Volgende dag bestelling in huis. Alles in 1 bestelling geen gedoe met verschillende pakketjes, gewoon alles wat je besteld snel in huis. Als je vragen hebt snel reactie van hun klantenservice met hulp... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super winkel,goed advies en alles super snel verzonden en keurig verpakt.Kan het niet beter wensen. Echt heel tevreden,waren alle web-winkels maar zoals deze...vandaag een heel mooie hamstermolen bin... Zobacz więcej
Beste knaagdierenshop in Nederland. Alles het beste voir je knaagdier. In mijn geval ben ik al jaren klant voor mijn hamsters. Goede bedding , gezonde voeding wat wil je nog meer. Snelke levering , k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Altijd prima zaken doen met DRD Knaagdierwinkel. Met regelmaat bestel ik kruiden, zaagsel en de Joris bodembedekker van katoen. Vandaag ging er iets mis: 140 liter katoen besteld en een zak van 40 li... Zobacz więcej
DRD Knaagdierwinkel® is sinds 2011 specialist voor knaagdieren en konijnen. We bieden een zorgvuldig samengesteld assortiment met voeding, hooi, bodembedekking, huisjes, speelgoed en meer voor onder andere hamsters, gerbils, ratten, cavia’s, konijnen en chinchilla’s. Met eigen voorraad, productkennis en aandacht voor kwaliteit helpen we baasjes bij het kiezen van passende producten.
De Lavalstraat 5, 7903BC, Hoogeveen, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
Bestelling kwam snel binnen en zag er netjes uit. De cavia's zijn dol op de speelballetjes en het gras.
Snelle levering. Variatie aan items voor zowel derghamsters als goudhamsters (vaak is het moeilijk om op andere sites geschikte items te vinden voor goudhamsters). Geen ontbrekende of beachadigde voorwerpen. Algemeen geen negatieve commentaar.
Fijne winkel, snelle verzending, goede klantenservice en super veel keus! Mijn ratjes zijn zeer gelukkig :))
Zoals altijd een erg goede service en een goed advies van de enthousiaste medewerker op de locatie in Hoogeveen. De online bestellingen liggen binnen enkele minuten al klaar op afgehaald te worden.
Altijd tevreden, maar deze keer in het bijzonder. Om 9:30 (op zaterdag) een bestelling geplaatst en kreeg om 10:00 al een mail dat hij verzonden zou worden.
Om 12:00 kwam ik erachter dat ik nog voer nodig had en toch nog een mail gestuurd of het voer eraan kon worden toegevoegd. Nog geen tien minuten later kreeg ik een bevestiging dat het voer eraan was toegevoegd en bericht dat het al mee is gegaan met de chauffeur.
Zo fijn dat dat nog kon en supersnel geregeld, en dat op zaterdag! Dank!
Voor de zoveelste keer een geweldige service en razendsnelle levering. Zaterdagmiddag besteld en maandagochtend geleverd, super!
Alles verliep perfect. Geen minpunten voorgekomen
Altijd snel geleverd, goed verpakt, leuk kaartje in de doos, nog nooit problemen gehad dus ik kom altijd terug :-)
Ik bestel hier regelmatig en elke keer is het super snel binnen! En wanneer ik ze een mail stuur krijg ik dezelfde dag nog antwoord. Kortom fantastische klantenservice!
Hoi,ik had een dierendag pakketje besteld voor mijn hamster van 15€.
Maar ik was zo teleurgesteld over de waarde van de inhoud van het pakketje,het was nogeeneens 10€ waard,en dan ook nog eens 5€ verzendkosten,ik vind dit gewoon een beetje oplichting,heel jammer dit.

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
Wij bestellen hier al jaren alle benodigdheden voor onze ratten. Eén keer was het bodemmateriaal beschimmeld, toen bleek dat bij de hele batch vocht was gekomen. We hebben toen netjes ons geld teruggekregen. Verder nooit problemen gehad.

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
Ik heb 2 producten besteld en beide producten zijn verkeerd geleverd.
Het probleem is door drd uiteindelijk snel en netjes opgelost.

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
Geweldige webshop. Veel artikelen voor knaagdieren. Goede prijzen en supersnel met PostNL geleverd.
Klantenservice is ook top. Als je een probleem hebt dan wordt dit netjes opgelost.
Wat een verschrikkelijke klantenservice heeft dit bedrijf. Ik heb een houten looprad voor mijn goudhamster besteld. Ik heb het rad ontvangen en na vier dagen was het helemaal kapot. De kurklaag in het looprad was compleet losgetrokken door mijn kleine knager, wat in mijn ogen zelfs gevaarlijk is, want mijn hamster kan het opeten en daardoor stikken/verstopt raken.
De klantenservice gaf aan dat dit door het problematische gedrag van mijn hamster kwam en dat het rad niet 'knaagvast' is. Er staat nergens in de productomschrijving dat het rad niet knaagvast, maar dit had ik blijkbaar moeten lezen in een of andere rubriek in de krochten van de website. Ik heb het betreffende looprad eerder gehad (niet van deze webshop) en daar heeft mijn hamster een jaar mee gedaan voor deze door slijtage kapot ging.
Ik heb aangegeven dat ik toch echt van mening was dat het looprad gewoon van slechte kwaliteit was, maar er was geen enkele coulance vanuit het bedrijf. Ik kreeg mijn geld niet terug en ze namen het looprad niet terug door 'de toestand'. Ik kon een kleine korting krijgen op een ander looprad van ruim vijf keer zo duur. Nou, nee.
Ik heb nog nooit zo'n slechte service gehad. Ik wilde in het begin gewoon mijn geld terug, maar uiteindelijk is het een principe kwestie geworden, waardoor ik mij genoodzaakt voel om anderen voor dit waardeloze bedrijf te behoeden.