Floorpassion Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

We zijn ontzettend blij met ons nieuwe vloerkleed. De kwaliteit is uitstekend en de kleuren komen precies overeen met de foto’s. Het kleed voelt heerlijk zacht aan en geeft onze serre direct een warme... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Er ging helemaal niets mis! Maar ik kan geen beoordeling geven als ik nog in blijde verwachting ben van mijn bestelling! De staaltjes die ik gratis ontving, waren zeker een fijne hulp bij het kiez... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hele slechte ervaring. Ik kocht een vloerkleed dat niet aan de verwachtingen voldeed. Omdat het kleed maandenlang vezels losliet en deze door mijn hele huis lagen en dit volgens hen geen productie... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Een prachtig hoogpolig kleed gekocht bij dit bedrijf.er zouden in het begin wat draadjes uit kunnen komen, oké dan weten we dat. Na anderhalf jaar toch maar contact opgenomen en na het insturen van... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z wyposażeniem domowym
  2. Producent dywanów i wykładzin
  3. Dekoracje i architektura wnętrz
  4. Sklep z dywanikami

Napisane przez firmę

Bij Floorpassion ontdekken klanten een rijke diversiteit aan vloerkleden, perfect afgestemd op elk interieur en ieders smaak. Van landelijke tot klassieke, moderne tot industriële vloerkleden, hoogpolig of laagpolig, in diverse vormen: rechthoekig, vierkant, rond of organisch. Wij omarmen ons breed assortiment! Onze collectie omvat niet alleen standaardmaten direct uit voorraad leverbaar, maar ook op maat gemaakte vloerkleden. Hierbij bieden wij de vrijheid om specifieke afmetingen te kiezen, evenals uitzonderlijke afwerkingen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 82

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Hoge kwaliteit. Goede klantenservice en de bezorgdienst is top en zeer vriendelijk. Het werd echt met liefde gebracht door meneer en mevrouw.

Staaltje zeer snel in huis. Wat een kwaliteit. Gelijk het kleed besteld en kan zelf de dag van bezorgen kiezen.
Zeer netjes bezorgt door de vriendelijke bezorgers. Het kleed straat prachtig.

11 stycznia 2025

Beste Leonie,

Wat een fantastische review, bedankt! Super om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit, onze klantenservice én de bezorging. We geven de complimenten zeker door aan onze bezorgers – zij zullen dit met een glimlach lezen! 😊

Geniet van je prachtige vloerkleed en mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan helpen we je natuurlijk graag weer.

Kwalitatief kleed

Perfecte service tav stalen. Vloerkleed mooie kwaliteit.
Bezorging verliep iets minder (fout vervoerder) maar netjes opgelost.

12 stycznia 2025

Beste Laura,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het vloerkleed en onze service rondom de stalen. We begrijpen dat de bezorging niet helemaal vlekkeloos verliep door een fout bij de vervoerder, maar gelukkig is het netjes opgelost.

We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe vloerkleed! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we graag voor je klaar.

Mooi vloerkleed

Mooi vloerkleed, fijn dat er stalen worden gestuurd.
Op een klein stukje is het toch anders dan heel het kleed.
Blijft lastig om online te kopen.
Maar ik ben blij met mijn kleed
Prijs kwaliteit verhouding is heel goed.

12 stycznia 2025

Beste Corina,

Bedankt voor je review! 😊 We begrijpen dat het lastig kan zijn om online een vloerkleed te kiezen, en daarom is het goed om te horen dat de stalen je hebben geholpen. Super dat je blij bent met je kleed en de prijs-kwaliteitverhouding! We hopen dat je er veel plezier van hebt. 🧡 Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, helpen we je graag verder!

4 maanden oud!

Floorpassion; Een kleed van 4 maanden dat reeds op bepaalde plekken gaat vervilten. Kon meerdere oorzaken hebben; in ieder geval doen ze er niets mee daar dit niet onder garantie valt!! Wij zijn by the way overdag al niet thuis! Kleed is zeker belopen maar zonder schoenen!!, oplossing: ander kleed kopen met 15% korting. Willen ons daarbij helpen..sorry nogmaals ongeveer 500 euro uitgeven? Via fotos beoordeeld..hoe dan? Belachelijk.

21 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Op 6 november 2 vloerkleden besteld…

Op 6 november 2 vloerkleden besteld en betaald, zouden eind november geleverd worden. Eind november na veel moeite mail gekregen dat de vloerkleden pas door de fabrikant geleverd worden in week 4 van 2025...op 24 ja bericht gekregen dat de vloerkleden pas bij hun zouden toekomen op 28 jan en dat ik op 29 jan een telefoon zou krijgen wanneer er geleverd werd ....en al heel de dag vergeefs aan t bellen ...
de 29 ste kon ik plots de klantenservice bereiken en ho ja zeg …eindelijk waren mijn tapijten binnen … de 31ste ….zonder voorgaande verwittiging …om 11 u 45 telefoon van transporteur gekregen dat hij 5 min later aan mijn deur zou staan ….en wonder boven wonder : mijn tapijt3n zijn geleverd …
Klantenservice trekt op niet veel hoor, bijna niet te bereiken… straks de tapijten uit pakken en open leggen en hopen dat ze het wachten waard zijn ….

29 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Ik lees hetzelfde bij velen ..

Ik lees hetzelfde bij velen ..
Ik heb ook een kleed besteld was ook op voorraad.
Na betalen en 2 dagen later een mail van kleed moet in productie.
Dus word later ..
Nu heb ik weer gemaild en nu word het weer later.
Vind dit niet netjes!
Hoop dat mijn kleed nu wel snel gaat komen!

28 stycznia 2025

Op voorraad op de website betekent meer dan 5 weken wachten

Zoals hieronder veel reviews aangeven : op de website staat “op voorraad “ , dat is niet waar. Op 23 december besteld en betaald. Mail: uiterlijk 25 januari wordt t kleed geleverd. Op 24 januari een mail gestuurd want we hebben niets meer gehoord en morgen is de deadline. Stamdaard reply dat je een bezorgcode krijgt. Dus maar gebeld. Aardige mevrouw: hij staat in de planning voor week 5. Ik heb haar gevraagd dit op de mail te zetten. En nu maar wachten of dit waar is. Over de kwaliteit van t kleed kan ik dus na een maand nog niets zeggen want we hebben m nog niet .

25 stycznia 2025

Odpowiedź od Floorpassion

We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer een product als "op voorraad" staat aangegeven en de levering vervolgens langer duurt dan verwacht. Onze oprechte excuses voor deze vertraging en de verwarring die hierdoor is ontstaan.

Inmiddels hebt u het vloerkleed in huis en hopen wij dat het helemaal naar wens is! Mocht je nog vragen hebben of ergens niet tevreden over zijn, laat het ons dan gerust weten.

Oceniono na 5 z 5

Bestel kleurstalen en je weet wat je gaat krijgen

De levering van ons tapijt liet even op zich wachten, maar 20 dagen na bestelling ontvingen we op oudjaarsdag een heerlijk groot en zacht tapijt in de kleur die we hadden uitgezocht aan de hand van eerder ontvangen kleurstalen. Fijn dat je vantevoren een goede keuze kunt maken!

11 grudnia 2024
Oceniono na 3 z 5

Voel me toch een beetje misleid

Heb mijn kleed nog niet binnen dus totaal geen negatieve review over de kwaliteit
Misschien komt dat nog maar ga hier niet van uit
Maar baal wel enorm over het feit dat ik hem morgen zou binnen krijgen omdat hij volgens de site voorradig is
Vandaag mail dat ik hem uiterlijk 15 febr pas krijg
Dat is in het slechtste geval nog 3,5 week wachten
Als ik nu hetzelfde kleed opzoek op de site is hij nog steeds gewoon voorradig
Ik vind dit echt meer dan jammer en teleurstellend en voel me een beetje misleid

20 stycznia 2025

Klanten service niet bereikbaar

Op de website staat dat klantenservice van maandag t/m zaterdag bereikbaar is van 09:00 tot 21:00 uur. Mijnvrouw heeft van iets over 15:00 tot ongeveer 16:00 uur gebeld pp zaterdag 11 januari 2025. Maar geen vriendelijke klantenservice medewerker getroffen. Ook het hoofdkantoor in Duitsland is onbereikbaar. En ons bestelde tapijt staat al weken in een sorteercentrum.

11 stycznia 2025
Oceniono na 2 z 5

Vriendelijke klantenservice, maar die levertijd

Vriendelijke klantenservice. Twee kleden besteld waarvan er eentje toch op maat moest. Direct voor gebeld en werd geregeld. Echter moest ik er zelf achter komen dat deze niet, zoals op de website vermeld stond, in 48 uur gemaakt/ geleverd zou worden, maar 1 maand. Dat is wel een zware tegenvaller en voelt niet prettig omdat je een op maat gemaakt vloerkleed niet kunt annuleren. Daarom helaas geen voldoende.

11 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Ze zeggen dat je 3 jaar garantie heb op…

Ze zeggen dat je 3 jaar garantie heb op het vloerkleed maar dat stelt niks voor want mijn sisal vloerkleed nog niet eens twee jaar oud gaat nu al het stiksel los
Dit valt niet onder garantie maar kan wel hersteld worden tegen betaling
Dit heet duurzaam

21 grudnia 2024

Beste meneer, mevrouw Van Minnen,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons om te horen dat u teleurgesteld bent over onze reactie. We willen graag nog wat meer toelichting geven op de situatie.

Uit de foto's die u stuurde, hebben onze productspecialisten vastgesteld dat het loslaten van het stiksel te maken heeft met slijtage door het gebruik. Bij sisalvloerkleden kan dit gebeuren wanneer het kleed bijvoorbeeld wat omhoog komt te staan door veelvuldig lopen of erlangs strijken. Dit soort slijtage valt helaas niet onder de garantie, omdat het ontstaat door het gebruik en niet door een productiefout.

We begrijpen dat dit vervelend kan zijn, en daarom hebben we u een paar oplossingen voorgesteld waarmee we u tegen een gereduceerd tarief verder kunnen helpen. Het herstellen van het kleed zorgt ervoor dat u er hopelijk nog lang van kunt genieten.

Goede kwaliteit

Prachtige kleed van kwaliteit voor een goede prijs. De communicatie met de klantenservice was goed en ze zijn goed bereikbaar. Er was een klein probleempje met de levering, maar is allemaal netjes opgelost.

11 listopada 2024

Mooi tapijt

Mooi tapijt, beloofde kwaliteit wordt waargemaakt. Goede prijs/kwaliteit verhouding. De gratis stalen waren doorslaggevend om een keuze te maken.

Enige punt van aandacht: ik had de levering gepland voor een bepaalde dag, maar werd al veel eerder geleverd. Hierdoor was ik niet thuis en kon ik het nog niet kwijt in huis.

10 listopada 2024

Kleed besteld

19-11 kleed besteld, want: vandaag besteld: morgen in huis. Niet dus.
Al vrij snel kwam er een (geautomatiseerd) mailtje met ‘vanwege productietechnische redenen komt Uw kleed 14 december, bedankt en tot ziens’. Zo werkt het niet. Er staat op de website vandaag besteld, morgen in huis.
Gemaild en opeens kon het naar voren gehaald worden en zou het deze week geleverd worden.
Je raad het al, vandaag donderdag en nog geen leverafspraak gemaakt. Medewerker aan de telefoon ook totaal niet meewerkend, je hoorde haar denken ‘heb je er weer 1’. Verwacht je toch niet als je voor bijna 1000 EUR. Een kleed koopt!
Zo te lezen ben ik ook niet de enige. Onbegrijpelijk dat ze van al deze reviews niet leren en nog steeds doorgaan met vandaag besteld morgen in huis.
Hierom voor mij geen Floorpassion meer! Ik verwacht namelijk dat afspraken nagekomen worden en dat is bij dit bedrijf niet het geval. Jammer!

Bijzonder ook dat als reactie hieronder wordt gezegd dat er met mij gecommuniceerd is dat het kleed morgen wordt geleverd? Deze informatie is NIET met mij gecommuniceerd. Ik weet tot op heden niks af van een leverdatum. En wat bedoelen jullie dat de BF korting is verrekend? Toen ik het kleed bestelde was er geen BF korting en jullie hebben ook nog geen correctie teruggestort op mijn rekening. Dus dat de BF-korting is verrekend met mijn bestelling is onwaarheid nummer 2.
Bijzonder allemaal

Fijn dat het allemaal geregeld wordt maar ik wil ook laten weten dat er NIKS met mij is gecommuniceerd. Alleen nu via Trustpilot (En daarin geven jullie aan dat het al is gecommuniceerd wat dus niet waar is).
Ik heb tevens niet via creditcard betaald.

Volgende dag, kleed zou geleverd worden tussen 15:10 en 17:10. Jullie raden het al. Geen kleed, floorpassion onbereikbaar en het transportbedrijf ook.
Niet hier bestellen mensen. Je bent je geld gewoon kwijt en je spullen ontvang je niet….

28 listopada 2024

Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat het erg vervelend is dat de levering van jouw vloerkleed langer duurt dan gehoopt. Onze collega's op klantenservice doen ons best om ervoor te zorgen dat het vloerkleed zo snel mogelijk wordt geleverd. Kun je het ordernummer nog eens toesturen, zodat ik de situatie nog eens kan laten controleren? Mijn collega's hebben laten weten dat de korting van €80,- via ons betaalsysteem is teruggestort. Dit bedrag kun je via de creditcard terugverwachten. Daarnaast is het vloerkleed vandaag overgedragen aan de transporteur. Van de transporteur ontvang je morgen een mail met daarin een tijdsvak voor de levering van het vloerkleed. Mocht dit niet uitkomen, kunnen wij de transporteur voor je vragen om het op een andere dag te leveren!

Wij wensen je ondanks de vervelende ervaring omtrent de snelheid van verzending van het vloerkleed, heel veel plezier met het mooie vloerkleed!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej