Reakcja na opinię
Kære Sanne Jeg mødte Sanne til en samtale/gruppe møde på Bautavej i Aarhus og kan give hende min varmeste anbefaling. Hvorfor Sanne gør en forskel: Du vejleder på en utrolig menneskelig måde.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
5 stjerner til Sannie (karrierekonsulent) ved første møde hos DSA. Oplevede en konsulent, der var meget faglig dygtig og super god til at vejlede ud fra det professionelle synspunkt, men også ud... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos DSA får du en faglig og specialiseret a-kasse. Alle vores karrierekonsulenter har en sundhedsprofessionel uddannelse ligesom dig. Det betyder, at du får målrettet sparring på jobsøgning og karriere, uanset om du er ledig, studerende eller i job. Som en af få a-kasser har vi også socialrådgivere ansat og kan derfor tilbyde socialfaglig vejledning, hvis du bliver syg, skal på barsel, har behov for fleksjob, førtidspension eller andet. Har du spørgsmål eller feedback, er du altid velkommen til at kontakte os tlf. 33 15 10 66.
Napisane przez firmę
Sankt Annæ Plads 30, 1013, København K, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jeg var i forbindelse med min nye ledighedssitustion til møde hos DSA hvor karrierekonsulenten Sannie Christoffersen var der til at hjælpe og motivere os, der var på holdet den dag.
Derudover var jeg så heldig at, da jeg kort tid efter stod med et akut behov for vejledning og hjælp til en jobsamtale, var det også Sannie.
Sannie er utrolig tillidsfuld, indlevende og ægte. Man kan mærke at hun brænder for at støtte og coache og ved hvornår hun skal lytte og hvornår hun skal give gode råd. Det er tydeligt at mærke at hun ved hvad hun taler om, ift. vores sundhedsfaglige udfordringer og dilemmaer og det er relevant og opdateret viden hun bidrager med, ift. hvad man her brug for.
Jeg giver hende de bedste anbefalinger!
Hun hjalp ihvertfald mig, så jeg følte mig bedre klædt på til en jobsamtale (hvor jeg blev ansat!).

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Mit møde med Sannie var indholdsrigt og varmt. Jeg fik enorm støtte i min situation, blev mødt med forståelse og empati mens jeg virkelig fik gode redskaber, ideer og syn for nye muligheder med min karrierevejledning hos Sannie.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg har haft Sannie som karrierekonsulent og fik hendes hjælp til at skrive ansøgning og CV, dette resulterede i jeg blev kaldt til samtale. Denne hjalp hun mig også med at forberede mig på og i sidste ende, endte det med et job.
Kan kun anbefale at få hjælp af DSA. Søde, dygtige og kompetente medarbejdere. Især Sannie har virkelig været en stor hjælp og støtte i mit forløb som arbejdsløs

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg havde en sparringssamtale med Sannie for nyligt, hvilken var en rigtig god oplevelse. Hun var lyttende, forstående og kom med mange gode råd. Jeg kan klart anbefale en snak med hende. Tak for det :-)

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Greb mig, da jeg var frustreret.
Guidede mig, da jeg endelig kom til samtale.
Hepper på mig og "ser" mig.
Kan varmt anbefale Sannie som karriere konsulent ❤️

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
5 stjerner til Sannie (karrierekonsulent) ved første møde hos DSA.
Oplevede en konsulent, der var meget faglig dygtig og super god til at vejlede ud fra det professionelle synspunkt, men også ud fra et mere personligt synspunkt. Det gav en fornemmelse af at man var set og hørt som menneske og ikke kun som ledig / jobsøgende.
Generelt en meget god oplevelse og en følelse af at man betyder noget som medlem - der bliver gjort en masse for at hjælpe en videre og mulighederne oplyses tydeligt.

Kære Sanne
Hvorfor Sanne gør en forskel:
Du vejleder på en utrolig menneskelig måde. Din viden om DSA er imponerende og tydelig. Du er lydhør og hjælpsom over for alle i lokalet.
Jeg følte mig personligt "set" og forstået i mine behov. Jeg glæder mig til vores næste samtale.
Sanne udstråler en oprigtig lyst til at hjælpe. Hun formår at give præcis den inspiration og de konkrete værktøjer, der skal til for at komme videre i karrieren.
Mvh
Hatef Hansen

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg har oplevet inspirerende opstartsmøde med mange gode informationer, da det er længe siden, jeg har skrevet ansøgninger. Jeg har fået mod på at søge alternative stillinger, hvor jeg kan bruge mit fag og mine personlige kompetencer.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg fik hurtig og meget professionel hjælp og rådgivning fra socialrådgiver i DSA til klage ifm kommunal afgørelse i sygedagpengesag - og vandt sagen :)

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg havde en rigtig god samtale med Maiken. Hun ville rigtig gerne hjælpe mig videre og det er dejligt at føle at det jeg betaler for, faktisk kan komme mig til gode.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Meget behagelig samtale med Sannie.
Hun er lyttende, og kommer med konkrete og brugbare forslag.
Meget kompetent og vidende.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Medarbejderen var super godt klædt på til samtalen.
Dejligt som fysioterapeut at blive mødt af en med sundhedsfaglig baggrund. Vi talte mine ideer og tanker igennem og jeg gik med det samme igang med at arbejde videre, efter mødet. Meget motiverende
Tak

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg fik god og kyndig sparring fra karrierekonsulent Sannie i forbindelse med min jobsøgning ind i min første lederstilling. Sannie var forberedt, konstruktiv og en god støtte i processen og jeg følte mig godt klædt på til at gå ind i ansættelsesforløbet.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Vi havde online workshop/samtale med Sannie Christoffersen. Sød og kompetent, og udviser stort engagement og interesse i deltagerne og deres individuelle situation. En dejlig frisk energi og positiv tilgang, når man sidder i en lidt træls situation.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg har haft kontakt til karrierekonsulent, Sannie Christoffersen, af 2 omgange, da jeg var i gang med jobsøgning. Både ifm. at skrive ansøgning og til jobsamtale. Jeg har fået rigtig god, brugbar og ikke mindst opmuntrende vejledning, og har nu fået et job🙏🏻

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg har ringet flere gange for at få vejledning, og hver gang er jeg blevet mødt af imødekommende og hjælpsomt personale, som følger op på tingene, hvis de ikke kan svare med det samme - 10 ud af 10 oplevelse.
Mødet med karrierekonsulent Sannie var rigtig godt. Hun er god til at formidle og formår at gøre både juraen og det formelle forståeligt, samtidig med at hun gør det relevant og praksisnært for os alle, selvom vi står forskellige steder. Man mærker tydeligt, at Sannie er engageret i det, hun laver, og hun ser den enkelte.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg har haft en god oplevelse med DSA. Jeg fik hurtig hjælp, og medarbejderne var venlige og professionelle. Det var nemt at få svar på mine spørgsmål, og jeg følte mig godt vejledt. Jeg kan klart anbefale dem.

Kære Sannie Christoffersen.
Tak for et rigtig godt sparringsmøde.
Du gav mig virkelig så mange nye vinkler på min jobsituation. Vinkler jeg selv var lidt blind for at se.
Tak også for at være så velforberedt. Din smittende energi er af stor betydning.
Jeg kan anbefale dig på det varmeste.
Kh Winnie

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg har haft en rigtig god samtale med Sannie Christoffersen fra DSA, Aarhus, omkring min ledighed og plan for jobsøgning. Hun var yderst velforberedt til samtalen: havde læst både mine ansøgninger, CV og mine joblogs og gav fantastisk sparring på min situation og spørgsmål. Jeg blev mødt med en oprigtig nysgerrighed og venlighed, og fik god konstruktiv feedback på både min ansøgning, CV og jobstrategi på en anerkendende måde.
Sannie har øget min selvtillid i jobsøgning og har givet mig konkrete redskaber til at komme videre.
Kæmpe anbefaling herfra!

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.