Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA) Recenzje 1083

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft Sannie som karrierekonsulent og fik hendes hjælp til at skrive ansøgning og CV, dette resulterede i jeg blev kaldt til samtale. Denne hjalp hun mig også med at forberede mig på og i sids... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kære Sanne Jeg mødte Sanne til en samtale/gruppe møde på Bautavej i Aarhus og kan give hende min varmeste anbefaling. Hvorfor Sanne gør en forskel: Du vejleder på en utrolig menneskelig måde.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mit møde med Sannie var indholdsrigt og varmt. Jeg fik enorm støtte i min situation, blev mødt med forståelse og empati mens jeg virkelig fik gode redskaber, ideer og syn for nye muligheder med min ka... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

5 stjerner til Sannie (karrierekonsulent) ved første møde hos DSA. Oplevede en konsulent, der var meget faglig dygtig og super god til at vejlede ud fra det professionelle synspunkt, men også ud... Zobacz więcej

1. Ubezpieczenie od utraty dochodu

Napisane przez firmę

Hos DSA får du en faglig og specialiseret a-kasse. Alle vores karrierekonsulenter har en sundhedsprofessionel uddannelse ligesom dig. Det betyder, at du får målrettet sparring på jobsøgning og karriere, uanset om du er ledig, studerende eller i job. Som en af få a-kasser har vi også socialrådgivere ansat og kan derfor tilbyde socialfaglig vejledning, hvis du bliver syg, skal på barsel, har behov for fleksjob, førtidspension eller andet. Har du spørgsmål eller feedback, er du altid velkommen til at kontakte os tlf. 33 15 10 66.

Din Sundhedsfaglige A-kasse

Napisane przez firmę

Danmarks billigste a-kasse
Vi er den eneste a-kasse, der er specialiseret i at servicere netop dig, der har en sundhedsfaglig uddannelse.

4,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Oceniono na 5 z 5

Super professionel rådgivning og gode temamøde for medlemmer

Hos DSA er der virkelig gode muligheder til medlemmer med en overraskende bred vifte af temamøder og tilbud med højt fagligt niveau og relevant, brugbart indhold formidlet af dygtige undervisere.

1 listopada 2024

Hej Freja,

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Det er fantastisk at høre, at du har oplevet vores temamøder og tilbud som værende både fagligt kompetente og relevante for dit arbejdsområde.

Vi gør vores bedste for at tilbyde et bredt udvalg af aktiviteter og kurser, der kan hjælpe vores medlemmer med at opretholde deres faglige niveau og udvikle deres karriere.

Endnu engang tak for din feedback.

God samtale

God gennemgang af de muligheder jeg kunne overveje mht efterløn. Jeg blev meget klogere og oplyst om noget jeg ikke før havde hørt om.

9 stycznia 2025

Hej Hanne,

Det er skønt at høre, at du har haft en god gennemgang af dine muligheder mht. efterløn og at du har følt dig mere oplyst om noget, du ikke tidligere havde hørt om.

Vi er altid glade for at hjælpe og rådgive vores medlemmer bedst muligt.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Mange tak for din anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Det var virkelig topklasse råd jeg fik

Det var virkelig topklasse råd jeg fik. Selvom jeg ikke vidste helt hvad det var jeg ville have svar på, fik jeg svar på en helt masse spørgsmål jeg slet ikke vidste jeg havde.

8 stycznia 2025

Hej Lena,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at jeg var i stand til at hjælpe dig med at besvare en masse spørgsmål, selvom du måske ikke vidste præcis, hvad du ledte efter.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig igen.

Endnu engang tak for din positive feedback!

Oceniono na 5 z 5

Fik mulighed for at tale engelsk

Fik mulighed for at tale engelsk, som jeg kan bedre forstå, og fik den vigtige information.
Kort ventetid.

6 stycznia 2025

Hej Lia,

Vi bestræber os altid på at yde den bedste service til vores medlemmer og det inkluderer også at kunne kommunikere på engelsk, så alle kan forstå og få den nødvendige information.

Det er godt at høre, at du oplevede en kort ventetid og fik den vigtige information, du havde brug for.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, skulle du have yderligere spørgsmål eller brug for hjælp.

Oceniono na 4 z 5

God oplevelse

Det har godt at få sparring med en fagfælle, og få rettet et blik på ansøgning og CV, samt en snak om arbejdsvilkår og muligheder.

3 stycznia 2025

Hej Karen,

Tak for din feedback.

Det lyder godt, at du har haft en positiv oplevelse af at få sparring med en fagfælle og få rettet et kritisk blik på din ansøgning og dit CV.

Vi er altid glade for at kunne hjælpe vores medlemmer med at forbedre deres jobansøgninger og øge deres chancer for at finde drømmejobbet.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller sparring i fremtiden, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Professionel fyldestgørende rådgivning

Jeg gik på efterløn i juli 24. Har i den forbindelse haft flere opringninger med diverse spørgsmål - fagre ny verden for mig.
Ved hver en samtale, har jeg fået professionel perfekt rådgivning og oplysning. DSA har hjulpet mig, og ordnet tingene så det blev let for mig. Forklaret mig om reglerne. Jeg har kun mødt venlighed og hver gang blevet efterladt med følelsen af, at de virkelig har styr på alt og dermed gjort mig glad og rolig for min fremtid. Tusind tak for super god behandling.
Bedste hilsner
Kate Salvarli

3 stycznia 2025

Hej Kate,

Tusind tak fordi du deler din positive oplevelse med os.

Vi er glade for at høre, at du har fået professionel og god rådgivning, og at vi har kunne hjælpe dig igennem efterlønsprocessen på en let og overskuelig måde.

Det er vores mål at gøre vores medlemmer glade og trygge for deres fremtid, så det betyder meget for os at høre, at vi har levet op til dette.

Tak for den fine anmeldelse, og skulle du have brug for yderligere hjælp eller rådgivning i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Professionel rådgivning:

Professionel rådgivning:
Tusind tak for rådgivning angående medlemskab hos jer - Søren Jacobsen 🤗 God vejledning og guidning og er nu stolt medlem af DSA.

30 grudnia 2024

Hej Sanne,

Tusind tak for din positive anmeldelse og for at vælge Din Sundhedsfaglige A-kasse som din foretrukne a-kasse.

Vi er glade for at høre, at vores rådgivning og vejledning har været professionel og tilfredsstillende for dig.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dine fremtidige behov og ønsker dig alt det bedste.

Med venlig hilsen,

Oceniono na 5 z 5

Det var en god og brugbar samtale

Det var en god og brugbar samtale, som støttende mig i at finde/ beskrive mine kompetencer som jeg er god til og eksempler på jobmuligheder.

16 grudnia 2024

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse!

Jeg er glad for at høre, at du havde en god samtale med os, og at vi kunne være med til at støtte dig i at finde og beskrive dine kompetencer samt give eksempler på jobmuligheder.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Oceniono na 5 z 5

Professionel rådgivning udover det sædvanlige

Jeg har en årelang ledighedshistorie, som jeg virkelig har slået mig på.

Jeg blev sat i telefoniskkontakt med en socialfaglig konsulent ved DSA.

Jeg har følt, at konsulenten var nærværende og lytte. Dermed har jeg mærket en af de mest grundlæggende former for anerkendelse af min situation.

Han var meget kompetent, omsorgsfuld og god til at rådgive og formilde forskellige scenarier, jeg kunne handle ud fra.

Konsulenten har været en kæmpe støtte for mig, da han påbegyndte en udviklingsmæssig proces som har hjulpet mig frem til, hvor jeg er i dag.

Så jeg håber, I støder ind i denne konsulent, hvis I står midt i en svært tid og er meget sårbare.

Kære tilfredse kunde,

Tusind tak for din ærlige og rørende anmeldelse.

Det gør mig utrolig glad at høre, at vores socialfaglige konsulent har været en støtte for dig i din situation.

Det er netop vores mål at være der for vores medlemmer og hjælpe dem igennem svære tider.

Jeg vil også gerne takke dig for at dele din historie og oplevelse med os. Det betyder meget for os at høre, når vores indsats gør en forskel.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du skulle få brug for yderligere hjælp eller rådgivning.

Med venlig hilsen,

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god oplevelse, stor…

Rigtig god oplevelse med stor forståelse for min situation og god vejledning i hvordan jeg kan gribe min jobsøgning an. Jeg har nu en meget bedre ide om hvad der er vigtigt for mig i mit kommende job - samt fået klarhed over mine muligheder ift kurser og praktik.

Hej Katrine,

Mange tak for din positive anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores vejledning i forhold til din jobsøgning og at du nu har en bedre forståelse for, hvad der er vigtigt for dig i dit kommende job.

Vi er altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning, så du kan komme videre i din karriere.

Endnu engang tak for din feedback.

Venlig hilsen.
Rikke Lee Lønberg, Salgs- og medlemschef i Din Sundhedsfaglige A-kasse.

Oceniono na 5 z 5

Hurtigt igennem til meget venlig og…

Hurtigt igennem til meget venlig og kompetent medarbejder.

19 grudnia 2024

Hej Bjørn,

Det er fantastisk at høre, at du blev hurtigt igennem til en venlig og kompetent medarbejder.

Vi sætter stor pris på din feedback og vil fortsætte med at stræbe efter at yde den bedste service til vores medlemmer.

1000 tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Imødekommende og god vejledning.

Imødekommende og hjælpsom i form af god vejledning.

16 grudnia 2024

Hej Maria,

Mange tak for din positive anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at vores vejledning var nyttig for dig.

Hvis du har brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.

Karrierer samtale

Jeg har booket en karrierer samtale, med Sannie.
Samtalen var med til at åbne op for hvilken vej jeg kan tage, og med til at belyse hvordan.
Jeg er virkelig tilfreds med samtalen!

Hej Nicole,

Tak for din feedback angående din karrieresamtale med Sannie.

Det er dejligt at høre, at samtalen var med til at åbne op for nye karriereveje for dig og hjalp med at belyse, hvordan du kan tage disse veje.

Det er vores mål at hjælpe medlemmerne med at opnå deres karrieremål og -drømme, så det er fantastisk at høre, at samtalen var tilfredsstillende for dig.

Husk, at vi altid er klar til at hjælpe dig med din karriereudvikling, så tøv ikke med at kontakte os igen, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Faglighed i top!

Alle konsulenter er sundhedsfagligt uddannede og er super kompetente og engagerede!
Man bliver hørt og hjulpet. Hjemmeside med masser af værktøjer til at komme videre i sit professionelle liv.

Hej Hannah,

Tusind tak for din anmeldelse af vores konsulenter og vores hjemmeside.

Det er fantastisk at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores team og vores værktøjer.

Vi er altid glade for at kunne hjælpe og støtte vores medlemmer i deres professionelle liv.

Tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Venlig og super god service

Venlig og super god service. Havde en akut sparringssamtale ift. CV og ansøgning, og fik nogle konkrete råd jeg kunne overveje at bruge.

13 grudnia 2024

Hej Sif.

Mange tak for din positive anmeldelse af vores service. Det er fantastisk at høre, at du oplevede vores medarbejder som venlig og fik en super god service. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe vores medlemmer bedst muligt, og det er dejligt at høre, at du har fået nogle konkrete råd i forhold til dit CV og ansøgning.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du skulle få brug for yderligere sparring eller hjælp.

Højt serviceniveau

Jeg fik svar på mine spørgsmål af en
meget venlig medarbejder. Medarbejderen var pædagogisk og tålmodig.
Højt serviceniveau.

13 grudnia 2024

Hej Karin,

Mange tak for din anmeldelse af vores medarbejderes serviceniveau.

Det er dejligt at høre, din positive oplevelse af vores medarbejder i besvarelsen af dine spørgsmål. Vi sætter en stor ære i at yde en høj service til vores medlemmer, så det er fantastisk at høre, at det også er din oplevelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have yderligere spørgsmål eller brug for hjælp.

Imødekommende og relevant hjælp

11 grudnia 2024

Hej Solveig

Tak for din positive anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores hjælp har været relevant for dig. Vi vil altid gøre vores bedste for at hjælpe vores medlemmer på bedst mulig vis.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for yderligere hjælp eller rådgivning.

Rikke Lee Lønberg
Salgs- og medlemschef i Din Sundhedsfaglige A-kasse

Imødekommende og lyttende

Imødekommende og lyttende. Fik rigtig god hjælp og vejledning i forhold til min situation. Fik desuden input, som jeg ikke hverken havde tænkt på eller regnet med, da jeg ringede.

11 grudnia 2024

Hej Rikke

Tusind tak for din positive anmeldelse. Det er fantastisk at høre, at du følte dig mødt og lyttet til, samt at du fik god hjælp og vejledning til din situation. Vi er glade for at kunne give vores medlemmer input og rådgivning, som kan hjælpe dem på vej.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har brug for yderligere hjælp eller rådgivning.

Mange tak for din tillid og for at dele din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

God og inspirerende sparring med…

God og inspirerende sparring med medarbejder, der var lyttende og hurtigt tunede ind på mit omdrejningspunkt for samtalen. Rådgivningen var med til at kaste et klarere blik på, hvilken vej jeg skal gå.

Hej Sanne

Tak for din positive anmeldelse af vores rådgivning. Vi er glade for at høre, at vores medarbejder var lyttende og kunne give dig god og inspirerende sparring. Det er vores mål at hjælpe vores medlemmer med at finde den rette vej og tage de rigtige beslutninger, og det er derfor dejligt at høre, at du føler, at vores rådgivning har hjulpet dig med at få et klarere blik på dine muligheder.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du skulle have brug for yderligere rådgivning eller hjælp.

Mange tak for din anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

God oplevelse om forløb om mental robusthed

Jeg deltog i et forløb om mental robusthed afholdt af DSA, da jeg var sygeplejestuderende, som var meget givende. Det gav nogle gode perspektiver og værktøjer til hvordan jeg kunne øge min trivsel i studiet. Det var et gruppeforløb, og det var spændende at høre andres oplevelser af hvordan de taklede udfordringer i arbejdslivet/studielivet. Jeg er glad for at der var den mulighed ved DSA.

Hej Andrea

Mange tak for din feedback og for at dele din oplevelse af vores forløb om mental robusthed. Det glæder mig at høre, at forløbet var givende for dig og gav dig gode perspektiver og værktøjer til at øge din trivsel i studiet.

Vi sætter stor pris på at kunne tilbyde vores medlemmer forskellige typer af kurser og forløb, som kan styrke deres faglige og personlige udvikling. Og jeg er glad for at høre, at du også fandt værdi i at høre om andres oplevelser og hvordan de håndterer udfordringer i arbejdslivet/studielivet.

Tusind tak for din tilbagemelding og for at være medlem hos os.

Rikke Lee Lønberg, Salgs- og medlemschef i Din Sundhedsfaglige A-kasse

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej