Granngården Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Var i butiken i Varberg direkt när de öppnade idag, den 16 september, för att köpa ridskor till min son. Vi fick fantastisk hjälp och ett väldigt trevligt bemötande. Stort tack och extra ros till kvin... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jag hade hoppats på en skvimpfri vattenskål att ha i bilen till hundarna. Tyvärr uppfyller den inte mina önskemål. För att inget ska skvätta över medan jag kör ska den i princip vara tom även då vägen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Besökte Granngården för ett inköp av jord, samtidigt så frågade jag efter en vara som var beställd via nätet, den hade inte levererats till butiken än, men personalen såg till att jag erhöll ett exemp... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jag har bara bra upplevelse av Granngården med trevliga medarbetare och bra utbud. Men, fick höra vid det senaste besöket för en dag sedan, att allt utgånget kattfoder, (säkert annat djurfoder ocks... Zobacz więcej

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

827 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 130

Napisz recenzję

Kunnig och hjälpsam personal

Kunnig och hjälpsam personal. Flera ggr när jag bett om bärhjälp har jag fått tunga säckar in i bilen.

12 lutego 2026

Hej Viktoria,

Tack för din fina recension och vad kul att höra att du är nöjd med vår personal. 💚

Oceniono na 1 z 5

Undermålig skyltning för parkering då…

Undermålig skyltning för parkering då är man inte intresserad av sina kunder. Som tur är finns det alternativa butiker.

27 czerwca 2026

Hej Consumer,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad tråkigt att parkeringen inte är så bra skyltad, skicka gärna in lite info till vår Kundservice så ska vi se om det är något vi kan förbättra.

Finns det jag söker

Finns det jag söker. Trevlig personal

25 czerwca 2026

Hej Mona,

Tack för din fina recension! 💚

Oceniono na 5 z 5

En bra affär som har mesta vi behöver…

En bra affär som har mesta vi behöver till vår trädgård. Trevlig personal.

16 kwietnia 2026

Hej Kund,

Tack för din fina recension, det gläder oss verkligen att läsa!

Bra pris

Bra pris. Gratis hemleverans av 30 kg hundmat!

23 czerwca 2026

Hej Anita,

Stort tack för din fina recension, det gläder oss verkligen att läsa! 💚

STIGA gräsklippare havererar efter 3 h

Nyköpt STIGA gräsklippare för över 6000 kr, drivning slutar fungera efter 3 h körning, Granngården meddelar att för bedömning om det är garanti eller ej utgår det 699 kr i felsökningsavgift och ”ungefärlig” tid är 4 veckor innan svar… ”förhoppningsvis snabbare”../

Aldrig en STIGA igen och aldrig inköp av maskiner på Granngården pga villkor och handläggningstid… lägg pengarna på bättre märke och köp av firma med servicekompetens… dyr läxa.

Maskinen nu åter från ”service” med återkoppling att ”det är för mycket gräs i maskinen” viket orsakar att drivningen slirar…. 700 kr ”felsökningsavgift”…
Uppenbarligen är STIGAs maskiner med mulch-funktion inte gjorda för att klippa gräs… urusel konstruktion och den s.k. Servicen hos Granngården under all kritik (2 veckor utan någon åtgärd utförd så samma fel på produkten består, och total kostnaden för klipparen nu i nivå med riktiga märken som STIHL och liknade).

21 czerwca 2026

Hej Johan,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Jag förstår att det är frustrerande när saker inte fungerar som det ska. Vi skickar våra maskiner till vår egna serviceverkstad som är auktoriserade för Stiga. Angående felsökningsavgiften så debiteras den endast om felet inte täcks av garanti. Då det är högsäsong för trädgårdsmaskiner för tillfället har vi tyvärr lite längre ledtider i våra verkstäder, givetvis försöker vi laga maskinen så fort som möjligt. Skulle du ha frågor eller om det skulle vara något annat inom ditt ärende är du välkommen att kontakta vår Kundservice antingen via formuläret på hemsidan eller via telefon 0771- 222 444.

Personal,priser🫡

10 czerwca 2026

Hej Håkan,

Stort tack för din fina recension, det gläder oss verkligen att läsa! 💚

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och bra varor för min…

Snabb leverans och bra varor för min katt.

8 czerwca 2026

Hej Marianne,

Tack för din fina recension! Vi blir väldigt glada av att höra att allt gått smidigt och bra till. Hoppas er katt är nöjd med ert köp. 🐈💚

Oceniono na 1 z 5

Beställde ett Ryobi batteri till…

Beställde ett Ryobi batteri till kampanjpris, fick vänta länge. Men slutade med att dom makulerades ordern . Tips beställ från någon annan företag istället, less på företag som säljer varor dom inte har i lager

4 czerwca 2026

Hej Patric,

Tack för din feedback och vi beklagar verkligen din upplevelse. Det ska självklart inte ta så lång tid eller sluta med en makulerad order. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår lagerhantering och hoppas att du vill ge oss en ny chans framöver.

Det är så enkelt och smidigt 😇

Det är så enkelt och smidigt 😇
Hoppas att leveransen går lika bra 🙏🏻

30 maja 2026

Hej Madeleine,

Stort tack för din recension. Så bra att det funkar lätt och smidigt att beställa via oss. Hoppas leveransen gick bra och att du är nöjd med ditt köp. Varmt välkommen åter. 💚

Oceniono na 5 z 5

Lätt att handla på Granngården via…

Lätt att handla på Granngården via sajten eller i fysisk butik!

29 maja 2025

Hej Anneli,

Tack för din fina recension och att du gillar både våra fysiska butiker och vår e-handel. Varmt välkommen åter. 💚

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt

29 maja 2026

Hej Kjeld,

Tack för din fina recension. Det gläder oss verkligen att läsa.💚

Smidigt att handla online

Smidigt att handla online. Och super trevlig personal i butiker

28 maja 2026

Hej Mathilda,

Tack för din fina recension och så bra att allt gick smidigt vid onlineköp. Kul att du gillar vår personal. Varmt välkommen åter.💚

Fixa eran hemsida

Fixa eran hemsida. Sämsta hemsidan som finns. Långa laddnings tider. Bara frustrerande.

21 maja 2026

Hej Dodjiafle,

Tack för din recension och feedback. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra både i butik och på vår E-handel.

Oceniono na 5 z 5

Jag har handlat mycket hus er och det…

Jag har handlat mycket hus er och det funkar bra och jag är nöjd Tack

20 maja 2026

Hej Ruzica,

Tack för din fina recension och din positiva feedback. Det glädjer oss.💚

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej