We zijn ontzettend blij met ons nieuwe vloerkleed. De kwaliteit is uitstekend en de kleuren komen precies overeen met de foto’s. Het kleed voelt heerlijk zacht aan en geeft onze serre direct een warme... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Er ging helemaal niets mis! Maar ik kan geen beoordeling geven als ik nog in blijde verwachting ben van mijn bestelling! De staaltjes die ik gratis ontving, waren zeker een fijne hulp bij het kiez... Zobacz więcej
Hele slechte ervaring. Ik kocht een vloerkleed dat niet aan de verwachtingen voldeed. Omdat het kleed maandenlang vezels losliet en deze door mijn hele huis lagen en dit volgens hen geen productie... Zobacz więcej
Een prachtig hoogpolig kleed gekocht bij dit bedrijf.er zouden in het begin wat draadjes uit kunnen komen, oké dan weten we dat. Na anderhalf jaar toch maar contact opgenomen en na het insturen van... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z wyposażeniem domowym
- Producent dywanów i wykładzin
- Dekoracje i architektura wnętrz
- Sklep z dywanikami
Napisane przez firmę
Bij Floorpassion ontdekken klanten een rijke diversiteit aan vloerkleden, perfect afgestemd op elk interieur en ieders smaak. Van landelijke tot klassieke, moderne tot industriële vloerkleden, hoogpolig of laagpolig, in diverse vormen: rechthoekig, vierkant, rond of organisch. Wij omarmen ons breed assortiment! Onze collectie omvat niet alleen standaardmaten direct uit voorraad leverbaar, maar ook op maat gemaakte vloerkleden. Hierbij bieden wij de vrijheid om specifieke afmetingen te kiezen, evenals uitzonderlijke afwerkingen.
Dane kontaktowe
Holandia
- 030 207 2030
- www.floorpassion.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Pastel 99 gekocht voor 489,-
Pastel 99 gekocht voor 489,-
Vrij snel losse draden (advies Floorpassion: knip maar af) en verschuiven, heel gevaarlijk. Antislipmat eronder, maar het blijft verschuiven en met plooien. Wat een ergernis!
Extreem teleurstellende ervaring: € 1000,- verloren!
Onze ervaring met Floorpassion is helaas allesbehalve positief. We hebben al bijna een jaar te maken met een probleem dat nog steeds niet correct is afgehandeld.
Hun Belgische vervoerder Heppner is ronduit de slechtste en meest onprofessionele vervoerder met wie we ooit te maken hebben gehad en door wie we € 1000,- armer zijn. Heppner is (na een vloerkleed van Floorpassion reeds te hebben geretourneerd) nog weer meerdere keren onaangekondigd en zonder reden bij ons langsgekomen en heeft daarbij abusievelijk vier barkrukken (die voor een andere vervoerder waren bestemd) meegenomen zonder enige controle of due diligence, waarna deze zijn zoekgeraakt. Ondanks dat wij direct actie hebben ondernomen toen we het probleem nog diezelfde dag constateerden, is de communicatie met zowel de vervoerder als Floorpassion ronduit frustrerend geweest. Na lang aandringen is uiteindelijk een onderzoek gestart en zijn de barkrukken op camerabeelden in een magazijn in Nederland gesignaleerd, waarna ze echter weer zijn zoekgeraakt.
Daarnaast werd eerder ook een vloerkleed dat we aan Floorpassion hadden geretourneerd afgekeurd en naar ons teruggestuurd, omdat het niet was verpakt en vies zou zijn geworden. Ook dit kwam wederom door toedoen van Heppner, die totaal onaangekondigd en enkele dagen eerder dan gepland bij ons langskwam, waardoor wij het vloerkleed niet konden verpakken — iets wat volledig buiten onze schuld lag.
De klantenservice van Floorpassion toont weinig begrip of betrokkenheid, reageert traag en verschuilt zich achter hun vervoerders in plaats van verantwoordelijkheid te nemen richting de klant. Tot op heden blijft het probleem onopgelost en blijft compensatie uit. Het voelt alsof we totaal niet serieus worden genomen en ons de schuld in de schoenen wordt geschoven, terwijl beide situaties volledig voorkomen hadden kunnen worden als hun vervoerder hun werk naar behoren had uitgevoerd.
Wij raden aan om goed na te denken voordat je hier bestelt — zeker gezien de nalatigheid van hun Belgische transportpartner.
Hou rekening met een langere levertijd!
Staaltjes aangevraagd (top!), maar na 5 werkdagen - toen ik gevraagd had wat de status was - werd het pas verzonden. Uiteindelijk een keuze gemaakt qua type + afmeting. Zou binnen 2 dagen binnen zijn (op een zaterdag). Dag voor levering bleek de transporteur het vloerkleed niet mee hebben genomen. Erop gereageerd dat dit nu ‘weer’ het geval is maar ze zouden er alles aan doen om te zorgen dat het nu wel geleverd zou worden (op een donderdag). Eenmaal donderdag - waar ik thuis voor bleef - bleek nadat ik navraag had gedaan hoe laat het vloerkleed kwam, dat deze weer niet door de transporteur mee was genomen.
Uiteindelijk besloten om hier geen vloerkleed af te nemen en de bestelling te annuleren. Als dit de gang van zaken is bij iedere klant, zou ik adviseren om hier niets te bestellen.
Communicatie was slecht
Communicatie was slecht. Ik werd wel vriendelijk te woord gestaan en zou teruggebeld worden, maar dat is tot 2x toe niet gebeurd. Mijn kleed die ik had besteld was tussen het wal en het schip geraakt en was na 2 weken nog niet geleverd. Kan gebeuren, maar hou je wel aan je woord. Bij mevrouw nummer 3 werd het wel goed opgepakt en werd ik keurig door haar terug gebeld.
Toen het kleed eenmaal was geleverd , veel later dan op de site staat, bleek het kleed niet op het sample te lijken. De Pool was veel lager en het kleed was niet 2.40 X 3.40, maar 2.15 X 3.40 . Ik kon het dus meteen weer terugsturen. Was een productiefout werd er gezegd. Echt jammer, want het kleed van Fred van Leer leek me geweldig.
Hele slechte bereikbaarheid
Hele slechte bereikbaarheid. Ze zeggen open te zijn van ma t/m za tot 21.00 uur. In het weekend en ‘s avonds zijn ze niet bereikbaar. Je krijgt een muziekje en na 2 minuten wordt er opgehangen
Super Service van Floorpassion
Super handig en mooi je vraagt eerst de samples aan en wel gratis. Keuze mailen en hup je kleed is zo thuis super blij mee.
En dat allemaal door Fred van Leer die heeft ook kleden van Floor passion
Verschillende keren telefonisch contact…
Verschillende keren telefonisch contact gehad over mijn keuze en bestelling van een vloerkleed en altijd goede informatie gekregen aan de hand van mijn vragen..
Erg blij met met de mooie kleden ..…
Erg blij met mijn 2 prachtige zachte Faye kleden in donkergrijs , een aanwinst voor de huiskamer , prima prijs en snelle levering met tracking trace !
Absurde service en klantonvriendelijkheid!!
Absurde service en klantonvriendelijkheid!!!
Ik heb bij Floorpassion twee dure kleden besteld. Het hele traject was vanaf het begin al een drama: verkeerde levertijden, beloftes niet nagekomen, uiteindelijk zelfs kleden die ineens “niet meer leverbaar” bleken terwijl mijn hele interieur daar al op was afgestemd.
Toen ik één kleed wilde retourneren (omdat het door hun fout niet meer matchte), begon de ellende pas echt. Ik heb het kleed netjes opgerold, goed dichtgetapet en in perfecte staat aan hun vervoerder meegegeven. Het enige dat bij aankomst “vervuild” was, was het label (!) aan de onderzijde. Het kleed zelf was volledig schoon en zonder enige schade. Dat dit tijdens transport in hún bus is gebeurd, schuiven ze nu schaamteloos op mij af.
Uit coulance heb ik aangeboden eventuele reinigingskosten te vergoeden, maar Floorpassion blijft stug eisen dat ik het volledige bedrag moet betalen. Belachelijk, onredelijk en juridisch totaal onhoudbaar.
Hun service is onprofessioneel, klantonvriendelijk en respectloos. Ik ben furieus over hoe ze met klanten omgaan en wil iedereen waarschuwen: koop hier niet. Er zijn genoeg andere bedrijven die wél netjes en eerlijk met klanten omgaan.
Mooie producten, fijn bedrijf
Hele mooie producten, duidelijke communicatie, makkelijke website. Ik gaf aan dat ik op vakantie was ten tijde van de levering die werd aangegeven en of het drie dagen later mocht en dit werd gewoon gedaan.
Snel en correct
Wilde een buitenvloerkleed met aangepaste maten,was geen probleem. Werd ook nog sneller geleverd als aangegeven!! Top
Ik heb 2 samples aangevraagd en…
Ik heb 2 samples aangevraagd en gekregen. Op basis hiervan ga ik binnenkort een keuze maken. Fijn dat je thuis rustig kunt bekijken hoe de kleur is.
Wacht al wat weken op mijn levering
Wacht al wat weken op mijn levering. Zou uiterlijk begin augustus geleverd worden. We wachten het af......
Levertijd wordt met enkele weken verlengd. Nu eind augustus en nog steeds geen kleed........weer afwachten dus. Het is nu 7 september. Kreeg een bericht dat het kleed is vertraagd naar half september wegens productieproblemen. Weer afwachten dus. Kleed uiteindelijk geleverd op 1 oktober. Ca. 10 weken vertraagd terwijl op website stond dat het op voorraad was. Kleed is verder ok zoals op de foto website. Maar zal niet heel snel opnieuw iets bij deze leverancier kopen.
Heel fijn dat je van tevoren ook een…
Heel fijn dat je van tevoren ook een sample kunt bestellen!
Mooi kleed, beetje dun
Snel geleverd. Het kleed was precies als op de foto’s. De dikte was een stuk minder dan we hadden verwacht maar met ondertapijt goed te doen. Jammer dat niet meteen aanbevolen werd. Door zon onderkleed blijft het tapijt beter liggen anders stropt ie een beetje op
Doświadczenie Trustpilot