Eva Nawabi Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Super professionel behandling og fantastisk flot resultat. Elsker mine nye bryn. Eva er meget meget dygtig og man føler sig i trygge hænder, lige fra man træder ind ad døren. Min varmeste anbefaling.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været hos Eva Nawabi og få lavet microblading og har kun positivt at sige om både Eva og hendes arbejde! Der er en dejlig stemning i klinikken og Eva fik mig til at føle mig godt tilpas, super... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fuld tilfredshed og følelses af stor tillid til Eva og det arbejde hun udfører. Jeg fik lavet Microblading for første gang i går. Fra jeg trådte ind ad døren til jeg gik ud, var Eva yderst gæstf... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Efter at have fået fjernet mine bryn med laser efter 2 mislykkede forsøg hos andre behandlere, ville jeg prøve et sidste forsøg. Efter grundig research i flere mdr besluttede jeg det var Eva der skull... Zobacz więcej

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

100 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 12

Napisz recenzję

Den bedste

Eva er virkelig dygtig til hendes håndværk. Samt professionel og sød. Hun informerede før, under og efter behandlingen. Følte mig tryg under hele behandlingen og efterfølgende.

17 kwietnia 2023
Logo Eva Nawabi

Odpowiedź od Eva Nawabi

Jeg prøver altid at gøre mit bedste for at informere før behandlingen, undervejs og efter vi er færdige.
Derfor gør det mig så glad at du har haft denne oplevelse kære Sandra 🥰

Tusind tak for anmeldelsen🫶🏼

Oceniono na 5 z 5

God service, god forklaring på alt, især på after care på microblading. Man er tryg i deres hænder, vil ikke gå til andre steder i DK. Anbefaler!

28 września 2022

Klar anbefaling

Eva er dygtig, grundig og god til at forklare undervejs. Ikke mindst er et besøg super hyggeligt og man føler sig i trykke hænder hele vejen igennem. Hun har min klare anbefaling og ingen andre får lov til at røre mine bryn end hende.

30 marca 2023
Oceniono na 5 z 5

Eva er utrolig sød og meget grundig i…

Eva er utrolig sød og meget grundig i sit arbejde.
Hun tog sig rigtig god tid til at sætte mig ind i tingene og fortælle om det hele.
Jeg har fået utrolig flotte og naturlige bryn😊
Vil helt klart anbefale alle til Eva, da hun laver et rigtig flot stykke arbejde😊

31 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

Eva er så dygtig og kompetent til…

Eva er så dygtig og kompetent til hendes arbejde.
Hun er grundig og tager sig god tid.

Jeg har tidl fået lavet bryn et andet sted, og fik dem laser fjernet, da håndværket var frygteligt, det tog 9 behandlinger at få dem fjernet!

Eva´s arbejde er fejlfrit og perfekt, kan varmt anbefale hende, vil aldrig have lavet min bryn andre steder.

20 marca 2023

Naturligt resultat

Eva er professionel og enormt dygtig til sit arbejde. Hun lytter til ønsker og vejleder kyndigt. Resultatet er naturligt og flot!

15 lutego 2023

Eva er så dygtig!!

Eva er så dygtig!!! Hun kan virkelig det med at lave bryn, hold kæft jeg er glad og nu kan jeg bare gå ud af døren uden at tegne dem op👏🏼

3 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

Super dygtig, professionel og god service

Jeg har kun de varmeste anbefalinger af Eva. Jeg har aldrig været mere glad for mine bryn end nu. Eva er utrolig dygtig, sindsygt professionel og guider igennem hver eneste trin. Altid tilgængelig ved spørgsmål og super serviceminded, jeg er UTROLIG glad for mit resultat og giver Eva de aller varmeste anbefalinger!

8 września 2022
Oceniono na 5 z 5

Jeg havde længe overvejet at få PMU

Jeg havde længe overvejet at få PMU, men var virkelig nervøs for om det ville være som jeg ønskede, men eftersom min veninde fik smukke bryn hos Eva, og jeg fulgte med på hendes insta var jeg ikke i tvivl, det var hende der skulle lave dem. Jeg var virkelig nervøs men Eva er en meget sød tålmodig pige hun beroligede mig og lyttede til mine ønsker, og jeg er så glad for mine bryn det snart 2 uger siden jeg fik dem lavet. Jeg vil helt klart anbefale Eva til alle der overvejer at få ordnet bryn. Med venlig hilsen en meget kræsen kunde ;)

6 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Eva er seriøst den bedste og sødeste

Eva er seriøst den bedste man kan overlade sine bryn til❤️ hold da op, jeg turde næsten ikke at gå ud af døren uden at bruge 1 time på makeup, men al den tid kan jeg spare nu takket være Eva!

Tusind tak Eva ❤️

11 stycznia 2023

Anbefaler virkelig Eva til ALLE

Anbefaler virkelig Eva til ALLE. Hun er virkelig den bedste til sit fag.
Har haft de flotteste bryn siden jeg kom hos hende for første gang i 2021, og derefter kun fået 2 opfyldninger.
Jeg har ikke en finger at sætte på hendes håndværk, jeg er så tilfreds - mere end jeg nogensinde havde regnet med jeg skulle være. Så befriende aldrig at skulle tegne sine bryn op mere ❤️

15 lutego 2023

SÅ glad!!

Jeg er bare så glad for mine bryn som Eva har lavet. Jeg har i mange år haft huller og meget ‘fine hår’ på brynene som jeg følte var usynlige.
Jeg er så glad for at de er mere fremhævede og ser så naturlige ud. Kæmpe anbefaling herfra!

7 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun give min varmeste…

Jeg kan kun give min varmeste anbefaling!! Jeg har ALTID i hele mit liv, været SÅ utilfreds og kede af mine bryn, det har skyldes overplukning samt at jeg ik har kunne få mine bryn til at gro ude i enden. Jeg har altid været meget ocd når det har kommet til at tegne mine bryn op osv. Jeg valgte derfor at få lavet mine bryn hos Eva, og det er den bedste beslutning jeg længe har taget!! Hendes håndværk er helt specielt, og hun kan bare noget helt specielt med bryn! Også er hun bare den sødeste sjæl, som virkelig vil sine kunder det bedste!

2 listopada 2022

Eva Nawabi skaber skønhed😍

Eva Nawabi skaber skønhed med de flotteste bryn hun laver😍👌🏻Wow! Jeg havde overvejet at få lavet bryn i nogle år, men fordi jeg havde set så mange grimme tilfælde, så turde jeg ikke. Lige indtil jeg stødte på Eva’s Instagram og så hendes arbejde. Hun er så dygtig! Og jeg elsker elsker elsker mine bryn, som hun har lavet👌🏻Hun er sød, professionel og kanon dygtig. Eva giver jeg mine allerbedste anbefalinger. Du vil ikke fortryde det❤️
Tak for de smukke bryn søde Eva🙏🏼
Kh Nina

15 listopada 2022
Oceniono na 1 z 5

Anbefaler absolut ikke stedet

Anbefaler absolut ikke stedet! Blev ikke tilbudt konsultationstid, behandleren virkede meget travlt og optaget med at skindets med sin kolleger under behandlingen. Billeder og ønsker, som jeg tog med, blev ignoreret. Den ene bryn tegnet 0,4 mm højere end den anden. Istedet den ønskede 3D fik plettegning. Taget ikke hensyn til individulle nuancer. Den ene halvbryn blev plukket, hvorunder ses rester af tidlige permanent, dvs fik dobbelt spids. Arbejdsplads er meget mørk-svært at vurdere resultaten. Da jeg klagede over asymmetrien fik at vide, at deres fejl skulle jeg bare rette ved at få Botoks. Bookingsystem virker ikke. Meget langsomme til at svare på Instagram, de sidste 2 beskeder besvaret ikke. Behandlere lige glade med resultat og har ingen estltisk syn. Ikke kvalitetsorienteret, men Pengeorienteret! Betalte 3.000kr👎👎👎🤜

26 lipca 2022
Logo Eva Nawabi

Odpowiedź od Eva Nawabi

Kære Marina,

Jeg har allerede haft en korrespondance med dig, dog ser jeg desværre først din anmeldelse nu. Jeg er meget ked af din oplevelse, samt anmeldelsen her, da jeg selv har været tilstede under din behandling som blev udført af min kollega.

Vi arbejder med meget lys i vores behandlingsrum, så det er bestemt ikke mørkt. Derudover har vi taget ekstrem meget hensyn til det resultat du ønskede dig.
Vi kiggede på dit papir som du havde med, af de billeder af bryn som du synes var pæne, dog forklarer vi alle vores kunder at vi opmåler alt udefra dit ansigt og ingen kan få de samme bryn. Vi opmåler alle punkter specifikt udefra dit eget ansigt, dette får man også forklaret, både af os men også i vores papirer som man læser igennem inden behandlingen.
Vi er altid åbne overfor at man viser billeder eller fortæller sine ønsker, men ingen kan pege på et billede og regne med at få præcis det samme - dette fortæller vi også.

Der blev brugt rigeligt med tid til optegningen af formen da du ønskede det på en bestemt måde, og vi gik ikke igang før du godkendte denne. Ingen er symmetriske i ansigtet, man vil skabe et bryn der syner ens, men ingen er symmetriske, vi har bl.a. vores mimik som vi ikke tager hensyn til.
Har man meget mimik og kan vi se at det er noget som man som klient påpeger efter optegning af formen, eller efter behandlingen er blevet udført, så kan vi sagtens anbefale botox da det netop får musklerne til at slappe af.
Bookingsystemet vi benytter os af fungerer helt fint og du har fået svar på alle dine beskeder af mig på instagram.
Jeg er ked af vi ikke har kunnet gøre dig tilfreds.

De bedste hilsner,
Eva Nawabi

Kæmpe anbefaling!

Jeg fik lavet microblading hos Eva for 1 år siden, og jeg er stadig SÅ glad for dem. Det er en kæmpe befrielse ikke at skulle tegne dem op hver dag. Hun er utrolig dygtig, og jeg vil til hver en tid anbefale hende til folk, jeg kender. ❤️

16 marca 2022

Søde og dygtige Eva

Ikke nok med at Eva er mega sød, venlig, imødekommende og smilende så er hun også fantastisk dygtig til at lave bryn! Bliver glad hver gang jeg kigger i spejlet. Tak Eva. Varm anbefaling her fra.

26 stycznia 2022
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej