Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vilket skämt till företag. Ingenstans i mailet där det står ”få en gratisgåva till din bebis - betala endast 79 för frakt” står det att det är ett abonnemang som är omöjligt att avsluta. Hoppas att mi... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Bra böcker så inget om den delen. Däremot blev man uppbokad på ett abonnemang på 6 månader automatiskt när man beställde ”det gratis välkomstpaketet” vilket inte framgick tydligt. Jag fick reda på det... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Goboken erbjuder som många andra startpaket/gift bag för nyfödda. Dock så signar man upp sig på en prenumeration på 6 månader som man INTE kan säga upp, man måste manuellt avboka varje paket varje mån... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi är med i Gobokens ABC-klubb och är så nöjda! Jättefina böcker med spännande innehåll och fina bilder som min son vill läsa hela tiden. Stort plus att man dessutom får alla böcker som ljudbok... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Księgarnia dla dzieci
  2. Wydawnictwo

Napisane przez firmę

Goboken är en bokklubb för bebisar och barn. Sedan 1989 har vi gjort det enkelt att skapa läsglädje från första stund, genom böcker, vägledning och inspiration. Vår vision är att fler föräldrar ska läsa mer för sina barn. Alla våra böcker är anpassade efter barnets ålder och utveckling, från födseln till skolstart.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Positivt och negativt

Böckernas kvalitet är hållbar för barnen och innehållet är bra. Jag tycker dock att det är ensidigt att så många böcker handlar om "lille Wille" och hade velat ha böcker med olika kön och namn.

13 września 2024

Odpowiedź od Goboken

Hej, tack för din feedback, vi uppskattar var och en och tar detta med oss ​​vidare. Mvh Goboken

Väldigt missnöjd

12 września 2024

Odpowiedź od Goboken

Tack för din återkoppling.
Det stämmer att det är 6 månaders bindningstid i Goboken – utan köptvång.
Detta framgår tydligt på vår webbplats vid registrering. Vid medlemskap i Goboken godkänner man följande villkor: 'Du har alltid möjlighet att tacka nej. Avbeställ innan tidsfristen löper ut, så stoppar vi leveransen och du behöver inte betala något. Det föreligger ingen köptvång i Goboken. Det enda du förbinder dig till är ett medlemskap i 6 månader, så att vi får möjlighet att visa vad vi kan erbjuda dig och ditt barn.'
Vi skickar alltid ut information om nästa leverans i god tid innan paketet skickas från vårt lager, vilket ger våra kunder gott om tid att fatta ett beslut och avbeställa om de så önskar.
Vänliga hälsningar, Goboken.

Varning

Läs vilkoren noga först annars blir man medlem i minst 6 måndader och ska batala nästan 300 SEK värje månad. De lockar med ett grattis paket först.

11 września 2024

Odpowiedź od Goboken

Takk for din tilbakemelding. Det stemmer at det er 6 måneders bindingstid i Goboken - uten kjøpeplikt. Dette kommer klart frem på vår nettside når en melder seg inn i Goboken. En godkänner disse prenumerationsvillkoren, når en melder seg inn i Goboken "Du kan alltid tacka nej. Avbeställ innan tidsfristen går ut, så stoppar vi leveransen till dig och du betalar ingenting.
Det är absolut ingen köpplikt i Goboken. Det enda du förbinder dig till är att vara med i 6 månader, så att vi kan visa dig vad vi kan erbjuda dig och ditt barn." Vi sender info om neste pakke i god tid før vi sender den fra lageret, så kundene har god tid til å bestemme seg og avbestille hvis de ikke vil ha pakken. Mvh Goboken

Missförstånd

Väldigt missnöjd! de lurar folk att köpa en välkomspaket för 69 kr och helt plötsligt hittar man att det är en abonnemang med 6 månader bindningstid som man inte kan avbryta. Kundservice är hopplösa och hjälper inte heller.

Edit: Nu förstår jag hur det fungerar. Det är sant att man kan avbeställa men man ska aktivt logga in varje månad innan paketet skickas iväg och avbeställa. Bra att man fick svar här men hade gärna velat få en förklaring när jag ringde kundservice. De fick det att låta som man är tvungen att köpa dessa paket.

11 września 2024

Fruktansvärt

Fruktansvärt! Lurar sina kunder med att hemskicka sånt paket på 69kr och en månad senare får du ett nytt paket som du inte ens beställt på 290 kr. Man kan inte sluta prenumeration på 6 månader samt måste man betala såna dumma böcker varje månad och kundservice är inte alls hjälpsam!

27 lipca 2024

Oceniono na 3 z 5

Nöjda med de böckerna/pakten vi…

Nöjda med de böckerna/pakten vi beställde. Fina bilder med färger/kontraster som bebisar gillar att titta på. Men vissa paket kan tyvärr ibland vara lite för dyrt mtp innehållet. Skulle önska att ”Tummy time” böcker fanns med i de paketen som erbjuds. Fraktfritt för medlemmar vore toppen!

16 sierpnia 2024

Rekommendera inte

Jag visste inte att jag kommer bli medlem minst sex månad sen jag har inte beställt någonting och jag fick paket som jag har inte beställt som kostar 269kr och jag kan inte avboka den , Hur ni kan skicka paket som jag har inte beställt och jag måste betala .rekommendera inte inte alls.😡

Jag har kontakta er att jag vill inte ha mer paket men personalen sagt att jag måste betala för paketen och jag kan inte avboka paketen nu jag vill inte ha mer paket och det går inte att avboka beställningen eftersom när jag Fick mejl det går inte avboka så det är orättvist att ni tvinga folk att betala nästan 300kr per månad Får bok som vi behöver behöver inte!!!

13 sierpnia 2024

Odpowiedź od Goboken

Det är absolut ingen köpplikt i Goboken. Det enda du förbinder dig till är att vara med i 6 månader, så att vi kan visa dig vad vi kan erbjuda dig och ditt barn." Om du har mottatt pakker du ikke vil ha, har du returrett.
Mvh Goboken

Oceniono na 5 z 5

We love reading time

We love reading time! The books are amazing quality, great colours and my little girl 4,5m loves reading them with me and alone(soft books)! Highly recommended, worth every cent!

19 lipca 2024

It's a scam

It's a scam they force you into a 6 month subscription with a first free package and without possibility to cancel and a high fee almost 300 kr for two small items not worth the price.

26 czerwca 2024

Det är bedrägeri!

Det är bedrägeri!
Bjuder in dig med gratis välkomstpaket och då måste du sitta fast i 6 månader och betala. Det stod inget om att det var 6 månaders bindningstid!

7 czerwca 2024

Odpowiedź od Goboken

Det är absolut ingen köpplikt i Goboken. Det enda du förbinder dig till är att vara med i 6 månader, så att vi kan visa dig vad vi kan erbjuda dig och ditt barn."Vi sender info om neste pakke i god tid før vi sender den fra lageret, så kundene har god tid til å bestemme seg og avbestille hvis de ikke vil ha pakken. Mvh Goboken

Oceniono na 1 z 5

Är inte ens medlem men ändå får man hur…

Är inte ens medlem men ändå får man hur många mail som helst om att bli just medlem. Kommer inte att bli det efter att ha läst recensionerna här, företaget ger inte ett seriöst intryck.

2 lipca 2024

Odpowiedź od Goboken

Takk for din tilbakemelding. Du kan reservere deg for å få tilbud fra oss på Min side, eller du kan ta kontakt med oss på kundeservice. Så vil vi hjelpe deg med dette. Mvh Goboken

Varning

Varning! Beställde välkomstpaketet och signade upp mig i 6 månader i tron att jag enkelt skulle kunna tacka nej till kommande paket. Nu har jag fått hem 4 oönskade paket hittills som alla kostat ca 300kr vardera, de sista två har vi inte ens hunnit öppna. Tidsfönstret man har på sig att tacka nej till kommande paket är oerhört kort. När man får mailet om kommande paket så är det redan för sent att avboka. Behöver ta som vana att logga in på goboken varje dag för att se om nästa paket blivit tillgängligt för avbokning - det sista man vill ha på sin todo-list som spädbarnsförälder. Ett fult sätt att tjäna pengar på stressade nyblivna föräldrar.

7 czerwca 2024

Mvh Goboken

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej