Eneco in Huis Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Jammer dat je pas een sms’je krijgt als de monteur al bezig is…verder weer top gecontroleerd. Jammer dat je dan niet gelijk de afzuigsysteem meenemen..nu moet daar weer iemand voor terug komen.

Oceniono na 3 z 5

De avond voor de afspraak kregen we mail dat de afspraak niet door ging, dus moesten we weer een datum plannen en vrijhouden. De monteur kwam de tweede keer wel, keurig op tijd. Nette service. Onverw... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

UPDATE OKTOBER 2026: Nou het duurde even maar het is nu netjes opgelost! Eind 2019 ketelcomfort contract getracht af te sluiten. 20-01-2020 te horen gekregen dat dit contract niet door ko... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

In de jungle van energieproducten – van laadpalen tot thuisbatterijen en van warmtepompen tot zonnestroomboilers – eindelijk iemand die overzicht bracht. Geen gelikt verkooppraatje, maar eerlijk advie... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi ciepłownicze

Napisane przez firmę

Bij Eneco in Huis draait alles om warmte in huis. We helpen klanten om hun woning comfortabel en energiezuinig te verwarmen. Van installatie en onderhoud tot service bij storingen: onze monteurs zorgen dat cv-ketels, warmtepompen en boilers veilig en betrouwbaar werken. Als zelfstandige dochteronderneming van Eneco werken we elke dag bij klanten thuis aan betrouwbare en duurzamere warmte. Dat vraagt om vakmanschap, service en slim advies. Zo helpen we klanten vooruit én dragen we bij aan de energietransitie.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 181

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Mentor en leerling monteur kwamen…

Mentor en leerling monteur kwamen vriendelijk binnen, stelden zich voor en gingen vlot aan de gang. Ik hoorde hoe zorgvuldig de mentor de onderdelen en de handelingen uitlegde. Daarna alles keurig achtergelaten en hebben laten zien wat de (pakking) vervangen hadden.

16 lipca 2026

Beste Otto,
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het bezoek van onze monteurs. Fijn dat zij zich vriendelijk hebben voorgesteld, vlot aan de slag zijn gegaan en de werkzaamheden zorgvuldig hebben uitgevoerd. Ook mooi om te horen dat er aandacht was voor het begeleiden van de leerling-monteur en dat je inzicht hebt gekregen in de uitgevoerde werkzaamheden en de vervangen pakking.
Dank je wel dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. We geven je complimenten graag door aan de betrokken collega's.

Slimme meter

Na het vervangen door Stedin van de electriciteitsmeters in mijn appartementengebouw op 9 juli, bleek dat de slimme meter niet werkte. Door het warme weer al die tijd had ik het nog niet eens in de gaten, totdat het water toch wel erg koud werd. Telefoontje naar Eneco, die, na mijn vergeefse pogingen een knop om te draaien, de volgende morgen (16 juli) een monteur stuurde. Was men tijdens de vervangingswerkzaamheden vergeten de draaiknop weer op de meter te zetten, die ik niet eens had zien liggen in de meterkast. De zeer vriendelijke monteur zag de knop direct. Een kind doet de was! Veel dank.

16 lipca 2026

Beste Adèle,
Wat fijn om te lezen dat het probleem zo snel kon worden opgelost. Begrijpelijk dat je pas ontdekte dat er iets niet goed werkte toen het warme water uitbleef. Gelukkig kon onze monteur snel langskomen en de oorzaak direct achterhalen.
Fijn dat onze monteur de oorzaak snel wist te vinden en je zo goed van dienst kon zijn. Je compliment geven we graag aan hem door.
Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld en we wensen je weer veel comfort toe.

Oceniono na 1 z 5

Valse informatie en zeer slecht

Als ik minder sterren kon geven had ik dat gedaan.
Indien je ketel wordt afgekeurd krijg je dus NIET al je betaalde abonnemenstgeld terug zoals op de site wordt beloofd.
Het bedrijf die de ketel kwam checken had ineens een spoedstoring waardoor de afspraak 1 maand werd verzet. Ook die kosten moet ik zelf betalen. Het abonnement is stopgezet maar er wordt NOG STEEDS geld van mijn rekening geschreven. Ik ben al sinds januari hiermee bezig en heb tientallen keren gebeld. De onderlinge communicatie is zeer slecht en ik voel me opgelicht door dit bedrijf. Ik zal dit bedrijf NIEMAND aanraden en heb mijn ketel elders gekocht.
Ik zou een Bol cadeaubon krijgen maar ook die niet gehad. Tot op heden is het nog steeds niet opgelost, enorm slecht!!

11 sierpnia 2026
Oceniono na 4 z 5

Duidelijke uitleg als ik iets niet…

Duidelijke uitleg als ik iets niet begreep.

8 lipca 2026

Beste Otto,
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het bezoek van onze monteur. Goed om te horen dat je duidelijke uitleg hebt gekregen wanneer iets niet helemaal duidelijk was. We vinden het belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd worden en met een gerust gevoel verder kunnen.
Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. We geven je compliment graag door aan de betreffende collega.

Netjes snel vakkundig

Netjes snel vakkundig

30 lipca 2026

Beste Ingrid,
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over het uitgevoerde werk. Mooi dat je onze dienstverlening als netjes, snel en vakkundig hebt ervaren. Dat zijn precies de punten waar we iedere dag ons best voor doen.
Dank je wel dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. We geven je mooie compliment graag door aan de betreffende collega.

Oceniono na 4 z 5

plezierig contact en zorgvuldig en…

plezierig contact en zorgvuldig en uitgebreid onderzocht

14 lipca 2026

Beste meneer Peereboom,
Wat fijn om te lezen dat je een plezierig contact hebt gehad met onze monteur. Goed om te horen dat er zorgvuldig en uitgebreid onderzoek is gedaan. We vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen rekenen op een grondige aanpak en duidelijke aandacht voor hun situatie.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We geven je positieve woorden graag door aan de betreffende collega.

monteur was op tijd

monteur was op tijd, beleefd, werkte netjes en wees op de nieuwe mogelijkheden ivm de leeftijd van de cv ketel en het rookgaskanaal.

Beste meneer Post,
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over het bezoek van onze monteur. Goed om te horen dat hij op tijd was, netjes heeft gewerkt en je heeft meegenomen in de mogelijkheden rondom de leeftijd van je cv-ketel en het rookgaskanaal. We vinden het belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd worden.
Dank je wel dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. We geven je complimenten graag door aan de betreffende collega.

Oceniono na 4 z 5

op tijd voor de afspraak

op tijd voor de afspraak. vriendelijke en beleefde monteur, netjes en schoon gewerkt. alles opgeruimd .

10 lipca 2026

Beste Guus,
Wat goed om te horen dat je zo'n prettige ervaring hebt gehad met onze monteur. Fijn dat hij op tijd aanwezig was, vriendelijk en beleefd te werk is gegaan en alles netjes heeft achtergelaten. Daar doen we het voor.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We geven je complimenten graag door aan de betreffende collega.

Oceniono na 5 z 5

Service Top.Nam de tijd om tekst en…

Service Top.Nam de tijd om tekst en uitleg te geven mbt CV ketel.
Werk nauwkeurig

Beste Lephi,
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Fijn dat onze medewerker de tijd heeft genomen om uitleg te geven over je cv-ketel en dat je de werkzaamheden als nauwkeurig hebt ervaren.
We waarderen het dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld.

goede communicatie

goede communicatie. fijn dat je zelf een moment kan inprikken.

Beste Paolina,
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de communicatie en dat het plannen van een afspraak op een moment dat jou uitkomt als prettig is ervaren. We vinden het belangrijk om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten.
Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. We nemen je beoordeling mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Volledige radiostilte

Helaas volledige radiostilte nadat ik heb aangegeven op een aanbod in te willen gaan. Inmiddels meer dan 2 weken verder, wordt ik aan het lijntje gehouden?

Elektrische boiler die al 100x terugverdiend is en zowat uit elkaar valt betaal je €17(!) per maand voor. Aanbod voor overkopen is niet goedkoop maar acceptabel, jullie moeten het dan wel in gang zetten als ik akkoord geef.

14 lipca 2026
Oceniono na 4 z 5

Nette monteur en van eneco zelf deze…

Nette monteur en van eneco zelf deze mag je altijd sturen

22 lipca 2026

Hallo John,
Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze nette monteur. We geven dit compliment graag door. Bedankt voor het vertrouwen in Eneco in Huis!

Oceniono na 5 z 5

Binnen het afgesproken tijdvenster onderhoud soepel afgehandeld

8 lipca 2026

Hallo Ton,
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het onderhoud binnen het afgesproken tijdvenster is uitgevoerd en soepel is verlopen. We waarderen je vertrouwen in Eneco in Huis en geven je compliment graag door aan de betrokken collega.

Eneco CV ketel onderhoud

Prima adequate manier van werken en goede feedback.

28 lipca 2026

Beste Jacob,
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de manier waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Ook goed om te horen dat je de terugkoppeling en uitleg als prettig hebt ervaren.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We geven je compliment graag door aan onze collega.

Prima zo.

Goede uitleg van de werkzaamheden en gewoon een aardige medewerker.

13 lipca 2026

Beste Rob,
Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over het bezoek van onze medewerker. Goed om te horen dat je duidelijke uitleg hebt gekregen over de werkzaamheden en dat je onze collega als vriendelijk hebt ervaren.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen!

Oceniono na 5 z 5

De eerste Eneco engineer die ervaring…

De eerste Eneco engineer die ervaring heeft met Atag ketels.
Tot nu toe tevreden met resultaat

23 lipca 2026

Beste Hendrik,
Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat je een positieve ervaring heeft gehad met onze monteur en dat zijn ervaring met Atag-ketels heeft bijgedragen aan een goed resultaat. Wij geven jouw compliment graag door aan de betreffende monteur.
Fijn dat je tot nu toe tevreden bent. We wensen je veel comfort toe en bedanken je voor het delen van uw ervaring.

Ketel onderhoud…

Monteur nam ruim de tijd om ketel goed schoon te maken.

13 lipca 2026

Hallo Elizabeth,
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat onze monteur de tijd nam om je cv-ketel grondig schoon te maken. Bedankt voor je vertrouwen in Eneco in Huis!

Prima ervaring

Prima ervaring. Rustige en prettige monteur.

17 lipca 2026

Beste Marian,
Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview. Wat fijn om te lezen dat u een prima ervaring heeft gehad. Vooral uw compliment over de rustige en prettige monteur waarderen wij enorm. We vinden het belangrijk dat onze monteurs niet alleen vakkundig zijn, maar ook op een rustige en prettige manier hun werk uitvoeren.
Dank dat u de moeite heeft genomen om dit te delen. Wij wensen u veel comfort in huis.
Rob

Ontevreden

Ontevreden over de service en de oplossing van mijn vraag/klacht. Ik heb het zelf maar opgelost door weg te gaan bij Eneco in huis.

21 lipca 2026

Hallo Maarten,
Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat je zo ontevreden bent over onze service en de afhandeling van je vraag of klacht, dat je hebt besloten afscheid van ons te nemen.
Dat is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. We begrijpen goed dat het teleurstellend is wanneer je geen passende oplossing ervaart en uiteindelijk zelf een andere keuze moet maken.
Wij waarderen het dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Feedback zoals deze helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren.
Zojuist heb ik een e-mail toegestuurd om meer informatie op te vragen, zodat wij het dossier erbij kunnen pakken. We gaan graag met je in gesprek om beter te begrijpen wat er is misgegaan en te kijken of we alsnog iets voor je kunnen betekenen.

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijke medewerker die snel en…

Vriendelijke medewerker die snel en efficiënt werkt.

9 lipca 2026

Hallo Monica,
Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je onze medewerker als vriendelijk hebt ervaren en dat je snel en efficiënt bent geholpen. We vinden het belangrijk dat onze klanten niet alleen goed worden geholpen, maar zich ook prettig en welkom voelen tijdens het contact.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej