Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA) Recenzje 1083

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft Sannie som karrierekonsulent og fik hendes hjælp til at skrive ansøgning og CV, dette resulterede i jeg blev kaldt til samtale. Denne hjalp hun mig også med at forberede mig på og i sids... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kære Sanne Jeg mødte Sanne til en samtale/gruppe møde på Bautavej i Aarhus og kan give hende min varmeste anbefaling. Hvorfor Sanne gør en forskel: Du vejleder på en utrolig menneskelig måde.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mit møde med Sannie var indholdsrigt og varmt. Jeg fik enorm støtte i min situation, blev mødt med forståelse og empati mens jeg virkelig fik gode redskaber, ideer og syn for nye muligheder med min ka... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

5 stjerner til Sannie (karrierekonsulent) ved første møde hos DSA. Oplevede en konsulent, der var meget faglig dygtig og super god til at vejlede ud fra det professionelle synspunkt, men også ud... Zobacz więcej

1. Ubezpieczenie od utraty dochodu

Napisane przez firmę

Hos DSA får du en faglig og specialiseret a-kasse. Alle vores karrierekonsulenter har en sundhedsprofessionel uddannelse ligesom dig. Det betyder, at du får målrettet sparring på jobsøgning og karriere, uanset om du er ledig, studerende eller i job. Som en af få a-kasser har vi også socialrådgivere ansat og kan derfor tilbyde socialfaglig vejledning, hvis du bliver syg, skal på barsel, har behov for fleksjob, førtidspension eller andet. Har du spørgsmål eller feedback, er du altid velkommen til at kontakte os tlf. 33 15 10 66.

Din Sundhedsfaglige A-kasse

Napisane przez firmę

Danmarks billigste a-kasse
Vi er den eneste a-kasse, der er specialiseret i at servicere netop dig, der har en sundhedsfaglig uddannelse.

4,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Kundeservice

Jeg blev taget alvorlig og godt i mod. Ventetiden var minimal. Og kundeservicen var i top, og meget i møde kommende.

10 lutego 2025

Hej Jonas,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Det glæder mig meget at høre, at du blev taget seriøst og følte dig godt modtaget.

Vi bestræber os altid på at give en god og effektiv service til vores medlemmer.

Skulle du have brug for yderligere hjælp eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Mange tak for din tillid og for at dele din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Imødekommende konsulent som gjorde sig…

Imødekommende konsulent som gjorde sig umage med at hjælpe mig bedst muligt.
Jeg fik konkrete værktøjer med fra samtalen som jeg kan bruge.

5 lutego 2025

Hej Christian,

Tusind tak for din positive anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede en imødekommende og hjælpsom behandling, og at du fik konkrete værktøjer med fra samtalen.

Vi sætter en ære i at yde den bedst mulige service til vores medlemmer, og det er fantastisk at høre, når vi lykkes med det.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har brug for yderligere hjælp eller sparring.

Rigtig god og brugbar samtale med Charlotte Dencker

Jeg havde en rigtig god samtale med karriererådgiver Charlotte Dencker. Hun var anerkende og lyttende. Med fra samtalen fik jeg en tro på, at min situation nok skal ændre sig. Charlotte gav mig gode råd og friske perspektiver. Det var en rigtig behagelig samtale, fordi jeg kunne mærke at hun havde en oprigtig interesse i, at hjælpe mig godt videre på min rejse mod mit næste arbejde.

5 lutego 2025

Hej Julie

Tusind tak for din positive anmeldelse af din samtale med vores karriererådgiver Charlotte Dencker. Det lyder fantastisk, at du følte dig anerkendt og lyttet til, og at du fik gode råd og perspektiver med dig fra samtalen. Jeg er glad for at høre, at det var en behagelig oplevelse for dig, og at du føler dig bedre rustet til at fortsætte din jobsøgning.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har brug for yderligere hjælp eller sparring i forhold til din karriere.

Fik brugbar hjælp

1 stycznia 2025

Hej Anne,

1000 tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du har fået brugbar hjælp fra os.

Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere assistance.

Rigtig fin samtale

Rigtig fin samtale, der gav anledning til nye refleksioner.
Karriererådgiveren var god til at spørge til mine idéer, ønsker og lyst uden selv at pådutte mig noget, hun syntes, men som måske ikke var noget for mig.

Jeg fik en meget professionel behandling og gik fra mødet med ny inspiration, motivation og masser af muligheder, jeg kunne forfølge.

4 lutego 2025

Hej Mette

Mange tak for din positive anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse med vores karriererådgiver. Det er vigtigt for os at lytte til vores medlemmers ønsker og behov og give professionel behandling, således at du kan gå fra mødet med ny inspiration og motivation.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har brug for yderligere hjælp eller spørgsmål.

Meget imødekommende

Meget imødekommende, venlige og hjælpsomme. Gør helt bestemt en ekstra insats for at hjælpe og tilfredsstille medlemmerne

4 lutego 2025

Hej Natasja,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores team var imødekommende og venlig. Vi sætter en ære i at yde den bedste service og gøre en ekstra indsats for at tilfredsstille vores medlemmer.

Du er altid velkommen til at tage fat i os igen, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Mange tak for din feedback.

Rikke Lee Lønberg, Salgs- og medlemschef i Din Sundhedsfaglige A-kasse.

Oceniono na 3 z 5

Deltagelse men ville ikke være primær støtte i jobsøgning…

DSA værner "om statens penge" men ville have både lægeerklæring og deltagelse i opstartsmøde.
Og det skal man odfylde som ledig- sagen er, at de henover jul vælger at sende min jobsøgnings-hjælp til jobcenteret. Det gav ikke mening.

Fine temamøder i DSA

3 lutego 2025

Hej Kristina

Tak for snakken på telefon tidligere og din feedback her!

Vi er helt enige med dig: Vi så også gerne, at ledige har endnu længere tid hos os, så vi kan hjælpe mere og længere.
Derfor gør vi også, alt vi kan, for at få reglerne ændret. Lige nu er det dog stadig sådan, at vi kun har de første 3 måneder, og at tidligere ledighed tælles med deri. Derfor oplever nogen – og altså desværre dig – at blive overført til jobcenteret hurtigere. Og det er jo lidt tosset.

Rigtig godt at høre, at du finder vores temamøder gode. Selvom dine lovpligtige samtaler er overgået til jobcenteret, kan du selvfølgelig fortsat gøre brug af både temamøder og sparringssamtaler med vores karriekonsulenter. Og det kan du i øvrigt gøre både som ledig, og når du er i job.

Endnu engang tak for snakken og din feedback.

Rikke Lee Lønberg, Salgs- og medlemschef i Din Sundhedsfaglige A-kasse.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har været medlem af DSA siden jeg blev færdig uddannet i 2013 og har alle årene været glad for at ha dem som a-kasse.

Venlige, imødekommende, kompetente og hjælpsomme!

3 lutego 2025

Hej Nanna,

Tusind tak for din positive anmeldelse af Din Sundhedsfaglige A-kasse!

Det er virkelig dejligt at høre, at du har været tilfreds med vores service og hjælp gennem årene.

Vi vil fortsat gøre vores bedste for at sikre, at du og vores andre medlemmer får den bedste oplevelse og support hos os.

Endnu engang tak fordi du delte din oplevelse!

Oceniono na 5 z 5

Kort ventetid og god hjælp.

Selv på en fredag, var ventetiden kort og hjælpen hurtig og effektiv.

31 stycznia 2025

Hej Niels,

Vi gør altid vores bedste for at give hurtig og effektiv hjælp til vores medlemmer - også på en fredag!

Det er godt at høre, at du har haft en positiv oplevelse af vores service.

Behagelig samtale

Behagelig samtale med sympatisk og empatisk medarbejder

22 stycznia 2025

Hej Sanne,

Det er dejligt at høre, at du havde en god samtale med en af vores medarbejdere, og at du følte dig mødt med sympati og empati.

Vi ønsker altid at skabe en tryg og positiv oplevelse for vores medlemmer, så det glæder os at høre, at vi har formået at gøre dette for dig.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Sød og venlig medarbejderder

Sød og venlig medarbejderder guidede mig fint i forhold til min forespørgsel

28 stycznia 2025

Hej Vibeke,

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at vores medarbejder var sød og venlig, og at du fik den hjælp, du havde brug for i forhold til din forespørgsel.

Vi sætter en ære i at give vores medlemmer den bedste service og vejledning, så det er altid rart at høre, når det lykkes.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du skulle have brug for yderligere hjælp eller spørgsmål.

Venlig medarbejder

Jeg oplevede at hende jeg talte med havde god tid til at svare på mine spørgsmål og forklare det jeg havde misforstået.

27 stycznia 2025

Hej Sara

Tak for din positive anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du følte dig godt informeret efter samtalen med vores medarbejder. Vi gør altid vores bedste for at besvare spørgsmål og forklare tingene på en klar og forståelig måde.
Vi er her altid, hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp.

Oceniono na 5 z 5

Kompetent og empatisk rådgivning.

Kompetent og empatisk rådgivning.
Har fået brugbar inspiration og vejledning til min videre jobsøgning.

23 stycznia 2025

Hej Tina,

Mange tak for din positive anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået god rådgivning fra vores team.

Vi bestræber os altid på at give vores medlemmer den bedste mulige vejledning og inspiration, så det er fantastisk at høre, at vi har kunnet hjælpe dig med din videre jobsøgning.

Rigtig meget held og lykke i din jobjagt!

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os igen, hvis du har brug for yderligere hjælp eller sparring.

Oceniono na 5 z 5

Bliver forberedet til min jobsamtale..

Bliver forberedet til min jobsamtale... Fik gode fifs hvd jeg kan gøre og skal lad være 😊
Tak

22 stycznia 2025

Hej Antonietta,

Det lyder rigtig godt at høre, at du har fået nogle gode tips til din kommende jobsamtale!

Vi ønsker dig held og lykke med samtalen og håber, at du får det job, du ønsker dig.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Meget imødekommende og hjælpsom

Meget imødekommende og hjælpsom. Brugbar information og rådgivning. Virkelig en god oplevelse.

21 stycznia 2025

Hej Tina,

Det glæder mig rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi gør altid vores bedste for at være imødekommende og hjælpsomme, så det er dejligt at vide, at det har været tilfældet for dig.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller behøver mere rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Mange tak for din anmeldelse!

Oceniono na 4 z 5

Konsulenten var velforberedt og havde…

Konsulenten var velforberedt og havde nogle gode konstruktive input

10 stycznia 2025

Hej Katrine,

Det lyder rigtig godt, at du har haft en god oplevelse med vores konsulent.

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og er glade for at høre, at du har fået nogle gode input.

Hvis du skulle have brug for mere hjælp eller har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Hjælpsom medarbejder

Fik god og effektiv behandling af medarbejder.

14 stycznia 2025

Hej Gitte,

Det er fantastisk at høre, at du har modtaget en god behandling af vores medarbejder.

Vi er altid glade for at kunne hjælpe vores medlemmer, og det er dejligt at høre, at vores indsats har været tilfredsstillende for dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere assistance. Vi står altid klar til at hjælpe.

God oplevelse

God og venlig service

14 stycznia 2025

Hej Rikke,

Tusind tak for din positive anmeldelse og feedback.

Det er dejligt at høre, at du har oplevet god og venlig service hos os.

Vi bestræber os altid på at yde den bedste service til vores medlemmer, og det er fantastisk at høre, at vi har gjort en positiv forskel for dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål eller brug for hjælp.

Oceniono na 1 z 5

MANGE 'systemfejl'

MANGE 'systemfejl' - og disse fejl skal man som kunde betale for.
Ingen hjælp og dårlig kommunikation.
Overholder ingen aftaler og giver altid kunden skylden.

13 stycznia 2025

Hej Lizette,

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores a-kasse. Det er selvfølgelig ikke den måde, vi ønsker, at vores medlemmer skal føle sig på.

Jeg kan desværre ikke slå dig op i vores system og se, hvad din sag handler om, da du kun fremgår med dit fornavn her.

Jeg vil rigtig gerne høre mere om din oplevelse.

Ring til vores hovednummer på 33 15 10 66 og bed om at tale med mig. Du kan blot sige, at du ringer ang. denne anmeldelse.

Rikke Lee Lønberg, Salgs- og medlemschef, Din Sundhedsfaglige A-kasse

Inspirerende og konkret

Konsulenten forstod hurtigt og klart hvad jeg ønskede mig og kunne yde mig en del konkrete forslag og masser af inspiration til min videre jagt på drømmejobbet.

9 stycznia 2025

Hej Lisbeth.

Tak for din anmeldelse! Det er godt at høre, at vores konsulent kunne hjælpe dig med at klarlægge dine ønsker og behov i forhold til dit drømmejob samt give dig inspiration til din videre jobsøgning. Vi er altid glade for at kunne hjælpe vores medlemmer på bedst mulig vis.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har brug for yderligere assistance.

Rikke Lee Lønberg, Salgs- og medlemschef i Din Sundhedsfaglige A-kasse

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej