Eva Nawabi Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Super professionel behandling og fantastisk flot resultat. Elsker mine nye bryn. Eva er meget meget dygtig og man føler sig i trygge hænder, lige fra man træder ind ad døren. Min varmeste anbefaling.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været hos Eva Nawabi og få lavet microblading og har kun positivt at sige om både Eva og hendes arbejde! Der er en dejlig stemning i klinikken og Eva fik mig til at føle mig godt tilpas, super... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fuld tilfredshed og følelses af stor tillid til Eva og det arbejde hun udfører. Jeg fik lavet Microblading for første gang i går. Fra jeg trådte ind ad døren til jeg gik ud, var Eva yderst gæstf... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Efter at have fået fjernet mine bryn med laser efter 2 mislykkede forsøg hos andre behandlere, ville jeg prøve et sidste forsøg. Efter grundig research i flere mdr besluttede jeg det var Eva der skull... Zobacz więcej

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

100 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 12

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Som elev hos Eva i mikroblading

Jeg er en af de heldige der har taget et kursus hos Eva i mikroblading og jeg kan ikke andet end at anbefale hende. Hun er yderst professionel til sit arbejde og mega god til at lærer fra sig. Jeg har følt mig tryg under hele forløbet og godt klædt på til at kunne udfører en mikroblading behandling selv. Jeg fortryder ikke et sekund at jeg har taget et kursus hos Eva. Hun er et behageligt menneske, sød og altid til rådighed under hele uddannelses forløbet. Jeg har også stadig mulighed for at sparre med hende, selv her efter jeg er blevet uddannet, hun svarer hurtigt og sørger virkelig for at man bliver sat godt ind i tingene. Ikke mindst så er hun et godt menneske og man kan virkelig mærke at hun elsker sit felt! Så hvis du står og overvejer at tage et kursus i mikroblading, så vil jeg helt klart anbefale Eva! Hun gøre det virkelig godt!

Tak for et fedt forløb med massere af god læring og ikke mindst et godt grin!

29 marca 2024

Unik Ekspertise og Resultatorienteret

Eva udmærker sig med en imponerende kombination af dygtighed, professionalisme og utroligt engagement i sit arbejde. Hendes lidenskab for det, hun gør, skaber en atmosfære af tryghed og tillid. Jeg er overlykkelig over mine smukke og symmetriske bryn, som hun har formået at skabe ikke bare én, men to gange. Hendes opmærksomhed på ønsker, ærlighed og stræben efter perfektion er tydelig i hvert trin af processen. Jeg giver hermed min varmeste anbefaling til alle, der søger en behandling præget af Eva's imponerende resultatorientering. Kh U

8 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

hold dig væk, dårligt, Frygtelig mikroblanding

Jeg gik til Eva til microblading i 2019, desværre kom det arbejde hun lavede meget dårligt ud, jeg var desperat, hun tegnede mine øjenbryn for store, for høje og for mørke i forhold til mine naturlige farver. han sænkede også mit venstre øjenbryn ved at tegne hår under øjenbrynsbuen. Jeg gjorde alt for at dæmme op for resultatet. mikroblandingen skulle falme inden for halvandet år, men nu i 2024 har mit venstre øjenbryn stadig dårlige mørke sorte mærker, jeg bliver nødt til at gå til laserfjernelse, fordi Eva gik for dybt i tatoveringen. desuden, mens hun tatoverede mine øjenbryn, bevægede hun sig aldrig, men tegnede begge, mens hun stod på højre side, derfor blev den venstre så dårlig! hold dig væk, hvis du ikke vil ødelægge dit ansigt!

10 stycznia 2024

Kære Pia,

Jeg har svært ved at gennemskue hvem du er, når jeg ikke har dit fulde navn.
De kunder jeg har med dit navn, fik ikke behandling i 2019. Du er mere end velkommen til at kontakte mig, og jeg undrer mig over at du ikke har gjort dette før hvis du ikke har været tilfreds.
Din beskrivelse af oplevelsen undrer mig meget, da jeg ikke arbejder som du forklarer.
Jeg kan hverken optegne eller microblade uden at bevæge mig under behandling :-) Vi bevæger os altid, da vi opmåler på forskellige måder under behandling.

Når det kommer til holdbarheden af permanent makeup, afhænger dette af hudtype, livsstil og antallet af behandlinger man har fået. Det er fuldstændig individuelt.
Microblading falmer med tiden ja, men farverester kan sidde i huden i mere end 1-1,5 år. Jeg plejer ikke at fortælle vores kunder at det er væk efter 1,5 år.
Har man kun fået én enkelt behandling, vil det højest sandsynligt være væk indenfor 5 år.
Har man fået flere behandlinger, er det blevet 'bygget op', derfor kan der gå længere tid.

Vores kunder kommer til genopfriskninger på forskellige tidspunkter; nogen efter 1,5 år, andre kan vente 3 år. Selv når de kommer, kan vi stadig se arbejdet. Selvfølgelig ikke som da det lige var blevet lavet, da de er falmet og derfor er stråene forsvundet i flere områder og farven er blevet lysere osv.

Vi optegner form udefra kundernes eget ansigt og opmåler formen med en app specieltudviklet til dette formål, derefter retter vi til hvis der er rettelser, og viser formen som man skal godkende inden vi går igang.
Man kan selvfølgelig aldrig lave noget 100% identisk el. symmetrisk, men vi plejer ikke at tegne hårstrå under øjenbrynet og sænke det. Vi vil altid hellere løfte det (brynet).

Vi bruger ikke sort pigment. Vores pigmenter er specieludviklet til at tilpasse sig udefra dine naturlige pigmenter i hud og hår.

En ting vi aldrig kan vide på forhånd, er hvordan vores kunders hud reagerer under en behandling.
Disse risici får man forklaret i de udleverede papir inden selve behandlingen går igang, og det er man indforstået med som kunde.
Det vil sige; hvis man som kunde f.eks. bløder under behandling (der kan være flere årsager til dette, f.eks. hypersensitiv hud, ydre liggende kapillærer, arvæv fra tidligere pmu o.m.m.) kan farven typisk trække køligere op efter heling.

Hvis din anmeldelse er reel, ville jeg sætte stor pris på at du tog kontakt til mig.
Vi laserfjerner også selv, og jeg står altid klar til at hjælpe mine kunder. Kundetilfredshed er super vigtigt for mig. Jeg prioriterer hver enkelt kunde, og gør altid mit bedste.

Jeg ønsker dig en dejlig dag!

Enestående håndværk

Eva Nawabi er den mest professionelle og kompetente behandler jeg nogensinde har mødt.

Eva har en høj standard og sender kun kunderne ud ad døren, hvis hun selv er tilfreds med arbejdet. Klinikken er ren og indbydende og der er stort fokus på hygiejnen både før, under og efter behandlingen.

Eva har lyttet til mine ønsker og behov og jeg har virkelig følt mig tryg i hendes hænder. Jeg er så tilfreds med resultatet af mine bryn og jeg vil anbefale alle der overvejer microblading, at vælge Eva som deres behandler.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Eva er den sødeste og mega dygtig til…

Eva er den sødeste og mega dygtig til sit arbejde. Jeg elsker min nye bryn 🥰 meget naturlige! Kan kun anbefalde hende.

2 sierpnia 2023

Odpowiedź od Eva Nawabi

Kære Peter, Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på det, og er glade for at du er tilfreds med resultatet 🥰 🥰

Fantastisk workshop ❤️

Jeg er selv uddannet i at lave Microblading men havde efter nogle år i branchen brug for at udvikle mine kompetencer og tage mit arbejde til et nyt level. Jeg har i mange år beundret Evas smukke arbejde og besluttede endelig at nu skulle jeg på workshop hos hende, og hold nu op en forskel det har gjort for mit arbejde!!
Jeg har fået en meget bedre forståelse for Microblading, og mit arbejde er allerede forbedret markant på kort tid!!
Så hvis du selv laver Microblading og har brug for noget ny læring så jeg kan klart anbefale Eva! For det første er hun utrolig sød, hun er meget rolig og god til at forklare tingene, og så syntes jeg bare hun har været rigtig støttende både før jeg kom på workshop men bestemt også efter!
Så alt i alt har det virkelig været en fantastisk lærerig og givende oplevelse at blive undervist af Eva ❤️

6 września 2023

Odpowiedź od Eva Nawabi

Tusind tak for din fine anmeldelse søde Sandra🫶🏼
Det betyder enormt meget for mig. Det sætter jeg stor pris på. Du er altid velkommen ❤️

Den bedste behandling af Eva

Den bedste behandling af Eva, fra man kommer ind i klinikken til man går derfra. Man fornemmer med det samme hvor passioneret og dygtig hun er til sit arbejde. Hun er venlig, tålmodig og bruger tid på at besvare alle de spørgsmål man skulle have. Grundig opmåling af form, før hun går igang med selve microblading, og udførlig forklaring omkring pleje af brynene, så man er helt sikker inden man går igen. Jeg har fået min første behandling og glæder mig til at se det færdige resultatet om nogle uger.

4 września 2023

Odpowiedź od Eva Nawabi

Tak for anmeldelsen kære Hafsa. Det gør mig utrolig glad 🥰 Jeg glæder mig til at se dig igen og høre hvad du synes om brynene. Vi ses snart 🌟

Oceniono na 5 z 5

Det er kun Eva der må røre mine bryn!!🥰

Hvis jeg kunne, så havde jeg givet 10000+ stjerner til Eva!
Hun er så sød og gør sit arbejde til perfektion! Jeg kunne ikke være mere tilfreds med de bryn hun har lavet på mig. JEG ELSKER DEM! Eva har et kæmpe talent og så er hun lyttende og gør din behandling tryg🥹😍! Helt klart vælg og lav dine bryn hos hende!! Alle pengene værd! Jeg vil KUN have lavet bryn her 🥰 TUSIND TAK FOR BRYNENE!

4 września 2023

Odpowiedź od Eva Nawabi

Årh tak for ros søde Miriam! Det glæder mig at høre at du er glad og har været tryg inde hos mig🥰
Jeg glæder mig til at se det helede resultat og høre hvordan det er gået ❤️
Tak fordi du valgte at stole på mig og mit arbejde. Vi ses snart igen 🌷

Kæmpe tak EVA ♥️

Jeg døjede med "pink" øjenbryn efter en behandler havde over behandlet mine bryn, fordi jeg ville have noget der slet ikke harmonerede med mit ansigt.. Jeg havde derfor længe fået den gamle farve fjernet og ville denne gang finde en bahndler der kunne give mig en kyndig rådgivning.. Jeg var så heldig at få en tid hos EVA! Fra jeg kom ind til jeg gik havde jeg følelsen af at jeg som kunde bestemte ja, men Eva går på inegn måde på kompromis med kvalitet og hvad der er bedst for dig og synegien af dit ansigt. Hun fortæller når noget ikke hænger sammen så du altid får en ærlig vurdering af hvad der passer til netop dig. Jeg er ovenud lykkelig for mine bryn og hele processen. Jeg får enorm mange komplimenter om hvor naturligt der ser ud og jeg elsker at vågne op hver dag med smukke og proffesionelt behandlede bryn! Jeg kan på det varmeste anbefale EVA, husk at kvalitet og pris hænger altid sammen! jeg vil mene at bryn er pigers visitkort mindt ligeså meget som hænder og negle!! ♥️

8 sierpnia 2023

Odpowiedź od Eva Nawabi

Hvor er det bare dejligt at du er glad for dine bryn og har haft den oplevelse hos mig🥰

Det er enorm vigtigt for mig at man føler sig tryg ved at fortælle sine ønsker, men også forstår at det skal passe til ansigtet 🫶🏼

Jeg er helt enig. Øjenbryn gør ekstrem meget for ansigtet, og derfor er det super vigtigt man får lavet noget der passer til ansigtet. Så man automatisk et naturligt og tidsløst resultat.

Det gør mig glad at du er glad, og endda får komplimenter 😍🙏🏼

Kæmpe anbefaling!

Jeg har i snart 5 år kendt Eva og har samtidig haft fornøjelsen af at se hendes udvikling fra start og til nu.

Hver eneste behandling jeg har fået, har været helt fantastisk - resultatet af brynene, kommunikationen under behandlingen og trygheden!

Den bedste service finder man i den grad hos Eva Nawabi og resten af hendes team.

4 lipca 2023

Odpowiedź od Eva Nawabi

Tak for din fine anmeldelse søde Amanda. Jeg er taknemmelig for at du har været kunde i så lang tid, og stadig er. Jeg håber du fortsat er glad for dine bryn 🥰🫶🏼

Dygtig og professionel

Jeg er super glad for mine "nye" øjenbryn, som har en flot form og det naturlige look. Jeg har fået en rigtig god behandling hos Eva, som er meget behagelig og professionel. Jeg har følt mig i meget trygge hænder.
Jeg kan varmt anbefale Eva Nawabi.

15 maja 2023

Odpowiedź od Eva Nawabi

Tak for anmeldelsen kære Merete. Det sætter jeg stor pris på🥰

Oceniono na 5 z 5

Ingen andre end Eva kan !

Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Eva.
Jeg kommer ind med gammelt PMU som igennem flere måneder bliver fjernet med laser.
Her er jeg hele tiden tryg i processen og får gode råd og vejledning i forbindelse med fjernelsen af det gamle.
Eva forklarer og fortæller under hele forløbet hvorfor hun synes det skal have en gang mere eller vurderer hvorvidt hun vil stå inde for at arbejde over med ny PMU.
Herefter kommer endelig dagen hvor jeg skal have nye bryn.
Igen samme fantstiske oplevelse.
Jeg kommer selv med ideer og tanker og Eva råder og vejleder ud fra hendes enorme viden og professionalisme.
Jeg får tegnet op og er selv med i processen hele vejen i forhold til tæthed, form og farve.
Eva gør ikke noget på egen hånd uden jeg er informeret og der bliver under forløbet hele tiden forventningsafstemt.
Da brynene er færdige er det PRÆCIS som jeg havde forestillet mig - naturligt og så flot.
Efter 6 uger er jeg til opfyldning og her er Eva som altid enormt oplysende og vejledende i det som skal ske.
Jeg er så glad for jeg kom i hænderne på Eva og jeg kan kun anbefale at kontakte hende hvis man har i sinde at få lavet nye bryn eller rettet de gamle.
Tak Eva - du har udført et fantastisk professionelt stykke arbejde med et smil på læben og en kundeservice i højsæde.
Mvh Michelle

26 czerwca 2023

Odpowiedź od Eva Nawabi

Tusind tak for anmeldelsen kære Michelle🥰
Og ikke mindst, tak for tålmodigheden og forståelsen for at det er en proces. Især når man først skal fjerne noget eksisterende.
Jeg håber du fortsat er glad for dine bryn, og endnu engang tak for at have valgt os ❤️

Eva er såååå dygtig!

Eva er såååå dygtig!! Jeg fik de flotteste bryn og den bedste service! Man føler sig virkelig hjemme i hendes omgivelser. Super dygtig og professionel. Kan stærkt anbefale hende hvis du ønsker et smukt resultat!! 😍🥰

5 czerwca 2023

Odpowiedź od Eva Nawabi

Tusind tak for anmeldelsen kære. Det gør mig rigtig glad at høre 🥰❤️

Oceniono na 5 z 5

Virkelig virkelig dygtig !!!

Virkelig virkelig dygtig !!!

Altså Eva kan bare sit værk, så dygtig og så perfektionist i sit arbejde. Har aldrig haft så smukke bryn!!! Anbefaler helt klart man vælger Eva hvis man vil have flotte naturlig bryn☺️

3 maja 2023

Odpowiedź od Eva Nawabi

Jeg er rigtig glad for at du er glad. Tusind tak for anmeldelsen, og ikke mindst, alle anbefalingerne❤️

Oceniono na 5 z 5

Dygtigste behandler - mest naturlige og perfekte resultat

Fik lavet microblading hos Eva for 9 måneder siden, og den dag i dag holder resultatet stadig!
Efter behandlingen har jeg kunne undgå at skulle tegne mine bryn op hver dag, så jeg både har sparet tid - og mine bryn har samtidig set fantastiske ud, hvor de førhen havde “huller”, da der manglende hår nogle steder.
Ingen i min omgangskreds har kommenteret på mine bryn, hvilket netop er, fordi resultatet er så naturligt og passer godt til mit ansigt - de synes bare, jeg har meget pæne bryn.
Og at Eva har fået mig gennem behandlingen på en god måde, trods jeg har nålefobi, er helt utroligt! Hun gav mig svar på alle mine bekymringer under den gratis konsultation og tog sig god tid - og det samme gjorde hun under behandlingen.
Tak for et naturligt og perfekt look - det er det flotteste håndværk.

29 września 2022

Odpowiedź od Eva Nawabi

Det gør mig så glad at læse din anmeldelse! Jeg sætter stor pris på at du har taget dig tid til at skrive den kære Helene ❤️

Jeg takker mange gange. Så dejligt at andre også synes de er pæne! Det er jo den bedste kompliment 😍

Fantastisk microblading behandler…

Eva er simpelthen bare en fuldstændigt fantastisk behandler. Jeg fik lavet microblading hos hende for nyligt, hvor hun lavede det mest smukke resultat. Og endda oveni nogle gamle og skæve (og grimme!) bryn jeg havde fra en anden klinik. Før var jeg virkelig ked af mine bryn, da de sad skævt og ikke var mørke nok, samt der var ‘huller’ i brynene, fordi den gamle behandler ikke havde udført behandlingen korrekt. Alt dette rettede Eva op på uden det mindste problem. Hun gjorde mig enormt tryg både før, under og efter behandlingen ved at give mig en udførlig guide på skrift om efterbehandlingen og pleje, samt mundtligt forklarede mig alt hvad hun gjorde, og hvad jeg kunne forvente. Hun tog sig god tid, og forklarede, at vi bare tog det i mit tempo, hvilket var ENORMT rart, og gjorde at jeg bare kunne slappe af under behandlingen. Resultatet er helet op perfekt, og jeg er SÅ glad for mine bryn. Jeg får konstant komplimenter for mine nye bryn, og virkelig mange spørger hvor jeg har fået lavet brynene henne.
Eva får 5 stjerner af mig, da hun er yderst professionel, kompetent, dygtig og rar. Hos hende bliver man virkelig set og hørt, og jeg ville komme hos hende hver måned, hvis det var muligt at få lavet bryn så ofte 😃. Før gik jeg med meget makeup, men nu går jeg stort set ikke noget, da brynene har ændret så meget for mig til det gode.
Kæmpe tak for dig, Eva, og dit kæmpe store talent! Du er den bedste 😃⭐️

2 czerwca 2023

Af hjertet TAK søde Ava ❤️
Det er enormt vigtigt for mig at man føler sig helt tryg.!
Det har været en fornøjelse at lave dine bryn, og jeg glæder mig til at se dig igen når der engang er brug for det 🥰

Den bedste!

Overvejer du at fået lavet dine bryn? Så skal du helt klart vælge Eva! anbefaler hende til alle, hun er virkelig den bedste til sit fag!
Hun er meget grundig og guider dig igennem hele processen..
Jeg elsker mine bryn og det er virkelig det bedste jeg har gjort for mig selv!
Jeg er mere end bare tilfreds!❤️

2 czerwca 2023

Søde Merve, tusind tak for din anmeldelse. Det gør mig utrolig glad ❤️

Oceniono na 5 z 5

Smukke resultater og tryg behandling

Fantastisk smukke resultater og super god behandling. Eva er både rar at komme hos, dygtig og super passioneret for sit håndværk - som hun mestre til perfektion. Jeg kunne ikke være gladere for mine nye kombi-bryn, der passer perfekt til mig og min stil. Det eneste, jeg fortryder, er at jeg ikke kom til Eva for længe siden!!

17 kwietnia 2023

Odpowiedź od Eva Nawabi

Tusind tak for din anmeldelse søde Freja🥰
Jeg synes virkelig også de blev så fine til dig!

Tak fordi du valgte mig som din behandler. Jeg håber vi ses igen når du får brug for en genopfriskning en dag.

Tak fordi du var så sød at komme forbi så jeg skulle se det helede resultat efter anden behandling.
Det sætter jeg stor pris på🫶🏼

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan på det varmeste anbefale Eva! :-)

Jeg kan på det varmeste anbefale Eva!
Jeg er meget glad for mine øjenbryn som er lavet med microblading. De er blevet naturlige og passer godt til mine ansigtstræk og lyse hudtone, og det er så rart ikke at skulle bruge tid på at optegne dem.
Lige fra forundersøgelsen kunne jeg mærke Evas passion og professionalisme, og jeg lagde mig trygt i hendes hænder. Udover at være dygtig, er hun også super sød, høflig og hyggelig at blive behandlet af. Jeg er fan! :-)

3 lutego 2023

Odpowiedź od Eva Nawabi

Tak for anmeldelsen kære Kira🥰 det har været en fornøjelse! Jeg håber du fortsat er glad for dem🫶🏼

Eva er top proffesionel

Eva er top proffesionel. Hun lytter til dine ønsker og giver god rådgivning herom. Mine bryn er så flotte og var hos hende første gang i 2020, og ingen andre får lov til at lave dem. Kan kun anbefale Eva.

27 marca 2023

Odpowiedź od Eva Nawabi

Tak for anmeldelsen og anbefalingerne søde Sara❤️
Jeg er glad for at høre hvordan din oplevelse har været. Det betyder meget for mig 🥰

Jeg håber du fortsat er glad for brynene!

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej