Hoover Tvätt/Tork. Begagnad. Enkelt att köpa på nätet. Bra pris. 6 mån garanti. 42 cm djup. Passar bra i litet badrum. Snabb transport bara någon dag. Verkar fungera bra…. Bortforsling för 200 kr. Rek... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Tyst tvättaskin. Bygger mindre på djupet (53 cm i stället för 60), men ändå hög kapacitete (9 kg). Detta är min andra hoover maskin. Den första höll i 16 år (45 cm djup, 6kg), med endast lite servic... Zobacz więcej
Min toppmatade tvättmaskin passar mig bra. Den kunde dock haft finessen att stanna med luckan uppåt, som många konkurrenter har. Den talar om hur mycket tid som återstår på tvättcykeln, men tyvärr tal... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Hoover
Napisane przez firmę
Skaparna av världens första dammsugare för mer än 100 år sedan, har Hoover alltid drivits av viljan att förnya, upptäcka och utveckla nya och förbättrade sätt att förbättra ditt hemliv och hjälpa dig att ta hand om din familjs behov. Dagens imponerande utbud av vitvaror för städning, matlagning, kylning och tvätt är designade för att vara enkla att använda och göra livet enklare i hemmet.
Där enastående prestanda möter snygg design
Byggd för tillförlitlighet och effektiva resultat kan du lita på att våra apparater uppfyller de högsta standarderna. Den perfekta kombinationen av innovation och design, Hoover-produkter är avancerade och attraktiva, vilket ger en stilfull ny dimension till ditt hem.
Ta hand om allt runt hemmet
Hoover-sortimentet är känt över hela världen för våra dammsugare och inkluderar även tvättmaskiner, torktumlare och diskmaskiner, kylar, frysar och vinkylare samt ugnar, spishällar, fläktar och mikrovågsugnar. Med ångtvättar, robotdammsugare, pinndammsugare och golvstädare kan Hoover också hjälpa dig att sköta allt ditt hushållsarbete.
Kopplar dig i kontakt med det som är viktigast
I dagens hektiska värld letar vi alltid efter sätt att spara tid och göra saker enklare. Så Hoover har skapat en rad innovativa Wi-Fi-aktiverade apparater. Från anslutna tvättmaskiner till den prisbelönta Vision-ugnen med sin pekskärmsdörr och kamera i utrymmet, större anslutningsmöjligheter ger dig friheten att fokusera på de viktigare sakerna.
Prisbelönt genom design
Som bevis på deras tilltal har Hoover-produkter vunnit ett brett utbud av priser. Från KBB Review Retail and Design Awards till Innovative Electrical Retailing-priset, våra tvättmaskiner, torktumlare, ugnar och hällar har uppmärksammats för sin enastående design, funktionalitet och teknik av många av vitvarubranschens mest respekterade organ.
Dane kontaktowe
Dania
- www.hoover.se
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Perfect thank you.
Hoover Tvätt/Tork
Hoover Tvätt/Tork. Begagnad. Enkelt att köpa på nätet. Bra pris. 6 mån garanti. 42 cm djup. Passar bra i litet badrum. Snabb transport bara någon dag. Verkar fungera bra…. Bortforsling för 200 kr. Rekommenderas.
Vill ni verkligen ha en review
Vill ni verkligen ha en review? Här är den.
Jag har varit utan tvättmaskin i tre veckor trots att den är under garanti. I stället för hjälp har jag bara blivit runtbollad: Candy/Hoover hänvisar vidare till Centralservice Osby AB, som hanterar många olika märken, och de skickar i sin tur vidare till T20.
T20 skickade ett SMS om att de skulle komma – men ingen dök upp, och de svarar inte när man ringer. Resultatet är ett garantiärende som inte leder någonstans och en tvättmaskin som fortfarande är trasig.
Mycket missnöjd med hanteringen, kommunikationen och ansvarstagandet.
Nästan bra
Tvättmaskinen fungerar utmärkt, men Hon appen är en besvikelse. Inga tvättcykler finns och fjärrstyrningen är blockerad.
Jeg er meget tilfreds med…
Jeg er meget tilfreds med vaskemaskinen, den larmer slet ikke sådan som jeg troede den ville og vasker rent samtidig som en stor mængde vask får plads. Den er let at forstå og har de programmer jeg ønsker.
Bra pris och god funktion
Bra pris och god funktion. Det enda var att displayen hade dålig ljus, men det gick att se inställning om man skärmade av lampan i kylen
Hej fick betala 532kr för en svensk…
Hej fick betala 532kr för en svensk instructions manual
Mycket nöjd 🤗
Hoover tvättmaskinen.
Vi köpte en tvättmaskin från Hoover i Sverige och är jättenöjd med den. Den funkar som det ska. Dessutom fick vi en förlängning på försäkringen. Toppen!
Ingen service??
Ringde in för en felanmälan på nyinköpt tvättmaskin, uppmanades skicka in beskrivning samt bilder. Gjorde detta 3/7. Inget svar på mitt problem så skickade en påminnelse 8/7. Har bara fått automatsvar med nya ärendenummer. Tycker det borde finnas nån som kan kontakta mig. Beror det på semester borde man få info om det i alla fall!
Køb ALDRIG Hoover...
Køb ALDRIG Hoover...
Kort tid efter der er gået 2 år, virker det ikke..
Selv om du har fået udvidet garanti.
Så kan de ikke finde dig i deres system...
Fup og svindel...
Missnöje med utebliven information Fick ingen varning om att det fanns en…
Fick ingen varning om att det fanns en plastmugg som ramlade ner på insidan av tvättmaskinen när transportskruvana skruvades bort. Nu ligger dom där på insidan och jag vet inte om det är skadligt eller inte. Sånt här måste ni varna om på något vis.
Sedan fick jag information om att transportbolaget skulle kontakta mig för att vi gemensamt skulle komma fram till en leveransdag. Jag ringde flera gånger till Hoovers support som försäkrade mig om detta. Det stämde inte alls. Transportfordon bestämde själva en leveransdag. Riktigt dåligt gjort när man fått information om annat.
Siffror på kokplatta är knappt synliga
Siffror på kokplatta är knappt synliga. Jätte dålig kundsupport.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.