Mycket trevlig chaufför men Ullared har skickat fel artikel! Väldigt mycket strul och tid tar de från oss! Nu måste vi vara hemma en hel dag för att vänta på att chauffören ska komma och hämta det fel... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Hyrde stuga tillåtet för hund. En varm dag är dessa boenden inte bra. Dålig ventilation. Instängd doft som inte gick att vädra ut. Blev till att åka hem bara efter några timmar, gick inte att sova i d... Zobacz więcej
Har hatt mange turer til Gekås Ullared gjennom mange år og der er veldig greit å shoppe.Dessuten er veldig god behandling av kundeservice. Denne turen til Ullared hadde vi bestilt overnatting 2 døgn... Zobacz więcej
Roligt,prisvärt och väldigt fina hotellrum.5+ på det. MEN åt kebab på sportbaren och maten var kall och det låg chips strösslet ovanpå allt.jag sa till och såg då att i stället för ny mat värmde pers... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Skandinaviens största lågprisvaruhus!
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Beställde trädgårdsmöbler
Beställde trädgårdsmöbler, bord stolar, dynor och parasoll. Efter några veckor lastades en pall av hemma med bord och dynor, inget mer. Gekås skyller på PostNord och vill man skall fotodokumentera vad chauffören lastar av. Ingen ersättningsleverans går att få då de säger det är slutsålt. Men man får kanske skylla sig själv lite, man får vad man betalar för.
Väldigt besviken...förr åkte man till…
Väldigt besviken...förr åkte man till Ullared för att fynda, nu är det billigare på rusta, dollarstore och HM mm...nä Gekås kommer tappa många långväga kunder på detta...
Gekås Ullared er bra
Köpte laxbiffen
Köpte laxbiffen, väldigt besviken. Jag är absolut inte kräsen men den gick inte att få ner, det enda som var ok var potatisen. Tråkigt då det drog ner helhetsupplevelse av besöket.
Ullared Gekås restaurang
Till: Gekås Restaurang 3 personer
Datum: 2024-02-18
Jag besökte er restaurang 2024-02-18 och jag måste tyvärr uttrycka min besvikelse över kvaliteten på maten som serverades. Jag hoppas att ni tar detta klagomål på allvar och ser det som ett sätt att förbättra er service.
Laxbiffen var acceptabel, men jag måste påpeka att potatisen var tyvärr rå. Detta påverkade helhetsupplevelsen negativt och gjorde det svårt att njuta av måltiden fullt ut.
Vidare var den pannerade rödspättan extremt vattning, vilket gjorde att den förlorade sin smak och konsistens. Jag hade förväntat mig en krämig och välpanerad rätt, men tyvärr var resultatet inte i linje med förväntningarna.
Slutligen var pommes frites inte alls krispiga och goda som jag hade förväntat mig. De verkade vara överkokta eller tillagade på ett sätt som gjorde dem sega och tråkiga.
Jag uppskattar er uppmärksamhet på detta ärende och hoppas att ni kommer att vidta åtgärder för att förbättra kvaliteten på era rätter. Som en lojal kund hoppas jag att framtida besök kommer att erbjuda en bättre matupplevelse.
Tack för er förståelse.
Hej 🖐 Jag va idag 27/01-2024 i ullared…
Hej 🖐 Jag va idag 27/01-2024 i ullared med familjen. Jag mötte på Dam Avdelningen
en jätte trevlig tje som som hon hjäpte mig Jag frågade henne efter hennes namn och hon heter Gabrilla 2689🤗.Jag vill verkligen tacka henne för hennes kund bemötande och hon va väldigt trevlig och hjälpsam.
Stor tack Gabrilla jag uppskattar din kund bemötande 👏♥️🌹
Gekås er ligeglad med kunderne
Jeg har købt hundemad på Gekås, hvor jeg fandt store metalstykker i. Min hund havde ikke overlevet at spise det, og jeg reklamerede over dette til Gekås.
De er rimelig ligeglade, og deres håndtering meget kritisabel. Jeg vil passe meget på, hvis jeg overhovedet køber noget på Gekås igen. Utrolig dårlig behandling.
jag köpte ett par jbl hörlurar vars…
jag köpte ett par jbl hörlurar vars laddlåda slutade fungera efter 2 månader, jag gick in dit och fick dom bytt till ett par helt nya utan någon som helst tjafs, så trevlig personal som jobbar där verkligen, tummen upp till heela gekås, tack för att ni är bäst....
Efterlängtande lunchen blir dåligt..
Fina priser och mycket roliga saker, men lunch delen är fin och fräscht förutom mackorna.. Skulle ha en julmacka men så är brödet blött under som en prick och skinkan är seg.. och jag antar att den har suttit för länge där inne.. kanske ha en kylande del för dem mackorna med plast wrap? Det fanns blod på muggen och ett annat glas ganska vidrigt men går att undervika
Fick inte returnera oönskade vara
Köpte nyligen en dammsugare som jag upptäckte hade några konstigheter som kommer gå mig på nerverna, som trebarnsmamman är skicket på nerverna mycket viktigt att värna om, men då sagda barn klippt lite i lådlocket fick jag inte lämna tillbaka damsugaren då det tydligen inte går att sälja en helt oanvänd dammsugare med lite skadad låda. För alla vet ju att det är lådan man köper.
Skagenröra=mixad sushipure…
Jag och min kompis åt på ullareds resturang kaffebaren. Dåligt- äcklig röra på både den dyra räkmackan och på den äckliga bakpotatisen. Röran skulle vara skagenröra men bestod av mixad puré sushi typ. Vi är mycket missnöjda då vi rest långt för att komma hit, det enda bra var att det fanns is te att dricka sig mätt på. 0/5 i betyg av oss
Företaget står för lågpris och…
Företaget står för lågpris och kvalitet, de flesta jag känner och jag själv har åkt regelbundet med ett par månaders mellanrum, för att det var sjukt billigt, men det är inte det längre, det är billigare ibland på rusta, dollar store, och till och med hemmahallen. Det är inte värt att åka så långt för det. Ex sammetsgardiner 250 kr för 2 längder är samma pris som på nätet. Tops var dubbelt dyrt som hemmahallen. Osv. 300 kr för en finare blus är samma pris som HM.
250 kr för ett par jeans. På LAGER153 får du 2 par jeans för 150 kr och allt är närmare.. ☺️
köpte ett telefonskal idag där
köpte ett telefonskal idag där. Förpackningen var helt oöppet med tejp och allt men när vi åkte hem därifrån och öppnade förpackningen var det helt tomt. 99kr för inget !!
Frugan tycker det är bra och det är ju…
Frugan tycker det är bra och det är ju bra. Men inget för mig.
Parkeringsfickorna är för små fick dörruppslag på höger bakdörr eller så kan inte folk parkera sina fordon korrekt.
Känns inte billigare bara mer av allting.
Besviken på sortimentet av kläder
Besviken på sortimentet av kläder. Gamla kläder, omoderna och mycket okända märken. Några märken fanns t ex Calvin Klein, men det var helt tråkiga basic svarta t shirt med märket på, utplockade i storlek. Letade funktions strumpor till sport men hittade bara en sort och de var vadderade, för tjocka.
Smink var dyrt!
Vissa böcker var billiga.
Hittade några saker som var 10-40% billigare. Bland annat bindor, hundmat, gardinlängder och presentsnöre. Men, mycket var till och med dyrare. Det gäller att ha koll... Strumpor och kalsonger finns att köpa mycket billigare på annat håll. Passa på när det är rea i vanliga handeln. Det är ändå gamla saker på GeKås.
Kassakillen var jätte duktig och var väldigt snabb, det var ett plus!
Tur att vi inte åkte BARA åkte för Ullared, vi var ändå i krokarna. Det blev en kort vistelse på grund av besvikelsen av dåligt utbud.
Letade vissa deodoranter Rexona Maximum Potection den som är fuktig, men nej bara torra varianten.
Letade outdoor vindjacka, men usel kvalité, ingen Haglöf att hitta till exempel.
Lego var dyrt!
Ja, håll koll för det är lurigt att det är stora volymer som ger känslan av billigt.
Kör upp tur och retur 4,5 mil (2 ggr)…
Kör upp tur och retur 4,5 mil (2 ggr) med den påföljden att jag åkt hem utan vara.
Vägrar att tala om om vara finns i butik eller inte via telefon när dom har möjlighet till det. Så det får bli en oviss resa till.
Vart är miljötänket där?
Fantastiske tilbud
Fantastiske tilbud, 200 g Marabou til 17 sek! Billig gevalia kaffe
Mange gode og fine varer til gode…
Mange gode og fine varer til gode priser, pænt og ryddeligt, kommer gerne igen.
Har under många år besökt varuhuset
Har under många år besökt varuhuset. Mycket pga hästavdelningen.
Vi är många som har samma åsikt:
Se till att fylla på och sköta om utbudet annars slutar vi komma.
Många häst/djurmänniskor besöker varuhuset pga av hästavdelningen,
Doświadczenie Trustpilot