Gymnordic.com (NEW Relaunch Dec 23) Recenzje

1944
Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 3 z 5

Mig og min kone har været kunde hos jer i mange år og altid været fuldt tilfreds med jeres service og produkter. Men vi er nu desværre nået til et punkt hvor vi synes tingene bliver lidt træls. Vi har... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt kre alkalyn efx sports, og bider mærke i at i bunden med småt står dér '' Theese statements have not bee nevaluated by the Food and Drug administration, så bliver jeg jo rimelig skeptisk... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Købte en xtend bcaa der dsv. var for gammel, kontaktede Gymnordic over mail og informerede dem om hændelsen. De svarede iløbet af få timer, at de sender en ny xtend bcaa og undskyldte for hændelsen. J... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi har aldrig haft problemer med gymnordic før men der er sket et eller andet underligt ved firmaet? Vi bestiller varer hvor pengene bliver trukket før varerne Bliver sendt afsted.. men vi får hverken... Zobacz więcej

1. Fitness i dietetyka

Napisane przez firmę

Vi har re-lanceret d. 24 November 2023. Vi vil kigge på alle reviews og svarer dem alle og sørge for alle fejl rettes samt servicen kommer tilbage på toppen. Beklager på vegne af den gamle ledelse og glæder os til en ny start! Vi kan desværre ikke påvirke den gamle trustscore, men kontakt os og du vil opleve den gode service er tilbage :)

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

(1944)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Den ene bøtte Mutant madness pre-wo jeg …

Den ene bøtte Mutant madness pre-wo jeg har modtaget, må ha fået fugt eller er på anden måde opbevaret forkert. Indholdet er en stenhård masse, som kan hakkes ud med en kniv men smager elendigt og uden det normale kick. Udløbsdatoen er først i 2019. Den anden bøtte, med en anden smag virker og smager fint.

Bortset fra det modtog jeg pakken super hurtigt og de andre ting var i perfekt tilstand.

31 października 2017
Opinia niezależna
Logo Gymnordic.com (NEW Relaunch Dec 23)

Odpowiedź od Gymnordic.com (NEW Relaunch Dec 23)

Hej Mikkel

Har du kontaktet os på mail om det og fået løst det? For os er det super vigtigt du er super glad og tilfreds og derfor går det ikke du har et "elendigt" produkt.

Skriv og vi løser det

Mvh
Anders
info@gymnordic.com

Oceniono na 4 z 5

super service, men desværre er i blevet dyrere at handle med :-(

Har handlet ved Gymnordic som fast kunde de sidste 2 år. Handler ca. 6 gange om året hos dem - så det bliver til en del penge. Derfor bl.a. er det særligt vigtigt for mig at der er balance mellem pris, service og kvalitet på produkterne. Normalt er Gymnordic konkurrencedygtig på priser, om end dette desværre har ændret sig. Eksempelvis var der, indenfor 2 måneder, en prisstigning på det proteinpulver jeg som udgangspunkt altid køber på 224 kr. Dette fik mig til at tjekke de andre produkter jeg køber fast som f.eks. kasein, PWO og BCAA.

Der var ligeledes også prisstigninger på disse produkter om end ikke i samme grad som med proteinpulveret. Undersøgte herefter konkurrenternes priser på samme produkter og fandt alle produkter billigere. Skrev herefter til Gymnordic og undersøgte om de matcher laveste pris og fik protein pulveret til samme pris som ved den billigste konkurrent.

Ærgerligt de har sat priserne op i første omgang, men til gengæld fint de matcher laveste pris ved forespørgsel. De har ikke det samme store udvalg som de tidligere har haft, og særligt på kasein delen mangler et prisvenligt kvalitetsprodukt - ESN var en mulighed her tidligere men kan forstå den udgår.

Service er ALTID i top og særligt Peter må jeg fremhæve for ekstra god service de gange det har været nødvendigt at kontakte kundeservice. 5 stjerner gives, hvis man får de laveste priser igen.

5 października 2017
Oceniono na 4 z 5

Venlig og forstående service :)

Må sige jeg tog fejl af dette firma...
Det opstod lidt mee leveringstiden, men efter venlig mail korrespondance, fik jeg noget rabat.

Er yderst tilfreds med den venlige og forstående service :)

Er førstegangs-kunde, så ser frem til at prøve deres produkter.

Min oprindelige anmeldelse var 1 stjerne, men nu vil jeg give 5!

3 maja 2017

Alt er godt

Gode varer, hurtig levering, og ikke mindst en PERFEKT kundeservice. de er der altid, og kan altid hjælpe en. :)
Kan klart anbefales!

9 marca 2017

Jeg er overrasket!

Jeg har købt en ordentlig portion produkter fra deres hjemmeside her i slutningen af Januar. Da det så viser sig, at nogen af de kapsler jeg har købt er gået i stykker og har smurt alle de andre ind, kontakter jeg deres kundeservice pr. mail.
Jeg havde forventet at der ville gå et par dage før jeg fik svar... MEN! der gik ikke 2 minutter før jeg havde fået svar og en forklaring på hvorfor de kunne være gået i stykker. - jeg fik kompensation, som blev sendt med det samme!
Jeg er dybt imponeret over servicen, og min frygt for at jeg skulle til at kæmpe i flere dage blev gjort til skamme.. Det er ikke tit man støder på sådanne et firma!
Jeg bukker og takker mange gange Peter fra Gymnordic!

Det er ikke sidste gang jeg handler der!

7 lutego 2017

Altid en fornøjelse dog lidt irritation at vente næsten 2 uger

Jeg synes det altid en fornøjelse at handle fra gymnordic. Men denne gang fik jeg ikke nogle besked at min pakke var leveret til det aftalte sted. så jeg ventede forgæves i næsten 2 uger. Jeg tog så op til hvor levering sku ske og der var min pakke. Om det så er gymnordic eller GLS skyld, så synes jeg de burde arbejde bedre sammen og holde på nuværende glade kunder, og det er grunden til jeg giver gymnordic 3 stjerner :)

6 grudnia 2016
Opinia niezależna
Logo Gymnordic.com (NEW Relaunch Dec 23)

Odpowiedź od Gymnordic.com (NEW Relaunch Dec 23)

Hej Erhan, det kan jeg godt forstå. Det er desværre sådan i december med mange leveringsfirmaer; det fungere for det meste men enkelte gange kan de rodde i tingene.

Det er desværre ikke meget vi kan gøre når pakken overgår til dem, men det vi tilgengæld kan er at gøre vores for at kompensere dig så du er 100% tilfreds.

Check din mail og lad mig vide havd du synes :)

Mvh
Anders

Oceniono na 5 z 5

Trustworthy, great products and fast delivery.

I ordered twice from Gymnordic and I am very happy with my products. The delivery has been super fast both times. This time I ordered on Wednesday, my products were shipped at Thursday and at Friday I received my package. I tried ordering from other websites such as fitnessnord.com- there has been so many mistakes in my orders, I received wrong products, the delivery was very slow, I had to call their customer service two or three times before they would have it right. I am definitely ordering from Gymnordic from now on. Five stars.

19 listopada 2016

Great price and support

I've been ordering from GN for the last 3,5 years and I must say that they never let me down. Great choice of products, good delivery time and pretty good contact with customer support. Once we had an issue with delivery but it was solved the same date so nothing to complain.
Highly recommend ;)

17 listopada 2016
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej