We zijn ontzettend blij met ons nieuwe vloerkleed. De kwaliteit is uitstekend en de kleuren komen precies overeen met de foto’s. Het kleed voelt heerlijk zacht aan en geeft onze serre direct een warme... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Er ging helemaal niets mis! Maar ik kan geen beoordeling geven als ik nog in blijde verwachting ben van mijn bestelling! De staaltjes die ik gratis ontving, waren zeker een fijne hulp bij het kiez... Zobacz więcej
Hele slechte ervaring. Ik kocht een vloerkleed dat niet aan de verwachtingen voldeed. Omdat het kleed maandenlang vezels losliet en deze door mijn hele huis lagen en dit volgens hen geen productie... Zobacz więcej
Een prachtig hoogpolig kleed gekocht bij dit bedrijf.er zouden in het begin wat draadjes uit kunnen komen, oké dan weten we dat. Na anderhalf jaar toch maar contact opgenomen en na het insturen van... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z wyposażeniem domowym
- Producent dywanów i wykładzin
- Dekoracje i architektura wnętrz
- Sklep z dywanikami
Napisane przez firmę
Bij Floorpassion ontdekken klanten een rijke diversiteit aan vloerkleden, perfect afgestemd op elk interieur en ieders smaak. Van landelijke tot klassieke, moderne tot industriële vloerkleden, hoogpolig of laagpolig, in diverse vormen: rechthoekig, vierkant, rond of organisch. Wij omarmen ons breed assortiment! Onze collectie omvat niet alleen standaardmaten direct uit voorraad leverbaar, maar ook op maat gemaakte vloerkleden. Hierbij bieden wij de vrijheid om specifieke afmetingen te kiezen, evenals uitzonderlijke afwerkingen.
Dane kontaktowe
Holandia
- 030 207 2030
- www.floorpassion.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Prettige website
Prettige website. Handig om samples te kunnen aanvragen.
Vlotte afhandeling bestelling en bezorging.
PERFECT
Dolgelukkig met mijn nieuwe Reef 15 tapijt! Dankzij de 2 keer verstuurde staaltjes kon ik de perfecte kleur kiezen. Alles was TOP! Communicatie, afmetingen, kwaliteit,snelle levering, hulpzaam leverancier, alles was perfect! BRAVO et bedankt, FLOORPASSION!
Snelle service...wil bestellen...maar…
Snelle service...wil bestellen...maar pas betalen na ontvangst...
alvast voorbeelden ontvangen
We hebben voorbeelden besteld en ontvangen.
Nu moeten we nog bekijken wat we gaan bestellen.
Tot nu toe zijn we tevreden
Levering zaterdag 5 juli jl.
Belangrijk voor mij was, dat Floorpassion de keuze had alles op maat te kunnen leveren. Nadat de levering niet op tijd kwam werd er direct gereageerd op mijn klacht,
Helaas de vervoerder heeft mij geen tijd van aflevering doorgegeven. Misschien een verbeter puntje. Ook een keuze kunnen maken in de afleverdag en tijd.
Sample aanvragen
Heb op aanraden van een vriendin , wat sample's laten komen, wat een prachtige kleden zijn het....nu nog kiezen 😉
fijne ervaring
eerst proefstukjes besteld,snel geleverd daardoor goede keus kunnen maken besteld en ook weer snel geleverd.
Prachtig kleed
Super fijn dat je gratis proef stukjes…
Super fijn dat je gratis proef stukjes kunt bestellen.
Het vloerkleed is heel mooi en goed geprijsd.
Als je hier niet slaagt dan slaag je nergens.
Opvallend veel keuze. Als je hier niet slaagt dan slaag je nergens. Belangrijk voor ons was de afwijkende maat . Zij kunnen alles op maat leveren en is nog betaalbaar ook. Vooraf kun je staaltjes bestellen, dat is erg handig . Mooie kwaliteit, stevig en de kleur is precies zoals op de foto. Levering wordt goed door gecommuniceerd en wordt netjes afgeleverd. We zijn er erg blij mee. Zeker een aanrader!!!
Geen reactie op mijn mail.
Geen reactie op mijn mail.
Eerst ingebrekestelling voor een buitenkleed van 430euro blijkt na het samen uitkomen ineens dezelfde afmeting 522 euro te zijn.
Jammer dan word er gezegd.
Terwijl we samen ingesteld wateren om uit te zoeken welk kleed het beste bij ons pasten.
The custom-sized rugs are great
Good quality, free samples to see what the final product will be like, custom dimensions are good. I enjoy it!
KEINE Rücknahme bei Farbbadwechsel…
KEINE Rücknahme bei Farbbadwechsel (siehe unter Garantie)
Das von mir bestellte Muster im Dezember hatte nichts mit dem nach 33 Arbeitstagen gelieferten Teppich gemeinsam. Der Teppich wurde aus einer neu gefärbten Rolle geschnitten, die mit einem sogenannten Farbbad gefärbt wurde.
Farbabweichung nach Wechsel des Farbbades beim Lieferanten fallen aus der Garantie.
Also werden falsche Muster verschickt und der Kunde wird bei der Bestellung nicht informiert wenn ein Wechsel des Farbbades vorgenommen wird.
Bei diesem Vorgehen macht eine Musterbestellung keinen Sinn. Trotz Anerkennung der Farbabweichung wurde die Rücknahme verweigert. In den Garantiebedingungen findet man den Passus, dass bei Farbbadwechsel der Umtausch ausgeschlossen ist. Ein Nachlass von 15% beim nächsten Kauf eines neuen Teppich macht die Sache auch nicht besser. Bei Floorpassion kann ich nicht sicher sein, dass auch der neue Teppich ein Farbbad erleben wird. Eine durch meinen Anwalt außergerichtlich angestrebte Einigung wurde verweigert. Alles sehr enttäuschend für so ein Unternehmen wie Floorpassion. Leider konnte ich nichts von der Leidenschaft zu Bodenbelägen und Kundenzufriedenheit bei Floorpassion erfahren.Nun habe ich einen Teppich der nicht zum Interieur passt.
Doświadczenie Trustpilot