Volgende dag bestelling in huis. Alles in 1 bestelling geen gedoe met verschillende pakketjes, gewoon alles wat je besteld snel in huis. Als je vragen hebt snel reactie van hun klantenservice met hulp... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super winkel,goed advies en alles super snel verzonden en keurig verpakt.Kan het niet beter wensen. Echt heel tevreden,waren alle web-winkels maar zoals deze...vandaag een heel mooie hamstermolen bin... Zobacz więcej
Beste knaagdierenshop in Nederland. Alles het beste voir je knaagdier. In mijn geval ben ik al jaren klant voor mijn hamsters. Goede bedding , gezonde voeding wat wil je nog meer. Snelke levering , k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
DRD Knaagdierwinkel® is sinds 2011 specialist voor knaagdieren en konijnen. We bieden een zorgvuldig samengesteld assortiment met voeding, hooi, bodembedekking, huisjes, speelgoed en meer voor onder andere hamsters, gerbils, ratten, cavia’s, konijnen en chinchilla’s. Met eigen voorraad, productkennis en aandacht voor kwaliteit helpen we baasjes bij het kiezen van passende producten.
De Lavalstraat 5, 7903BC, Hoogeveen, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Altijd prima zaken doen met DRD Knaagdierwinkel. Met regelmaat bestel ik kruiden, zaagsel en de Joris bodembedekker van katoen. Vandaag ging er iets mis: 140 liter katoen besteld en een zak van 40 liter ontvangen. Kan gebeuren. Klantenservice heeft dit snel opgelost door kosteloos 120 liter na te zenden! Heel goed en naar tevredenheid opgelost dus 👍🏻.
Ik contact opgenomen met de klantenservice omdat ik een beschadigd radje had ontvangen voor mijn dwerghamster. Er zaten allemaal krassen op. De reactie op mijn mail was dat het inderdaad kan voorkomen dat producten onder de krassen zitten.
Ik heb geen oplossing aangeboden gekregen. Geen retour of geld terug. Helemaal niks.
Blijkbaar vinden ze het dus een normale gang van zaken om beschadigde spullen op te sturen.
Slechste klantenservice ooit meegemaakt.

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding.
En het gaat lekker snel met bestellen en leveren.
Mijn hamster is helemaal gek van de banaan snacks
Super winkel! Super snelle verzending alles tip top in orde , overzichtelijke website en nog een leuk kaartje bij de bestelling verstopt!
Ik had een loopschijf besteld voor mijn goudhamster met een omtrek van 30 cm echter is de loopschijf alleen voor een chinchilla, maar zeker niet voor een goudhamster (dit word bij de petsplace wel aangegeven!). Mijn goudhamster kreeg er echt totaal geen beweging in, zelfs niet na een beetje olijfolie te gebruiken, zodat het soepeler zou lopen. Valse informatie op de website en wanneer je een klacht in dient krijgt je 10% korting en zit je met een radje waar je niks mee kan (mag hem niet retourneren door de olijfolie) en kan je voor 18 euro + verzendkosten alsnog een nieuw radje bestellen. Zeker niet te spreken over de informatie op de site en de klantenservice.
Leuke winkel met producten die niet iedereen in huis heeft. Het enige minpuntje vind ik de BTW. Bij veel winkels betaal je gewoon een bepaald bedrag + verzendkosten (BTW zit er dan al in), maar bij deze winkel betaal je meer BTW bij een hoger bedrag.
Als klant zie ik liever meteen hoeveel ik in totaal kwijt ben, in plaats van als ik op het punt sta af te rekenen.
Daarnaast zijn de verzendkosten ook pas duidelijk aan het einde. Je komt dus voor een akelige verassing te staan als je 60 euro betalen wilt, want er komt nog meer dan tien euro bovenop!
Ik denk dat ik snap waarom ze het zo hebben gedaan: Bij het vergelijken van de prijs met andere winkels, lijkt DRD goedkoper, dus dat trekt klanten. Wanneer de klant doorheeft dat het veel meer kost dan het lijkt, is de klant misschien geïrriteerd, maar heeft hij/zij ook geen zin meer om helemaal opnieuw bij een andere winkel een mandje samen te stellen, dus dan betaalt die klant een beetje extra bij ons.
Het kan natuurlijk ook dat ik het helemaal fout heb, ik ben geen marketingprofessional, maar het komt wel degelijk zo op mij over. Daarom neig ik eerder iets te halen bij andere winkels, tenzij DRD de enige is die het op voorraad heeft.
Ik geef vier sterren want de enige keer dat ik iets gekocht heb, ging helemaal prima.
Zag een mooi huisje voor chinchillas, onder kopje Chinchilla huisjes.. en ik vind een ophangbaar huisje.. op de site: "Het Elmato Houten Hanghuis Boomer is een ruim houten huis voor Chinchilla's, Degoes en Ratten" en daarbij "Gemaakt van onbehandeld blank hout".. niet verder gelezen en besteld. Pakketje thuis, blijkt multiplex.. en ja hoor op de site, even verder scrollen, onder specificaties staat hetzelfde. Hardstikke behandeld, gelijmd.. en GIFTIG. Maar dat ter zijde.. het mooiste komt nog. Ik stuur een email, waarin ik de situatie uit leg en vraag waarom dit wordt verkocht voor chinchilla's. Antwoord:
"Het product is geschikt voor chinchilla’s voor het doel waar het voor gemaakt is. Het is dus een geschikt slaaphuisje voor chinchilla’s. De geschiktheid die wij aangeven op de website gaat alleen over het doel waar het product voor gemaakt is. Dus bijvoorbeeld of het huisje groot genoeg is voor een chinchilla. Uiteraard is het huisje niet bedoeld om aan te knagen. Om te knagen zijn er weer andere producten die voor chinchilla’s geschikt zijn. Het is de taak van de eigenaar zelf om in de gaten te houden of de dieren de producten ook gebruiken op de manier waarvoor deze bedoeld zijn."
.......HÈ??? Met stomheid geslagen... vandaag het hokje retourgestuurd, zelf opletten dus. Neem geen advies aan van deze beunhaas.
UPDATE: retour is verder correct afgehandeld, ster erbij daarvoor
Zeer tevreden!! Alles was netjes, heel en optijd geleverd. Ook zeer tevreden over de klantenservice. Ik bestel hier graag nog een keer!!
Wauw wat een geweldige service en levering! Veel andere bedrijven kunnen hier nog wat van leren! Gisteren paar minuten voor 17:00u nog een bestelling geplaatst, (echt rond 16:58) en kreeg gelijk die avond nog een bericht dat mijn bestelling vandaag zou komen. Echt super! Jullie houden je aan je belofte en vind het super dat zelfs zulke kleine bestellingen, had een houten ren rad en een metalen drinkfles houder besteld, zelfs ook naar worden gekeken. Had het niet erg gevonden als het zaterdag pas geleverd zou worden, want ik was echt net voor 17:00u, maar complimenten! Bedankt Esther voor het inpakken van mijn bestelling ;) je hebt mijn dag top gemaakt!
Inmiddels een vaste klant. Ik woon in Hoogeveen en haal het altijd Daar op.. Super vriendelijk groot assortiment. Konijn in buiten ren vandaag Even houten speeltjes gekocht. Vorig jaar ook gekocht en ze wist nog precies welke ik eerder had gekocht. Dan ben je wel betrokken bij je klanten. Erg plezierig 👌
Nu 2x wat besteld voor onze Russische dwerghamsters, buizen en dergelijk in verschillende kleuren. Fenomenaal snelle levering site geeft keurig de voorraad aan, en alles wordt op de pakbon keurig nagelopen en afgestreept, 2 maal een grote bestelling.
Ontbrak niks, goed verpakt en niks beschadigd!
Top!
Goede producten snelle levering, klantenservice mag wat beter. (veel moeten mailen voor er uiteindelijk een antwoord kwam op mijn vraag)
Wij waren op zoek naar een groot hamsterwiel voor onze syrische hamster. Op dinsdagochtend bij deze shop een exemplaar besteld met doorsnede 29cm. Woensdagnamiddag werd het al geleverd via postnl. Hamsterwiel ziet er prima uit en is muisstil. Onze hamster is er zeer tevreden mee. Aanrader deze winkel!
Ben hier pas net klant maar weet nu al dat ik vaste klant ga worden. Heb 2 keer wat besteld. De levering is super snel en de produkten worden netjes verzonden. Ben zeer tevreden.
Het aanbod en de prijzen zijn zeer goed. Over het algemeen zijn ze het best geprijsd/de goedkoopste.
Producten worden snel en correct geleverd. Indien er onverhoopt toch iets mis gaat neemt de klantenservice de klacht serieus en lost het zeer correct op.
Drdknaagdierwinkel.nl is zeker een betrouwbare aanrader!
Na mijn bestelling te hebben ontvangen bleek dat een product fout geleverd was. Nadat ik dit had doorgegeven kreeg ik direct het juiste product opnieuw toegezonden met een uitleg over het retourneren van de foute producten. Klantenservice neemt klachten heel serieus en de mails waren heel vriendelijk. Voor mij een reden om hier zeker vaker te bestellen!
Deze site bezorging snel , is een vertrouwbare site, goedkoopste artikelen met een groot assortiment, de best online Dierenspeciaalzaak. Ik ben heel veel tevreden! Ik vind dit de beste online dierenwinkel!!!!
Ik had wat hamsterbenodigdheden besteld hier.
Toch even spannend omdat er nergens beoordelingen staan.
Alles is perfect verlopen,je wordt goed op de hoogte gehouden.
Snelle verzending naar België.
Net een tweede bestelling gedaan,dus dat zegt wel wat :)
Hier bestel ik zeker terug!