Jag köpte en likadan till mitt första barbarn för ett par år sedan & den var så smidig & fin, så nu har jag även köpt till mitt andra barnbarn. Den är liten, snygg, bra material & lätt att hålla re... Zobacz więcej
Jättebra. Snabb leverans. Väldig bra packat. Beställde Kaxholmen varor efter lunch. Paketet kom till ombudet för hämtning dagen efter, med tanke på att Baby V företaget ligger långt från Stockholms lä... Zobacz więcej
Beställde en beställningsvara som blev försenad från leverantör. I vanliga fall hade det varit lite jobbigt, men BabyV skötte det så otroligt bra. Resten av ordern skickades tidigare, jag fick inf... Zobacz więcej
Du har hittat till en av Sveriges största baby- & barnbutiker. Prismatchning & öppet köp 365 dagar.
Åstorpsvägen 7, 262 96, Ängelholm, Szwecja
- 0431 313535
- Kundservice@babyv.se
- babyv.se
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Snabb leverans och bra pris 👏🏼
Håll koll på er hemsida!! Fel information och priser stundtals, som gör att kunder känner sig lurad vid köp
Fel info på hemsidan. Som gör att kunder känner sig lurade, håll koll på hemsidan!
Det va inga problem alls
Snabb leverans
Tydliga specifikationer till varan
Jag köpte en Joolz Aer+ barnvagn här.Den ser ut och känns att ha högt kvalité. Priset var lägre än i andra webbutiker. Varans specifikationer (mått, vikt) beskrivs tydligt på hemsidan. Leveransen var blixtsnabb och det är smidigt att man får all information angående kundservice/ kontakt och retur på baksidan av fakturan.
Levereras av airmee som är helt…
Levereras av airmee som är helt värdelösa, tyvärr försämrar det ert betyg.

Odpowiedź od Baby V
Helt okejjt
Snabb leverans och bra kundtjänst
Snabb leverans, otrolig kundtjänst, bra priser och prismatch. Fin och bra produkt!