Jeg har haft Sannie som karrierekonsulent og fik hendes hjælp til at skrive ansøgning og CV, dette resulterede i jeg blev kaldt til samtale. Denne hjalp hun mig også med at forberede mig på og i sids... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kære Sanne Jeg mødte Sanne til en samtale/gruppe møde på Bautavej i Aarhus og kan give hende min varmeste anbefaling. Hvorfor Sanne gør en forskel: Du vejleder på en utrolig menneskelig måde.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mit møde med Sannie var indholdsrigt og varmt. Jeg fik enorm støtte i min situation, blev mødt med forståelse og empati mens jeg virkelig fik gode redskaber, ideer og syn for nye muligheder med min ka... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
5 stjerner til Sannie (karrierekonsulent) ved første møde hos DSA. Oplevede en konsulent, der var meget faglig dygtig og super god til at vejlede ud fra det professionelle synspunkt, men også ud... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos DSA får du en faglig og specialiseret a-kasse. Alle vores karrierekonsulenter har en sundhedsprofessionel uddannelse ligesom dig. Det betyder, at du får målrettet sparring på jobsøgning og karriere, uanset om du er ledig, studerende eller i job. Som en af få a-kasser har vi også socialrådgivere ansat og kan derfor tilbyde socialfaglig vejledning, hvis du bliver syg, skal på barsel, har behov for fleksjob, førtidspension eller andet. Har du spørgsmål eller feedback, er du altid velkommen til at kontakte os tlf. 33 15 10 66.
Napisane przez firmę
Sankt Annæ Plads 30, 1013, København K, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Hos DSA er der virkelig gode muligheder til medlemmer med en overraskende bred vifte af temamøder og tilbud med højt fagligt niveau og relevant, brugbart indhold formidlet af dygtige undervisere.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
God gennemgang af de muligheder jeg kunne overveje mht efterløn. Jeg blev meget klogere og oplyst om noget jeg ikke før havde hørt om.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Det var virkelig topklasse råd jeg fik. Selvom jeg ikke vidste helt hvad det var jeg ville have svar på, fik jeg svar på en helt masse spørgsmål jeg slet ikke vidste jeg havde.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Fik mulighed for at tale engelsk, som jeg kan bedre forstå, og fik den vigtige information.
Kort ventetid.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Det har godt at få sparring med en fagfælle, og få rettet et blik på ansøgning og CV, samt en snak om arbejdsvilkår og muligheder.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg gik på efterløn i juli 24. Har i den forbindelse haft flere opringninger med diverse spørgsmål - fagre ny verden for mig.
Ved hver en samtale, har jeg fået professionel perfekt rådgivning og oplysning. DSA har hjulpet mig, og ordnet tingene så det blev let for mig. Forklaret mig om reglerne. Jeg har kun mødt venlighed og hver gang blevet efterladt med følelsen af, at de virkelig har styr på alt og dermed gjort mig glad og rolig for min fremtid. Tusind tak for super god behandling.
Bedste hilsner
Kate Salvarli

Professionel rådgivning:
Tusind tak for rådgivning angående medlemskab hos jer - Søren Jacobsen 🤗 God vejledning og guidning og er nu stolt medlem af DSA.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Det var en god og brugbar samtale, som støttende mig i at finde/ beskrive mine kompetencer som jeg er god til og eksempler på jobmuligheder.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg har en årelang ledighedshistorie, som jeg virkelig har slået mig på.
Jeg blev sat i telefoniskkontakt med en socialfaglig konsulent ved DSA.
Jeg har følt, at konsulenten var nærværende og lytte. Dermed har jeg mærket en af de mest grundlæggende former for anerkendelse af min situation.
Han var meget kompetent, omsorgsfuld og god til at rådgive og formilde forskellige scenarier, jeg kunne handle ud fra.
Konsulenten har været en kæmpe støtte for mig, da han påbegyndte en udviklingsmæssig proces som har hjulpet mig frem til, hvor jeg er i dag.
Så jeg håber, I støder ind i denne konsulent, hvis I står midt i en svært tid og er meget sårbare.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Rigtig god oplevelse med stor forståelse for min situation og god vejledning i hvordan jeg kan gribe min jobsøgning an. Jeg har nu en meget bedre ide om hvad der er vigtigt for mig i mit kommende job - samt fået klarhed over mine muligheder ift kurser og praktik.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Hurtigt igennem til meget venlig og kompetent medarbejder.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Imødekommende og hjælpsom i form af god vejledning.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg har booket en karrierer samtale, med Sannie.
Samtalen var med til at åbne op for hvilken vej jeg kan tage, og med til at belyse hvordan.
Jeg er virkelig tilfreds med samtalen!

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Alle konsulenter er sundhedsfagligt uddannede og er super kompetente og engagerede!
Man bliver hørt og hjulpet. Hjemmeside med masser af værktøjer til at komme videre i sit professionelle liv.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Venlig og super god service. Havde en akut sparringssamtale ift. CV og ansøgning, og fik nogle konkrete råd jeg kunne overveje at bruge.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg fik svar på mine spørgsmål af en
meget venlig medarbejder. Medarbejderen var pædagogisk og tålmodig.
Højt serviceniveau.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Imødekommende og lyttende. Fik rigtig god hjælp og vejledning i forhold til min situation. Fik desuden input, som jeg ikke hverken havde tænkt på eller regnet med, da jeg ringede.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
God og inspirerende sparring med medarbejder, der var lyttende og hurtigt tunede ind på mit omdrejningspunkt for samtalen. Rådgivningen var med til at kaste et klarere blik på, hvilken vej jeg skal gå.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg deltog i et forløb om mental robusthed afholdt af DSA, da jeg var sygeplejestuderende, som var meget givende. Det gav nogle gode perspektiver og værktøjer til hvordan jeg kunne øge min trivsel i studiet. Det var et gruppeforløb, og det var spændende at høre andres oplevelser af hvordan de taklede udfordringer i arbejdslivet/studielivet. Jeg er glad for at der var den mulighed ved DSA.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.