Super professionel behandling og fantastisk flot resultat. Elsker mine nye bryn. Eva er meget meget dygtig og man føler sig i trygge hænder, lige fra man træder ind ad døren. Min varmeste anbefaling.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har været hos Eva Nawabi og få lavet microblading og har kun positivt at sige om både Eva og hendes arbejde! Der er en dejlig stemning i klinikken og Eva fik mig til at føle mig godt tilpas, super... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fuld tilfredshed og følelses af stor tillid til Eva og det arbejde hun udfører. Jeg fik lavet Microblading for første gang i går. Fra jeg trådte ind ad døren til jeg gik ud, var Eva yderst gæstf... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Efter at have fået fjernet mine bryn med laser efter 2 mislykkede forsøg hos andre behandlere, ville jeg prøve et sidste forsøg. Efter grundig research i flere mdr besluttede jeg det var Eva der skull... Zobacz więcej
Strandvejen 86, 1. tv. , 2900, Hellerup, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jeg var hos Eva i mandags og wow nogle fine bryn jeg har fået, da folk så mine bryn spurgte de mig direkte hvem der havde lavet dem fordi de også ønskede at få så fine og naturlige bryn

Odpowiedź od Eva Nawabi
Jeg fik lavet bryn hos Eva Nawabi, og jeg er super tilfreds med resultatet! Jeg følte mig tryg og godt vejledt hele vejen. Kan klart anbefales, hvis du ønsker flotte og naturlige bryn!
Meget tilfreds klient 😁
Jeg har fået lavet mine bryn hos Eva, og hun var sød, smilende og meget professionel. Jeg følte mig helt tryg i hendes hænder, og jeg vil bestemt anbefale Eva. Jeg er også virkelig glad for mine bryn!
Jeg fik lavet mine øjenbryn hos Eva for et år siden, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Jeg havde fulgt hendes arbejde på Instagram i flere år og sparet op, fordi jeg vidste, at jeg ville vælge en virkelig dygtig og erfaren behandler – og det fik jeg i den grad!
Fra start til slut følte jeg mig tryg og i gode hænder. Eva lyttede til mine ønsker, imødekom mig hele vejen og var utrolig informativ gennem hele processen. Hun tog sig tid til at forklare alt, og det gav mig en kæmpe ro.
Klinikken er super lækker, og det var nemt at finde parkering – en lille, men vigtig detalje. Eva er desuden virkelig sød, varm og professionel. Mine bryn står stadig knivskarpt her et år efter, og det mest fantastiske er, hvor naturlige de ser ud – ingen opdager, at det er tatoveret, før jeg selv nævner det.
Jeg glæder mig allerede til at få dem frisket op igen. 10/10 – kan varmt anbefales!

Odpowiedź od Eva Nawabi
Kæmpe anbefaling, Eva er simpelthen, den bedste behandler, hun er så dygtig til det hun laver, og har bare en med i hele forløbet, hun er enorm god til at, informere sine kunder undervejs, og så er hun bare knaldhamerende dygtig til sit håndværk, har aldrig være så glad for mine bryn som nu! Og så har hun bare den dejligeste personlighed. Uendelig mange stjerne gives her fra!

Odpowiedź od Eva Nawabi
Eva er enorm sød og professionel og giver sig god tid til at forklare og fortælle. Man føler sig i rigtig gode hænder og tvivler ikke på, at det nok skal blive godt. Hun er dygtig og jeg gik derfra lykkelig og med det flotteste resultat. Det blev akkurat som jeg ønskede det ved hjælp af hendes ekspertise og vurdering på, hvad der var bedst at udføre af metode. Kæmpe anbefaling herfra og alle pengene værd.

Odpowiedź od Eva Nawabi
Eva er dybt professionel og så servicemindet. Jeg kunne ikke forestille mig en mere dygtig og erfaren behandler end hende. Jeg fik lavet mine bryn i 2022 og først i 2025 kræver de genopfyldning.
Mine varmeste anbefalinger, hvis du vil have i min optik Københavns bedste behandler.

Odpowiedź od Eva Nawabi
Hun er både dygtig og hjertevarm, hvilket skaber en tryg atmosfære. Meget professionel og omhyggelig i sit arbejde. Mine bryn ser flotte ud, holdbarheden er god, og helingen gik hurtigt. Kan klart anbefales!

Odpowiedź od Eva Nawabi
Jeg fik første gang min Microblading PhiBrows i 2022, og det har bare holdt helt vildt godt.
Nu har jeg her i 2025 fået min anden - og healede op i løbet af få dage (læs 2 dage)- meget imponerende (ligesom første gang).
Og selvom Eva er super professionel - så er hun også et fantastisk hjertevarmt menneske.
Jeg giver mange flere stjerner - end de 5 jeg kan vælge her.
Jeg kan kun anbefale Eva - her er man i trygge rammer og hænder 💞

Odpowiedź od Eva Nawabi
Eva Nawabi leverede enestående rådgivning under vores konsultation. Hendes professionalisme og dybdegående kendskab gjorde hele oplevelsen både informativ og beroligende. Jeg sætter stor pris på hendes dedikation og klare kommunikation. Kan varmt anbefale hende!
Jeg kunne aldrig drømme om at lade andre end Eva røre mine øjenbryn. Hun er den bedste og sødeste behandler jeg kender!
Jeg kom til Eva i 2020 efter at have set en anbefaling på Instagram, og blev meget betaget af microblading teknikken. Fra naturens side er jeg forsynet med meget tynde og fine lyse bryn, som jeg var træt af at tegne op om morgen med makeup.
Jeg fik bestilt min tid og fik en suveræn behandling, rigtig god rådgivning og et super smukt resultat. Hos Eva er der også altid en skøn atmosfære i klinikken, og man får virkelig en skøn og rolig service!
Efter nogle år (og flere behandlinger og efterbehandlinger) var mine bryn begynd at trække gråt op, og de fine strå var begyndt at flyde lidt sammen, og noget af pigmentet var væk i små områder. Dette var jeg dog godt klar over kunne ske, da de hele tiden forbedrer deres pigmenter og alle hudtyper er forskellige, hvilket er afgørende for det langvarige resultat. Jeg var dog stadig glad for dem, men skrev i 2024 til Eva om jeg skulle have efterbehandling eller hvad man kunne gøre. Efter mange beskeder og ekstrem god og detaljeret rådgivning, anbefalede Eva mig at vi skulle starte forfra og give mine bryn laserbehandling, for bagefter så at lave helt nye bryn igen. Så kunne vi nemlig få en meget bedre farve og lave lidt om på formen, som jeg også ønskede. Jeg fik ca 4 laserbehandling hos Eva og en enkelt behandling hos en anden klinik, da deres maskine bedre kunne tage de røde og gule pigment rester.
Efter ca et halvt år og en masse laser senere, var vi klar til at lave mine bryn igen. Eva har i mellemtiden lært en ny teknik som hedder nano strokes, som skulle være bedre til lidt mere sart hud (som jeg har). Og da Eva næsten kender min hud bedre end jeg selv gør (specielt når det kommer til kosmetiske tatoveringer) fordi hun har set hvordan den har reageret mange gange, valgte jeg at gå med hendes anbefaling om at prøve nano teknikken.
Jeg sidder nu med de smukkeste bryn, med de fineste hårstrå. Brynene helede denne gang meget bedre op, og jeg mistede langt mindre pigment. Min hud tog altså meget bedre imod den her teknik, som gav et meget flottere resultat. Og jeg har endda ikke fået min efterbehandling endnu. Jeg var i staten lidt skeptisk over den nye metode fordi jeg rigtig godt kunne lide microblading, men resultatet taler for sig selv! Eva ved bedst og hun er bare ekstremt dygtig!
Jeg er generelt meget imponeret og taknemmelig over den tid og opmærksomhed som Eva har brugt på mig gennem årene.

Odpowiedź od Eva Nawabi
Jeg har haft fornøjelsen af at tage min uddannelse i Microblading hos Eva, og jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger! Eva er en utrolig dygtig og erfaren underviser, der formår at kombinere teknisk ekspertise med en fantastisk personlig opmærksomhed.
Hendes undervisning er både grundig og inspirerende, og hun skaber et læringsmiljø, hvor man føler sig tryg og motiveret til at lære. Eva deler ikke kun sin viden om teknikkerne, men giver også uvurderlige tips til, hvordan man opbygger sin forretning og skaber langvarige, smukke resultater for kunderne.
Eva er også altid hjælpsom og man kan regne med hendes støtte gennem hele forløbet og hun står altid klar til at besvare og være der for dig når du har brug for det efter endt uddannelse.
5 stjerner herfra 🙌

Odpowiedź od Eva Nawabi
Jeg har taget mit kursus i permanent makeup-bryn hos Eva, og det har været en fantastisk oplevelse. Eva er en meget grundig underviser, der virkelig går i dybden med både teori og praksis. Det, jeg især sætter pris på, er, at man altid kan regne med hendes støtte, selv efter man har bestået sin eksamen – så man aldrig står alene med sit bevis i hånden. Eva er altid klar til at hjælpe, hvis man har spørgsmål. Hun får mine varmeste anbefalinger herfra!

Odpowiedź od Eva Nawabi
Eva er uden tvivl Danmarks bedste pmu behandler!
Eva er så profesionel og omhyggelig med sit arbejde, hun lytter til dig, dine behov og ønsker. Hun tager sig god tid, og har på ingen måder travlt. Det er så hyggeligt, at være i hendes selskab, at man ikke forstår, hvordan tiden er gået.
Man er virkelig ikke i tvivl om, hvor meget hun elsker sit arbejde, hvorfor hun også har opnået så stor succes 🥳

Odpowiedź od Eva Nawabi
Jeg har fået lavet microblading hos Eva Nawabi og kan ikke anbefale hende varmt nok. Efter tidligere dårlige erfaringer med andre behandlere har Eva virkelig taget sig tid til at forstå mine behov. Hun startede med en let, tynd optegning for at kunne bygge videre på det og sikre det perfekte resultat. Med mine komplicerede bryn – kostbare hår, arvæv og kombineret hud – følger Eva en trin-for-trin proces, som kombibryn kræver, i stedet for at gøre alt på én gang. Det giver mulighed for justering undervejs og sikrer, at vi undgår overraskelser. Eva prioriterer min fulde tilfredshed og kvaliteten af arbejdet over hurtig profit.

Odpowiedź od Eva Nawabi
Fik lavet bryn af Erica, og det er simpelthen så flot et stykke arbejde. Det er alle pengene værd
Jeg er ikke den nemmeste at stille tilfreds, og jeg havde virkelig mange tvivl og spørgsmål omkring behandling - både før under og efter. Eva mødte mig med stor forståelse og professionalisme og jeg blev fuldstændig beroliget og følte mig meget tryg og velinformeret under behandlingen. Det var vigtigt for mig at have indflydelse på optegningen og formen på brynene (med stor respekt for Evas faglighed og anbefalinger) og jeg følte at jeg blev hørt og var i virkelig gode hænder. Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke fik gjort det her noget før! Mine bryn er så flotte og min tid til at gøre mig klar om morgenen er halveret. Jeg ser allerede frem til min efterbehandling. Kæmpe tak til dig Eva og stor anbefaling her fra.
Den bedste beslutning jeg har taget. Det er et stort skridt at tage. Men Eva er vildt dygtig til, at lave det naturligt. Og så er hun sød, man føler sig godt behandlet og velkommen i klinikken.

Odpowiedź od Eva Nawabi
Jeg tog et kursus i et microblading hos Eva, og jeg må sige, at min oplevelse var enestående. Eva var utroligt professionel og ekstremt dygtig. Jeg lærte en masse under forløbet og er virkelig tilfreds!
Udover at være meget dygtig, er Eva også utroligt sød og dedikeret til sit arbejde. Hvis du overvejer at tage et kursus i microblading, så kan jeg varmt anbefale at vælge Eva! ✨