Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA) Recenzje 1083

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft Sannie som karrierekonsulent og fik hendes hjælp til at skrive ansøgning og CV, dette resulterede i jeg blev kaldt til samtale. Denne hjalp hun mig også med at forberede mig på og i sids... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kære Sanne Jeg mødte Sanne til en samtale/gruppe møde på Bautavej i Aarhus og kan give hende min varmeste anbefaling. Hvorfor Sanne gør en forskel: Du vejleder på en utrolig menneskelig måde.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mit møde med Sannie var indholdsrigt og varmt. Jeg fik enorm støtte i min situation, blev mødt med forståelse og empati mens jeg virkelig fik gode redskaber, ideer og syn for nye muligheder med min ka... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

5 stjerner til Sannie (karrierekonsulent) ved første møde hos DSA. Oplevede en konsulent, der var meget faglig dygtig og super god til at vejlede ud fra det professionelle synspunkt, men også ud... Zobacz więcej

1. Ubezpieczenie od utraty dochodu

Napisane przez firmę

Hos DSA får du en faglig og specialiseret a-kasse. Alle vores karrierekonsulenter har en sundhedsprofessionel uddannelse ligesom dig. Det betyder, at du får målrettet sparring på jobsøgning og karriere, uanset om du er ledig, studerende eller i job. Som en af få a-kasser har vi også socialrådgivere ansat og kan derfor tilbyde socialfaglig vejledning, hvis du bliver syg, skal på barsel, har behov for fleksjob, førtidspension eller andet. Har du spørgsmål eller feedback, er du altid velkommen til at kontakte os tlf. 33 15 10 66.

Din Sundhedsfaglige A-kasse

Napisane przez firmę

Danmarks billigste a-kasse
Vi er den eneste a-kasse, der er specialiseret i at servicere netop dig, der har en sundhedsfaglig uddannelse.

4,7

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Hurtig og præcis vejledning

9 października 2025

Hej Merete,

Det er fantastisk at høre, at du har oplevet en rigtig god vejledning hos os.

Vi bestræber os altid på at yde den bedste service til vores medlemmer.

Tak for din anmeldelse, og hvis du har flere spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Lærerigt

En god kursus

6 października 2025

Hej Reda,

Tak for din feedback!

Det er dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kursus.

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding.

Oceniono na 3 z 5

Lidt blandet oplevelse

Jeg har haft en lidt blandet oplevelse med DSA.

Efter at have været medlem i flere år med fast arbejde, har jeg grundet flytning valgt at hjemmepasse mit barn og er blevet gravid. Jeg kontakter DSA for at høre om det giver mening at beholde dem, mens jeg hjemmepasser og er gravid - de mener ikke det giver mening, men glemmer at informere mig om retten til barselsdagpenge gennem dem. Jeg finder ud af 1 måned efter udmeldelse at jeg burde have beholdt dem indtil barslen.
Jeg skrev desuden til dem 8 dage efter udmeldelse at jeg var i tvivl og ønskede vejledning fra dem. De ringede en måned efter og sagde at nu var det for sent at fortryde.

Efter at have skrevet denne anmeldelse, fik jeg dog kontakt til en meget imødekommende og hjælpsom medarbejder, der kunne fortælle mig at den medarbejder jeg tidligere havde snakket med, havde taget fejl og at jeg stadig kunne nå at fortryde.

Jeg er lykkelig for at kunne blive i a-kassen og meget glad for den hjælp jeg modtog af den medarbejder der fik løst mit problem, men er også lidt ked af den indledende oplevelse jeg havde med a-kassen og den stress det medbragte på det tidspunkt.

1 października 2025

Hej Mette,

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores a-kasse. Det er selvfølgelig ikke den måde, vi ønsker, at vores medlemmer skal føle sig på.

Jeg kan desværre ikke slå dig op i vores system og se, hvad din sag handler om, da du kun fremgår med dit fornavn her.

Jeg vil rigtig gerne høre mere om din oplevelse.

Ring til vores hovednummer på 33 15 10 66 og bed om at tale med min kollega Ilir Jakupi. Du kan blot sige, at du ringer ang. denne anmeldelse.

Rikke Lee Lønberg, Salgs- og medlemschef, Din Sundhedsfaglige A-kasse

________________________________________________________________________________________________
Hej Mette,

Jeg kan forstå, at du har talt med min kollega Ilir Jakupi, og at I har fået løst sagen til alles tilfredshed.

Rikke Lee Lønberg, Salgs- og medlemschef, Din Sundhedsfaglige A-kasse

Oceniono na 5 z 5

Imødekomme og interesseret i at hjælpe

Sød, venlig og hjælpsom sygeplejske jeg snakkede med.

30 września 2025

Hej Sandie,

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du oplevede vores kollega som sød, venlig og hjælpsom.

Vi sætter stor pris på din feedback.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Mange tak for din anmeldelse.

Oceniono na 4 z 5

God formidling af et lidt kompliceret…

God formidling af et lidt kompliceret stof. Fine oplæg og gode muligheder for at stille spørgsmål.

Hej Helle,

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at vores formidling af det komplicerede stof har været god, og at du har haft fine oplæg samt gode muligheder for at stille spørgsmål. Vi bestræber os altid på at gøre det så klart og forståeligt som muligt for vores medlemmer.

Tak for din feedback, og hvis du har flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

God oplevelse

2 timer med gode øvelser og teori. Dygtig og erfaren instruktør. Anbefales.

26 września 2025

Hej Ulla,

Det lyder fantastisk, at du har haft en positiv oplevelse med vores instruktør og træningsforløb.

Vi sætter pris på din anbefaling og er glade for at høre, at du fik gode øvelser og teori med dig hjem.

Tak for din feedback!

Hej Marianne,

Mange tak for din positive tilbagemelding.

Det glæder os at høre, at du har været glad for vores hjælp.

Vi sætter en ære i at sikre vores medlemmer den bedst mulige service.

Hvis du har brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.

Oceniono na 4 z 5

Godt indblik i efterlønsordningen og…

Godt indblik i efterlønsordningen og pension. God gennemgang.

Hej Lene,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du fik et godt indblik i efterlønsordningen og pension gennem vores gennemgang.

Det er vigtigt for os, at vores medlemmer føler sig godt informerede og rustede til at træffe de rigtige beslutninger for deres fremtid.

Hvis du har flere spørgsmål eller brug for yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os.

Oceniono na 5 z 5

Dygtige undervisere fra både DSA og PKA Kompetente undervisere fra både DSA og…

Kompetente undervisere fra både DSA og PKA. Mulighed for at stille diverse spørgsmål.

Hej Bodil,

Tak for din positive anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores undervisere, og at du havde rig mulighed for at stille diverse spørgsmål.

Vi sætter stor pris på din feedback.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Med venlige hilsen,

Meget professionel behandling

Hej Lioudmila,

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet en rigtig god behandling hos os.

Vi sætter en ære i at yde en høj service og vejledning til vores medlemmer.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for assistance.

Hej Jan,

Tak for din positive anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du fandt vores undervisere informative og dygtige.

Hej KEK,

Tak for din tilbagemelding.

Vi er glade for at høre, at du har følt dig tryg og i gode hænder hos os.

Det er vigtigt for os at kunne give klar og forståelig vejledning, selv når emnet er komplekst.

Hvis du har flere spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Oceniono na 5 z 5

Der blev brugt den tid jeg havde brug…

Der blev brugt den tid jeg havde brug for. Og aftalt tilbagemelding på mit spørsmål på telefon en af de nærmeste dage.
God og forståelig information:)

15 września 2025

Hej Helene,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at du oplevede, at der blev taget den nødvendige tid til at svare på dine spørgsmål, og at du fik en god og forståelig information.

Vi sætter en ære i at sikre, at vores medlemmer føler sig trygge og velinformerede.

Mange tak for din tillid og din anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Har fået sparring til min…Linkedin-profil

Har fået sparring til min Linkedin-profil af Majken Blaabjerg Romm -kan varmt anbefales. Jeg fik ikke kun kyndig vejledning, men også sat gang i mange selvrefleksioner omkring mine egen retning og sparring til nye initiativer

8 września 2025

Hej Gitte

Det er fantastisk at høre, at du har haft en positiv oplevelse med sparringen af din LinkedIn-profil med Majken Blaabjerg Romm og hun har kunnet give dig både kyndig vejledning og skabt nytænkning om dine egne retninger og initiativer.
Det er altid godt at få nye perspektiver og inspiration til udvikling.

Tak for at dele din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Oplevelsen af at mærke fornyet energi og engagement.

Muligheden for af få sat ord på mine tanker. Følelsen af at blive hørt og forstået. Konstruktive ideer til hvad jeg kunne arbejde videre med. Nye perspektiver som gav grundlag for refleksion og fornyet energi til at komme videre i min proces.

5 września 2025

Hej Mette,

Det er fantastisk at høre, at du har oplevet sådan en positiv og givende proces med os.

Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for at have kunnet støtte dig på din vej.

Husk, at vi altid er her for at lytte, forstå og komme med konstruktive ideer til din udvikling.

Tak for at dele din oplevelse med os.

Med venlig hilsen.

Oceniono na 5 z 5

Underviser havde virkelig modellen…

Underviser havde virkelig modellen under huden og hun var meget levende og insisterende i hendes måde at undervise på, hvilket gjorde at alle var med.

4 września 2025

Hej Mie.

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med underviseren og hendes engagerende undervisningsstil.

Vi sætter stor pris på din feedback og vil gerne sige tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Mange tak og alt det bedste fremover.

Oceniono na 5 z 5

Meget imødekommende og virkelig gode…

Meget imødekommende og virkelig gode svar på mine ? Føler mig godt hjulpet.

4 września 2025

Hej Karen,

Tusind tak for din positive feedback!

Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og fik svar på dine spørgsmål.

Vi er altid her for at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for yderligere assistance.

Oceniono na 5 z 5

Gode personlige karrieresamtaler og…

Gode personlige karrieresamtaler og online temamøder.

26 sierpnia 2025

Hej Sanne,

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at du har haft gode oplevelser med vores personlige karrieresamtaler og online temamøder.

Vi er altid klar til at støtte dig i din karriereudvikling.

Oceniono na 3 z 5

Blandet oplevelse

Lidt blandet oplevelse.
Mit første møde som ledig var med fysisk fremmøde. Jeg sad der som en ud af to terapeuter, resten var helt nyuddannede sygeplejersker og de fleste havde faktisk fået job. Jeg selv med flere års praksiserfaring. Selve indholdet i mødet var noget jeg i forvejen var oplyst om og som enhver kan læse sig frem til på deres hjemmeside. Spild af tid at køre helt til kbh for det og samtidig betale dyr parkeringsbillet for de timer jeg sad der. Man bliver kun refunderet for kørsel som i forvejen ikke dækker parkeringsbilletten pris. Og i øvrigt en ret dyr adresse at vælge som hovedsæde. (Det betaler vi som medlemmer for, formoder jeg?)

Efterfølgende online workshops og telefonmøder, der har været ok brugbare i min videre jobsøgning. Jeg vil sige at jeg primært er blevet klogere på CV delen og ikke selve ansøgningen. Jeg er blevet bekræftet i at jeg gør alt det rigtige, hvilket jo i sig selv er fint nok. Jeg har lidt fornemmelsen af at man skyder gråspurve med spredehagl, med det mener jeg at man bruger enormt meget energi på kontrol af alle medlemmer frem for dem som virkelig har behov for hjælp / nyuddannede. Jeg føler ikke man ser på den enkeltes behov og specifikke faglighed. Jeg mangler enormt meget at der sidder flere terapeuter derinde som kender faget i praksis og kan tænke i alternativer når man ønsker at skifte karrieremæssig retning og ikke kun søge de gængse terapeutjobs som har drænet mig for arbejdsglæde.

Jeg synes det virker temmeligt ineffektivt at man ikke kan svare en sagsbehandler/medarbejder direkte på en besked i sin indbakke. Man skal skrive en ny besked hver gang og hver gang er det så en ny som svarer. Det virker helt fjollet. Det gør også den skriftlige svartid enormt lang på flere dage. Det skal dog siges at jeg er blevet tilbudt at ringe på direkte telefon nr men jeg foretrækker at have mest muligt på skrift da det er min erfaring at det er godt at have hvis der opstår misforståelser eller lign som senere skal bruges som argumentation.

Generelt er tonen høflig og hjælpsom. Jeg har én dårlig oplevelse som jeg gerne vil fremhæve med en medarbejder som begrundede manglede svar på en kursusansøgning jeg havde sendt med at jeg havde sygemeldt mig og derfor kunne vedkommende ikke spørge uddybende ind til den for at få den sendt af sted til mit jobcenter. Sagen er bare den at vedkommende havde haft 5 arbejdsdage fra jeg sender ansøgningen til jeg sygemelder mig til at kontakte mig for at få uddybet argumenterne i ansøgningen. Jeg får først dette at vide da jeg ved raskmelding rykker for en status på ansøgningen. Det er bare ikke godt nok, en dårlig begrundelse og en mærkelig måde at fralægge sig sit ansvar på som sagsbehandler.
Det giver en fornemmelse af at man ikke ønsker at hjælpe et medlem med at dygtiggøre sig til en jobsøgning og det tænker jeg ikke er jeres formål?

3 września 2025

Kære Camilla

Mange tak fordi du deler dine erfaringer med os.

Det betyder meget at høre både det, du oplever som udfordrende, men også at online workshops, telefonmøder og dialoger har været brugbare for dig.

Som a-kasse arbejder vi inden for en omfattende lovgivning, der stiller en række faste krav til både møder og dokumentation. Det kan nogle gange opleves som kontrol, men vores mål er hele tiden at omsætte reglerne til konkrete muligheder, så I får den bedst mulige støtte i jeres jobsøgning og karriereudvikling.

Vi er glade for, at du deler dine perspektiver på, hvordan vi kan blive bedre til at se på den enkeltes situation og faglighed – det er netop den slags input, der hjælper os med at udvikle vores tilbud og services.

Tak igen for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse.

Oceniono na 1 z 5

Meget utilfreds efter ellers at have været tilfreds

Jeg valgte at skifte a-kasse. Ikke fordi, jeg var utilfreds med DSA, men fordi, jeg gerne ville flytte til en der også havde fagforening med. Jeg havde været fuldt ud tilfreds med DSA. Men, da jeg så skal skifte og DSA skal flytte mine ting til den nye a-kasse, så slår DSA bremsen i og overflytter ikke mine ting trods de er blevet rykket for det af den nye a-kasse. Det resulterer i, at jeg ikke kan få udbetalt mine dagpenge. Jeg må så ringe til DSA og sige, at de meget gerne må få det ordnet hurtigst muligt. Det svarer de så, at de vil gøre på dagen. Det sker ikke og jeg må igen ringe til dem og rykke for det. Det er under AL kritik og det har desværre givet mig et afsluttende dårligt indtryk af DSA og jeg vender IKKE tilbage, selvom jeg ellers har været godt tilfreds og synes, alt andet har været fint. Men man skal ikke sige man gør noget og så endda flere gange og så ikke gøre det. ØV

29 sierpnia 2025

Hej Trine,

Vi er rigtig kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores a-kasse i forbindelse med at du er flyttet til en anden a-kasse. Det beklager vi rigtig meget.

Vi vil selvfølgelig kigge på, hvad vi kan gøre for at sikre, at det ikke sker fremadrettet, for det er ikke den oplevelse vi ønsker at give vores medlemmer.

Jeg kan desværre ikke slå dig op i vores system og se, hvad der er slet i dit tilfælde, da du kun fremgår med dit fornavn her.

Jeg vil rigtig gerne høre mere om din oplevelse.

Ring til vores hovednummer på 33 15 10 66 og bed om at tale med mig. Du kan blot sige, at du ringer ang. denne anmeldelse.

Rikke Lee Lønberg
Salgs- og medlemschef i Din Sundhedsfaglige A-kasse

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej