Zobacz, co mówią recenzenci
Er ging helemaal niets mis! Maar ik kan geen beoordeling geven als ik nog in blijde verwachting ben van mijn bestelling! De staaltjes die ik gratis ontving, waren zeker een fijne hulp bij het kiez... Zobacz więcej
Een prachtig hoogpolig kleed gekocht bij dit bedrijf.er zouden in het begin wat draadjes uit kunnen komen, oké dan weten we dat. Na anderhalf jaar toch maar contact opgenomen en na het insturen van... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z wyposażeniem domowym
- Producent dywanów i wykładzin
- Dekoracje i architektura wnętrz
- Sklep z dywanikami
Napisane przez firmę
Bij Floorpassion ontdekken klanten een rijke diversiteit aan vloerkleden, perfect afgestemd op elk interieur en ieders smaak. Van landelijke tot klassieke, moderne tot industriële vloerkleden, hoogpolig of laagpolig, in diverse vormen: rechthoekig, vierkant, rond of organisch. Wij omarmen ons breed assortiment! Onze collectie omvat niet alleen standaardmaten direct uit voorraad leverbaar, maar ook op maat gemaakte vloerkleden. Hierbij bieden wij de vrijheid om specifieke afmetingen te kiezen, evenals uitzonderlijke afwerkingen.
Dane kontaktowe
Holandia
- 030 207 2030
- www.floorpassion.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Veel keuze en super mooi vloerkleed…
Veel keuze en super mooi vloerkleed gescoord. Mooie prijzen.
Een echte blikvanger in onze serre!
We zijn ontzettend blij met ons nieuwe vloerkleed. De kwaliteit is uitstekend en de kleuren komen precies overeen met de foto’s. Het kleed voelt heerlijk zacht aan en geeft onze serre direct een warme en sfeervolle uitstraling. De levering was snel en het vloerkleed was netjes verpakt. We krijgen er veel complimenten over van familie en vrienden. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een stijlvol en kwalitatief vloerkleed!
Gratis sample service die super snel…
Gratis sample service die super snel geleverd werd!
Levering van de stalen was snel
Levering van de stalen was snel, netjes en vriendelijk.
1 ster is nog te veel
1 ster is nog te veel, wij hadden een vloerkleed besteld, helaas kwamen er vezels los, dit was normaal volgens Floorpassion met nieuwe vloerkleden, echter na 3 maanden kwamen er nog steeds iedere dag vezels los, uiteindelijk hadden ze besloten om het vloerkleed terug te nemen, wij hadden dit volgens Floorpassion niet goed verpakt echter het vloerkleed heeft ons huis verlaten in goede staat netjes opgerold en aan beide uiteinden een vuilniszak zodat er geen vuil in het kleed kan komen, de transporteur die in opdracht van Floorpassion het kleedkamer halen was alleen en sleepte het kleed over de stoep en heeft het afgeleverd als een stuk vuil, vervolgens geen contact meer van floorpassion en ook geen geld retour. Wat een onprofessioneel bedrijf, niet kopen wees gewaarschuwd!
ik ben nog wachtende
Er ging helemaal niets mis!
De staaltjes die ik gratis ontving, waren zeker een fijne hulp bij het kiezen. Hopelijk is mijn tapijt een mooie aanwinst!
Zodra die er wel is schrijf ik een beoordeling.
Vriendelijke groetjes
Hele slechte ervaring
Hele slechte ervaring. Ik kocht een vloerkleed dat niet aan de verwachtingen voldeed. Omdat het kleed maandenlang vezels losliet en deze door mijn hele huis lagen en dit volgens hen geen productie fout is heb ik op hun uitdrukkelijk verzoek het product geretourneerd en ondanks dat ik precies deed wat zij vroegen, reageert FloorPassion niet meer op mijn verzoek om het aankoopbedrag terug te storten.
Het toppunt: Na het sturen van een aangetekende brief, werd deze zniet aangenomen. Communicatie en klantvriendelijkheid zijn hier ver te zoeken.
Mijn advies: denk goed na voordat je hier iets bestelt. Mocht er iets misgaan met je bestelling, reken dan niet op coulance. Ik schakel inmiddels de Geschillencommissie en eventueel de rechter in om mijn geld terug te krijgen.
Nog geen 1 ster Waardig
Nog geen 1 ster Waardig. Waardeloze klantenservice.
Geen enkele reaktie op klacht en diversen mails
Sinds 4 mei 2026.
Ik zal hier geen vloerkleed meer bestellen.
Kan jullie niet bereiken 1x half uur…
Kan jullie niet bereiken 1x half uur aan tel. geen respons.Wilde graag nogeen donkere grijs, helaas
Na eerst een staal te mogen ontvangen…
Na eerst een staal te mogen ontvangen daarna kleed besteld. Prachtig !!!
Klantenservice is onzettend slecht
Deze review gaat zeker niet over hoe mooi het vloerkleed is, maar vooral over de verschrikkelijke klantenservice van Floorpassion. Sinds november 2025 een vloerkleed van Floorpassion in huis. Hoewel hij prachtig is, zat er wel vanaf het begin een extreem vieze fabrieksgeur aan. Eerst denk je; dat verdwijnt wel met de tijd. Maar helaas, de geur blijft. Een fabrieksfout kan gebeuren natuurlijk, en eerst denk je wellicht zijn er nog tips die de klantenservice me kan geven. Die waren er ook; alle tips toegepast, verschillende sprays etc. Aangeschaft en toegepast. Na alles geprobeerd te hebben weer contact met de klantenservice. Volgens hun eigen website valt dit onder garantie, maar Floorpassion probeert opnieuw de sprays etc die ze eerder al aangeprezen hebben je opnieuw aan te smeren. Daarnaast reageren ze soms gewoon weken niet. Dit is echt WAARDELOOS!
Status update
Op 13 mei een kleed gekocht, krijg je bij de bevestiging dat het kleed voor 2 juni geleverd wordt, dan is het 2 juni en hoor je niet meer wanneer je bestelling geleverd wordt… erg jammer.
Kleed van 5 maanden oud al versleten – service schuift alles af op “normaal gebruik”
Na nog geen 5 maanden is mijn vloerkleed al op meerdere plekken ruw geworden en verdwenen de glanzende delen volledig. Dit terwijl het normaal tot bijna niet gebruikt is en ik alleen woon. Voor een zogenaamd kwalitatief vloerkleed is dit gewoon belachelijk snel.
Contact opgenomen met Floorpassion inclusief duidelijke videos. In plaats van een oplossing kreeg ik een standaardverhaal over “vervilting” en gebruikssporen. Alles werd direct afgeschoven op normaal gebruik, terwijl een kleed van 5 maanden oud er natuurlijk niet zo uit hoort te zien.
Er werd totaal niet meegedacht en ik voel me absoluut niet serieus genomen als klant. Mooie verkooppraatjes vooraf, maar zodra er iets mis is verschuilt men zich achter algemene voorwaarden.
Echt schandalig.
wat fijn dat ik proefstukjes kon bestellen!
De proef stukjes van de tapijten zijn keurig bij mij geleverd, de Kwaliteit is erg goed, Maar de kleur was net niet dat wat ik zocht.. de ene te rood en de andere te paars... ik zocht meer een rode wijnkleur!
kleden besteld
kleden besteld, die snel geleverd konden worden, om die reden, ook die keuzes kleden gekozen, dat we ze snel binnen zouden krijgen, daarna beloofd voor 4 mei leveren. nu is er nog niks geleverd
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.