Det finns inga ursäkter för att skicka ett större paket med hårda artiklar utan någon som helst utfyllnad eller skydd. Pwo såg öppnad ut (plasten avsliten) pulver inuti hela paketet beställde fle... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I've never had any problems at all with Gymgrossisten (products always arrive on time and in immaculate condition) so I haven't really had any contact with customer service – until now. My payment was... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lätt att beställa, snabb leverans. Beställer man innan 12.00 så skickas det samma dag! Super bra 👍 det enda jag har att tillägga som är lite negativt är att på hemsidan står det inte super tydligt hu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Deras kundservice är exemplarisk. Ett paket jag beställde åkte till min gamla adress, kan mycket väl varit slarv från min sida. Och det bästa va att den kom aldrig på tal. Dem återkallade det dem had... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Allt sedan starten 1996 har Gymgrossisten varit en destination för den som älskar gymmet och med 13.000 produkter är vi den ledande aktören i Norden. Vårt breda och specialiserade utbud inom kosttillskott och sportnutrition, redskap, utrustning och kläder ger ett komplett sortiment för träning i gymmet.Tack vare en mix av ledande internationella och lokala varumärken och egen utvecklings- och produktionsverksamhet erbjuder vi innovativa och högkvalitativa produkter som uppfyller alla krav på säkerhet och kvalitet. Hos oss hittar du alltid det senaste inom gymträning. Vår skala möjliggör stora volymer vilket medför bra priser och attraktiva erbjudanden. Att handla från oss är enkelt, snabbt och problemfritt tack vare en modern och lättnavigerad sajt med flexibla betal- och leveransvillkor. Från vårt lager i Trollhättan skeppas dagligen tusentals paket till kunder som vill nå bättre resultat med sin träning. Du har viljan – vi har resten! Tillsammans tar vi träningen till nästa nivå.
HQ: Svetsarvägen 15, 17141, Solna, Szwecja
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Har beställt en träningscykel som jag aldrig fick , jag fick E mail att de har skickat cykel när jag beställt den ,efter 10 dagar kontaktade jag de och undrade om min cykel är på väg och fick svar tyvärr cykel finns inte på lager 😡😡😡😡

Odpowiedź od Gymgrossisten
Fast deliver and good product quality.

Odpowiedź od Gymgrossisten
Beställde onsdag morgon med postnord, paketet kom fram till ombudet torsdag lunch. Superbra!

Odpowiedź od Gymgrossisten
Blivit så sjukt dyrt! Brukade köpa stars whey 80. Men jisses vad dom ökat.
349;- kg. Samtidigt som Coop tar 279:-
Samma med mängder av andra produkter som blivit galet dyra. Nej jag är inte kund längre.

Odpowiedź od Gymgrossisten
det er nå 1 uke siden jeg bestilte, den er fremdeles kun meldt inn til posten ikke sendt, får ikke noe svar fra kundeservice... ser desverre at jeg ikke er i nærheten av den eneste som opplever dette

Odpowiedź od Gymgrossisten
Bluff bolag går inte att avbryta beställningen även fast jag skrev att jag ville avbryta och fick svar från er innan produkten var skickad och det gick ändå inte avbryta, beställde samma vara från en annat bolag där det var gratis leverans till dörren, fick den idag, gymgrossist tog 60 kr för leverans till ombud och jag har fortfarande inte fått besked att hämta paketet. Absurd scam bolag. När jag sedan sa att jag inte vill hämta upp vara från ombud och skapar retur sa de att jag ska stå för fraktkostnad håll er borta!

Odpowiedź od Gymgrossisten
Extremt dyrt och extremt krångligt att göra en retur. Det är länkar som ska aktiveras för att få en QR kod men någon länk dök aldrig upp. Försöker då chatta eller ringa vilket inte går, inget svar. Mail svarar dom på i mån av tid upp till 48h senare.

Odpowiedź od Gymgrossisten
Långa leveranstider och priserna är högre än hos konkurrenterna. Finns bättre alternativ.

Odpowiedź od Gymgrossisten
Jag skrev ett omdöme på deras egna sida för en specifik produkt där jag inte gav prisande omdöme och gymgrossisten vägrar att visa det.

Odpowiedź od Gymgrossisten
Det går kvickt och lätt att beställa.
Men jag hade en rabattkod på 100:- och om jag använde hade halva rabatten försvunnit i frakt!
Antingen har ni inte förstått, eller så vill ni inte förstå. Jag beställde två varor á 269:- summa 538:- och alltså fraktfritt. Hade jag använt min rabatt på 100:- blir summan enligt er beräkningsmetod 438:- plus en fraktkostnad på 49:- alltså 487:-. Rabatten hade i realiteten blivit 51:-!
Andra seriösa företag jag handlar hos beräknar fraktkostnaden på summan, innan rabatt.

Odpowiedź od Gymgrossisten
Aldrig haft några problem, och deras utbud perfekt & erbjudanden perfekta. Snabb orderhantering på det. Det är Era:n av en ny gymgrossisten, en tillitsfull en.

Odpowiedź od Gymgrossisten
Extremt GIRIGA! Smyghöjer priserna varje månad ( lite i taget så att folk inte märker ) och detta har pågått i 5 år nu. Som ett exempel 1 Kg whey100 kostade ca 180-200 kr 2020 och idag 479kr. När jag ringde och frågade om detta så skyller de på inflationen och pandemin. Utnyttjar situationen och sina kunder så långt det bara går till sin vinning. Era smyg prishöjningar kanske har funkat hittills och ökat er vinstmarginal men en gång så kommer det vara en gång för mycket där människor blir lika äcklade av er som jag! Hoppas att det blir snart!

Odpowiedź od Gymgrossisten
Brukade vara en bra webbshop med vettiga priser, men är nu markant dyrare än vanliga livsmedelsbutiker för samma varor vilket gör dem helt meningslösa.

Odpowiedź od Gymgrossisten
Handlade på Black Week, inte "fake rabatter" utan det var riktigt billigt. Alltid bra produkter och snabba leveranser.

Odpowiedź od Gymgrossisten
Girigheten avlivade till slut Gymgrossisten för mig. Känner bara äckel när jag kollar priserna nu.
Även misstänkta possitiva fejk-omdömen på Trustpilot för Gymgrossisten. T ex "The Desired" har lämnat 3 omdömen nånsin, alla till Gymgrossisten, och alla possitiva.

Odpowiedź od Gymgrossisten
Jag beställde mina saker och fick leveransen snabbt MEN fick en felaktig vara.
Har mailat Gymgrossisten och påpekat detta och att det inte gick att skicka retur enligt deras anvisning. Har fortfarande inte fått något svar, utan endast ett autosvar.
Jag upplever det väldigt nonchalant att inte försöka vara behjälplig när det är företaget som missat. Det är dessutom beställt i god tid för att hinna få det innan jul då det är en julklapp.
Nu behöver jag ge mig ut och leta efter en ny julklapp, men då jag nyligen blivit rullstolsburen så har det blivit betydligt större projekt än vad jag egentligen har ork till.

Odpowiedź od Gymgrossisten
Köpte en del produkter och när jag skulle betala gick det inte på grund av ”säkerhets skäl” att genomföra betalningen. Provade flera gånger. Kunde inte komma vidare. Såg i min bank att pengarna var dragna. Produkterna ligger fortfarande i kundkorgen. Försöker förgäves kontakta Gymgrissisten via mail, FB, chat men får ingen kontakt. Bluff företag!

Odpowiedź od Gymgrossisten
Jag har fått en returbekräftelse för min order men ingen återbetalning har kommit trots att det har gått över två veckor. Ingen svar från mail eller någonstans, jättedåligt kundtjänst. Det blir nog att gå vidare med kortreklamation .

Odpowiedź od Gymgrossisten
Do not shop anything from this website online almost the expired of date product they send to you before buying check the date important

Odpowiedź od Gymgrossisten
Vad är det för sjukt skojföretag som inte skickar prylar, vägrar svara på kundtjänst när man kontaktar. Ingen info alls. Kanske inte ska satsa på black week rea om man inte kan skicka ut prylarna.