Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bra kvalité på toalett-hushållspapper och avfallspåsar. Jag tycker Granngårdens toalett-och Hushållspapper ” Tork” räcker längre och är tåligare , än andra märken. Jag är även LRF medlem och kan då... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Oceniono na 5 z 5

Trevligt och stressfritt bemötande, trots att jag sladdade in i butiken i Malmö bara minuter före stängning. Tack för leendet – och för två riktiga guldkorn i hyllan: Granngårdens egna, växstarka gräs... Zobacz więcej

3,9

1 gwiazdka

Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Bra service

Bra service. Rekommenderas varmt.

16 kwietnia 2026

Hej Susanne,

Stort tack för ditt omdöme. Det gör oss verkligen glada att läsa 💚

Oceniono na 5 z 5

Hästen mår bra av fodret

Hästen mår bra av fodret, han är 30 år. Väldigt bra hemleverans.

15 kwietnia 2026

Hej Gertrud,

Tack för den fina recensionen💚 Det gläder oss att höra att ni är nöjda med fodret och att er häst mår bra 🐴

Oceniono na 4 z 5

För dyrt och för hungriga fåglar

14 kwietnia 2026

Hej Lena-Lott,

Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment inom djurkategorin och arbetar kontinuerligt för att kunna möta så många olika behov som möjligt. Vår ambition är alltid att hålla en konkurrenskraftig prisnivå, samtidigt som vi säkerställer att produkterna håller den kvalitet som våra kunder förväntar sig.

Vi strävar efter att alltid ha flera alternativ inom varje kategori, så att du som kund kan hitta det som passar bäst utifrån både behov och budget.

Om du önskar hjälp med att hitta ett bra alternativ som passar just dina önskemål är du varmt välkommen att kontakta vår Kundservice.

Oceniono na 1 z 5

Har två gånger beställt varor online…

Har två gånger beställt varor online från granngården, vid båda tillfällena kom varorna bort. Kundservice skyller på Bring, ingen tar ansvar. Riktigt dålig service.
Jag kommer inte att handla här mer.

13 kwietnia 2026

Hej Mats,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att det är frustrerande när en leverans inte kommer fram som förväntat. Speditören har av någon okänd anledning valt att skicka den i retur till oss, där vi betalt tillbaka dig för hela beloppet.

Vi tar alltid kunders synpunkter på allvar och ser över våra processer löpande.

Varma och goa strumpor.

21 marca 2026

Hej Ewa-Maria,

Tack för ditt omdöme. Vi blir glada av att höra att du är nöjd. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse.

Trevlig bemötande

7 kwietnia 2026

Hej Maria,

Stort tack för ditt omdöme. Det gör oss verkligen glada att läsa, och extra roligt att höra att du fick så fint bemötande💚

Oceniono na 5 z 5

Här finns allt både till djur och…

Här finns allt både till djur och trädgård. Trevlig personal.

23 marca 2026

Hej Maud,

Stort tack för ditt omdöme. Det gör oss verkligen glada att läsa. Extra roligt att du gillar vår personal, det värmer i hjärtat💚

Oceniono na 5 z 5

Bra urval trevlig personal.

9 kwietnia 2026

Hej Rose-Marie,

Oceniono na 5 z 5

Har sökt dessa potatisar tidigre..

Har sökt dessa potatisar tidigre..
Nu gick det lätt

7 kwietnia 2025

Odpowiedź od Granngården

Stort tack för ditt omdöme. Det gör oss verkligen glada att läsa. Vad skönt att det var lätt att hitta.

Hoppas du är nöjd med dina potatisar. 💚

Nöjd

Trevlig, hjälpsam och kunnig personal

3 kwietnia 2026

Hej Anne-Marie,

Oceniono na 5 z 5

Ni hade fröerna jag letat efter

Ni hade fått Leena jag letat efter. De kom i tid för att hinna så.

5 kwietnia 2026

Hej Agneta,

Stort tack för ditt omdöme. Det gör oss verkligen glada att läsa 💚

Oceniono na 2 z 5

Butiken i sundsvall är väligt märklig …

Butiken i sundsvall är väligt märklig trots man väntat på sms på en hämtning i flera timmar har det vid 12 tillfällen "inte hunnit plocka varan" eller "det är inte vi som plockar varan" verkar vara standar svar och många i butiken förutom en blond Tjej är väldigt ohjälpsamma man undrar om de verkligen överväger att sluta handla på Granngården av denna anledningen.

4 marca 2026

Hej Mikael,

Tack för du delar med dig om din upplevelse.

Om man köper produkter som vi har i lager så har vi en leveranstid på cirka 3-7 arbetsdagar för att hämta i våra butiker. Ibland så har inte vår butik varan i lager och då skickas den från vårt centrallager till din butik.

Oceniono na 5 z 5

Bra kvalité på toalett-hushållspapper…

Jag är även LRF medlem och kan då ta del av samköpsrabatter på vissa affärer bl a Granngården.

13 lutego 2026

Hej Agneta,

Tack för ditt omdöme. Det känns fint att kunna erbjuda produkter som håller i längden. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse.

Oceniono na 1 z 5

Extrema leveranstider

Efter att ha väntat i tre veckor på leverans, utan några som helst meddelanden från Granngården så kontaktade jag dem.
På grund av "tekniska problem" kunde de inte leverera produkterna. Ta betalt var däremot inga problem.
Lita inte på deras leveranstider.

31 marca 2026

Hej Marcus,

Tack för att du delar med dig. Vi beklagar verkligen att din beställning inte levererades som förväntat och att du inte fick någon information under tiden. Så ska det självklart inte fungera.

Vi förstår att det skapar frustration när kommunikationen brister, särskilt efter en längre väntan. Din feedback är viktig för oss och vi tar den vidare i vårt arbete med att förbättra våra rutiner.

Oceniono na 5 z 5

Jättebra service hjälpsamma när jag…

Jättebra service hjälpsamma när jag skulle köpa ny gräsklippare !

13 marca 2026

Hej Lars,

Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du fick bra hjälp vid köpet av din nya gräsklippare. Vi önskar dig en riktigt fin klippsäsong! 🌿

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk fin och bra service

Fantastisk fin och bra service. Hade gjort ett felköp och tappat bort kvittot. Fantastisk tjej i Kristianstad som hjälpte oss så bra!!! Fler butiker som borde ta efter. Starkt jobbat och jag kommer självklart att fortsätta handla här och rekommendera andra. TACK 🙏

27 marca 2026

Hej Malén,

Stort tack för ditt omdöme. Det gör oss verkligen glada att läsa, och extra roligt att höra att du fick så fin hjälp i Kristianstad. Vi ser till att skicka vidare dina fina ord till butiken 💚

Tryggt och smidigt

Bra pris och lätt att handla

24 marca 2026

Hej Sören,

Tack för ditt omdöme. Det gör oss glada att höra att din upplevelse kändes både enkel och trygg!

Enkelt

Enkelt. Valde mellan att åka 2 x 5 mil och leverans till ombud. Självklart val: leverans till ombud på hemorten.

24 marca 2026

Hej Ulla,

Stort tack för att du delar din upplevelse. Det gör oss glada att kunna göra vardagen lite enklare när avstånden är långa 🌾

Alltid bra service!

6 marca 2026

Odpowiedź od Granngården

Tusen tack för ditt positiva omdöme. Det gör oss verkligen glada att läsa!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej