Jammer dat je pas een sms’je krijgt als de monteur al bezig is…verder weer top gecontroleerd. Jammer dat je dan niet gelijk de afzuigsysteem meenemen..nu moet daar weer iemand voor terug komen.
Reakcja na opinię
De avond voor de afspraak kregen we mail dat de afspraak niet door ging, dus moesten we weer een datum plannen en vrijhouden. De monteur kwam de tweede keer wel, keurig op tijd. Nette service. Onverw... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
UPDATE OKTOBER 2026: Nou het duurde even maar het is nu netjes opgelost! Eind 2019 ketelcomfort contract getracht af te sluiten. 20-01-2020 te horen gekregen dat dit contract niet door ko... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
In de jungle van energieproducten – van laadpalen tot thuisbatterijen en van warmtepompen tot zonnestroomboilers – eindelijk iemand die overzicht bracht. Geen gelikt verkooppraatje, maar eerlijk advie... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij Eneco in Huis draait alles om warmte in huis. We helpen klanten om hun woning comfortabel en energiezuinig te verwarmen. Van installatie en onderhoud tot service bij storingen: onze monteurs zorgen dat cv-ketels, warmtepompen en boilers veilig en betrouwbaar werken. Als zelfstandige dochteronderneming van Eneco werken we elke dag bij klanten thuis aan betrouwbare en duurzamere warmte. Dat vraagt om vakmanschap, service en slim advies. Zo helpen we klanten vooruit én dragen we bij aan de energietransitie.
Molenbaan 17, 2908 LL, Capelle aan den IJssel, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Die meneer heeft zijn best gedaan maar er kan niks op gelost worden word er niet vrolijk van

Odpowiedź od Eneco in Huis
Het probleem was heel snel verholpen

Odpowiedź od Eneco in Huis
Goede ervaringen met Eneco,Vriendelijke monteur,werk prima uitgevoerd ketel kan er weer tegen

Odpowiedź od Eneco in Huis
De monteur was op tijd, zeer correct en heeft op een voor mij voordelige manier een probleem opgelost

Odpowiedź od Eneco in Huis
Er is op donderdagochtend 25 juni een servicebeurt aan de CV-ketel uitgevoerd. Deze werkte overigens gewoon goed. Er is preventief een gasblok vervangen. Toen ik aan het einde van de middag wilde douchen bleek het tapwater het niet meer te doen. Kan gebeuren hoor. Maar toen ik vroeg of ze vrijdag terug wilden komen bleek dit niet te gaan vanwege code rood. Ook niet in het weekend eventueel. Er waren alleen opties in de week erna. Maar dan was ik niet meer vrij van het werk om thuis te zijn. In de avond kon ook niet. En ik moest dan vijf dagen koud douchen en had ook in de keuken geen tapwater. Eventueel video-bellen met een monteur om een diagnose te stellen wilden ze ook niet. Toen stelde ik voor om een con-collega-bedrijf te bellen maar ook dat wilden ze niet doen. De arrogantie ten top. Uiteindelijk zelf een lokale installateur gebeld op dezelfde vrijdag die wel kwam en het opgelost heeft. Slechte service van Eneco. Ze lieten duidelijk blijken dat ze niet bereidwillig waren om te helpen of mee te denken. Ik overweeg om het onderhoud weer bij een kleinere installateur onder te brengen, omdat deze veel proactiever zijn en betere service bieden. Eneco is een te grote organisatie geworden waardoor de klantvriendelijkheid verdwenen is. En als klap op de vuurpijl sturen ze gewoon de rekening van het vervangen gasblok terwijl de werkende CV-ketel uiteindelijk defect is opgeleverd door Eneco. Ongelooflijk! En ik kreeg natuurlijk een rekening voor de opknapwerkzaamheden van de lokale installateur. Toen ik hierover belde wilden ze alleen eventueel nadenken over tegemoetkoming als het installatiebedrijf die het uiteindelijk heeft opgelost een uitgebreid rapport ging schrijven met hun diagnose. Ja, daar gaan we weer, want dat doen dit soort kleine bedrijfjes niet, want die verdienen hun geld met werken en niet met broodjes aap verkopen. De "overhead" bij Eneco is gigantisch groot. Maar die kunnen geen CV-ketels repareren. Die zitten alleen maar op hun luie reet op kantoor om mensen die bellen voor hulp van het kastje naar de muur te sturen.

Odpowiedź od Eneco in Huis
Goede service monteur met kennis van zaken, klantgericht en vriendelijk!
Werkt netjes.
We zijn echt tevreden

Odpowiedź od Eneco in Huis
Prima. Monteur was netjes en op tijd. Werd goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden.

Odpowiedź od Eneco in Huis
Vriendelijke monteur die vakkundig zijn werk deed en ook uitlegde wat hij deed.

Odpowiedź od Eneco in Huis
De monteur was kundig en kwam op de afgesproken tijd.

Odpowiedź od Eneco in Huis
Keurig verteld wat er werd gedaan en waarom. Troep werd netjes opgeruimd.

Odpowiedź od Eneco in Huis
Keurige monteur, snel werk. Was er om 11.30. Tijdslot (08.00 - 12-00) had wat nauwkeuriger gemogen. Wellicht anders 5 sterren.

Odpowiedź od Eneco in Huis
De monteur voor de jaarlijkse controle was vriendelijk, beantwoordde technische vragen duidelijk en babbelde onderhoudend terwijl hij zijn klus klaarde.

Odpowiedź od Eneco in Huis
Ze hebben gedaan wat we mogen verwachten. Alleen was de eerste monteur niet bekend met de warmtepomp, waardoor nog een monteur moest komen.

Odpowiedź od Eneco in Huis
De cv was enorm warm (zonder gebruik) geworden na bezoek in de ochtend van de onderhoudsmonteur; regulier twee jarig onderhoud.
Dat de cv zo warm werd was voor ons onbekend en ook een beetje zorgelijk. Na telefonisch contact is het betreffende “probleem” prima opgelost.