Gekås Ullared Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Mycket trevlig chaufför men Ullared har skickat fel artikel! Väldigt mycket strul och tid tar de från oss! Nu måste vi vara hemma en hel dag för att vänta på att chauffören ska komma och hämta det fel... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hyrde stuga tillåtet för hund. En varm dag är dessa boenden inte bra. Dålig ventilation. Instängd doft som inte gick att vädra ut. Blev till att åka hem bara efter några timmar, gick inte att sova i d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har hatt mange turer til Gekås Ullared gjennom mange år og der er veldig greit å shoppe.Dessuten er veldig god behandling av kundeservice. Denne turen til Ullared hadde vi bestilt overnatting 2 døgn... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Roligt,prisvärt och väldigt fina hotellrum.5+ på det. MEN åt kebab på sportbaren och maten var kall och det låg chips strösslet ovanpå allt.jag sa till och såg då att i stället för ny mat värmde pers... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep TV
  2. Sklep odzieżowy
  3. Sklep z odzieżą damską

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Skandinaviens största lågprisvaruhus!

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 21

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Hej var på Gekås under helgen och…

Hej var på Gekås under helgen och handlade vilket vi brukar göra ett par gånger om året. Eftersom man går länge i butiken så behöver man äta så vi bestämde att gå upp i restaurangen. Väl där bestämde vi oss för Rödspätta med pommes och Dansk remouladsås (som är så gott). Vi satte oss ner och började käka, pommes var okej, men Rödspätta fy va den smakade äckligt, torrt och ingen smörstekta Rödspätta som det ska vara. Jag tog ett bett och gick sedan tillbaka med tallriken och frågade i köket hur ni kan servera denna osmaklig Rödspätta, men fick till svar vill du ha något annat. Ja tack jag kan testa eran schnitzel, men den var ju nästan sämre än Rödspättan, segt och dåligt stekt. Vi slängde maten och gick därifrån, arg som ett bi och hitt kommer vi aldrig mera att käka (jag går hellre hungrig). Vi gick till husvagnen istället och tog en macka.
Skaffa riktiga kockar som vet hur maten ska smaka, det är ju nått man stoppar i sig. Restaurangen i Gekås är den sämsta restaurangen vi har ätit på, se upp......

12 kwietnia 2023
Oceniono na 3 z 5

Här fyndar man inte längre….

Det bästa är att man får en lite minisemester med familjen, men om man åker för att fynda kommer man bli oerhört besviken. Det är inte billigare än på Rusta, Dollar Store eller Ö & B. På klädes sidan på herravdelningen gapar hyllorna tomma, priserna skiljer sig inte nämnvärt från andra lågprismärken. Man kan se försämringen år efter år, nu överlever man troligen enbart för TV-serien fortfarande rullar i repris alla dagar i veckan för att hjärntvätta tittarna.

19 lutego 2023

Märkeskopior, vilseledande priser

Dålig kvalité på kalsonger och strumpor. Känns som helt falsk marknadsföring och märkeskopior.

Fel prismärkning på flera ställen. Köpte bland annat hänglås för dubbla priset och kalsonger för 149kr istället för 99kr som det stod att de kostade.

3 listopada 2022
Oceniono na 1 z 5

Vill varna alla för GeKås undermåliga…

Vill varna alla för GeKås undermåliga julbord. Jag och min vuxne son var på Gekås förra veckan för att handla julklappar.
När det ropades ut i högtalarna att det serverades julbord tyckte vi att det lät som en kul idé.
Vi tänkte att det säkert var i klass med IKEAs julbord som är helt okej.
Men det här var det mest TRISTA, SMAKLÖSA och OINTRESSANTA vi båda ätit på mycket länge. Köttkorv, köttbullar och jansson allt grått och tråkigt. Inte en grönsak eller en enda frukt. En brieost och ostkaka fanns också och en förfärlig grönkålsgrej som man inte ens kunde tugga.
Nej! Fy!!! Kommer att bojkotta Gekås restaurant framöver!
Har försökt nå dem under en vecka men inget svar!

4 grudnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Lägger skulden på gästerna när det är fel hos er

Bodde i en stuga där inte spisen fungerade och det ideligen gick säkringar när vi skulle använda den, ringde in hjälp att få det fixat under vistelsen. Felanmäldes , men ingen ursäkt eller någon kompensation för att vi inte varken kunde använda den eller att mat i kyl förstördes när säkringar gick i stugan. De skickar sedan ut enkät där jag kan lämna ett omdöme om min vistelse, vilket jag gjorde.
Dock skyller Kundtjänst Emelie då på mig att det är jag som har glömt en timer när jag ska använda spisen!!
Därefter struntar de i att svara på e-post, jag är nu totalt vansinnig och tycker det är riktigt botten, har de blivit så stora att de kan ignorera kunder/gäster? Eller vad? Jag väntar fortfarande på svar hur de tänker be mig om ursäkt och kompensera mig för detta beteende. Jag gjorde en felanmälan och ni har inte koll på att det var fel på stugan utan antyder att jag har glömt en timer för att göra det lätt för er.

30 sierpnia 2022

Helt underbar hjälp

Helt underbar hjälp, har lite svårt att gå, vilken hjälp jag fick.
Handlade ovanligt möte, så supernöjd jag någonsin kan bli.
Ett stort tack, till alla ni som arbetar på gekås.

13 sierpnia 2022
Oceniono na 2 z 5

Gekås förfaller?

Vet inte vad som har hänt med Gekås...pandemin? Kriget? För stora? Fel personal? Ledningen?

Utbudet har försämrats avsevärt! Har handlat på Gekås i över 10 år, aldrig så dåligt!
Maten i restaurangen, blir mindre och mindre att välja på samt priserna högre!
Över till campingbyn, där vi gar campat över 50 ggr senaste 10 åren.
Servicehuset på omr 100 under all kritik, i varje fall för damer.
2 st toaletter som inte gick att spola, städningen 1 stjärna, 1 av 4 duschar saknade duschmunstycke. Fanns ett rör i taket där vattnet kom, de små droppar man får.

Restaurangen i byn, 1:a 2 åren jättebra, var dit och åt nu, herregud betalade 199 kr för vadå? Precis...vadå?
Fick inte pengarna tillbaka utan fick ta något annat. Beställde pizza, 5 alt att välja, torr hård botten, köptesbotten?

Jag tror att det har gått överstyr, för stora för att hålla en bra standard :-(

29 lipca 2022
Oceniono na 3 z 5

Allt fokus ligger på slutsumman av…

Allt fokus ligger på slutsumman av fösäljningen/dag. Kunden inte i fokus.
Finns ingen som helst planering av ytorna.

Maten på restaurangen höll botten notering, vi åt rödspätta varvid 1 portion var fisken inte klar. Pizza sallad var bara vitkål vilket jag inte ville ha. Flera dåliga sallads blad i burkpaketerade salladen.
Tom IKEA har bättre mat.

12 lipca 2022

Helt ok

Helt ok, många saker på en plats. Inga stora priskap om man inte är sådan som kommer dit en gång i kvartalet. Hittade dock favoritköpen i småbutikerna utanför varuhuset. Stugbyn är trevlig, normalpriser, bra hundpromenader, och helt godkänd frukost.

9 lipca 2022
Oceniono na 2 z 5

Överreklamerat .Inte billigare än på…

Överreklamerat .Inte billigare än på Rusta mfl.Ingen mellandagsrea .detta är tredje och sista gången som vi är här.nu har vi tjejer bestämt att vi går på spa istället och tar en sväng när det är rea i "vanliga" butikerna

28 grudnia 2021

Kundservice reklamation...

Köpte en mysdress som det visade sig vara hål i när jag kom hem. Fick snabb och fantastisk hjälp och bara några dagar senare kunde jag hämta ut en ny mysdress på mitt närmaste utlämningsställe. Väldigt nöjd.

11 grudnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Jag och min hustru har handlat för…

Jag och min hustru har handlat för sista gången , inte speciellt billigt Vi har nog billigt och bra sortiment i HÄSSLEHOLM. Ska man köra 16 mil så fodras det att det är billigt och bra kvalité. Vi kan handla det mesta till samma pris och tom, billigare många gånger . Vi köper bakplåtspapper för 10 kr och kaffe filter för 10 och mycket annat , kalsonger L som jag har köpte 3 paket kommer hem så är dom knappt medium dåligt köp när man inte kan använda dom utkastade pengar . MVH MATS

4 października 2021

Därav priset

Köpte två minibuss formade krukor med solcell lampor samt en Braun oral-B eltandborste, javisst de var billiga. Alltihopa gick trasigt inom typ några veckor efter inköpsdatumet. Lösningar blir, 1. Vi kör 60 mil för inlämning av produkter till varuhuset, eller 2. Skicka tillbaks varorna via postgång, dvs. Postnord. Med tanke på bensinkostnader samt fraktkostnader(de väger ju mer än 5 kilo) är det ur uselt och inte värt dem pengarna att reklamera.

Som sagt, ni får vad ni betalade för och är därmed naturligvist beredda för smällan.

27 września 2021

Måndag på Ullared

Det var mycket folk vet inte hur deras pandemi lagar gäller. Man kunde hitta sina stråk där det inte var för fullt med folk. Tråkigt att kunderna inte kan hålla avståndet när man själv tänker på det . Speciellt dem som går med munskydet. De går jätte nära inget hänsyn. Tvärstopp i kassan. Stod i två timmar. Hur tänker man där i denna pandemi. Hur mkt kunder släppte man in då! Personalen så trevliga i dessa tider. Tog sig tid med kunderna och hjälpte till. En stor eloge till dem som jobbar. Inte lätt för dem att hålla sig på avstånd i gångarna. Såg deras lösningar att skydda sig själva.

16 sierpnia 2021

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej