Hurtig hjælp, selv lørdag eftermiddag kl 15.20, god service, man føler sig velkommen, smilende og venlig betjening. 20 min så virkede ladestikket igen. Kan kun anbefale denne butik
Har haft en IPhone 13 liggende nogle måneder, som var komplet død. Ingen af de steder vi har været med den, kunne gøre noget ved den. Så var vi i Sillebroen i tirsdags og ser tilfældigt denne lill... Zobacz więcej
Jeg havde et akut problem med telefonen, og fandt frem til MobilVolt, som løste problemet på 20 minutter. En yderst venlig, kompatibel og imødekommende ekspedient. Jeg kan må medgive mine bedste anb... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Velkommen til MobilVolt! Vi er din pålidelige partner, når det gælder hurtig og professionel reparation af smartphones, tablets, computere og spillekonsoller. Uanset om du står med en knust skærm, et dødt batteri eller mere komplekse hardwareproblemer, står vores erfarne teknikere klar til at hjælpe dig. Hos MobilVolt vægter vi kvalitet, gennemsigtighed og god kundeservice utrolig højt. Vi bruger reservedele af højeste kvalitet for at sikre, at dit udstyr fungerer optimalt igen. Besøg os i vores butikker i Frederikssund og på Frederiksberg – vi giver din elektronik nyt liv! Vi sætter stor pris på din feedback, så del endelig din oplevelse med os her på Trustpilot.
Dania
- www.mobilvolt.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk god og venlig service
Fantastisk god og venlig service. Fint udvalg og priser. Kan varmt anbefales!
Virkelig god service
Virkelig god service! Dejligt hurtigt og nemt. Søde medarbejdere kæmpe anbefales fra mig!😄
Super god service og flinkt og…
Super god service og flinkt og hjælpsomt personale. Gode rabatter ved flerkøb
Super god service.
Fantastisk god og venlig service
Fantastisk god og venlig service, og skift af panserglas med perfekt resultat!
Super imødekommende betjening
Super imødekommende betjening.
Hentede reservedel på Frederiksberg og reparerede telefon til næste dag.
Tak for din store indsats
Vi fik hjælp af majed
Vi fik hjælp af majed, som var sød og venlig. Det tog 20 min, at få ordentlig hele mobilen. Dejligt, og effektivt. God pris oven i købet. Dejligt med hjælp fra Majed. Majed var servicemindet!
Hurtig og kompetent hjælp
Jeg kan må medgive mine bedste anbefalinger hertil.
Kom ind for at købe et cover til min…
Kom ind for at købe et cover til min telefon, og fik personlig god service hele vejen igennem. Blev anbefalet nyt panserglas, og uden at bare prøve at sælge, gik han virkelig i dybden med at forklare alle de vigtige ting. Super god service og gode priser på det hele. Fik rens af telefon, og det gik lynhurtigt!
Kæmpe anbefaling
Altid god behandling super😀
Den bedste service
Den bedste service, jeg skal helt klart tilbage, når jeg igen får problemer med telefonen
God og hurtig service
Rigtig god og hurtig service. Fik skiftet batteri på 20 min. Der var tvivl om skærmen også skulle skiftes da jeg indleverede men han klarede at ordne det uden skift af skærm. God og hurtig service. Anbefaling herfra.
Hurtig hjælp
Rigtig god service
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.