Hööks Hästsport Recenzje 68

Wynik TrustScore: 2 na 5

1,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Superbra service. Ville så gärna köpa ett Lingus träns men är slut överallt i Skåne. Hittade ett kvar i Jönköping som vi ska passera på söndag. Ringer butiken och självklart lägger de undan varan till... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Jeździectwo
  2. Sklep z karmą dla zwierząt
  3. Sklep zoologiczny
  4. Sklep z fastrygami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Köp ridkläder, hästutrustning och hundtillbehör online eller i butik! Hööks Hästsport är Skandinaviens ledande företag inom hästsport och säljer allt för ryttare, häst och hund.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Bestilte på nett og måtte returner en…

Bestilte på nett og måtte returnere en vare for å bytte en størrelse. Var ikke noe returskjema, da jeg etterlyste skjema fikk jeg beskjed om at det var i en tidligere mail, noe som ikke stemte. Da jeg svarte, kan dere ikke isåfall være så snille å sende meg skjema på nytt, hørte jeg aldri noe mer fra de. Kommer aldri til å handle noe mer fra dette firmaet!

26 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Så tråkigt bemötande i kassan i…

Så tråkigt bemötande i kassan i Uppsala! Min dotter skulle köpa handskar och äldre kvinna i kassan säger riktigt spydigt” så du vet det här är inga stalltjänst handskar utan ridhandskar ” vem säger så hon har väl inget att göra med vad hon ska göra med handskarna, inga billiga ! Min dotter är innebandy målvakt och dessa handskar har vi köpt i åt henne i flera år.
Jag har även tidigare handlat av henne och trevlig är hon inte, så trist. Vi väljer nu att handla från annan kedja i fortsättningen där kunder uppskattas och inte känns som en belastning!

12 lutego 2026

Lita inte på leveranstiderna

Efter att ha läst på hemsidan att en produkt jag behövde snabbt skulle skickas inom 1-3 arbetsdagar så beställde jag. Direkt efter orderbekräftelse fick jag ett mail där det stod "På grund av ett omfattande systembyte har vi tillfälligt förlängda leveranstider och din order beräknas skickas från oss inom ca  6-10  arbetsdagar. Vi kommer inte ha möjlighet att avbryta din beställning under den här perioden." Istället får jag nu ta emot produkten när den väl kommer och sedan skicka tillbaka den. Så lita inte på leveranstiderna på hemsidan! Det visade sig sedan att produkten kom redan efter några dagar, vilket innebär att mailet tydligen var fel och inte hemsidan, men då jag redan köpt ersättningsprodukt på annat ställe så måste jag ändå skicka tillbaka den.

23 stycznia 2026

Got scammed?

Did not receive my order but only an email later saying it was returned. Tracking says the order was attempted for delivery on Dec 16, but was returned to sender on Dec 15th making it impossible that the package was even attempted for delivery. Sent 3 emails first checking status, then when saw return email and one more on Jan 5th as I got a bill in the mailbox after the deadline to pay additional fee for the return of the package that I never asked to be returned. No item received which impacts my work and an extra fee that will get additional fee as it was mailed after due date. No customer service and no phone number to reach out to. Ghosted since start of December.

5 grudnia 2025

Skickade bara halva beställningen

Skickade bara halva beställningen, svarar sedan inte på mejl. Skyller på Black Week. Det är två veckor sen nu. Andra företag har kunnat svara på mejl, och alla andra beställningar jag gjort har kommit fram som dom ska. Fö var det väldigt lång leveranstid på den halvan av beställningen som kom fram. Hade fått alla andra paket jag beställde samma dag innan hööks ens skickat iväg deras. Verkar vara stora problem på både lager och kundtjänst hos Hööks. Synd det inte finns någon konkurrent, betyder att Hööks nog inte känner ett behov av att fixa bättre service.

27 listopada 2025

Levererar inte rätt antal

Levererade inte rätt antal och svarar inte på mail.
Beställde antal 10st av en vara när jag fick leverans så ficka jag bara 1st. har mailat kundtjänst som ska svar inom 48 timmar men har inte fört något efter 72 timmar.....
Ordernummer 0101455717

12 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Det er så dårlig kundeservice på…

Det er så dårlig kundeservice på butikken i Trondheim. Kan gå rundt i en tom butikk uten og få så mye som et hei. Ikke blir man spurt om man trenger hjelp heller. Har sendt mail til butikksjef tidligere og fortalt om mine opplevelser med de deltidsansatte. Men har ikke hjulpet noen ting. Veldig synd, da det ikke er så mange fysiske hestebutikker. Kunne solgt mye forskjellig til meg hadde de bare vært litt behjelpelige. Siste gang jeg har vært i den butikken!

26 sierpnia 2025

Rent skräpföretag

Rent skräpföretag
Rent skräpföretag. Order som försvinner, kundtjänst som svarar när de behagar. Kommer aldrig att beställa online igen, det tar ca 12 dagar för att ev få sin beställning till butik som ändå har leverans 2-3 gg/ veckan, hur är det möjligt?

24 lipca 2025

Dårlig kundeservice

Meget dårlig service på fysisk butikk. Hooks har kvittet seg med de eldre og erfarne butikk selgerne som har hjulpet meg mye oppover tidene. De er erstattet med 18 åringer som absolutt ikke har kundeservice, smil eller ydmykhet på cv en sin!

5 sierpnia 2025

Hööks Bäckebol Göteborg

Var inne och handlade på Hööks Bäckebol och träffade på 2 från personalen. Den första jag pratade med var supergullig och hjälpsam men också lite osäker så när hon frågade sin kollega bemöttes jag av en otroligt otrevlig ton och helt ointresserad av att hjälpa till. det var bland det värsta jag varit med om i en butik och jag hoppas verkligen inte den personen som hjälpte mig först tar efter detta beteende. Fick tyvärr höra att denna gulliga tjej skall flytta och sluta på Hööks i Bäckebol. Kommer ALDRIG handla där igen.

3 lipca 2025

Presentkort - pengar Hööks redan fått

Hööks presentkort på 1.000 kr gick nyligen ut och är helt omöjligt att förlänga eller använda till köp av säkerhetsväst för 3.900 kr, enligt kundservice och butik.
Extremt fyrkantigt och ej kundvänligt bemötande, bör förbättras.

10 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Bästa Anna på Hööks i kungens kurva

Idag måste jag faktiskt hylla och ge cred till Anna på Hööks butik i Kungens Kurva där jag verkligen fick service. säkerhetsvästen som jag testade i mellandagarna för att jag har aldrig sett den och jag tyckte om den väldigt mycket, sen såg jag att de var lite kampanj osv så nu för 3 veckor sen var vi in på Hööks på port 73 Haninge och de hade den såklart inte och den var slut och den skulle inte ens komma tillbaka för försäljning. Där fick jag veta att denna väst har funnits i flera år vilket jag totalt har missat då jag länge velat ha en smidigare säkerhetsväst som ändå skyddar lika bra eller än min med paneler. Sedan var jag och maken runt på affärer så skulle vi till kungens kurva så vi gick in dit och jag frågade och såklart var den slut men då gjorde Anna på Hööks sitt jobb och var serviceminded och tyckte vet du vad? jag ringer till Nyköping och kollar om de har västen inne för jag har en person där just nu. Så hon ringde och fick svar att det ordnar vi. Jag blev såklart glad och uppskattade att hon verkligen gjorde så en säljare ska göra, hitta en lösning.

Sedan så ringde hon och sa att den var försenad men att hon skulle ringa veckan efter och jag lite otålig så testade mejla och då ringde hon upp. Sedan gick det en vecka och då fick jag först prata med en annan tjej som inte kunde hitta den (känslan jag fick var att de har tagit fel eller den finns inte) men så ringde Anna upp och sa att den kommer troligen på slutet av veckan så i tisdags alltså igår gick vi in på hööks och blev glatt hälsade på av Anna och jag fick äntligen köpa min väst! Jag vågade inte tro på det förrän jag hade den i händerna och som man är var jag rädd att de inte skulle ske eftersom den verkligen slut överallt så nu vill jag helt enkelt hylla personal Anna på Hööks i kungens kurva! Jag är så tacksam och jag kommer definitivt fortsätta handla där!

Vet någon vem denne Anna på Hööks i kungens kurva är får ni gärna lägga en kommentar eller skicka på DM :)
@hooksofficial #höökskungenskurva

18 lutego 2025
Oceniono na 2 z 5

Upplever att Hööks har problem med sin…

Upplever att Hööks har problem med sin näthandel. Tar alldeles för lång tid för leverans, lever absolut inte upp till det som lovas. Synd för tycker Hööks har en hel del riktigt bra produkter o mycket bättre än förr men..går inte ha så seg näthandel nuförtiden om man vill vara med i leken. Sitter nu här o väntar på en beställning från 8/1 som jag behöver.

15 stycznia 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej