Volgende dag bestelling in huis. Alles in 1 bestelling geen gedoe met verschillende pakketjes, gewoon alles wat je besteld snel in huis. Als je vragen hebt snel reactie van hun klantenservice met hulp... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super winkel,goed advies en alles super snel verzonden en keurig verpakt.Kan het niet beter wensen. Echt heel tevreden,waren alle web-winkels maar zoals deze...vandaag een heel mooie hamstermolen bin... Zobacz więcej
Beste knaagdierenshop in Nederland. Alles het beste voir je knaagdier. In mijn geval ben ik al jaren klant voor mijn hamsters. Goede bedding , gezonde voeding wat wil je nog meer. Snelke levering , k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Altijd prima zaken doen met DRD Knaagdierwinkel. Met regelmaat bestel ik kruiden, zaagsel en de Joris bodembedekker van katoen. Vandaag ging er iets mis: 140 liter katoen besteld en een zak van 40 li... Zobacz więcej
DRD Knaagdierwinkel® is sinds 2011 specialist voor knaagdieren en konijnen. We bieden een zorgvuldig samengesteld assortiment met voeding, hooi, bodembedekking, huisjes, speelgoed en meer voor onder andere hamsters, gerbils, ratten, cavia’s, konijnen en chinchilla’s. Met eigen voorraad, productkennis en aandacht voor kwaliteit helpen we baasjes bij het kiezen van passende producten.
De Lavalstraat 5, 7903BC, Hoogeveen, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Verschillende keren besteld en eigenlijk nooit tevreden geweest. Artikelen erg duur vergeleken met andere winkels. Dan verwacht je wel extra service of kwaliteit. Daar was nooit spraken van.

Supper service!
Ook handig dat je bij elk product deskundige uitleg krijgt of het al dan niet geschikt is voor je diertje.
Perfecte communicatie ook bij problemen .
Gewoon TOP! DOE ZO VERDER!
Ik heb een zeer slechte ervaring gehad. Ik had een terrarium besteld en daar de verzendkosten voor betaald. In hun voorwaarden staat dat je de bestelling moet controleren met de koerier. Bij bezorgen wilde de koerier dat niet. Na telefonisch contact mocht ik hem aannemen en zou de garantie voor deze ene x niet vervallen. Helaas bleek het terrarium stuk. Ik kreeg een 2e toegestuurd, wederom wilde de koerier niet wachten om te controleren. Ik heb drd 5x achter elkaar proberen te bellen om weer te overleggen, omdat de vorige x heel duidelijk gezegd werd voor deze ene keer. Ik kreeg ze niet te pakken, dus pakket niet geaccepteerd, want ik kon niet checken of hij stuk was en als ik hem zou accepteren en hij blijkt stuk, dan vervalt de garantie. Uiteindelijk geld van terrarium teruggekregen maar de 60 euro verzendkosten niet.
Ik zie dat jullie hebben gereageerd. Maar blijf zeer ontevreden. Jullie hebben deze alinea op jullie website staan:
"LET OP! Het is van groot belang om het terrarium
samen met de chauffeur bij aflevering te controleren
Bij ernstige schade waarbij het terrarium niet meer
bruikbaar is, dien je het terrarium bij aflevering te
weigeren. Als het terrarium eenmaal is aangenomen
zonder schademelding bij de chauffeur, kan er op een
later moment geen schade meer gemeld worden"
Buiten mijn schuld om kon ik het terrarium niet checken met de bezorger. Ik vind het erg vervelend dat ik daardoor nu 60 euro kwijt ben, terwijl blijkbaar de afspraken met het trasportbedrijf niet helder zijn. Als dat zo is afgesproken, houden zij zich niet aan de afspraken en verhalen jullie de 60 euro toch bij het transportbedrijf, en niet bij een klant die er alles aan gedaan heeft om contact te krijgen. Ik vind het echt schandalig!

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
Echt heel tevreden,waren alle web-winkels maar zoals deze...vandaag een heel mooie hamstermolen binnen gekregen van RODIPET HEUREKA nog nergens gezien.En daar kan mijn hamster tenminste niet in piesen,want gaat zo stinken.En keurig verpakt.Echt chapeau !!!
Altijd met veel plezier bij deze webshop besteld. Het assortiment is groot en de levering is vlot. Af en toe ontbrak er iets bij de bestelling of was er iets mis met een product en werd dat netjes en snel opgelost door de klantenservice.
Echter, bij mijn meest recente bestelling is een er een product beschadigd geleverd. Kan gebeuren natuurlijk, daarom meteen na de levering contact opgenomen via het contactformulier. Ik heb zelfs een mail ontvangen dat het bericht goed was doorgekomen. Inmiddels zijn we twee weken verder en heb ik er nooit meer van gehoord. Dit vind ik erg teleurstellend en het past niet bij de ervaringen die ik eerder heb gehad met het bedrijf.

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
Ik ben sinds 2020 klant van DRD.
* Ze hebben een grotere assortiment voor knaagdieren dan bij andere dierenwinkels.
* Prijs/kwaliteits-houding is goed.
* Mijn bestellingen zijn altijd snel gekomen, de laatste keer feb 2024.
Ik blijf klant! :)
Leuke knaagdierenspeciaalzaak die nagenoeg alles, aan scherpe prijzen, voorradig heeft.
Super snelle service! Iets besteld, niet langer dan 10 minuten later meteen al een mail dat de bestelling onderweg is. Helemaal top en de spullen zijn echt van super kwaliteit! Mijn goudhamster, Gerrit, is heel blij met zijn nieuwe radje, snacks en mos! Ook het katoen en de kokosvlokken vallen enorm in de smaak!
Besteld:
- Rodipet Kurktunnel M
- Trixie Gezandstraalde Wijnrank M
- Knaagdierwinkel® Kokos & Kokos 25 Liter (Joris23)
- Trixie Wilgenbrug 22 cm
- Trixie Houten Plateau 30 cm
- Trixie Houten Wilgenbrug 55 cm
- JR Farm Knabbel Potpourri Oogst
- Knaagdierwinkel® Katoen & Katoen
- Trixie Houten Looprad
- Knaagdierwinkel® Gedroogd Mos 400 gram
- Trixie Knaagdiergras 100 gram
- AURO® Blanke Lak 0,375 Liter (om het houten looprad mee in de smeren)
Super personeel, goed verpakt, producten voor een redelijke prijs met goede kwaliteit super winkel!
Ik bestel altijd om het op te halen. Echt ideaal! Ik vind de app overzichtelijk en kan heel makkelijk een eerdere bestelling vanuit mijn account opnieuw bestellen. Binnen 15 minuten kun je het al ophalen.
IDEAAL!
Bestel vaker wat spulletjes voor mijn dieren en kan het dan meestal al snel afhalen!
Spullen zijn altijd van goede kwaliteit en krijg goede uitleg aan de balie
Dank hiervoor
Snelle levering, de producten zijn zoals omschreven en worden altijd netjes verpakt. De beste dierenwinkel wat mij betreft, met een breed assortiment en lagere prijzen dan bij andere dierenwinkels.
ik bestel altijd mijn spullen hier voor mijn hamster. Omdat ze erg goede spullen hebben. Wordt altijd erg snel geleverd. Alleen sommige dingen zijn wel prijzig
Een hamster loopwiel van 40 euro gekocht die volgens de website ‘geluidsstil’ moest zijn. Na 2 maanden maakt het rad erg veel geluid en zit het wiel los. Inmiddels al 2 video’s opgestuurd 10 dagen geleden en geen reactie of oplossing.

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
ik vind de website erg fijn en het is mijn go-to als ik iets nodig heb voor mijn knaagdier. de verzending is snel en de layout van de site is overzichtelijk. ook zijn er diverse betaalmethodes
Niet tevreden over de klantenservice. Product kapot en volgens hun niet door normaal gebruik mogelijk terwijl het huisje in het hok van de konijnen stond en dus niet anders gebruikt kan zijn. Erg jammer dat je weinig hulp krijgt.

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
Ik had een loopwiel besteldt die niet mooi recht draaid, daarnaast had ik een dari besteld waarvan de helft leeg is

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
Super ervaring met dit bedrijf. Je merkt dat ze de producten met zorg inpakken. Bij het openen van de doos was ik erg verbaasd over de presentatie, netjes verpakt, goed stevig met genoeg bescherming en zelfs een extraatje erbij gekregen! Helaas ontbrak er 1 product bij mijn bestelling, dit kan gebeuren, het is en blijft mensen werk. Na een berichtje te hebben gestuurd aan de klanten service werd dit direct opgepakt. Nog geen 2 dagen later had ik het ontbrekende product voor mijn konijntje netjes in de bus. Klasse! Zou hier zeker nogmaals bestellen.
Super leuke webshop ! Met veel leuke spulletjes . Ik bestel hier vaak voor mijn hamster. Sommige dingen zijn wel echt heel duur maar er zitten ook goedkope dingen bij ( van goede kwaliteit) ! Alleen zijn er vaak veel producten niet op voorraad. En dan duurt het ook even als ze weer op voorraad zijn , vooral het sprookjes boomstam huisje was lang niet op voorraad . Maar het pakketje kwam al heel snel aan ! De volgende dag .