Gekås Ullared Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Mycket trevlig chaufför men Ullared har skickat fel artikel! Väldigt mycket strul och tid tar de från oss! Nu måste vi vara hemma en hel dag för att vänta på att chauffören ska komma och hämta det fel... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hyrde stuga tillåtet för hund. En varm dag är dessa boenden inte bra. Dålig ventilation. Instängd doft som inte gick att vädra ut. Blev till att åka hem bara efter några timmar, gick inte att sova i d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har hatt mange turer til Gekås Ullared gjennom mange år og der er veldig greit å shoppe.Dessuten er veldig god behandling av kundeservice. Denne turen til Ullared hadde vi bestilt overnatting 2 døgn... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Roligt,prisvärt och väldigt fina hotellrum.5+ på det. MEN åt kebab på sportbaren och maten var kall och det låg chips strösslet ovanpå allt.jag sa till och såg då att i stället för ny mat värmde pers... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep TV
  2. Sklep odzieżowy
  3. Sklep z odzieżą damską

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Skandinaviens största lågprisvaruhus!

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 21

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Det är bara en skröna att man skulle…

Det är bara en skröna att man skulle spara pengar genom att handla här. Det gör man inte. Billigare att handla på Överskottsbolaget hemma.
Lägg därtill kostnader för bensin och övernattning.
Långa köer och folk har svårt för att hålla avstånd. Tack o lov hade man en kundvagn som man kunde putta bort folk med.

4 sierpnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Köpte utomhusmöbler via tfn och fick…

Köpte utomhusmöbler via tfn och fick hemleverans, det var smidigt.
Men ack vad vi bedrog oss utemöblerna klarar inte regn. Stolarnas stålkonstruktion tar in vatten och rinner över, vilket orsakar rostbrunt vatten fläckar ner på altan, kläder o dynor.
Fick till svar att man skall använda ett möbelskydd, vilket inte medföljer eller de sa. Men det står förvisso på hemsidan. Men det är ju en utemöbel jag köpt? Varning!

30 maja 2021

Tyvärr fruktansvärt dålig kundtjänst

Tyvärr fruktansvärt dålig kundtjänst. Väldigt mycket krångel vid reklamation. Varor som bara kostar någon hundralapp ska skickas över hela landet för felsökning trots uppenbara fabrikationsfel som syns på bild. Varken miljövänligt eller kundvänligt!
Vi handlar för 10000-tals kronor varje år och sen sådant krångel för någon hundralapp. Bättre att handla där man bor och enkelt kan åka till butik vid reklamation.

25 maja 2021
Oceniono na 4 z 5

Vill skriva och tacka en av vakterna…

Vill skriva och tacka en av vakterna (oliver) tror jag han heter. Tack så hemskt mkt för omtanke och hjälp när min rygg inte ville fungera och vi fick tillkalla ambulans. Ambulans personalen var inte riktigt lika bra med bemötandet. Men du Oliver, som kom tillbaka och uppdaterade oss och kollade hur det gick flertalet gånger! Stort tack! 🌸

4 marca 2021
Oceniono na 1 z 5

Helt galet mycket folk inne på Gkås

Helt galet mycket folk inne på Gkås. När jag kom tänkte jag att fredag kväll kommer väl inte mycket folk dit. Fel tänkt! Det var sjukt mycket folk. Undrar om detta är tillåtet. Kunde ju inte gå ut heller pga all köbildning. Hoppades på att det skulle klinga av. Det gjorde det inte! Det hostades och snorades massor där inne med. Nu blir jag med flera säkert sjuka. 🤷‍♂️

16 października 2020
Oceniono na 2 z 5

Första gången vi körde med husbil

Första gången vi körde med husbil. Incheckningen smidig. Meeeen, efter vi hade lagt oss för kvällen knackande det på dörren av en anställd som bad oss vända husbilen, vi stod med ”nosen” inåt istället för mot vägen. Detta var inget vi visste då det var första gången vi körde med husbil. Kolla detta tidigare under kvällen då vi iaf hade kört långt och var trötta. Kan vara bra om personalen kan påminna om detta vid incheckningen. Hade också beställt frukost vilket var mycket smidigt och frikostigt. Men äggen (gulan) behöver inte vara svart!!
Att hålla avstånd under pandemin i varuhuset existerar inte, tyvärr.

30 lipca 2020
Oceniono na 4 z 5

Det bästa av många bra saker var att…

Det bästa av många bra saker var att det fanns en cyleltaxi som transporterade alla våra inköp till campingen där vi övernattade eftersom vi själva cyklade till varuhuset. Toppenide som verkligen behöver mer reklam om att det finns. Mycket miljövänligt. Ett plus även till cykelchauffören. Mvh Vi med mycket kassar 341

26 lipca 2020
Oceniono na 1 z 5

Varför se dessa Morgan och Ola-Conny…

Varför se dessa Morgan och Ola-Conny varje gång. Det måste ju finnas slugare personer på företaget. Jag har nu i flera månader försökt att se ett helt program, men det går ju inte. Tycker de två är mycket dålig reklam för företaget då jag inbillar mig att resten av de anställda är slugare... såg för en tid sedan en trevlig kille, Johan, som på ett seriöst sätt berättade om företagets produkter. Låt han vara medelpunkt i Gekå och låt Morgan och Ola-Conny smyga ner i lagret där de passar...

16 marca 2020
Oceniono na 2 z 5

Stugbyn

För 2 nätter i kompaktstuga där man ska bo med hund fick betala över 400 kr för städ och fick betala för sängkläder vad det gäller städ skulle man diska själv och slänga sopor hade varit klart mycket billigare att bo på hotell i Varberg där frukost sängkläder och städ ingår det är också långt att gå till varuhuset åker hem när vi vaknar imorgon 2 nätter här är verkligen inte aktuellt ——

22 lutego 2020
Oceniono na 3 z 5

Allt finns ju där (nästan)Men allt är…

Allt finns ju där (nästan)Men allt är faktiskt inte så billigt. Man måste vara rätt prismedveten och inte tro att allt är billigt. Något som jag ej tyckte om var att om jag tar en stor stark till maten i restaurangen så ska jag absolut få ett ölglas att dricka ur. Inte som nu ett litet saftglas.

3 grudnia 2019
Oceniono na 5 z 5

Super god og sjov oplevelse

Super god og sjov oplevelse. Vi var der på et tidspunkt hvor der ikke var så mange mennesker så det var nemt at komme til. Mange billige og gode varer. Kommer gerne igen 😉

8 września 2018

Kul och hysteriskt

Kul med stort varuhus. Men det är lite hysteriskt när det är mycket folk. Är heller ej så billigt som man ger sken av. Kan handla hygien minst lika billigt på maxi.
Hemavdelning är prisvärd! Fynd kan göras 😁

24 września 2017
Oceniono na 3 z 5

Vilken besvikelse besöket blev.

Ni måste göra något åt herravdelningen. Vilken besvikelse det var. Jag och pågen hade kollat klart allt inom 1 timme och då hade vi dessutom provat några kläder. Damavdelningen är ju säkert 3 ggr större.

Gekås må vara billigt, men ni är verkligen inte så billiga som ni antyder er ska vara. Hygienartiklar, städartiklar är ni absolut inte billiga på, många av varorna är ju dyrare än i lilla ICA butiken här hemma. ÖoB samt dollarstore slår er med hästlängder.

Kläderna håller bra kvalitet och är helt ok pris. Men det är oxå allt. Personalen får gärna ha ett leende på läpparna, just nu såg de bara stressade och lyste upp med "stör ej" skylt.

Men snälla, gör herravdelningen större. Ta gärna in tröjor, ej huvtröjor utan vanliga tröjor oxå. Tack!

13 marca 2016

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej