Harman Kardon Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

I was gifted a JBL Flip 6 18 months ago. It now has a charging port fault, something I've learnt is a common fault with these speakers. Harman isn't interested in repairing or replacing what is clearl... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Har købt en harman kardon citation 700 multibeam surround og der er super god lyd og det virker super godt..... Meeeen den falder nogen gange ud og jeg tror det er fordi skidtet ikke kan opretholde f... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Très déçu par Harman Kardon qui refuse de prendre en charge la réparation de mon enceinte Onyx 5 encore sous garantie sous prétexte que j’ai changé la batterie moi-même. Malgré mes explications répé... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Heb vorig jaar een soundbar 2.1 gekocht. Na 1 jaar ging de woofer stuk. Deze heb ik 8 weken geleden opgestuurd naar ce repair centrum mijdrecht. Inmiddels 8 weken verder en geen schot in de zaak. Ik... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep Hi-fi
  2. Sklep – systemy audio

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

By integrating the highest audio standards into sleek and simple-to-use products, Harman Kardon delivers a listening experience like no other.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Contrary to some of the other reviews I…

Contrary to some of the other reviews I had a great experience in contacting them for advice in setting up my Arcam AVR. The support was very comprehensive, the technician was patient and thorough. Very impressed.

30 listopada 2023

Soundbar vertoonde dropouts.

Soundbar vertoonde dropouts.
Kon de soundbar opsturen naar CE repair in Mijdrecht.
Na zelf contact te hebben opgenomen wat de status was, kwam de sounbar na 2 dagen retour. Hij was gemaakt volgens het bedrijf.
Erger nog er was een probleem bij gekomen de suberwoofer en satelietboxen konden elkaar niet meer conecten. En de dropouts waren er nog steeds. Weer bellen weer allerlei trucs en tips en helaas geen succes.
En ze moesten weer door zetten naar de technische afdeling en inmiddels geen gehoor meer bij Harman kardon.
Net als bij mijn sounbar.

25 października 2023
Oceniono na 1 z 5

Harman Kardon Go Play: Don't Bother!

My out-of-warranty Harman Kardon Go Play suddenly sounded awful after I took it from storage after a few months. I contacted HK support who offered me a 20% discount voucher to purchase a replacement from their website (£299.99) which meant a discount of £60 = £239.99 to pay. But once bitten, twice shy so I opted to bite the bullet, pay a bit extra and opted for the JBL Boombox 3 instead. Nevertheless, HK didn't offer to reimburse me 20% of the cost (even though JBL are part of Harman Industries). Oh, well, the JBL sounds awesome so glad I went with that option! Not the first time I've heard of problems with the Go Play so don't bother is my advice!

5 lipca 2023

Trotz Versand mit DB Schenker wurde die Bestellung nicht rechtens storniert 😡😡

Am liebsten würde ich hier 0 Sterne geben. Meine Bestellung mit der Bestellnummer JB-EM-04692907 wurde am 30.05.23 per DB Schenker verschickt und ich habe auch eine Versandbestätigung erhalten und die Bestellung war auch schon in Tilburg (Niederlande) d.h. Der Kaufvertrag ist gültig und ich habe ein Recht auf die Ware. Am 08.06. hat JBL den Versand ohne Nennung von Gründen abgebrochen und die Bestellung storniert, was nicht rechtens ist und mich dazu zwingt behördliche Schritte gegen JBL einzuleiten. Absolute Frechheit, wie die mit ihren Kunden umgehen.

8 czerwca 2023

Købte min radio i december 2021

Købte min i december 2021, i 2022 vil den lige pludselig ikke mere.
Får beskeden at den skal opdateres, den køre via wifi men bliver stadig ikke opdateret.
Den bliver sendt (vis forhandler) til firmaet som mener at der intet er galt (der var også problemer hos forhandler).
Får den retur med regning med besked på at den er opdateret....
Min bare... Kan se at den slet ikke er opdateret da der stadigvæk står sammen dato/år som før.

I dag 22.5.23 er den igen (det har den faktisk været mange gange siden sidst)

Mahen til uprofessionel behandling skal man lede længe efter.

21 maja 2022

Extrem unhöflicher Support

Kundensupport angerufen wegen einer Reparaturanfrage, Supportmitarbeiterin zeigte sich extrem unkooperativ und war sehr unhöflich. Antwort darauf, dass ich den Akku eines Lautsprechers selbst getauscht habe war “da sie ja selber dran rum gepfuscht haben” (zur Info ich bin gelernte Fachkraft für Veranstaltungstechnik, ich weiß was ich mache und das ist definitiv kein Pfusch) absolut die falsche Ausdrucksweise und null einsichtig. Da telefoniere ich lieber mit einem Ziegelstein auf einem Soundboard.

4 kwietnia 2023

Citations Towers

Købte Harman Kardon Citations Towers i 2019.
3 1/2 senere brød de sammen og er nu kasseret, da jeg ikke ønskede at gå i gang med dyr ( næsten halvdelen af nuværende nypris ) reparation.

26 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Ringe produkt og ringe kundeservice

Har købt en Citation amp fra H/K direkte. Der har været masser af småfejl med den, og dens blæsere larmer meget. Nu nærmest for 2 års dagen, som garantien udløb går den i helt i stykker (sikkert grundet overophedning ifølge andre internet brugere) og H/Ks kundeservice er ikke villige til at hjælpe med noget som helst. Det er bare ærgerligt. Læser nu at mange har den oplevelse med produktet. Så er det dårlig stil at de ikke anerkender dens problemer og ændrer på den og giver kunder der har "mandags modellen" en chance for hjælp. Køber aldrig et H/K produkt igen.

3 lutego 2023

Refus de prise en charge par Harman Kardo

Malgré mes explications répétées que l’appareil était déjà en panne avant le changement de batterie, ils n’ont rien voulu savoir. Ils me proposent de prendre contact avec leur sav . Ceux-ci ne vendent les batteries d’origine qu’aux professionnels! Je tourne en rond suite à mes questions restées sans réponse. Très déçu 😞

30 listopada 2022

købte en Cititation hos forhandler i…Rødovre Centrum

købte en Cititation hos forhandler i RC.
Den virkede i 2 mdr.og derefter kan man ikke komme ind og få den interfaset.Forhandler prøvede og han kunde få lyd ud af den.Men da den kom hjem forsatte den. Det var 4 gang det skete så produktet er åbenbart ustabilt og jeg kan ikke anbefale det.Jeg ville kun høre lidt musik fra pceen og det klarer den fint nu ove en Blue tuth højtaler, Men mange timer er brugt på dv forsøg.!!!!

5 marca 2022
Oceniono na 1 z 5

Købte en Herman/ Kardon højtaler for 3…

Købte en Herman/ Kardon højtaler for 3 år siden.

Hvor dum kan man være?

Jeg ville egentlig have købt en DAB-radio til min mand i julegave, men blev overtalt til at købe denne fantastiske højtaler, der kunne det hele, man fik meget mere for pengene. Jeg købte den hos Bremdal Radio, som jeg havde stor tillid til. Mente at det var en god ide’ at købe lokalt og mente man fik meget mere service.
Det viste sig at være en ren pengemaskine. Efter købet, som var væsentlig dyrere end en DAB-radio skulle den opsættes, hvilket kostede 800kr.Min svigersøn havde egentlig gjort den klar for os, men der manglede lige en lille ting, Vi fik så en servicemand ud, som brugte den første halve time til at fortælle at hvis det havde noget med internettet at gøre skulle han have timebetaling. —— jeg tænkte, hvilken service???
Vi har ikke brugt den ret meget for hver gang man brugte den kom der en opfordring til at købe et premium abonnement til 99 kr. hver måned. Efter 1 ½ år begyndte den at lyde underligt. Min svigersøn sagde at det lød som om bassen var gået og det var lidt tidligt. På grund af at vi var midt i en koronasituation og det ikke var en livsnerve i vores familie, fik jeg den ikke afleveret til tjek før nu, hvor garantien var udløbet.
De sagde så ved Bremdal Radio at de ville godt se på den i deres forretning, men det kunne ikke betale sig at sende den ind, for apparaterne var blevet billigere og arbejdslønningerne dyrere. Det kunne bedre betale sig at købe en ny som kunne noget mere. En ny koster 3000kr på tilbud.? De beholdt den en måned og fandt ud af at de ikke kunne lave den, men de havde lige nu gode tilbud……. Jeg sagde at jeg ikke kunne drømme om at købe sådan noget l….., når den ikke holdt længere. Hvilken service??
Jeg tog den så med hjem og tænkte at jeg så måtte bruge den som den var. Jeg opdagede at den nu slet ikke kunne noget. Jeg ringede derud og spurgte hvordan det kunne være. Og fik det svar at de altid nulstillede den så de kunne tjekke i deres eget system og installere med de nyeste opdateringer.??
Ergo skulle den opsættes en gang til for at virke hjemme hos mig og hvem vil betale 1000kr for at få en skrattende højtaler til at virke? Hvilken service?
Jeg kan kun advare folk, der ikke er nørder i at få sådan en tingest til at fungere, mod at købe en Harman/ Kardon højtaler.
Hilsen Margit.

11 lutego 2022
Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårlig returpolitik !

Virkelig dårlig returpolitik !

Havde købt et produkt til 4500 kr til en julegave. Købte produkter i god tid, og var desværre ikke opmærksom på 30 dages retur ret.
Da julen var overstået, blev jeg opmærksom på at produktet ikke kunne det som jeg forventede. Søgte råd ved support som så pludselig kun er på svensk engelsk eller tysk, til trods for købet er gjort på dansk hjemmeside.
Support bekræftede at jeg havde fejlkøbt men at den ikke kunne returneres pga de 30 dage. ( alt i original emballage )
Jeg foreslog at jeg kunne købe andre produkter i samme serie, så jeg ikke skulle have penge tilbage....men det blev også afslået !!!
Køber aldrig fra deres egen side igen, så hellere en fysik butik hvor man kan få service.
Utrolig skuffet over så dårlig kundeservice......

28 stycznia 2021

Elendig returpolitik

Købte en JBL Boombox til min søn i julegave, og i god tid den 24/11, hvilket viste sig at være en fejl. De har en 30 dages fuld returret, men da jeg købte den som julegave, skulle den først gives den 24/12. Da jeg forsøger at returnere den, få jeg at vide at den er overskredet de 30 dages returret og jeg derfor ikke kan returnere den. Hmmm, fair nok tænker jeg - jeg har ikke været vågen da jeg bestilte varen. Så jeg kontakter JBL for at høre, om der er noget at gøre da det drejer sig om 3 dage overskredet, men der er intet at komme efter. Så forsøger jeg mig med at ombytte den til et noget dyrere produkt. Kundesupporten skal lige undersøge det med sit bagland, og kommer tilbage med et svar om, at de desværre ikke kan hjælpe mig. Nu er det, at jeg bliver lidt træt, da jeg ikke kan se at tre dage - faktisk kun en dag i forhold til leveringsdatoen - kan ændre meget på salgsværdien af deres produkt, og fortryder at have købt varen direkte ved producenten, da jeg uden problem kunne have fået den byttet, og endda pengene retur, havde jeg købt den i fx Elgiganten. Jeg handler ikke hos jer igen!

29 grudnia 2020

Fusk og humbug

De sætter en varer til salg på black friday, man køber den pågældende varer - over en uge senere annulleres ordren og man kan nu ikke længere få varen til den annoncerede pris da black friday stod på - man kontakter dansk support og bliver svaret af en på svensk så man ikke forstår hvad der bliver skrevet - handler aldrig derfra igen og vil ikke anbefale andre det heller.

22 grudnia 2020

Does not follow EU regulations

Does not follow EU regulations. Prepare for legal action to enforce your rights!

Volgt EU wetgeving niet. Gerechtelijke stappen nodig om je rechten af te dwingen!

22 września 2020
Oceniono na 1 z 5

Geld nach Wochen immer noch nicht zurück!

Ich habe am 02.Juni eine Boom Box bestellt. Eisern zusammen gespart von meinem Sohn. Meine Anschrift wurde ohne Hausnr. an DPD übermittelt. Nach wochenlangen Kontakten mit DPD und Harman ging die Box zurück zu Harman, was mir auch bestätigt wurde. Leider hat die Kommunikation zu DPD scheinbar nicht geklappt.
Nun warte ich seit zwei Wochen darauf mein Geld zurück zu bekommen. Es hieß, es würde zwei bis drei Tage dauern bis die Fachabteilung die Ware zur Rückerstattung frei gibt. Bin stinksauer das die mit meinem Geld arbeiten. Auch Covid hat da langsam nichts mehr mit zu tun.
Nie wieder! Minus 100 Sterne!

7 lipca 2020

Harman Kardon, never again

In short, I have purchased a so called High Fidelity Sound system in my Alfa Romeo Giulia from 2019. To any one considering purchasing this to their Alfa Romeo; DON’T DO IT. It’s not worth the money, as models including Stelvio and Giulia Quadrifolio models, have a terrible resonance already at medium volume.
Alfa Romeo, Denmark, Will not recognize this defect, though their engineers have accepted the obvious error.
Alfa Romeo And Harman Kardon engineers have not tested thoroughly and have clearly not understood the basics of how to deliver true HI-FI.

If you wan’t true HI-FI Sound in your Car, go for Bowers&Wilkins, Bang&Olufsen, Burmester etc.

I Will never purchase any product from Harman Kardon nor from Alfa Romeo again.

25 lutego 2020

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej