We zijn ontzettend blij met ons nieuwe vloerkleed. De kwaliteit is uitstekend en de kleuren komen precies overeen met de foto’s. Het kleed voelt heerlijk zacht aan en geeft onze serre direct een warme... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Er ging helemaal niets mis! Maar ik kan geen beoordeling geven als ik nog in blijde verwachting ben van mijn bestelling! De staaltjes die ik gratis ontving, waren zeker een fijne hulp bij het kiez... Zobacz więcej
Hele slechte ervaring. Ik kocht een vloerkleed dat niet aan de verwachtingen voldeed. Omdat het kleed maandenlang vezels losliet en deze door mijn hele huis lagen en dit volgens hen geen productie... Zobacz więcej
Een prachtig hoogpolig kleed gekocht bij dit bedrijf.er zouden in het begin wat draadjes uit kunnen komen, oké dan weten we dat. Na anderhalf jaar toch maar contact opgenomen en na het insturen van... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z wyposażeniem domowym
- Producent dywanów i wykładzin
- Dekoracje i architektura wnętrz
- Sklep z dywanikami
Napisane przez firmę
Bij Floorpassion ontdekken klanten een rijke diversiteit aan vloerkleden, perfect afgestemd op elk interieur en ieders smaak. Van landelijke tot klassieke, moderne tot industriële vloerkleden, hoogpolig of laagpolig, in diverse vormen: rechthoekig, vierkant, rond of organisch. Wij omarmen ons breed assortiment! Onze collectie omvat niet alleen standaardmaten direct uit voorraad leverbaar, maar ook op maat gemaakte vloerkleden. Hierbij bieden wij de vrijheid om specifieke afmetingen te kiezen, evenals uitzonderlijke afwerkingen.
Dane kontaktowe
Holandia
- 030 207 2030
- www.floorpassion.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Levering 4 weken uitgesteld!
Mooie stalen besteld, deze werden niet de volgende dag geleverd maar soms wel 3 dagen later. Uiteindelijk een keuze kunnen maken voor een kleed dat op voorraad leek te zijn. Krijgen we een berichtje dat de levering 4 weken?! Is uitgesteld in plaats van de volgende dag geleverd. Op de site is het kleed nog steeds te bestellen als morgen in huis, erg misleidend voor de consument.

Odpowiedź od Floorpassion
Op voorraad is consumenten misleiding
Nadat staaltje werd ontvangen karpet besteld: op voorraad. Niet dus. na enkele dagen informeer ik waar t blijft: eind december is repliek. Na veel email getouwtrek wordt het dan toch uitgeleverd... met Transmission: geen T&T code en ik mocht zelf 300 meter de heuvel op sjouwen.
Hopelijk gaat karpet jaren mee want niet nog een keer weken wachten zonder deugdelijke info.

Zufriedenstellende Qualität mehr leider nicht
Der erste Teppich hatte an den Ecken, welche eckig geschnitten aber rund genäht waren, Wölbungen. Dadurch entstandene hochstehende Ecken waren eine Stolperfalle.
Die Naht am Randstoff war schlecht verarbeitet. Der Faden löste sich leicht raus.
Nach dem auspacken waren sämtliche Fusseln des Teppiches aufgrund des zuschneiden noch auf dem Teppich.
Aus Kulanz wurde nach meiner Reklamation eine Retoure veranlasst und ein Teppich erneut geschickt.
Meines erachtens der erste nur überarbeitet.
Ich muss sagen dass man zwar die Ecken besser verarbeitet hat aber von guter, sehr guter oder gar TOP Qualität reden wir leider nicht!
Im Vergleich zu anderen Produkten aus dem Teppichdiscount ist zu erwähnen das die Randverarbeitung leider nicht hochwertig und nicht gerade auf Langlebigkeit ausgelegt ist.
Zufriedenstellendes Endergebnis mehr leider nicht.
Auch Aufgrund der Mühe die man sich gemacht hat das Problem zu beheben von mir drei Sterne.
An der Verarbeitungsqualität ist noch viel Luft nach oben.
Produkt:
Floorpassion Fay Blush – Kuschelteppich Wunschgrösse 190x 105 cm Preis 81,00 Euro

Odpowiedź od Floorpassion
Verheug je niet op de snelle levering.
Op de website staat (en nog steeds) 'op voorraad' en levering 'in twee dagen'.
Toen ik besteld en betaald had, kreeg in meteen een standaard e-mail: 'helaas, levering over 4 weken'
Slecht verwachtingsmanagement.
Verheug je dus niet op de snelle levering.
Maar ze reageren wel als je moppert. Met echte mensen. Da's dan weer positief.

Odpowiedź od Floorpassion
Prachtig vloerkleed en hele goede…
Prachtig vloerkleed en hele goede communicatie. Zeer tevreden.
Top geleverd en snel!
Ik had een staal gevraagd en deze heb…
Ik had een staal gevraagd en deze heb ik netjes verpakt toegekregen, waarvoor heel veel dank.
Super tevreden
Super tevreden met ons nieuwe tapijt. Doordat we vooraf enkele stalen gratis konden aanvragen, wisten we goed wat we wilden en werden we niet teleurgesteld. Ook prijs-kwaliteit zeer goed! Bedankt!
Beste floorpassion...
Beste floorpassion, ik heb in totaal 4 kleden bij jullie gekocht en heel tevreden mee. Hieronder lees ik hoe jullie een klant onderhoudsadvies hebben gegeven zouden jullie mij dat ook even willen geven zodat ik ze netjes hou. Ik zuig ze bijvoorbeeld voorzichtig in richting voorzichtig ook om de glans te bewaren. Wat moet ik nog meer doen dan. Bedankt alvast

Slechte service
Ik heb hier in januari 2023 een hoogwaardige kwaliteit hoogpolige vloerkleed voor 490 euro gekocht. Na een jaar heel weinig gebruikt te hebben gezien onze thuissituatie toont het vloerkleed volgens FloorPassion vervilting en valt niet onder garantie. Vervilting van de vloerkleden staat beschreven in de kleine letters van de garantie voorwaarden wat niet bij aankoop is vermeld, als ik dit wist had ik geen hoogwaardige kwaliteit gekocht voor 490 euro die 3 jaar garantie heeft. Hun bieden geen oplossing hiervoor. Zou oppassen met aankopen van een dure vloerkleed hier, er wordt bijvoorbeeld gevraagd om je thuissituatie wat eigenlijk niet zou uitmaken.

Prima service
Prima service.
Na enkele gratis staaltjes een tapijt besteld. Vlotte levering, prijs/kwaliteit zeker ok, duurzaamheid is nog af te wachten, maar heb er vertrouwen in.
Duidelijke website, snelle service
Het gevraagde werd snel en kostenloos opgestuurd, echter bleek de afmeting van het gekozen product bij nader inzien niet te passen en vonden wij het tapijt ook te dun voor onze woonkamer.

Odpowiedź od Floorpassion
Fijne hulp aan de telefoon en snell…
Fijne hulp aan de telefoon en snell levering van de sampels
Snelle levering, 1 ste kleed retour gestuurd voor een andere kleur. Maar de maat was niet aanwezig mocht een groter kleed uitkiezen voor het ongemak. Super geregeld

Betrouwbare leverancier
Snelle bezorging van staal en later het kleed. Het was een prachtig kleed, maar wij hadden ons vergist in de impact dat het heeft in kamer. Teruglevering en terugbetaling liep vlot. We gaan zeker een nieuwe poging wagen.

Zeer snelle reactie ontvangen
Zeer snelle reactie ontvangen. Had 'monsters' (gratis) besteld en kreeg dit dezelfde week binnen. Geweldig snel dus ontvangen.
Helaas slechte service!!
Na 4 maanden vervilting, loslatende draden. Uiteraard met fotos aangetoond. Conclusie ; Vervilting een natuurlijk iets??? looppaden? Onderhouden met hun producten. stofzuigen etcetc. Ook al zou ik dit niet doen dan kan en mag dit niet gebeuren na 4 maanden!!. Ben zeer proper dus...verder geen reactie dan dat zij niets konden doen........Waardeloos! 2e mail gestuurd met hun eigen clausule erin wat betreft garantie maar heb er een hard hoofd in, gezien hun laatste bericht 'zie boven,' evt DAS rechtsbijstand erbij als ze geen actie ondernemen want dat kan en mag niet gebeuren zo snel
Mooi karpet, snelle levering
Mooi karpet, eerst proefstaaltjes besteld
Het bestelde karpet kwam overeen.
Zeer tevreden
Fijne aankoop ervaring
Fijne aankoop ervaring, vlotte levering. Opnieuw erg tevreden met het product en de prijs, echt fijne kwaliteit.
Doświadczenie Trustpilot