Gymnordic.com (NEW Relaunch Dec 23) Recenzje

1944
Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 3 z 5

Mig og min kone har været kunde hos jer i mange år og altid været fuldt tilfreds med jeres service og produkter. Men vi er nu desværre nået til et punkt hvor vi synes tingene bliver lidt træls. Vi har... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt kre alkalyn efx sports, og bider mærke i at i bunden med småt står dér '' Theese statements have not bee nevaluated by the Food and Drug administration, så bliver jeg jo rimelig skeptisk... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Købte en xtend bcaa der dsv. var for gammel, kontaktede Gymnordic over mail og informerede dem om hændelsen. De svarede iløbet af få timer, at de sender en ny xtend bcaa og undskyldte for hændelsen. J... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi har aldrig haft problemer med gymnordic før men der er sket et eller andet underligt ved firmaet? Vi bestiller varer hvor pengene bliver trukket før varerne Bliver sendt afsted.. men vi får hverken... Zobacz więcej

1. Fitness i dietetyka

Napisane przez firmę

Vi har re-lanceret d. 24 November 2023. Vi vil kigge på alle reviews og svarer dem alle og sørge for alle fejl rettes samt servicen kommer tilbage på toppen. Beklager på vegne af den gamle ledelse og glæder os til en ny start! Vi kan desværre ikke påvirke den gamle trustscore, men kontakt os og du vil opleve den gode service er tilbage :)

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

(1944)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

Hurtig respons.

Fantastisk service. Jeg skrev til dem i nat kl. 01.13 - Så jeg forventede ikke et svar før idag. Men da jeg står op, ser jeg at de besvarede min mail 8 minutter efter jeg havde sendt i nat. Det er jo for sindsygt! Kæmpe thumps up til jer!
Jeg glæder mig til at modtage min pakke fra jer idag. :))

17 listopada 2016
Oceniono na 5 z 5

Handlet der flere gange uden problemer..

Har købt fra dem flere gange uden problemer.. Kan anbefales

10 listopada 2016
Opinia niezależna
Logo Gymnordic.com (NEW Relaunch Dec 23)

Odpowiedź od Gymnordic.com (NEW Relaunch Dec 23)

Hej Mikkel

Jeg tror du har bestilt hos andre og er kommet til at anmelde os. Vi finder nemlig ikke din sidste ordre og ej heller kan vi genkende det support du beskriver. Vi vil nemlig altid tilbyde dig fri fragt for sikre os du er 100% tilfreds altid.

Gider du kontrollere? er ret overbevist om din sidste ordre må være sket hos en anden leverandør... desværre :)

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk hurtig og god service!

Jeg bestilte en pakke fra gymnordic i mandags. Pakken blev afsendt, men jeg modtog dog ikke et trackinglink.
Onsdag morgen skrev jeg til deres mailadresse, som jeg havde fra min ordrebekræftelse og de svarede allerede inden for 25 minutter med et trackingnummer og andre informationer. Det må siges at være hurtigt!
Deres hjemmeside er hurtig og overskuelig og handlen derefter.
Alt i alt en formidabel oplevelse.
Kan klart anbefales!

19 października 2016

Kanon service

En af de ting jeg elsker mest ved Gymnordic er deres kundeservice. De svarer stort set altid med det samme og yder en fantastisk kundeservice.
Bestilte kl. 07 i morges og fik afvide at pakken allerede var blevet afsendt en time efter. Det er jo for sindssygt! Kæmpe Thumps up!

10 października 2016
Oceniono na 5 z 5

Har bestilt flere produkter fra gymnordic, de sidste 2-3 år og der har aldrig været nogen problemer. Alt spiller hver gang.

4 października 2016
Oceniono na 5 z 5

super kundeservice til os der ikke når at læse alt :)

fantastisk nethandel jeg er rigtig godt tilfreds med priser og det store udvalg.
jeg fik lige lidt hjælp af en rigtig flink medarbejder (søren) da jeg ikke kunne forstå at min PWO var lidt klumpet, men fik en fin forklaring og et lille tip med på vejen.
svar tiden var helt utrolig, jeg skal vente op til 5 dage på mit fittness selskab vil svare og op til 3 dage med mit mobil selskab, men hos gymnordic kom der svar efter 3,5 time!! helt overrasket over at det er muligt at få svar så hurtigt (men der er vel fordi de ikke har så mange henvendelser som andre har, netop fordi de har styr på tingene)

Mange tak for den gode service, gode priser og helt i orden leverings tid.

4 października 2016

Gode priser & hurtig levering

Har aldrig haft nogle problemer ved at handle med gymnordic. Benytter mig flittigt af deres gode priser på supplementer da de tit er noget billigere end de andre store brand webshops. Jeg er yderst tilfreds med at handle med gymnordic og varmeste anbefaling herfra!

20 września 2016
Oceniono na 5 z 5

Bestilte nogle t-shirt og fik 2 af de samme selvom jeg havde bestilt forskellige, skrev til gymnordic. 4 dage efter fik jeg en ny t-shirt og fik lov til at beholde den anden.

18 sierpnia 2016
Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering. Bestilte onsdag aften og har lige fået sms om at min pakke nu er klar til afhentning. Det er simpelthen bare så lækkert med den hurtige levering lige op til weekenden.

5 sierpnia 2016
Oceniono na 4 z 5

Shipping problem

They claim to ship ALL over the Europe ("FREE & FAST SHIPPING ALL OVER EUROPE free for all orders 95 EUR") but they cover only a very few EU countries.

After review they changed their claim. Since then I bought from them twice.

I'm changing from 2 starts to 4.

5 sierpnia 2016
Oceniono na 5 z 5

Bedste produkter og fremragende service

GN laver det bedste proteinpulver. Har prøvet 20+ forskellige, og er helt sikkert der du får bedste værdi for pengene.
Sidste gang glemte jeg at bestille mine aminosyrer, og skrev til dem dagen efter. De havde sendt ordren afsted allerede, men gav mig gratis fragt på det jeg havde glemt at få med. Super god service!

13 lipca 2016
Oceniono na 3 z 5

Gode priser og produkter, langsom levering.

Førhen brugte jeg kun Gymnordic, men efter deres levering blev langsommere og langsommere, må jeg finde en ny side at bestille mine produkter fra.. Jeg gav dem en chance til i søndags hvor jeg lavede bestilling, der plejede at være 1-2 dages levering, men idag (onsdag) har jeg først nu kunne tracke pakken som først er i transit, har enda valgt ikke at få leveret til adressen i håb om at den hurtigere ville ligge klar.. ærgerligt, da de ellers har et stort udvalg og ofte gode priser.
Det er muligt at det er ved fragt firmaerne at det går galt, men hvorfor fungerede det førhen? virker som om de ikke kan følge med og derfor bliver nogle ordre forsinket.

1 czerwca 2016
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej