I was gifted a JBL Flip 6 18 months ago. It now has a charging port fault, something I've learnt is a common fault with these speakers. Harman isn't interested in repairing or replacing what is clearl... Zobacz więcej
Har købt en harman kardon citation 700 multibeam surround og der er super god lyd og det virker super godt..... Meeeen den falder nogen gange ud og jeg tror det er fordi skidtet ikke kan opretholde f... Zobacz więcej
Très déçu par Harman Kardon qui refuse de prendre en charge la réparation de mon enceinte Onyx 5 encore sous garantie sous prétexte que j’ai changé la batterie moi-même. Malgré mes explications répé... Zobacz więcej
Heb vorig jaar een soundbar 2.1 gekocht. Na 1 jaar ging de woofer stuk. Deze heb ik 8 weken geleden opgestuurd naar ce repair centrum mijdrecht. Inmiddels 8 weken verder en geen schot in de zaak. Ik... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
By integrating the highest audio standards into sleek and simple-to-use products, Harman Kardon delivers a listening experience like no other.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jeg har nu fået for 4 gang ombytning og…
Jeg har nu fået for 4 gang ombytning og den går igen istykker!!!!!
Jeg er så træt af det! Hvornår får jeg en model der virker ikke kun blot i 8-9 mdr!??!?
OMG!
Har sendt min harman retur fordi jeg …
Har sendt min harman retur fordi jeg fortryd mit køb, men har ikke hørt fra dem i over en måned. Det er ikke godt nok.
Jeg sendte varen retur ultimo september og har ikke hørt fra dem siden.
Når man skriver til dem får man et svar på hollandsk som beskriver at det kan tage 5-7 arbejdsdage, javel jeg ved ikke hvor mange arbejdsdage der er i ugen i Holland!!!
det er bare ikke godt nok.