Jeg har haft Sannie som karrierekonsulent og fik hendes hjælp til at skrive ansøgning og CV, dette resulterede i jeg blev kaldt til samtale. Denne hjalp hun mig også med at forberede mig på og i sids... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kære Sanne Jeg mødte Sanne til en samtale/gruppe møde på Bautavej i Aarhus og kan give hende min varmeste anbefaling. Hvorfor Sanne gør en forskel: Du vejleder på en utrolig menneskelig måde.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mit møde med Sannie var indholdsrigt og varmt. Jeg fik enorm støtte i min situation, blev mødt med forståelse og empati mens jeg virkelig fik gode redskaber, ideer og syn for nye muligheder med min ka... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
5 stjerner til Sannie (karrierekonsulent) ved første møde hos DSA. Oplevede en konsulent, der var meget faglig dygtig og super god til at vejlede ud fra det professionelle synspunkt, men også ud... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos DSA får du en faglig og specialiseret a-kasse. Alle vores karrierekonsulenter har en sundhedsprofessionel uddannelse ligesom dig. Det betyder, at du får målrettet sparring på jobsøgning og karriere, uanset om du er ledig, studerende eller i job. Som en af få a-kasser har vi også socialrådgivere ansat og kan derfor tilbyde socialfaglig vejledning, hvis du bliver syg, skal på barsel, har behov for fleksjob, førtidspension eller andet. Har du spørgsmål eller feedback, er du altid velkommen til at kontakte os tlf. 33 15 10 66.
Napisane przez firmę
Sankt Annæ Plads 30, 1013, København K, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
God oplevelse og en god snak omkring evt. karriereskifte. Der blev givet bud på flere forskellige veje at gå ift. ens karriere.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Talte i telefon med en medarbejder der var rar og meget venlig, var inde i stoffet og kunne svare på alle spørgsmål, dejlig oplevelse.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg har slet ikke modtaget påmindelse om mødet!!!!

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
I kontakt med DSA i forhold til efterløn. Fik den absolut bedste, mest relevante hjælp og super service jeg kunne få. Tusind tak C.....

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Vel planlagt i forhold til teori og praksis og tiden.
Behagelig underviser
Vigtigt webinar

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg oplever altid god service og venlige medarbejdere! Et ekstra stort TAK til Lotte! :)

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Hurtig og effektiv til at svare på spørgsmål!

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
I en alder af 64 år har jeg nu i en forbindelse med en arbejdssituation og længer varende sygemelding kontaktet min A-KASSE. DSA., for at søge hjælp ift kommunens tiltag..
Da jeg skriver til DSA, bliver jeg allerede kontaktet næste formiddag.
Jeg får kontakt med Vathsala Umanath, som aktivt går ind og spørger konstruktivt til min situation.
Der bliver positivt spurgt ind til hvad jeg indtil nu har gjort og oplevet, samt ligeledes og ikke mindst lige så vigtigt, hvad jeg fremadrettet kan gøre.
Min sag er stadig aktiv, men indtil nu er jeg utrolig taknemmelig og hvordan min sag end ender, så ved jeg nu, at der bliver set på den med alle de muligheder, som kan findes frem, og Vathsala har allerede iværksat en del tiltag, og kontakter mig jævnligt, når der nyt. TAK

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Fik meget fint start inspiration til at lave ansøgninger - så tak for det👍

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg fik brugbare råd og vejledning i hvordan jeg kunne forberede mig til min jobsamtale, både med henblik på formuleringer og hvordan jeg kunne stille spørgsmål til arbejdspladsen. Medarbejderen var entusiatisk og opsøgende.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Fannie var super sød, lyttende og forstående samt god til at motivere og styrke min tro på at jeg nok skal komme videre og hvordan jeg allerede nu kan åbne op for en bred vifte af jobmuligheder

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.