Jeg har haft Sannie som karrierekonsulent og fik hendes hjælp til at skrive ansøgning og CV, dette resulterede i jeg blev kaldt til samtale. Denne hjalp hun mig også med at forberede mig på og i sids... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kære Sanne Jeg mødte Sanne til en samtale/gruppe møde på Bautavej i Aarhus og kan give hende min varmeste anbefaling. Hvorfor Sanne gør en forskel: Du vejleder på en utrolig menneskelig måde.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mit møde med Sannie var indholdsrigt og varmt. Jeg fik enorm støtte i min situation, blev mødt med forståelse og empati mens jeg virkelig fik gode redskaber, ideer og syn for nye muligheder med min ka... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
5 stjerner til Sannie (karrierekonsulent) ved første møde hos DSA. Oplevede en konsulent, der var meget faglig dygtig og super god til at vejlede ud fra det professionelle synspunkt, men også ud... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos DSA får du en faglig og specialiseret a-kasse. Alle vores karrierekonsulenter har en sundhedsprofessionel uddannelse ligesom dig. Det betyder, at du får målrettet sparring på jobsøgning og karriere, uanset om du er ledig, studerende eller i job. Som en af få a-kasser har vi også socialrådgivere ansat og kan derfor tilbyde socialfaglig vejledning, hvis du bliver syg, skal på barsel, har behov for fleksjob, førtidspension eller andet. Har du spørgsmål eller feedback, er du altid velkommen til at kontakte os tlf. 33 15 10 66.
Napisane przez firmę
Sankt Annæ Plads 30, 1013, København K, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Super rådgivning. De ved, hvad de snakker om og kan guide godt videre. Desuden mange relevante og givende webinarer. DSA er endda den billigste A-kassen, og med fantastisk service. Tak.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Super A kasse, med meget professionel hjælp og virkelig gode tilbud.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Hurtig og meget venlig og brugbar hjælp. Super service.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Altid imødekommende personale. God og grundig forklaring på stillede spørgsmål.
Jeg har altid kun haft gode oplevelser i henvendelsen til DSA.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Skønt at samtale og sparring omkring jobskifte bar “frugt”.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Alle har været venlige og kompetente i deres kontakt med mig og prøvet at hjælpe mig bedst muligt.
Karrierekonsulent Sannie, har været fantastisk at sparre med i forbindelse med jobsøgning. Hun er kommet med gode råd, forståelse, godt humør og har bidraget til at klæde mig godt på til jobsamtaler. Udover dette har hun vist stort intiativ til at hjælpe med at få lavet en god ansøgning og CV. Kæmpe ros til hende og det kan varmt anbefales at sparre med Sannie. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kære Sannie Christoffersen
Jeg vil gerne sige mange tak for din hurtige og imødekommende hjælp. Det betød rigtig meget for mig, at du akut pressede mig ind i din kalender og tog dig tid til at skabe et trygt og rart rum for samtalen.
Din energi var utrolig behagelig, og jeg oplevede virkelig kvalificeret sparring og stor tilgængelighed fra din side. Du var nærværende, lyttende og gav værdifulde input, som jeg kan tage direkte med mig videre.
Du får mine varmeste anbefalinger!

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg har haft kontakt til Sannie Christoffersen som er en super kompetent konsulent, der møder en i øjenhøjde og er meget nærværende og følger op på ens process og meget gerne vil hjælpe en godt på vej.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Kort ventetid på telefonen.
Kompetent og venlig medarbejder, der gav mig svar på alle mine spørgsmål.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg har gennem min jobsøgningsproces fået sparring og feedback af karrierekonsulent Sannie på både jobansøgninger og jobsamtaler. Sannie har været enorm rar og imødekommende at tale med og sparringen har været brugbar og konstruktiv. Det har været let at integrere hendes råd i min jobsøgningsproces. Det vigtigste er nok, at jeg har følt mig mødt, lyttet til og støttet gennem en proces, hvor det til tider har været meget svært at opretholde motivationen. Der har Sannie formået at drysse ny motivation og gåpåmod i min retning, hvilket jeg er sikker på har været grunden til, at jeg blev meget mere proaktiv/opsøgende i min jobsøgning og dermed har landet et job i dag ☺️
Kan til enhver tid anbefale karrierekonsulent Sannie.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg har nu brugt Sannie som sparringspartner to gange.
Hun er både lyttende og konstruktiv i forhold til de områder, hun har hjulpet mig med.
Sannie er meget kompetent til at samle en samtale, komme ind til kernen og efterfølgende arbejde videre, så alle relevante aspekter bliver inddraget. Derudover oplevede jeg, at hun motiverede mig til at komme i gang med processerne.
Jeg gik i gang med overskud og glæde, hvilket gjorde det lettere at tage fat på udfordringerne.
Jeg vil til enhver tid anbefale både Sannie og DSA som sparringspartner i forhold til de områder, man kan få brug for.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
De skal holdes i ørene og holder alligevel ikke deres aftaler. Det er svært at få et møde med dem. Det har jeg oplevet flere gange. Jeg snakkede med tre forskellige konsulenter, der gav mig tre forskellige svar på samme spørgsmål. Jeg har ikke fået de 2 ud af de 3 samtaler/møder loven kræver som ledig. Efter jeg gjorde opmærksom på det, blev jeg stillet om til en konsulent, der lovede at en leder ville ringe til mig, så jeg kunne få mødet. Jeg fortalte at jeg havde nogle presserende spørgsmål, men konsulenten, ikke ville hjælpe mig med dem. Det kunne jeg spørge om til det møde. Jeg hørte ikke fra dem igen.
Det bære præ af folk der har for lidt tid til deres arbejde og manglende engagement.
Der skal findes en ny A-kasse.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Faglig og kompetent vejledning, meget venlig og hjælpsom personlig vejledning.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg har været medlem af DSA i 6 år og jeg får en virkelig god behandling hver eneste gang behovet er opstået. Jeg har lige stået i et stress relaterede sygdomsforløb hvor jeg mærkede fuld støtte og tillid fra min a-kasse, uden at de pressede mig ud i situationer jeg på givet tidspunkt ikke kunne overskue. SÅ fuldt tilfredshed herfra!!

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Virkelig kompetent og nærværende sparring med karrierekonsulent Sannie Christoffersen. Jeg følte mig hørt fra start til slut, og gik derfra med konkrete værktøjer, som jeg kan bruge i min videre søgen efter job. Kan varmt anbefale en samtale hos Sannie, hvis man har brug for inspiration og ikke mindst ro og tro på sin jobsøgning.

Kære Sannie Christoffersen.
Jeg havde en meget positiv oplevelse under 1 samtale på Bautavej i Aarhus i dag.
Du udstrålede stor lyst og interesse i os, som var tilstede, og du fik informeret og vejledt på en individuel og menneskelig måde.
Stor viden om DSA har du tydeligvis, og du var lydhør og hjælpsom overfor alle.
Jeg selv følte mig SET. Som om du vidste, hvad jeg leder efter. Du så mine behov og gav inspiration til at komme videre. Tak for al dit nærvær, information og inspiration.
Susanne Holm Andersen

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.