Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vilket skämt till företag. Ingenstans i mailet där det står ”få en gratisgåva till din bebis - betala endast 79 för frakt” står det att det är ett abonnemang som är omöjligt att avsluta. Hoppas att mi... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Bra böcker så inget om den delen. Däremot blev man uppbokad på ett abonnemang på 6 månader automatiskt när man beställde ”det gratis välkomstpaketet” vilket inte framgick tydligt. Jag fick reda på det... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Goboken erbjuder som många andra startpaket/gift bag för nyfödda. Dock så signar man upp sig på en prenumeration på 6 månader som man INTE kan säga upp, man måste manuellt avboka varje paket varje mån... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi är med i Gobokens ABC-klubb och är så nöjda! Jättefina böcker med spännande innehåll och fina bilder som min son vill läsa hela tiden. Stort plus att man dessutom får alla böcker som ljudbok... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Księgarnia dla dzieci
  2. Wydawnictwo

Napisane przez firmę

Goboken är en bokklubb för bebisar och barn. Sedan 1989 har vi gjort det enkelt att skapa läsglädje från första stund, genom böcker, vägledning och inspiration. Vår vision är att fler föräldrar ska läsa mer för sina barn. Alla våra böcker är anpassade efter barnets ålder och utveckling, från födseln till skolstart.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Oceniono na 3 z 5

Det är fina böcker men helt olika…

Det är fina böcker men helt olika nivåer och innehåll, julböckerna var inte så roliga då vi började med tema-böcker mer inriktade på vetenskap. Och nu hamnade vi i Disney världens jultraditioner som vårt barn inte riktigt förstår.
Det är lite dyrt jämfört med att beställa böcker man själv väljer på Adlibris ex.
Det var inte heller helt tydligt att man har bindningstid. Hos mig står det att jag måste hålla på att betala i 6 månader.

29 listopada 2024

Odpowiedź od Goboken

Hei, takk for din tilbakemelding. Bøkene skal være tilrettelagt for barnest alder, dette kan selvsagt variere fra barn til barn.
Når enn melder seg inn kommer det klart frem at det er en 6mnd bindingstid, uten kjølpeplikt, om enn kanseller bokpakkene selv på Min side så skal enn ikke betale for de man ikke mottar. Mvh Goboken

Oceniono na 1 z 5

Beware of clicking on their so called…

Beware of clicking on their so called 'Gratis' promotions! The process lacks transparency, with hidden information and no clear consent. It comes across as though Goboken is acting out of desperations.

25 listopada 2024

Odpowiedź od Goboken

Hi, thank you for your feedback, there is no hidden information, everything you need to know about our club is written on our webpage at registration, it's important to read everything before you sign up. Best regards Goboken

Oceniono na 1 z 5

Betalar du en gång så blir du bunden på…

Betalar du en gång så blir du bunden på 6 månader det är lurendrejeri undvik bara så slipper du huvudvärk

1 listopada 2024

Odpowiedź od Goboken

Hei, takk for din tilbakemelding. Det kommer klart frem ved innmelding om en leser at det er en 6mnd bindingstid ved kjøp av velkomstpakken, det er ingen kjøpeplikt i denne perioden, men kunden må selv kansllere pakkene enn ikke ønsker på Min side. Mvh Goboken

Oceniono na 1 z 5

Det är mycket dyrt för mig och jag…

Det är mycket dyrt för mig och jag tyckte inte om böcker som jag har fått.

8 listopada 2024

Odpowiedź od Goboken

Hei, takk for din tilbakemelding. Vi beklager at du føler bøkene blir for dyre, som medlem hos oss får du bøker til redusert pris som tilsvarer nesten 30% av hva du får hos bokhandlere. Vi tar direkte kontakt med deg. Mvh Goboken

Jätte dåligt

Testade deras första utgåva, tyckte inte att det var värt pengarna men eftersom jag hade regisserat mig en gång var jag nu bunden i 6 månader, vilket är jätte konstigt. Så jag behöver avsäga mig från paket varje månad utan någon förvarning att det ska skickas något till mig. Så då får jag efter några månader att jag missat att avsäga ett paket och blir tvungen att betala 300kr för två böcker. Jag kontaktar kundtjänst angående fakturan och får som svar att de kan göra ett undantag och ta bort min prenumeration. Detta visar mycket tydligt vad deras affärsidé är ”när man en gång fått kunden att betala full så är det ok att ta bort de nu”. Jättedåligt och dubbelmoral rekommenderar ingen.

5 listopada 2024

Odpowiedź od Goboken

Hei, takk for din tilbakemelding, det kommer klart frem ved innmelding at det er en 6mnd bindingstid, uten kjøpeplikt. Kundene får alltid en mail i forveien slik at de har mulighet for å kansellere pakkene før de blir sendt ut, vi beklager om du ikke har mottatt denne, det hender at de kan havne i spam. Mvh Goboken

Barnens favoriter

Man får erbjudande som förvisso beställs automatiskt om man inte avbeställer, men tycker att det framgår tydligt och det är lätt att avbeställa de man inte är intresserade av och välkomstpaketet är så bra. Favoriter hos båda barnen. Hjärtat mitt, Lilla Lufs och Lilla Blå har lästs mycket för både dottern och sonen.

25 października 2024

Värdelös hemsida

Det var den absolut sämsta hemsidan jag varit med om och kundbemötande på kundtjänst kräver en stor förändring. Jag hade bara varit in och kikat på deras hemsida och nu två veckor senare dyker startpaketet upp i brevlådan. De säger då på kundtjänst att när man har tryckt på en vara så har man automatiskt bundit sig i 6 månader trots att man inte ens fyllt i några betalningsuppgifter. Jag säger då att jag inte ens fått något mejl om någon bekräftelse eller liknande och deras svar var att ”nej jag ser nu att mejlet har studsat tillbaka från dig” och att det är mitt fel som inte läst noggrannare på hemsidan om villkoren. Krävde ett mejl från de där de undertecknade att de avslutade det här abonnemanget på 6 månader. Sämsta företaget och personal jag har varit med om.

29 października 2024

Hei,
Takk for din tilbakemelding, Vi beklager at du føler dette.

Det går klart fram ved innmelding at det er bindingstid på 6 måneder. Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe i denne tiden, bare til å ikke avslutte medlemskapet ditt.

En behøver ikke å kjøpe noe i medlemstiden (en kan avbestille måneds pakker på Min side) men en får ikke meldt seg ut før etter 6 mndr.

Vi kan ikke sende ut pakker uten at kunden melder seg inn,
da enn må registrere adressen sin m.m.

Tvångsköp och dryg kundtjänst

Du är bindande i sex månader. Det står att du varje månad får ett mejl angående kommande paket så du kan avbryta utskicket om du inte vill ha det. Deras mejl hamnar helt plötsligt i Skräppost eller Kampanjer då missar du att avbryta utskicket. När du vill returnera det paketet som du egentligen inte ville ha då ska du själv stå för fraktkostnaden. Dryg kundtjänst som lägger ansvar på dig själv att se till deras mejl kommer fram till rätt ställe.

22 października 2024

Hei,
Takk for din tilbakemelding.
Vi beklager at mailene fra oss havner i spam.
Kontakt oss gjerne på mail så kan vi se om vi får til en løsning her. Mvh Goboken

Oceniono na 1 z 5

Sämsta möget jag gått med på

Sämsta möget jag gått med på , framgår inte att man BINDER sig i 6 månader plus det är jätte dyrt.. sen när man ska betala fakturan så vet man inte var den kommer… Det är jätte lurigt, ångrar sååå att jag köpte där ifrån.

10 października 2024

Hei, Tack för din feedback. Det blir tydligt vid registrering på Goboken.se:

Om medlemskapet
Du får erbjudande om ett åldersanpassat bokpaket ungefär en gång i månaden via e-post.
Bokpaketen kostar i snitt 298 kr inklusive frakt. Du sparar ca 30 % jämfört med ordinarie bokhandelspris.
Du kan alltid tacka nej. Avbeställ innan tidsfristen går ut, så stoppar vi leveransen till dig och du betalar ingenting.
Det är absolut ingen köpplikt i Goboken. Det enda du förbinder dig till är att vara med i 6 månader, så att vi kan visa dig vad vi kan erbjuda dig och ditt barn.

VARNING: DU BINDER DIG I 6 MÅN

Framgår inte tydligt att du binder dig till 6månaders medlemsskap som inte går att avsluta.
Som svar fick jag ”det går snabbt när man beställer ibland”.
Dem säger att man kan gå in och avbeställa innan de skickats (typ) men då ska man alltså gå in flera gånger under 6 månaders tid?
Istället för att bara avboka den för en, jo, för att dem förstår att många inte kommer göra det.

6 sierpnia 2024

Odpowiedź od Goboken

Hei, takk for din tilbakemelding. Det kommer klart frem ved innmelding at det er en 6mnd bindingstid, uten kjøpeplikt.
Du vil få en mail ca 7-10 dager før pakken sendes ut der du kan gå inn på Min side og kansellere pakken din. Mvh Goboken

Dyrt för två böcker som det är i paketet

Dyrt för två böcker som det är i paketet

20 września 2024

Odpowiedź od Goboken

Hej, Tack för din feedback. Vi beklagar att du tycker att böckerna är för dyra. I förhållande till böckerna i butiken får medlemmar ett reducerat pris än vad de får i bokhandeln - Mvh Goboken

Nej men katastrof

Nej men katastrof. Framgår inte tydligt att du binder dig till 6månaders medlemsskap som inte går att avsluta och att försöka kontakta kundservice är ett skämt. Suttit i kö i flera dagar i rad sitter i köplats 1 men får ändå inte svar. Har mailat och vill att medlemskapet säga upp omgående då jag känner mig lurad av deras välkomstpaket för 69kr. Nej nej, undvik!!!

26 września 2024

Hei, Tack för din feedback. Det blir tydligt vid registrering på Goboken.se:

Om medlemskapet

Oceniono na 1 z 5

Very big scam they offer free package…

Very big scam they offer free package and then start forced subscription of very expensive books .

23 września 2024

Det stämmer att det är 6 månaders bindningstid i Goboken – utan köptvång.
Detta framgår tydligt på vår webbplats vid registrering. Vid medlemskap i Goboken godkänner man följande villkor: 'Du har alltid möjlighet att tacka nej. Avbeställ innan tidsfristen löper ut, så stoppar vi leveransen och du behöver inte betala något. Det föreligger ingen köptvång i Goboken. Det enda du förbinder dig till är ett medlemskap i 6 månader, så att vi får möjlighet att visa vad vi kan erbjuda dig och ditt barn.'
Vi skickar alltid ut information om nästa leverans i god tid innan paketet skickas från vårt lager, vilket ger våra kunder gott om tid att fatta ett beslut och avbeställa om de så önskar.

Smidig boktjänst, lättanvänd

Smidig boktjänst, lätt att avboka eventuella bokpaket man inte vill ha. Man kan även till viss mån flytta fram och bak datumet för utskick, samt även ta bort böcker ur beställningen som man inte är intresserad av

25 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Jäkligt otydligt att man skulle bli…

Jaevligt otydligt att man skulle bli fastlåst i ett abonnemang om man provade på..

24 września 2024

Oceniono na 1 z 5

Otydligt att man skriver upp sig på ett…

Otydligt att man skriver upp sig på ett abonnemang med 6 månaders bindningstid för att man beställer hem välkomstpaketet. Eller 6 bokpaket minimum. Priserna på paketen inte särskilt billiga jämfört med att köpa liknande produkter i bokhandeln. Innehållen i bokpaketen inte särskilt attraktiva. Ofta en bra grej och resten dåliga.

13 września 2024

3 år sedan var de bra. Idag tvivelaktiga

För 3 år sedan så var välkomstpaketet gratis. Men nu har de gjort så man registrerar sig för 6 månader automatiskt. Men det går faktiskt att skjuta upp paket och sedan avregistrera efter 6 månader. Men det går bara att skjuta upp ett visst antal månader så du blir tvungen att köpa åtminstone ett paket för 300kr. De har dock gjort det riktigt krångligt att hitta info om det. Borde anmälas till Konsumentverket då deras marknadsföring liknar mycket det som Synsam gjorde förut angående abbonemang.
Och snälla sluta svara med era automatiserade meddelanden här på danska när det uppenbart är svenska som omdömet skrivs på..

20 września 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej