Har været i fleggaard sünderlügum og købe billig flæskesteg, men da jeg skal bruge kødet viser det sig at kødet er fordærvet ( lugter grimt ). Vi smider selvfølgelig kødet ud og kontakter Fleegaard, s... Zobacz więcej
Fleggaardshop.dk
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg bestilte 2 stk Dualshock 4 PS4 joypads hos fleggaard. Pris inkl forsendelse: 848 kr. Den vejledende "normale" butikpris er 699 kr for 1 stk. Med andre ord, 2 joypads til en totalt fed pris.... Zobacz więcej
Intet svar Sendte for 3 uger siden mail til Fleggård i Burg om reklamation, har stadig ikke fået tilbagemelding
Sendte en mail med spørgsmål til produktet (et TV) på en søndag. Fik svar samme dag. Bestilte varen, som blev meldt klar samme søndag, med forventet levering indenfor 2 hverdage. Pakken ankom onsdag,... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Godt produkt (LG Blue-Ray afspiller), billigt og hurtigt levering
Uden problemer
Levering at TV købt på web. Alt som det skal være. Tid og penge OK
Holder ikke lovet levering, 2 hverdage
Bestilte torsdag eftermiddag sent, pakken blev leveret efterfølgende onsdag.
God service med udfald midtvejs
Bestilte et fjernsyn, som ikke var lagervare, men som ifølge hjemmeside og ordre ville blive forventet leveret inden for 4 arbejdsdage. Nem bestilling og hurtig ordrebekræftelse, samt information om det bestilte. Efterfølgende blev der stille fra Fleggaardshop, og der var ingen information om leveringstid, at produktet ikke kunne leveres inden for de forventede 4 arbejdsdage og nyt leveringstidspunkt.
Rykke Fleggaardshop, fik et fint svar, og en ny estimeret leveringstermin, som passede. Efterfølgende leverede Fleggaard information om levering og forsendelse som forventet. Ærgerligt at der var udfald på informationssiden fra Fleggaard, så jeg skulle rykke for info.
øv - bulet fryser leveret - det er til mega ulejlighed
jeg synes nærmest aldrig jeg får anskaffet ting der bare fungerer. nu en ny fryster der udpakkes - og så er der en stor bule i den ene kant.
ØV, ØV - skrive, billeder, parlamenteren, ny ventetid og ny fryserlevering i vente.
ROS, RIS, ROS
Det var en hurtig levering, Fleegaardshop svarede bare ikke på mit spørgsmål jeg skrev med på ordremailen, men prisen var ok!
Super
Virkelig super service. Fik et andet sæt høre telefoner til samme pris. Da den bestilte vare ikke mere var at få. Og stadig inden for den lovede tidsrammernes. Varene lever yderligere op til det lovede.
fin service
super fin dialog og har fået mine hårde hvidvare som aftalt
gode tilbud
desværre længe om at modtage, måtte selv efterspørge i stedet for at modtage info om forsinkelse på en uge !
Billigt og god service
Købte bl.a. en emhætte som jeg selv hentede i Harrislee. Ekspedienten var hjælpsom med at få bakset det hele hen til bilen.
Det eneste minus ved handlen er den upræcise leveringsfrist, som standard står til 4 dage, for varer som ikke er på lager. Det tog noget længere før jeg kunne hente varen.
Bare iorden
Der er ikke noget at sige andet end lige efter bogen hurtigt og præcist :-)
billigst
Købte en PS4 og var klart det billigste på markedet. Den var hurtig klar og servicen i top.
Utrolig lang ventetid.
3 ½ uges leveringstid på komfur er lang tid uden varm mad. Da jeg var i brandvæsenet kom vi normalt samme dag folk ringede.
Det fungerede helt efter hensigten
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Nemt og hurtigt
Jeg sammenlignede priser på nettet, og Fleggaard kunne gøre det billigst. Få klik, og varen var bestilt - 2 dage efter kunne jeg hente varen uden problemer ved butikken i Harrislee. Nu bor jeg tæt på grænsen, så det var meget at spare, ved selv at hente varen. Kommer man langvejs fra, kan man jo lige handle ind samtidigt.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.