Har været i fleggaard sünderlügum og købe billig flæskesteg, men da jeg skal bruge kødet viser det sig at kødet er fordærvet ( lugter grimt ). Vi smider selvfølgelig kødet ud og kontakter Fleegaard, s... Zobacz więcej
Fleggaardshop.dk
Jeg bestilte 2 stk Dualshock 4 PS4 joypads hos fleggaard. Pris inkl forsendelse: 848 kr. Den vejledende "normale" butikpris er 699 kr for 1 stk. Med andre ord, 2 joypads til en totalt fed pris.... Zobacz więcej
Intet svar Sendte for 3 uger siden mail til Fleggård i Burg om reklamation, har stadig ikke fået tilbagemelding
Sendte en mail med spørgsmål til produktet (et TV) på en søndag. Fik svar samme dag. Bestilte varen, som blev meldt klar samme søndag, med forventet levering indenfor 2 hverdage. Pakken ankom onsdag,... Zobacz więcej
Industrivej 1, 6300, Padborg, Dania
- 72 30 39 39
- netsalg@fleggaard.dk
- www.fleggaardshop.dk
SUPER
Bestiller, betaler og afhenter ........... så kan det vist nok ikke bliver bedre.
Super hurtigt
Jeg bestilte 2 stk. mobil telefoner lørdag aften, de blev leveret mandag. NEMT og HURTIGT
Lav pris, hurtig levering
Billigste pris på nettet, samt levering på 2 dage som lovet.
Pakken kom med det samme. De får dog kun 4 stjerner da man skulle betale fragt selvom man havde købt for mange penge.
good price, and fast delevering
Absolute good communication, and by 2 days it was delivered, I can suggest this store.
Hvor er Industriweg 27
Jeg vidste godt hvor Fleggaard ligger i Harrislee men ikke hvor no 27 ligger på industriweg. Derfor måtte jeg køre frem og tilbage hvor jeg så fandt ud af at der hverken er vejnavn eller husnummer. Det eneste sted hvor man finder vejnavn er for enden af vejen, men der er ikke noget vejnavn i det kryds hvor Fleggård ligger. Dette var til irritation for mig. SÅ derfor kære Fleggaard få sat vejnavn og husnummer op og så skilte til hvor man afhenter varer da det er godt gemt omkring hjørnerne.
Mvh. Gert Nygaard. Kollund Østerskov
Som en internethandel skal være!
Bestilte en telefon og levering var hurtig 😀
hurtig levering
Rigtig god kundeservice. Får svar på mail hurtigt.samtidig kommer man igennem hurtigt når man ringer.
Super billige priser, gratis og hurtig levering.
E-handel uden "bøvl"
E-handel der fungere, og hvor forsendelsen er inkl. og hvis men er mere til at afhente i butikken, ja så kan det også lade sig gøre, - og så kan man jo lige tanke op af billege tyske vare, når man nu er der :-)
Gode produkter - men for lang leveringstid!
Jeg købte for 2 uger siden min nye mobil hos Fleggaard`s webshop. Selve varen var tip top, men leveringstiden kunne godt have være bedre. (også selvom der stod ikke på lager). Det tog op til 2 uger for at få min varer, og på bestillingsbekræftigelsen stod der 4 dage.
Ellers meget godt tilfreds.
Hurtigt, billigt, nemt
Very good service. Seemless order and delivery. No problems :)
Overall pretty good. Recommended
Venlig og hjælpsom behandling.
Ved bestillingen af varen via nettet fik vi hurtigt en tilbagemelding, at varen var i restordre. Vi fik tilbudt en anden tilsvarende vare, men ville hellere vente til varen kom hjem. Da vi hentede varen fik vi en venlig og hjælpsom behandling.