Var i butiken i Varberg direkt när de öppnade idag, den 16 september, för att köpa ridskor till min son. Vi fick fantastisk hjälp och ett väldigt trevligt bemötande. Stort tack och extra ros till kvin... Zobacz więcej
Besökte Granngården för ett inköp av jord, samtidigt så frågade jag efter en vara som var beställd via nätet, den hade inte levererats till butiken än, men personalen såg till att jag erhöll ett exemp... Zobacz więcej
Jag har bara bra upplevelse av Granngården med trevliga medarbetare och bra utbud. Men, fick höra vid det senaste besöket för en dag sedan, att allt utgånget kattfoder, (säkert annat djurfoder ocks... Zobacz więcej
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jag hade hoppats på en skvimpfri vattenskål att ha i bilen till hundarna. Tyvärr uppfyller den inte mina önskemål. För att inget ska skvätta över medan jag kör ska den i princip vara tom även då vägen är slät, fin och utan gupp- och gropar. Den kostade 309 kr minus fraktkostnad, då borde den vara bättre.

Odpowiedź od Granngården
Enkelt och smidigt att beställa foder och få det hemkört.

Odpowiedź od Granngården
Jag köpte precis fem Regntunna Greenline inkl lock och kran 200L eftersom jag hittills är väldigt nöjd med de sju som jag köpte i höstas.

Odpowiedź od Granngården
Väldigt bra sortiment för villa och trädgård, bara träffat trevlig personal!

Odpowiedź od Granngården
Har fått bästa hjälpen att välja varor komåotens personal samt hjäpsam

Odpowiedź od Granngården
Dom skyltar om 6 pack flugfällor men det är bara 1 i paketet! Otroligt dåligt!!
Och dom tar inte emot riktiga pengar som betalmedel.. Undvik!

Odpowiedź od Granngården
Alltid snabb och bra leverans när jag beställer på nätet. Även i fysisk butik är hög servicenivå.

Odpowiedź od Granngården
Att kunna beställa så lätt när butikerna inte säljer fröer längre och att sedan kunna hämta i butik

Odpowiedź od Granngården
Bra sortiment med kvalitetsprodukter. Hjälpsam och trevlig personal.

Odpowiedź od Granngården
fungerade bra med beställning och klarna!

Odpowiedź od Granngården
Alltid trevligt bemötande och kunnig personal. Bra utbud i affären.

Odpowiedź od Granngården
Lätt att svänga förbi o handla. Handlar mest till mina får o hund