Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA) Recenzje 1083

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft Sannie som karrierekonsulent og fik hendes hjælp til at skrive ansøgning og CV, dette resulterede i jeg blev kaldt til samtale. Denne hjalp hun mig også med at forberede mig på og i sids... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kære Sanne Jeg mødte Sanne til en samtale/gruppe møde på Bautavej i Aarhus og kan give hende min varmeste anbefaling. Hvorfor Sanne gør en forskel: Du vejleder på en utrolig menneskelig måde.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mit møde med Sannie var indholdsrigt og varmt. Jeg fik enorm støtte i min situation, blev mødt med forståelse og empati mens jeg virkelig fik gode redskaber, ideer og syn for nye muligheder med min ka... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

5 stjerner til Sannie (karrierekonsulent) ved første møde hos DSA. Oplevede en konsulent, der var meget faglig dygtig og super god til at vejlede ud fra det professionelle synspunkt, men også ud... Zobacz więcej

1. Ubezpieczenie od utraty dochodu

Napisane przez firmę

Hos DSA får du en faglig og specialiseret a-kasse. Alle vores karrierekonsulenter har en sundhedsprofessionel uddannelse ligesom dig. Det betyder, at du får målrettet sparring på jobsøgning og karriere, uanset om du er ledig, studerende eller i job. Som en af få a-kasser har vi også socialrådgivere ansat og kan derfor tilbyde socialfaglig vejledning, hvis du bliver syg, skal på barsel, har behov for fleksjob, førtidspension eller andet. Har du spørgsmål eller feedback, er du altid velkommen til at kontakte os tlf. 33 15 10 66.

Din Sundhedsfaglige A-kasse

Napisane przez firmę

Danmarks billigste a-kasse
Vi er den eneste a-kasse, der er specialiseret i at servicere netop dig, der har en sundhedsfaglig uddannelse.

4,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

God saglig samtale

Hurtig svartid og saglig og venlig samtale

24 kwietnia 2025

Hej Marianne,

Tak for din feedback!

Vi sætter pris på dine rosende ord om vores hurtige svartid og vores venlige samtale.

Vi bestræber os altid på at yde en god og professionel service til vores medlemmer.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Super prof

Super prof. Og varm samtale

22 kwietnia 2025

Hej Lars,

Det er fantastisk at høre, at du har haft en rigtig god samtale med os.

Vi sætter pris på din feedback og er her altid for at hjælpe dig.

Tak for at dele din oplevelse.

God feedback

Gode spørsmål og feedback

15 kwietnia 2025

Hej Helle,

Mange tak for din positive feedback!

Vi sætter stor pris på, at du synes om vores spørgsmål og feedback.

Hvis du har flere spørgsmål eller har brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen,

God telefon dialog

God telefon dialog, sød og hjælpsom medarbejder 👍👍

15 kwietnia 2025

Hej Mickey,

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med vores telefoniske support.

Vi sætter en ære i at have søde og hjælpsomme medarbejdere, der er klar til at assistere dig bedst muligt.

Har du yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Oceniono na 5 z 5

Genial sparring på samtale.

Har d.d. fået sparring af Jette fra DSA. Det var en super samtale med rigtig god rådgivning og jeg føler mig klart bedre på klædt på end før samtalen. Kan klart anbefales.

11 kwietnia 2025

Hej Christoffer,

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at du havde en god samtale med Jette fra vores team og fik værdifuld rådgivning.

Vi sætter pris på din anbefaling.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kompetent og imødekommende…

Kompetent og imødekommende medarbejder,der gav mig svar på mine spørgsmål og guidede mig videre. Hjalp med videre planlægning. Jeg er meget tilfreds.

10 kwietnia 2025

Hej Annemieke,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at vores medarbejdere kunne hjælpe dig med dine spørgsmål og guide dig videre med din planlægning.

Vi sætter pris på din tilfredshed og er glade for at have kunnet bistå dig.

Har du flere spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, så tøv ikke med at kontakte os.

Mange tak for din feedback.

Venlige hilsen

Oceniono na 2 z 5

42 min ventetid i tlf.

Jeg står i dag og skal svare på om jeg vil have job på deltid, men har aktuelt ventet i 30 minutter som nummer "2". 42 minutter I alt, på at få vejledning i supplerende dagpenge.
Jeg kan ikke sige ja til jobbet før jeg ved om jeg kan betale mine regninger til den første.
Træls med absurd lang ventetid til vejledning

8 kwietnia 2025

Hej Kunde,

Tak for din feed-back.

Det er forståeligt, at du synes det er lang tid at vente, når du har et spørgsmål, der vedrører din fremtidige økonomiske situation.

Vi vil gerne være tilgængelige for vores medlemmer, og vil kigge ind i hvordan vi kan nedbringe ventetiden - også hvor der er spidsbelastning på telefonerne.

Tålmodighed fra medarbejderen

7 kwietnia 2025

Hej Margit,

Det er fantastisk at høre, at vores medarbejdere har udvist tålmodighed under din henvendelse.

Vi sætter en ære i at yde en god service og støtte vores medlemmer bedst muligt.

Tak for din tilbagemelding, og hvis du har brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Oceniono na 3 z 5

Super søde medarbejdere som møder en…

Super søde medarbejdere som møder en men ventetiden i telefonen er absurd ofte. Jeg møder tit 20 min ventetid som nr. 1 i køen og bliver ikke ringet tilbage til når jeg bruger den funktion.

7 kwietnia 2025

Kære Peter

Tak for din henvendelse.

Vi er kede af at høre, at du har oplevet ventetid, og at du ikke er blevet ringet op, når du har bedt om det.

Vi arbejder på at være tilgængelige, og det er bestemt ikke optimalt, at du har bedt om at blive ringet op, og ikke er blevet det. Det vil vi kigger nærmere ind i.

Super god service

25 marca 2025

Hej Maibritt,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi sætter pris på din feedback.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Positiv oplevelse

Jeg blev lyttet til, og samtalen tog udgangspunkt i mine behov. Der var en god og respektfuld dialog hele vejen i gennem, og jeg fik nogle gode, konkrete redskaber at arbejde videre med.

25 marca 2025

Hej Amanda,

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at du følte dig hørt og forstået under samtalen, og at du fik konkrete redskaber med dig.

Vi sætter en ære i at have en respektfuld dialog og skræddersy vores rådgivning til dine behov.

Skulle du få brug for yderligere hjælp eller rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen,
Rikke Lee Lønberg, Salgs- og medlemschef i Din Sundhedsfaglige A-kasse.

God sparring og coaching

God sparring og coaching. Fik konstruktiv feedback på ansøgning, CV og videre plan for jobsøgning samt nye input til uopfordrede ansøgninger mht. brancher/virksomheder

1 kwietnia 2025

Hej Jan,

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft gavn af vores sparring og coaching. Vi er altid klar til at støtte dig i din jobsøgningsproces og hjælpe dig med at optimere dine ansøgninger og CV.

Hvis du har brug for yderligere assistance eller rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi er her for at hjælpe dig med at nå dine karrieremål.

Mange tak for din feedback.

En rigtig god a-kasse

En rigtig god a-kasse, har altid fået hjælp når jeg har haft brug for det. De har en masse tilbud som kan hjælpe en videre.

31 marca 2025

Hej Henriette,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores a-kasse og har fået den hjælp, du havde brug for.

Vi bestræber os altid på at støtte vores medlemmer bedst muligt og tilbyde relevante tilbud til gavn for dem.

Vi sætter pris på din anerkendelse og er glade for at have dig som medlem.

Oceniono na 5 z 5

God respons på spørgsmål og tilbage…

God respons på spørgsmål og tilbage opkald, i stedet for at vente 🤗

28 marca 2025

Hej Birgitte,

Tusind tak for din positive tilbagemelding!

Vi bestræber os altid på at være hurtige og effektive i vores kommunikation med vores medlemmer, og det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores respons og opkald.

Vi sætter pris på din feedback og er altid her for at hjælpe.

Skulle du få brug for yderligere assistance, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Oceniono na 5 z 5

Mine bedste anbefalinger til DSA og…

Mine bedste anbefalinger til DSA og Iben Rasmussen for en meget konstruktiv samtale. Jeg sidder tilbage med 3 ord der kort præciserer min oplevelse af en meget imødekommende og professionel samtale:
resonans, omsorgstræthed, håb. En oplevelse af at blive hørt, forstået og accepteret (resonans), italesættelse af begreb (omsorgstræthed) og en følelse (håb) - det er ok alt sammen og jeg vil komme videre selvom jeg ikke helt ved hvordan, hvornår og med hvad - det finder jeg ud af med DSA´s hjælp.

18 marca 2025

Hej Anne,

Tusind tak for din positive anmeldelse og de fine ord om din samtale med Iben.

Vi er glade for at høre, at du oplevede samtalen som konstruktiv og professionel, og at du følte dig hørt, forstået og accepteret.

Det er vores fornemmeste opgave at støtte og vejlede vores medlemmer, så de kan komme videre på bedst mulig vis.

Vi er her altid for at hjælpe dig på din vej, og vi ser frem til at følge dig og støtte dig i din udvikling.

Tak for din tillid og anbefaling.

Oceniono na 5 z 5

Virkelig spændende og brugbar…

Virkelig spændende og brugbar undervisning! Hun var super god til at forklare, svare på spørgsmål og inddrage os, selvom det var online. Nyttigt, når man vil lære sig selv lidt bedre at kende ift. at finde det helt job til ens præferencer og kvalifikationer.

26 marca 2025

Hej Heidi,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Det er fantastisk at høre, at du fandt undervisningen spændende og brugbar, selvom den foregik online.

Det lyder som om, at underviseren gjorde et fremragende stykke arbejde med at engagere og hjælpe jer.

Det er netop vores mål at støtte vores medlemmer i at lære sig selv bedre at kende og finde det rette job, der matcher ens præferencer og kvalifikationer.

Mange tak for din tillid og din feedback. Vi er her altid for at hjælpe og støtte dig i din karriereudvikling.

Oceniono na 4 z 5

Imødekommende underviser

Imødekommende underviser

14 marca 2025

Hej Helen,

Tak for din positive feedback!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores undervisere.

Vi sætter en ære i at være imødekommende og støttende over for vores medlemmer.

Hej Casper,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft gavn af vores sparring og karriererådgivning.

Vi arbejder hårdt på at støtte vores medlemmer bedst muligt i deres karriereudvikling.

Har du brug for yderligere hjælp eller rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Oceniono na 5 z 5

God sparring og hjælp og meget venligt personale

Jeg havde en rigtig god sparring på en kommende jobsamtale og fik mange gode råd og vejledning i hvad ville være godt at fremhæve og hvor jeg stod stærkt. Og meget sød og imødekommende konsulent som jeg desværre ikke kan huske hvad hed.

20 marca 2025

Hej Maria,

Det glæder mig at høre, at du havde en god oplevelse med vores sparring til jobsamtalen.

Det er altid vigtigt at være godt forberedt, og det lyder som om, at du fik nogle nyttige råd og vejledning.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at støtte dig i din karriere.

Tak for din feedback, og vi sætter pris på din støtte.

Sparing og råd,vejledning

Jeg har fået godt hjælp og sparring mht ressource forløb. Og hjælp til at der blev presset på i forhold til klinisk undersøgelse . Det har været uvurderligt at have en i ryggen som ønsker der sker det rette ting i forhold til ens fremtid
Det er værst over et forløb på 3 mdr

20 marca 2025

Hej Marie,

Det er fantastisk at høre, at du har fået god hjælp og sparring i forbindelse med dit ressourceforløb.

Det er vigtigt at føle sig støttet og vejledt i sådanne situationer, og det lyder til, at du har haft en god oplevelse med at få den rette assistance til din kliniske undersøgelse.

Det er vores mål at støtte vores medlemmer bedst muligt, så det er dejligt at høre, at du har følt dig godt hjulpet og støttet i din fremtidssikring.

Tak for din tilbagemelding, og hvis du har brug for yderligere hjælp eller rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Rikke Lee Lønberg, Salgs- og medlemschef i Din Sundhedsfaglige A-kasse

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej