Floorpassion Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

We zijn ontzettend blij met ons nieuwe vloerkleed. De kwaliteit is uitstekend en de kleuren komen precies overeen met de foto’s. Het kleed voelt heerlijk zacht aan en geeft onze serre direct een warme... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Er ging helemaal niets mis! Maar ik kan geen beoordeling geven als ik nog in blijde verwachting ben van mijn bestelling! De staaltjes die ik gratis ontving, waren zeker een fijne hulp bij het kiez... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hele slechte ervaring. Ik kocht een vloerkleed dat niet aan de verwachtingen voldeed. Omdat het kleed maandenlang vezels losliet en deze door mijn hele huis lagen en dit volgens hen geen productie... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Een prachtig hoogpolig kleed gekocht bij dit bedrijf.er zouden in het begin wat draadjes uit kunnen komen, oké dan weten we dat. Na anderhalf jaar toch maar contact opgenomen en na het insturen van... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z wyposażeniem domowym
  2. Producent dywanów i wykładzin
  3. Dekoracje i architektura wnętrz
  4. Sklep z dywanikami

Napisane przez firmę

Bij Floorpassion ontdekken klanten een rijke diversiteit aan vloerkleden, perfect afgestemd op elk interieur en ieders smaak. Van landelijke tot klassieke, moderne tot industriële vloerkleden, hoogpolig of laagpolig, in diverse vormen: rechthoekig, vierkant, rond of organisch. Wij omarmen ons breed assortiment! Onze collectie omvat niet alleen standaardmaten direct uit voorraad leverbaar, maar ook op maat gemaakte vloerkleden. Hierbij bieden wij de vrijheid om specifieke afmetingen te kiezen, evenals uitzonderlijke afwerkingen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 82

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Bestelling ging prima de rest tot nu nog niet

Bestelling ging prima, maar ik wacht nu op bezorging. Telefoonnummers zijn niet bereikbaar, terwijl op de site vermeld stat van wel, chatfuntie geen geen oplossing. Morgen zou het kleed dan uiteindelijk bezord worden, maar ik heb geen nieuwe verzendbevestiging en ook geen bericht dat het kleed gereed is om te verzenden.

11 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Zeer vriendelijke en snelle service

Zeer vriendelijke en snelle service, meerdere staaltjes besteld en heel snel geholpen uiteindelijk keuze gemaakt vlotte bestelling, betaling en levering.
Tapijt zeer goed verpakt en van topkwaliteit.

Kopen de volgende tapijt zeker bij jullie !!!

12 marca 2025

Slechte kwaliteit en service

Ik was in eerste instantie erg enthousiast over mijn aankoop bij Floorpassion, maar helaas heeft dat enthousiasme plaatsgemaakt voor teleurstelling. Het vloerkleed dat ik eind juni bestelde, begon binnen een jaar al duidelijke slijtage te vertonen, ondanks dat wij een schoenvrij huishouden hebben en er alleen op sokken overheen lopen. Daarnaast pluist het kleed enorm, ondanks zorgvuldig onderhoud.

Voor een product van €330,- had ik een veel betere kwaliteit verwacht. Het ziet er nu al zo versleten uit dat ik overweeg een nieuw vloerkleed aan te schaffen – iets wat je eerder verwacht bij een goedkoop kleed, niet bij deze prijsklasse.

Wat deze ervaring nog teleurstellender maakte, was de klantenservice. In plaats van mee te denken over een oplossing, werd mijn klacht afgewimpeld. Ik had gehoopt op enige vorm van compensatie, maar kreeg geen begrip of hulp aangeboden. Dit is niet de service die je verwacht bij een dergelijke aankoop. Helaas kan ik Floorpassion daarom niet aanbevelen.

26 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden in alle opzichten

Vloerkleed op maat besteld, levering duurde in mijn geval slechts 3 werkdagen! Binnen 24 uur bovendien netjes een mail gehad dat de op site aangegeven levertijd van 2 werkdagen (net) niet gehaald zou gaan worden.

Dankzij de gratis sampleservice precies de juiste keuze kunnen maken voor mijn interieur.

Kwaliteit van het vloerkleed voldoet aan de verwachtingen die ik op grond van de proefstaal had, festonnering is ook zeer netjes uitgevoerd. Goed verpakt geleverd en de prijs lag ongeveer 20% lager dan een nagenoeg identiek kleed op een andere site.

Kortom: in alle opzichten een aanrader!

17 marca 2025
Oceniono na 3 z 5

Op voorraad maar toch niet.

Bestellen en snel ontvangen van gratis stalen om tot een keuze te komen, geweldig! Minder is dat na het bestellen en betalen van het vloerkleed, dat volgens de website (nu nog) in voorraad is, de mededeling komt dat het pas over 7 à 8 weken wordt bezorgd.

28 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Erg goede ervaring met deze firma.

Ik twijfelde om te bestellen bij Floorpassion door de recensie die ik las. Maar omdat het tapijt en de prijs zó goed meeviel liet ik me toch overhalen.
Mijn bestelling werd snel geleverd, het tapijt vonden we wat klein en ik stelde de vraag of ik kon wisselen. Geen probleem, het kleine tapijt werd opgehaald en het groot werd geleverd. Telefonisch waren ze iets moeilijker te bereiken maar ik kreeg op mijn mails dadelijk een antwoord. Dus best ok deze firma.

10 lutego 2025

Beste Brigitte,

Wat fijn om te horen dat je ondanks de twijfels toch voor Floorpassion heeft gekozen en tevreden bent met je bestelling. We streven er altijd naar om een vlotte service te bieden, en we zijn blij dat het omruilen van het vloerkleed soepel is verlopen. Onze excuses als we telefonisch iets minder goed bereikbaar waren, maar we zijn blij dat we je per mail snel konden helpen. Geniet van het nieuwe vloerkleed en hopelijk tot een volgende keer!

Oceniono na 2 z 5

Onbetrouwbare in levertijd

Onbetrouwbare in levertijd. Zeer slecht in communicatie en bereikbaarheid. Klant aan het lijntje gehouden met onbetrouwbare informatie. En dat meerdere keren. Jammer, in het verkooptraject ging het wel goed!!!

9 lutego 2025

Beste Paul,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over onze communicatie en levertijd. Wij begrijpen dat een vertraging in de levering erg vervelend is en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

We willen u graag laten weten dat we enkele dagen te maken hebben gehad met een telefonische storing, waardoor het mogelijk was dat u ons minder goed kon bereiken. Dat neemt natuurlijk niet weg dat we altijd streven naar duidelijke en betrouwbare communicatie, en we vinden het jammer dat dit in uw geval niet optimaal is verlopen.

Zoals afgesproken in het laatste gesprek, hebben wij het vloerkleed op 28 februari verzonden, waarna het vloerkleed op 1 maart is geleverd.

Wij hopen dat u nu eindelijk volop van kunt genieten van het vloerkleed.

Goede voorbeelden

De zending werd snel verstuurd en de samples zijn groot genoeg om een keuze te maken.

8 lutego 2025

Beste Carla,

Bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat de samples snel geleverd werden en groot genoeg zijn om een goede keuze te maken. Hopelijk vind je het perfecte tapijt!

We helpen je graag verder als je nog vragen hebt.

Snelle levertijd als lokkertje

Gister een vloerkleed besteld en bij de bevestiging staat aangegeven dat het kleed deze week al geleverd zal worden. Zojuist een mail ontvangen van de klantenservice dat het een maand langer gaat duren "vanwege productie-technische redenen"
Bestelling inmiddels geannuleerd!

25 lutego 2025

Beste Saskia,

We begrijpen dat het erg teleurstellend is dat de levertijd niet overeenkwam met de verwachting bij bestelling. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. Helaas hebben we te maken gehad met een onverwachte productietechnische vertraging, en we vinden het erg vervelend dat dit invloed heeft gehad op jouw bestelling.

We waarderen je feedback en werken eraan om onze voorraad- en leveringsinformatie zo accuraat mogelijk te houden. Mocht je in de toekomst toch nog een bestelling bij ons willen plaatsen, dan helpen we je natuurlijk graag verder.

Onze excuses voor het ongemak.

Oceniono na 4 z 5

Prima

Enige minpuntje was:
Je kan bij het bestellen een specifieke leverdatum kiezen, waarvan ik dacht: heel handig!
Mijn vrije dag geselecteerd. Is de levering alsnog een dag eerder gekomen.
Maar goed, beter eerder dan later of helemaal niet.
Verder allemaal prima hoor.

11 stycznia 2025

Odpowiedź od Floorpassion

Bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat alles verder prima is verlopen. We snappen dat het jammer is dat de levering niet precies op de gekozen dag kwam – we streven ernaar om dit zo goed mogelijk te laten aansluiten. Gelukkig was het in dit geval een meevaller dat het kleed eerder kwam! 😉

Hopelijk geniet je van je nieuwe vloerkleed. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan helpen we je graag weer verder!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej