Floorpassion Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

We zijn ontzettend blij met ons nieuwe vloerkleed. De kwaliteit is uitstekend en de kleuren komen precies overeen met de foto’s. Het kleed voelt heerlijk zacht aan en geeft onze serre direct een warme... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Er ging helemaal niets mis! Maar ik kan geen beoordeling geven als ik nog in blijde verwachting ben van mijn bestelling! De staaltjes die ik gratis ontving, waren zeker een fijne hulp bij het kiez... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hele slechte ervaring. Ik kocht een vloerkleed dat niet aan de verwachtingen voldeed. Omdat het kleed maandenlang vezels losliet en deze door mijn hele huis lagen en dit volgens hen geen productie... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Een prachtig hoogpolig kleed gekocht bij dit bedrijf.er zouden in het begin wat draadjes uit kunnen komen, oké dan weten we dat. Na anderhalf jaar toch maar contact opgenomen en na het insturen van... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z wyposażeniem domowym
  2. Producent dywanów i wykładzin
  3. Dekoracje i architektura wnętrz
  4. Sklep z dywanikami

Napisane przez firmę

Bij Floorpassion ontdekken klanten een rijke diversiteit aan vloerkleden, perfect afgestemd op elk interieur en ieders smaak. Van landelijke tot klassieke, moderne tot industriële vloerkleden, hoogpolig of laagpolig, in diverse vormen: rechthoekig, vierkant, rond of organisch. Wij omarmen ons breed assortiment! Onze collectie omvat niet alleen standaardmaten direct uit voorraad leverbaar, maar ook op maat gemaakte vloerkleden. Hierbij bieden wij de vrijheid om specifieke afmetingen te kiezen, evenals uitzonderlijke afwerkingen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 82

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Levering 4 weken uitgesteld!

Mooie stalen besteld, deze werden niet de volgende dag geleverd maar soms wel 3 dagen later. Uiteindelijk een keuze kunnen maken voor een kleed dat op voorraad leek te zijn. Krijgen we een berichtje dat de levering 4 weken?! Is uitgesteld in plaats van de volgende dag geleverd. Op de site is het kleed nog steeds te bestellen als morgen in huis, erg misleidend voor de consument.

25 listopada 2024

Beste meneer Kootstra,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Fijn om te zien dat de verschillende staaltje je tot een keuze hebben kunnen helpen. Bestelde staaltjes versturen wij altijd zo snel mogelijk per post. In sommige gevallen kan de levering per post wel eens iets langer duren.

Wat vervelend om te horen dat jouw vloerkleed niet binnen de aangegeven levertijd geleverd kan worden, omdat deze maat niet meer voorradig blijkt te zijn. Mijn collega's van klantenservice heeft contact met onze productie afdeling om ervoor weten te zorgen dat je ondanks de vertraagde levertijd niet de volledige 4 weken hoeft af te wachten. Ik verwacht dat zij het hiermee netjes voor je oplost. Wij werken hard aan de verbetering van onze productie proces en het bijwerken van ons voorraadsysteem. Uiteraard hopen wij in de toekomst ook in ons hoogseizoen de levertijd te kunnen garanderen die in het laagseizoen wel behaald wordt.

Oceniono na 3 z 5

Op voorraad is consumenten misleiding

Nadat staaltje werd ontvangen karpet besteld: op voorraad. Niet dus. na enkele dagen informeer ik waar t blijft: eind december is repliek. Na veel email getouwtrek wordt het dan toch uitgeleverd... met Transmission: geen T&T code en ik mocht zelf 300 meter de heuvel op sjouwen.
Hopelijk gaat karpet jaren mee want niet nog een keer weken wachten zonder deugdelijke info.

19 listopada 2024

Beste Helen,

We begrijpen dat het vervelend is dat het vloerkleed een langere levertijd had dan gehoopt. Op dit moment doen wij ons beste om ondanks ons hoogseizoen vloerkleden zo snel mogelijk te produceren en te verzenden. Mijn collega's waarmee u contact heeft gehad hebben ervoor kunnen zorgen dat het vloerkleed versneld geproduceerd en verzonden is. De manier waarop uw vloerkleed door de transporteur geleverd is, nemen wij mee in onze gesprekken met onze partner.

Wij wensen ondanks de stroeve verloop in de levering van het vloerkleed veel plezier met het mooie vloerkleed!

Zufriedenstellende Qualität mehr leider nicht

Der erste Teppich hatte an den Ecken, welche eckig geschnitten aber rund genäht waren, Wölbungen. Dadurch entstandene hochstehende Ecken waren eine Stolperfalle.
Die Naht am Randstoff war schlecht verarbeitet. Der Faden löste sich leicht raus.
Nach dem auspacken waren sämtliche Fusseln des Teppiches aufgrund des zuschneiden noch auf dem Teppich.
Aus Kulanz wurde nach meiner Reklamation eine Retoure veranlasst und ein Teppich erneut geschickt.
Meines erachtens der erste nur überarbeitet.
Ich muss sagen dass man zwar die Ecken besser verarbeitet hat aber von guter, sehr guter oder gar TOP Qualität reden wir leider nicht!
Im Vergleich zu anderen Produkten aus dem Teppichdiscount ist zu erwähnen das die Randverarbeitung leider nicht hochwertig und nicht gerade auf Langlebigkeit ausgelegt ist.
Zufriedenstellendes Endergebnis mehr leider nicht.
Auch Aufgrund der Mühe die man sich gemacht hat das Problem zu beheben von mir drei Sterne.
An der Verarbeitungsqualität ist noch viel Luft nach oben.
Produkt:
Floorpassion Fay Blush – Kuschelteppich Wunschgrösse 190x 105 cm Preis 81,00 Euro

12 listopada 2024

Odpowiedź od Floorpassion

Wir entschuldigen uns, dass Ihr Teppich nicht sauber verarbeitet wurde. Die Bilder sind mit unserer Produktionsabteilung besprochen worden. Wie vereinbart, haben wir Ihnen ein Rücksendeetikett zugesandt, damit der Teppich zurückgeschickt werden kann. Außerdem wird derzeit ein neuer Teppich für Sie angefertigt. Sie werden den neuen Teppich voraussichtlich nächste Woche erhalten!

Wir hoffen, dass Ihnen der neue Teppich gefällt und dass wir das Problem für Sie auf nette Art und Weise gelöst haben.

Liebe Grüße,

Oceniono na 3 z 5

Verheug je niet op de snelle levering.

Op de website staat (en nog steeds) 'op voorraad' en levering 'in twee dagen'.
Toen ik besteld en betaald had, kreeg in meteen een standaard e-mail: 'helaas, levering over 4 weken'
Slecht verwachtingsmanagement.
Verheug je dus niet op de snelle levering.
Maar ze reageren wel als je moppert. Met echte mensen. Da's dan weer positief.

18 listopada 2024

Beste Evert,

Wat vervelend om te horen dat de productie van jouw vloerkleed niet binnen de aangegeven levertijd geleverd is. Mijn collega's van klantenservice hebben ervoor weten te zorgen dat je ondanks de vertraagde levertijd niet de volledige 4 weken hebt hoeven afwachten. Ik hoop dat zij het hiermee ondanks deze ervaring netjes voor je hebben kunnen oplossen. Wij werken hard aan de verbetering van onze productie proces. Uiteraard hopen wij in de toekomst ook in ons hoogseizoen de levertijd te kunnen garanderen die in het laagseizoen wel behaald wordt.

Wij wensen je veel plezier met het mooie vloerkleed, nu deze geleverd is.

Super tevreden

Super tevreden met ons nieuwe tapijt. Doordat we vooraf enkele stalen gratis konden aanvragen, wisten we goed wat we wilden en werden we niet teleurgesteld. Ook prijs-kwaliteit zeer goed! Bedankt!

12 października 2024

Beste floorpassion...

Beste floorpassion, ik heb in totaal 4 kleden bij jullie gekocht en heel tevreden mee. Hieronder lees ik hoe jullie een klant onderhoudsadvies hebben gegeven zouden jullie mij dat ook even willen geven zodat ik ze netjes hou. Ik zuig ze bijvoorbeeld voorzichtig in richting voorzichtig ook om de glans te bewaren. Wat moet ik nog meer doen dan. Bedankt alvast

22 października 2024

Beste Marja,

Wat leuk om te horen dat je al 4 vloerkleden bij ons hebt besteld en dat ze goed bevallen! In het geval van bijvoorbeeld een Hampton en Fay (onze harige vloerkleden) adviseren wij altijd het volgende:

- Vermijd vochtige voeten of sokken op het vloerkleed en voorkom wrijving met schoenen en sloffen op het vloerkleed.
- Stofzuig het vloerkleed regelmatig, maar behandel het voorzichtig door niet te veel druk te zetten.
- Klop het vloerkleed eventueel uit om vuil te verwijderen wat dieper tussen de garens is gekomen.
- Draai het vloerkleed iedere 2 tot 3 maanden 180 graden om plaatselijke slijtage en vervilting te voorkomen.
- Verwijder eventuele vlekken door te deppen met water of een mengsel van 1 deel azijn op 10 delen water. Maak de plek niet te nat en zorg ervoor dat je niet met een doek door de garens wrijft en schrobt.

De bovenstaande tips zorgen ervoor dat je zo lang mogelijk van het mooie vloerkleed kunt genieten.

Wat betreft het stofzuigen denk ik dat je het vloerkleed al heel goed behandeld!

Slechte service

Ik heb hier in januari 2023 een hoogwaardige kwaliteit hoogpolige vloerkleed voor 490 euro gekocht. Na een jaar heel weinig gebruikt te hebben gezien onze thuissituatie toont het vloerkleed volgens FloorPassion vervilting en valt niet onder garantie. Vervilting van de vloerkleden staat beschreven in de kleine letters van de garantie voorwaarden wat niet bij aankoop is vermeld, als ik dit wist had ik geen hoogwaardige kwaliteit gekocht voor 490 euro die 3 jaar garantie heeft. Hun bieden geen oplossing hiervoor. Zou oppassen met aankopen van een dure vloerkleed hier, er wordt bijvoorbeeld gevraagd om je thuissituatie wat eigenlijk niet zou uitmaken.

14 października 2024

Beste Abdullah,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent over de ervaring met je vloerkleed. We willen graag reageren op je punten en verduidelijken waarom we bepaalde informatie opvragen.

Kwaliteit en Vervilting:
Je hebt een vloerkleed van hoogwaardige kwaliteit gekocht en het is begrijpelijk dat je verwacht dat dit product lang meegaat zonder grote problemen. Helaas is vervilting een natuurlijk proces dat kan optreden bij vloerkleden, afhankelijk van het gebruik en de omstandigheden. Dit fenomeen komt zelfs bij de beste materialen voor, en hoewel het wellicht niet expliciet is vermeld bij aankoop, staat het wel in onze garantievoorwaarden.

Waarom we vragen naar de thuissituatie:
Wij vragen naar de thuissituatie en het gebruikersprofiel omdat het onderhoud en de levensduur van een vloerkleed sterk afhangen van hoe en hoeveel het wordt gebruikt. Wrijving door lopen, de aanwezigheid van meubels, en zelfs huisdieren kunnen allemaal invloed hebben op de slijtage van het vloerkleed. Deze informatie helpt ons om een beter begrip te krijgen van het probleem en om gepast advies te geven. In jouw geval lijkt het erop dat het vloerkleed door wrijving en druk is gaan vervilten, een verschijnsel dat helaas niet onder de garantie valt. Met name richting de bank is er heel duidelijk een looppad te herkennen.

Tips voor onderhoud:
We hebben geprobeerd je enkele tips te geven om verdere vervilting te voorkomen en het kleed zo goed mogelijk te onderhouden. Regulier onderhoud kan de levensduur van het kleed aanzienlijk verlengen.

We hopen dat deze toelichting meer duidelijkheid biedt en helpen je eventueel graag met advies bij de keuze voor ander materiaal dat wellicht beter bij je past. Mochten wij je hierbij kunnen helpen, horen we het graag.

Team FloorPassion

Oceniono na 4 z 5

Prima service

Prima service.
Na enkele gratis staaltjes een tapijt besteld. Vlotte levering, prijs/kwaliteit zeker ok, duurzaamheid is nog af te wachten, maar heb er vertrouwen in.

11 września 2024

Duidelijke website, snelle service

Het gevraagde werd snel en kostenloos opgestuurd, echter bleek de afmeting van het gekozen product bij nader inzien niet te passen en vonden wij het tapijt ook te dun voor onze woonkamer.

10 września 2024

Beste Anneke,

Bedankt voor je positieve beoordeling. Mochten wij je kunnen helpen bij advies voor een alternatief vloerkleed, kun je gerust contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij de keuze voor een ander vloerkleed als dat nodig is.

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, 1 ste kleed retour gestuurd voor een andere kleur. Maar de maat was niet aanwezig mocht een groter kleed uitkiezen voor het ongemak. Super geregeld

10 września 2024

Beste Louise,

Fijn om te horen dat wij je op deze manier naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Wij hopen dat je veel plezier hebt met het mooie vloerkleed!

Betrouwbare leverancier

Snelle bezorging van staal en later het kleed. Het was een prachtig kleed, maar wij hadden ons vergist in de impact dat het heeft in kamer. Teruglevering en terugbetaling liep vlot. We gaan zeker een nieuwe poging wagen.

11 września 2024

Beste Ron,

Bedankt voor je positieve feedback. Jammer dat het vloerkleed niet helemaal passend was. Wij zijn blij om te horen dat wij je snel hebben kunnen helpen met de retourzending van het vloerkleed.

Mocht je bij de keuze van een ander vloerkleed hulp nodig hebben, kun je ons gerust voor advies benaderen.

Helaas slechte service!!

Na 4 maanden vervilting, loslatende draden. Uiteraard met fotos aangetoond. Conclusie ; Vervilting een natuurlijk iets??? looppaden? Onderhouden met hun producten. stofzuigen etcetc. Ook al zou ik dit niet doen dan kan en mag dit niet gebeuren na 4 maanden!!. Ben zeer proper dus...verder geen reactie dan dat zij niets konden doen........Waardeloos! 2e mail gestuurd met hun eigen clausule erin wat betreft garantie maar heb er een hard hoofd in, gezien hun laatste bericht 'zie boven,' evt DAS rechtsbijstand erbij als ze geen actie ondernemen want dat kan en mag niet gebeuren zo snel

2 października 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej