionerne på alle vores mobiler. Det må kunne gøres bedre…

31 sierpnia 2025

Hej Esil

Vi opfordrer altid til, at man kontakter os, hvis man har problemer med opsætningen.
Jeg mindes ikke, at du har kontaktet os, så må du meget gerne ringe til mig på 30706020 eller skrive til kontakt@linucare.dk
– så hjælper jeg med at finde en løsning.

Vh
Nicklas

Kan virkelig anbefales

Godt produkt - der virker.
Meget betryggende for de gamle i familien.
Stor anbefaling til andre med svagt gående 👍
Giver virkelig en god tryghed.

25 kwietnia 2025

Odpowiedź od Linucare

Hej Lone – tusind tak for de pæne ord. Ring endelig, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.
God weekend!

Glimrende

Virker præcis som livet.

24 kwietnia 2025

Hej Anne.

Dejligt at høre, at alt virker præcis som ønsket.

God dag.

Oceniono na 5 z 5

Godt produkt til fair pris

Godt produkt til fair pris. Virker perfekt til formålet.

10 kwietnia 2025

Hej Torben.
Tak for anmeldelsen – det er vi glade for. Ring/skriv endelig , hvis I får spørgsmål.
God dag.

Oceniono na 5 z 5

Har været umulig at få kontakt med…

Har været umulig at få kontakt med siden jeg modtog Tryghedsknappen.

14 lutego 2025

Hej Jens

Tak for anmeldelsen.
Jeg har sendt dig en mail. Du er også velkommen til at ringe på 30706020, alle hverdage fra 8-17.

Vh Nicklas // Linucare

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej