Stor anbefaling. Tandlæge :Katrine Marcher tak for dig 🙏 Samt til Tandplejer Mediha🌹 ... Ros Ros 🤩 Fra en stamkunde til jer...de varmeste anbefalinger
Jeg kan klart anbefale tandlæge Neda Etamadi hos glad tand. Hun er meget dygtig til sit arbejde. Derudover er hun også sød og venlig. Tusinde tak for god behandling.
Efter at have været i tandlægestolen hos Neda efter mange års tandlæge skræk kan jeg ikke rose Neda nok for hendes kompentet, omsorgsfulde behandling. Neda har hele tiden fokus på om man er okay unde... Zobacz więcej
Jeg har været rigtig glad for at komme hos Neda i nogle år nu. Altid en fin velkomst og sød og omsorgsfuld behandling, også fra assistenter. Flot tandlægearbejde og jeg oplever desuden et minimum af... Zobacz więcej
O Glad Tand / Tandlægerne på Godthåbsvej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi lægger vægt på kvalitet i vores materialevalg og på tandbevarende løsninger.
Igennem 12 år har vi taget særligt hensyn til patienter med tandlægeskræk og andre, som ikke er vilde med at gå til tandlæge. Vi forsøger altid at gøre dit besøg hos så behageligt og smertefrit som overhovedet muligt.
Før behandlingen starter, giver vi dig altid et prisoverslag. En større behandling kan opdeles i etaper, så udgiften fordeles over længere tid. Vi hjælper også gerne med at se på dine tilskudsmuligheder og kan formidle finansieringsløsninger.
GladTand - din tandlæge på Frederiksberg!

Godthåbsvej 74, 2000, Frederiksberg
- www.gladtand.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Bedste oplevelser hos tandlægen Neda
Bedste oplevelser hos tandlægen Neda, og hende medhjælpere. Neda kan bestemt finde ud af at bedøve og derefter behandle en så behageligt at også angsten forsvinder! Så det også en hyggelig klink!
Bedste tandlæge jeg hidtil har været hos!
Bedste tandlæge jeg hidtil har været hos! Stemningen og personalet i bygningen er virkelig skønt!
Jeg kommer ind til Sannie, som altid møder en, med smil og godt humør!
Absolutely 100% recommended
I absolutely one hundred percent recommend this clinic. Been going for years on end when I lived in Denmark, and always been extremely satisfied. I moved to Colorado and I still come to Gladtand when I'm in Denmark (today was one 12/27-2023) and they are just perfect !! Cautioned of my (now) lack of Danish health insurance she informed me of prices as we went along and told me what to get fixed when I come back to the states. I'll see you next time I'm in town Gladtand :-) Thank you !
PENGE MASKINE.
PENGE MASKINE.. De skriver at hvis jeg har 1 tid om året, så er 1 begyndene parodontose check fint, men hvis jeg har 12 tider om året, så SKAL jeg
betale for 12 begyndene paratose check også ?!
så ryger regningen fra 500.- til 1800.- for 3min "kigge" arbejde
Bedste oplevelse❤️
Bedste oplevelse❤️
Jeg lider frygteligt af tandlæge skræk.
Havde ikke været til tandlæge i flere år.
Jeg fik en varm modtagelse af tandlæge Kasper Søndergaard og hans klinikassistent ( Katrine tror jeg hun hedder)
Jeg kom med en voldsom tandpine. Græd og var ude af mig selv.
Jeg blev mødt med omsorg og forståelse.
Jeg har været der igen siden. Samme oplevelse af tryghed. Tror måske jeg bliver “helbredt” for min tandlægeskræk.
Stor tak til dem.
Gå du bare til tandlægen, på Godthåbsvej hvis du er angst, du er i de bedste hænder. ❤️
Fantatisk oplevelse !
Fantatisk oplevelse !! Dejligt i har åbent så sent!! Samtidig er i utrolig profesionelle! Bedste tandlæge i Denmark!
Faglig dygtig tandlæge med stor forståelse.
Jeg er så positiv overrasket efter mit besøg hos Astrid og hendes kollega. Hvor er det trygt og behageligt at møde en tandlæge med så høj faglighed og professionalisme. Mange tak for at give jer god tid til forklaring og nænsom behandling. Endelig fandt jeg min nye tandlæge.
Fantastisk sødt personale
Fantastisk sødt personale. De tog vores datter ind idag lørdag, og var virkelige søde, rare og grundige i deres guidens. De reddet vores sommerferie, 5 stjerner herfra, de havde fået 10 hvis man ku’.
Av mit tandkød
Har lige fået poleret mere på mit tandkød end på mine tænder.
Neda er en super dygtig
Neda er en super dygtig, erfaren og yderst kompetent tandlæge. Altid en behagelig oplevelse at være i hendes hænder!
Stor tak til Neda og Fatma
Stor tak til Neda og Fatma for en virkelig god behandling, de er begge meget søde og dygtige! Kan varmt anbefales
Neda og Fatma gav mig en rigtig god…
Neda og Fatma gav mig en rigtig god behandling og håndterede min tandlægeskræk meget pædagogisk. Dygtige, kompetente og meget empatiske! Kan klart anbefales.
Altid 100% god oplevelse :-)
Jeg ligger på min sofa og kan stadig mærke bedøvelsen i min kind fra fjernelsen af min visdomstand for en time siden. Det var en meget behagelig oplevelse, hvor jeg følte mig i gode, professionelle hænder, og kunne slappe helt af mens lægen trak tanden ud. Altid en stor fornøjelse at besøge Glad Tand!
Jeg fik lavet to plastikfacader på…
Jeg fik lavet to plastikfacader på fortænderne i start februar af Nete. Jeg er meget glad for resultatet - Nete er super professionel, sympatisk og grundig. Alle er søde og imødekommende 😃👍
I 2019 starter jeg en behandling hos…
I 2019 starter jeg en behandling hos tandlægerne. Jeg får lavet en rodbehandling, hvor tandlægen overser en tandrod, ja, det sker faktisk. Derudover går i de ikke i dybden med de andre rødder.
De vælger efterfølgende at putte en krone på.
3 år efter bliver tanden revet ud, da en anden tandlæge finder ud af fejlene, og at behandlingen ikke har været i orden.
En ting er en rodbehandling, men at de vælger at sætte en krone på uden at være sikker på behandlingens effekt.
Det skuffer mig, og gør mig vred.
Opdatering.
Jeg har meldt til Styrelsen for Patientklager. Gladtand ønsker ikke dialog. Så nu afventer vi afgørelse.
Stor tilfredshed med både rådgivning
Stor tilfredshed med både rådgivning, service og pris i forbindelse med tandretning (invisalign) og bidhævning (behandling af slidt emalje).
Altid venlig modtagelse og gennemsigtighed omkring behandling, pris og sparring omkring need2 vs nice2 for at passe godt på tænderne.
Jeg vil klart anbefale GladTand
Jeg har været kunde hos Glad tand på…
Jeg har været kunde hos Glad tand på Godthåbsvej i to pr nu, og er fuldt ud tilfreds.
God service 🙂
Perfekt med åbent i weekends
Perfekt med åbent i weekends, til os der ikke har tid i hverdagen!
God service og skønt personale.
En tandlæge klinik der kan anbefales!
Jeg fik idag en akut tid pga. Tandpine. Jeg har aldrig været der før og er ikke normalt patient hos dem. Men min oplevelse var simpelthen så god. Meget professionelle i deres arbejde, gode til at rådgive og vejlede, tålmodige og man kan mærke at de har styr på det de laver. Jeg følte mig så tryg og i gode hænder. Det bliver absolut ikke sidste gang jeg kommer der.
Jeg har været mere end tilfreds med mit…
Jeg har været mere end tilfreds med mit Invisalign forløb hos glad tand
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.