Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA) Recenzje 1083

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft Sannie som karrierekonsulent og fik hendes hjælp til at skrive ansøgning og CV, dette resulterede i jeg blev kaldt til samtale. Denne hjalp hun mig også med at forberede mig på og i sids... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kære Sanne Jeg mødte Sanne til en samtale/gruppe møde på Bautavej i Aarhus og kan give hende min varmeste anbefaling. Hvorfor Sanne gør en forskel: Du vejleder på en utrolig menneskelig måde.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mit møde med Sannie var indholdsrigt og varmt. Jeg fik enorm støtte i min situation, blev mødt med forståelse og empati mens jeg virkelig fik gode redskaber, ideer og syn for nye muligheder med min ka... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

5 stjerner til Sannie (karrierekonsulent) ved første møde hos DSA. Oplevede en konsulent, der var meget faglig dygtig og super god til at vejlede ud fra det professionelle synspunkt, men også ud... Zobacz więcej

1. Ubezpieczenie od utraty dochodu

Napisane przez firmę

Hos DSA får du en faglig og specialiseret a-kasse. Alle vores karrierekonsulenter har en sundhedsprofessionel uddannelse ligesom dig. Det betyder, at du får målrettet sparring på jobsøgning og karriere, uanset om du er ledig, studerende eller i job. Som en af få a-kasser har vi også socialrådgivere ansat og kan derfor tilbyde socialfaglig vejledning, hvis du bliver syg, skal på barsel, har behov for fleksjob, førtidspension eller andet. Har du spørgsmål eller feedback, er du altid velkommen til at kontakte os tlf. 33 15 10 66.

Din Sundhedsfaglige A-kasse

Napisane przez firmę

Danmarks billigste a-kasse
Vi er den eneste a-kasse, der er specialiseret i at servicere netop dig, der har en sundhedsfaglig uddannelse.

4,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Samtalen var meget behagelig

Samtalen var meget behagelig, men den er kommet lidt sent. Jeg sidder hjemme arbejdsløs for 1,8 år.

27 sierpnia 2025

Hej Zainab,

Tak for din feedback.

Det er godt at høre, at samtalen var behagelig.

Vi bestræber os altid på at yde den bedst mulige service til vores medlemmer.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Oceniono na 5 z 5

Jeg følte mig hørt og fik den hjælp

Jeg følte mig hørt og fik den hjælp, jeg ønskede.

26 sierpnia 2025

Hej Merete,

1000 tak for din anmeldelse!

Det er fantastisk at høre, at du følte dig hørt og fik den hjælp, du ønskede.

Vi bestræber os altid på at lytte til vores medlemmer og yde den bedst mulige hjælp.

Hvis du har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Oceniono na 3 z 5

kurset var fint nok men kan godt…

kurset var fint nok men kan godt reduceres til 1,5 - 2 timer i stedet for 3 timer.

25 sierpnia 2025

Hej Esme

Tak for din feedback.
Vi bestræber os altid på at have møder hvor tid og indhold er tilpasset så vi når igennem jobsøgningsstrategi.
Det er vigtigt for os at hjælpe så meget som muligt og give tid til alle.

Vi sætter pris på dine inputs, da de hjælper os med at forbedre vores service.

Oceniono na 5 z 5

God service og imødekommende mennesker…

God service og imødekommende mennesker at tale med

22 sierpnia 2025

Hej Mie,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og vores medarbejdere.

God og faglig sparring

God og faglig sparring

14 sierpnia 2025

Hej Helle,

Vi er glade for at høre, at du har fået god og faglig sparring hos os.

Vi sætter pris på din feedback og er altid klar til at hjælpe dig videre, hvis du har brug for det.

Mange tak for din anmeldelse.

Oceniono na 4 z 5

God strategi for fremadrettet…

God strategi for fremadrettet jobsamtale. Gav mig positiv energi til håb for nyt job og troen på at det nok skal lykkes. Imødekommende og meget forstående overfor min ledighed/jobsøgning.

31 lipca 2025

Hej Louise

Det er fantastisk at høre, at du følte dig positivt inspireret og støttet under din samtale med os. Vi er her for at hjælpe dig med at nå dine karrieremål, og det er dejligt at vide, at vores strategi og imødekommenhed har bidraget til din tro på succes.

Tak for at dele din oplevelse med os. Vi er her for at støtte dig på din rejse mod et nyt job.

Super og relevant information

Meget fin og informativt. Tillige meget brugbar og god dialog.

29 lipca 2025

Hej Hanne

Tak for din positive feedback. Det glæder mig at høre, at du fandt vores service informativ og nyttig. Vi sætter pris på din støtte og værdsætter din tilbagemelding.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Venlig hilsen.

Oceniono na 1 z 5

Christina ringede mig op og sagde jeg…

Christina ringede mig op og sagde jeg ikke havde ret til dagpenge i hele uge 25 fordi HUN MENER jeg har arbejdet! Hvilket overhovedet ikke passer, og derfor har jeg åbenbart ikke ret til dagpenge i den uge. Jeg har slet ikke arbejdet, jeg er nyuddannet og er meldt ledig. Mærkeligt de bare kan sende breve med falske oplysninger og bare tro den går! Til grin!!!

2 lipca 2025

Hej Celine,

Vi er kede af at høre, at du har haft en frustrerende oplevelse i forbindelse med din sag hos os – det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, vores medlemmer skal have.

Vi er nemlig optaget af at stille vores medlemmer bedst muligt, og vi vil gerne understrege, at vi ikke selv opfinder oplysninger, der kan belaste vores medlemmer.

I den konkrete situation har vi lagt dine egne oplysninger til grund for den vejledning og vurdering, du har modtaget, og som nu er løst.

Oceniono na 5 z 5

Søde og imødekommende konsulenter med…

Søde og imødekommende konsulenter med blik for den enkelte 😊

26 czerwca 2025

Hej Linda,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi sætter stor pris på din ros og er glade for at høre, at vores konsulenter har gjort en positiv forskel for dig.

Vi er altid her for at støtte og vejlede vores medlemmer, så det er dejligt at vide, at du har oplevet vores imødekommenhed og fokus på den enkelte.

Endnu engang tak for din feedback.

Venlige hilsen

Oceniono na 5 z 5

God service og hurtig til at svare på…

God service og hurtig til at svare på mine spørgsmål.

26 czerwca 2025

Hej Mathias,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi sætter pris på din feedback og er glade for at høre, at du har oplevet god service og hurtige svar på dine spørgsmål.
Det er vigtigt for os at være tilgængelige og imødekommende over for vores medlemmer.

Hvis du har flere spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hjælpsom og konkret

Konkret og hjælpsom

25 czerwca 2025

Hej Morten,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at vores hjælp har været konkret og nyttig for dig.

Hvis du har brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.

Oceniono na 5 z 5

Meget brugbart og interessant.

Meget brugbart og interessant.

18 czerwca 2025

Hej Susan,

Det er fantastisk at høre, at du har fundet vores service brugbar og interessant.

Vi er glade for at kunne hjælpe og støtte dig.

Har du brug for yderligere hjælp eller information, er du altid velkommen til at kontakte os.

Oceniono na 5 z 5

God sparring og støtte i beslutning om jobskifte

Det var rart at tale med en tredjeperson om ens overvejelser ved at ændre en fastansættelse til vikarjob flere steder. Godt at blive klar på hvad man skal være opmærksom på når man arbejder som vikar. Er gået fra en sygemelding til opsigelse og vikararbejde, og fik også god hjælp til hvad jeg skal passe på med med flere ansættelser.

5 czerwca 2025

Hej Jeanette,

Det lyder som en stor beslutning at gå fra fastansættelse til vikararbejde på flere steder, men det er godt at høre, at du har følt dig godt vejledt og klar på, hvad du skal være opmærksom på.

Det er vigtigt at have styr på regler og vilkår, når man arbejder som vikar, så det er godt at du har fået god hjælp til dette.

Hvis du har brug for yderligere rådgivning eller hjælp i forbindelse med dine flere ansættelser som vikar, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tak for at dele din oplevelse.

Konkret og handlingsorienteret

Karriere sparring med DSA var konkret og handlingsorienteret. Oplevede at blive hørt og mødt i de ønsker og behov jeg havde i sparringen. Da jeg bookede samtalen havde jeg brug for sparring om retning i min karriere, men til samtalen (efter jeg havde arbejdet med de forberedende øvelser) var jeg blevet mere klar, hvor jeg ville målrette min jobsøgning og havde derfor behov for mere konkret sparring om hvordan jeg mest optimalt kunne målrette jobansøgning og CV til aktuelle stillingsopslag, hvilket blev omfavnet.

29 maja 2025

Hej Sofie,

1000 tak for din positive anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at du har haft en positiv oplevelse med karrieresparring hos os.

Det er vores mål at kunne støtte vores medlemmer bedst muligt i deres karriereudvikling.

Det lyder som om, at du har fået konkret og værdifuld vejledning til at målrette din jobsøgning og CV.

Tak for at dele din oplevelse med os, og hvis du har brug for yderligere hjælp eller sparring, er du altid velkommen til at kontakte os.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig kontakt og god vejledning.

Jeg har været medlem i årevis, og jeg har været godt tilfreds siden dag 1.

3 czerwca 2025

Hej Mathias,

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med vores service gennem årene.

Vi sætter pris på din fortsatte tillid og støtte som medlem.

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig.

Mange tak for din feedback.

Alt var fint

Alt var fint

2 czerwca 2025

Hej Susan,

Tak for din feedback.

Vi er glade for at høre, at alt var fint for dig.

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hej Hanne,

Det er godt at høre, at du fik anbefalet en stresssamtale.

Det er vigtigt at tage hånd om sin mentale sundhed, og det er godt at du søger hjælp og støtte.

Hvis du har brug for yderligere rådgivning eller hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at støtte dig.

Oceniono na 5 z 5

Svar på mit spørgsmål Hurtig og god…

Svar på mit spørgsmål Hurtig og god svartid/ svar

26 maja 2025

Hej Karin,

Tak for din feedback!

Vi sætter pris på din anerkendelse af vores hurtige og effektive svartid.

Det er vores mål at sikre, at vores medlemmer får den bedst mulige service.

Hvis du har flere spørgsmål eller har brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Oceniono na 4 z 5

Kompetent medarbejder .

Kompetent medarbejder .

15 maja 2025

Hej Bente,

Det glæder os at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kompetente medarbejdere.

Vi sætter en ære i at kunne yde den bedst mulige service til vores medlemmer.

Super medlemsmøde hos DSA

Super medlemsmøde hos DSA , gode input og vejledning omkring CV mm

Helt generelt en ret super A-Kasse, kan som sygeplejerske klart bruge dem og efter en arbejdsulykke har de leveret nogle gode råd og en fin vejledning

20 maja 2025

Hej Randi,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores medlemsmøde og har fået nyttig vejledning omkring CV og andre emner.

Vi er her altid for at støtte vores medlemmer, og det betyder meget for os at høre, at du finder vores råd og vejledning værdifuld.

Vi sætter stor pris på din anerkendelse og er glade for at kunne hjælpe dig som sygeplejerske og i forbindelse med din arbejdsulykke.

Tak for din tillid og for at være en del af vores A-kasse.

Rikke Lee Lønberg, Salgs- og medlemschef i Din Sundhedsfaglige A-kasse

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej