Gymnordic.com (NEW Relaunch Dec 23) Recenzje

1944
Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 3 z 5

Mig og min kone har været kunde hos jer i mange år og altid været fuldt tilfreds med jeres service og produkter. Men vi er nu desværre nået til et punkt hvor vi synes tingene bliver lidt træls. Vi har... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt kre alkalyn efx sports, og bider mærke i at i bunden med småt står dér '' Theese statements have not bee nevaluated by the Food and Drug administration, så bliver jeg jo rimelig skeptisk... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Købte en xtend bcaa der dsv. var for gammel, kontaktede Gymnordic over mail og informerede dem om hændelsen. De svarede iløbet af få timer, at de sender en ny xtend bcaa og undskyldte for hændelsen. J... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi har aldrig haft problemer med gymnordic før men der er sket et eller andet underligt ved firmaet? Vi bestiller varer hvor pengene bliver trukket før varerne Bliver sendt afsted.. men vi får hverken... Zobacz więcej

1. Fitness i dietetyka

Napisane przez firmę

Vi har re-lanceret d. 24 November 2023. Vi vil kigge på alle reviews og svarer dem alle og sørge for alle fejl rettes samt servicen kommer tilbage på toppen. Beklager på vegne af den gamle ledelse og glæder os til en ny start! Vi kan desværre ikke påvirke den gamle trustscore, men kontakt os og du vil opleve den gode service er tilbage :)

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

(1944)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Great service, fast shipping, great quality!

I have ordered twice now from GN, and I can say that they really live up to their standards. It's easy to contact their customer service for personal inquiries , and the selection of their products are superb!

These guys seem to really care about their customers, so I always feel safe and satisfied everytime I order from them! I would recommened everyone to order from GN. Overall a very pleasant experience. // Andreas

31 maja 2016

Fremragende service!

Fejl sker desværre, da vi kun er mennesker. Der skete det, at jeg havde bestilt en ordre på i alt 5-6 varer, hvoraf der skete en fejl fra lagerets side, således kun 3 af mine varer blev sendt. Efter jeg sendt en mail til gymnordic reagerede de prompte, fik sendt resten afsted, og gav mig en "gave" som undskyldning bestående af en bøtte med 500 g proteinpulver. Deres fornemme service, deres fokus på kunden og deres tilfredshed er så tydeligt. Jeg har ikke en eneste finger at sætte på jer! :-)

25 maja 2016

Meget tilfreds!

Super virksomhed, masser af gode tilbud, og meget bredt sortiment. Jeg fandt mange produkter herinde, som jeg ikke kunne andre steder.
Leveringen var forholdsvis hurtig, dog opstod der et lille problem med post dk, da de ikke havde sendt mig en besked om at den var kommet. Jeg kontaktede kundeservice, som svarede hurtigt og løste problemet på ingen tid. Udover dette medfulgte der nogle små ekstra "gaver" i pakken, hvilket man kun kan blive glad for. Thumbs up herfra!

13 kwietnia 2016

Fantastisk kundeservice!

Jeg har efterhånden handlet ved Gymnordic et par gange og jeg er yderst glad og tilfreds hver gang!
Kundeservicen er i top og varerne bliver leveret lynhurtigt!

1 kwietnia 2016

Yderst tilfreds

Rigtig god oplevelse ve GymNordic. Det er nemt at finde rundt på hjemmesiden, og opstår der problemer er der hjælp ved hånden med det samme. Jeg havde problemer ved Klarna-betaling, og kundeservice stod klar til at stå på pinde for mig, så jeg kunne få mine varer. Bestilte tirsdag formiddag, og varene var klar til afhentning torsdag formiddag, to dage senere. Forsvarlig pakket, og intet at komme efter.

25 lutego 2016

perfekt

fantastisk service, den gode ansatte peter hjalp mig igennem hele min kunde ordre, og gav mig en super handel. må sige jeg er yderst tilfreds

29 stycznia 2016

Kanon kundeservice!

Jeg bestilte en vare i mandags, og undrede mig over hvorfor varen ikke var dukket op endnu (torsdag) når leveringen skulle foregå inden for 1-2 dage! har efterfølgende skrevet med Peter fra deres kundeservice, som beklagede fejlen mange gange og lovede at kompensere for den lange ventetid med en shaker! - Super god stil og derfor røg de 4 stjerner tilbage på en retmæssig 5'er!

For fremtiden så håber jeg der bliver rettet op på den forsinkede ventetid. FOR SÅ KAN MAN IKKE SÆTTE EN FINGER PÅ JERES FORRETNING! - God vind herfra!

7 stycznia 2016

Leveringstid.

Har været kunde hos jer i mange år.. har egenligt været fint tilfreds. men grunden til de 3 stjerne, får i fordi jeres leveringstid ikke lever op til det som i lover. de sidste 3 gange jeg har bestilt hos jer, kommer varen 4-5 arbejdsdage efter jeg har bestilt varene selvom i lover 1-2 dage. Dette synes jeg er uacceptabelt, selvom jeg godt er klar over i ikke er hære over forsinket leverings tid af post-danmark! meeeen 3 gange i træk med så store forsinkelser.. så uheldig er jeg ikke. udover det trækker i pengene dage før jeg overhovedet har modtaget varen eller kan se en forventet leveringstid.

Opdateret! gav jer 3 stjerner før men grundet jeres håndtering af de uheldige episoder kan jeg ikke andet end give jer 5 stjerner! det er iorden.

6 stycznia 2016
Opinia niezależna
Logo Gymnordic.com (NEW Relaunch Dec 23)

Odpowiedź od Gymnordic.com (NEW Relaunch Dec 23)

Hej Simon

Det er bestemt ikke iorden. Jeg følger op på det med det samme. Gider du sende mig dit ordre nr? Evt på info@gymnordic.com også går jeg til bund med dette idag!

/anders

Oceniono na 5 z 5

Har altid været eneste sted at mine varer blev købt.

Har købt hos Gymnordic i 3 år ca, og har altid været 100% tilfreds, dog synes jeg det er ærgerligt at de droppede det med at man fik gaver, når man nåede over et bestemt beløb, det har bare været prikken over i'et hos jer :)
Alle penge jeg har brugt på pulver og diverse er blevet brugt på jeres side, og alle de fremtidige produkter vil blive bestilt hos jer, alt er i orden, og hurtig leverings tid. (Har altid været 1 dag, og har højst prøvet 3 dage i juleperioden.)
5/5

2 października 2015
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk support med bedste kundeservice!

Jeg har tit handlet hos Gymnordic, og det vil jeg fortsætte med, efter sidste oplevelse, som jeg gerne vil dele med jer! Da jeg gerne ville have lidt info omkring nogle produkter, skrev jeg derfor til deres support. De svarede lynhurtigt med en detaljeret forklaring om hvad de forskellige produkter gør godt for, samt hvordan man skal tage dem. At få følelsen af at man kan regne med dem og ved at de altid står klar med gode råd og vejledning, er den bedste tryghed man kan få som kunde! Og det er alt sammen takket være Gymnordic's fantastiske kundeservice! JEG ER FAN!

1 października 2015
Oceniono na 4 z 5

Hurtig Levering & fornuftige priser... MEN.

Syntes Gymnordic er en fed side med massere af godt udvalg til spændende priser også, men når det så er sagt. Hooooold nu op hvor er det irriterende med man kan tilføje ting til sin Indkøbskurv på iPhone, men man kan sku ikke chekke ud. Så man skal altså på en Computer for at bestille.

Men ellers fed side 4 stjerner men meget tæt på 5. :)

Mvh.

8 sierpnia 2015
Opinia niezależna
Logo Gymnordic.com (NEW Relaunch Dec 23)

Odpowiedź od Gymnordic.com (NEW Relaunch Dec 23)

Hej Kian, tak for din besked. Jeg har lige testet Iphone og fundet fejlen. Det fordi man ikke kan lukke vinduet for valg af land -> blokere muligheden for at se checkout knappen. Jeg har netop kontaktet IT herom, som vil løse fejlen snarest. Jeg bekræfter herover når det er løst og tak for din henvendelse :)

update:

Så er fejlen fixet og siden fungere på iphone så du og alle andre kan checke ud :)

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej