Eva Nawabi Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super professionel behandling og fantastisk flot resultat. Elsker mine nye bryn. Eva er meget meget dygtig og man føler sig i trygge hænder, lige fra man træder ind ad døren. Min varmeste anbefaling.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været hos Eva Nawabi og få lavet microblading og har kun positivt at sige om både Eva og hendes arbejde! Der er en dejlig stemning i klinikken og Eva fik mig til at føle mig godt tilpas, super... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fuld tilfredshed og følelses af stor tillid til Eva og det arbejde hun udfører. Jeg fik lavet Microblading for første gang i går. Fra jeg trådte ind ad døren til jeg gik ud, var Eva yderst gæstf... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 12

Napisz recenzję

Så dygtig til sit job

Jeg har været slave af at tegne min bryn op hver eneste dag i mange mange år. Så tog jeg mig mod til at booke en tid hos Eva. Selvom der var lang ventetid, så var hun virkelig ventetiden værd!! Mine bryn er flottere end jeg havde turde håbe på - og hvilken fryd at stå op og ikke skulle tegne mine manglende bryn op længere. Og helingen har været så fin takket være Evas kyndige vejledning og tilgængelighed, når jeg har haft spørgsmål.
Derudover er Eva virkelig bare en sød pige.

16 czerwca 2021
Oceniono na 5 z 5

Jeg vil 100% anbefalede Eva.

Jeg vil 100% anbefalede Eva.
Jeg har fået lavet miroblanding hos hende, og jeg elsker mine bryn! Hun er rigtig dygtig og opfylder ens ønsker. Oven i alt dette, har hun den dejligste hjerte.
Der er en grund til at hun altid er booket to måneder frem. I vil ikke fortryde!

13 czerwca 2021
Oceniono na 5 z 5

Den bedste beslutning jeg har taget

Den bedste beslutning jeg har taget angående mine bryn.
Eva er kanon dygtig til sit arbejde.
Hun lytter til dine ønsker men samtidigt guider dig i forhold til hvad der passer til dit ansigt.
Altid en fornøjelse at komme ind til dig.
Jeg har fået mange komplimenter for dit arbejde på mine bryn og alle ryger din vej hvergang!

16 stycznia 2021
Oceniono na 5 z 5

Dygtig til sit håndværk og behagelig behandling

Jeg har fået lavet kombinationsbryn hos Eva. Bedste beslutning at komme her og få lavet bryn! Eva er nærværende og god til at give info om behandlingen, både før, under og efter.

Alt i alt en god og behagelig behandling, hvor jeg i den grad følte mig i trygge hænder og endte med et flot resultat over al forventning 😍

15 września 2020
Oceniono na 5 z 5

Jeg har i dag været hos Eva og fik…

Jeg har i dag været hos Eva og fik lavet kombi bryn.

Først og fremmest vil jeg rose Eva for hendes imødekommende og kundevenlig personlighed! Jeg følte mig virkelig velkommen og i trygge hænder.

Nu til resultatet af mine bryn, de er blevet SÅÅÅÅÅÅÅ flotte, jeg elsker dem allerede :D

Kan klart anbefale Eva!

28 sierpnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Den bedste i faget - uden tvivl !

Hvis du går og overvejer, om du skal bestille tid til bryn hos Eva, så kan jeg kun sige GØR DET.
Jeg fik første behandling hos Eva for godt et år siden og har har siden hen været til optegning en enkelt gang. Mine bryn er helet så flot.
Jeg havde i teenageårene overplukket mine bryn og havde flere bare pletter. Jeg tegnede mine bryn op hver eneste dag førhen og har siden min behandling ikke tegnet mine bryn op en eneste gang. Jeg får ofte komplimenter for mine “naturlige” bryn.
Jeg elsker dem ! Den varmeste anbefaling går til Eva.

13 sierpnia 2020

Den bedste til bryn!

Efter at have fået fjernet mine bryn med laser efter 2 mislykkede forsøg hos andre behandlere, ville jeg prøve et sidste forsøg. Efter grundig research i flere mdr besluttede jeg det var Eva der skulle lave dem. Dette har været en fantastisk oplevelse! hun er så sød og grundig! med sans for minimale detaljer og symmetri! farven holder flot i huden allerede efter første behandling! Flere timer fløj afsted i Evas behagelige selskab imens hun gjorde sit arbejde. Glæder mig allerede til brushup næste gang! Ingen andre får nogensinde lov til at lave mine bryn...

12 sierpnia 2020
Oceniono na 4 z 5

Der er mange ting jeg kan fortryde i…

Der er mange ting jeg kan fortryde i mit liv, men bestemt ikke at jeg fik lavet mine bryn hos Eva Nawabi. Jeg er imponeret over hendes håndværk og derfor blev det hende. Det er så fantastisk, at ingen faktisk ser at man har fået lavet sine bryn. Stort ros herfra

11 sierpnia 2020

Perfekte bryn hver dag

Jeg er kommet hos Eva siden hun startede med at lave bryn og hun er den uden tvivl den dygtigste i branchen. Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, er at få lavet mine bryn hos hende. Hun lytter til ens ønsker og gør ens drømme til virkelighed. Hver dag stod jeg tidligt op for at tegne mine bryn op og efter jeg startede med at komme hos hende, vågnede jeg op med perfekte bryn hver dag. Jeg har været hos hende 3 gange nu og det er helt klart planen at fortsætte her. Eva får de varmeste kram og anbefalinger med på vejen fra mig

11 sierpnia 2020

Utroligt flot resultat

Eva har formået at lave mine bryn lige som jeg ønskede dem. De er utroligt naturlige, samtidig med at jeg hverken behøver at tegne dem op eller have make up på dem. Hun er professionel, service minded og giver en grundig gennemgang af forløbet. Hendes håndværk er on-point og jeg giver mine varmeste anbefalinger til Eva :-)

26 maja 2020
Oceniono na 5 z 5

Kan endelig gå ud uden make up!

Det er så vildt, hvor meget ens bryn gør ved ens ansigt!
Takket være Eva tegner jeg, slet ikke mine bryn længere.
Hun ved virkelig hvad hun laver og er virkelig professionel i sit arbejde.
Hvis man overvejer at få lavet bryn, så kan jeg kun anbefale Eva Nawabi!

16 stycznia 2020

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej