Per april 2026 is onze CV onderhoud overgenomen door Comfort Partners. Heden mededeling dat een nieuw abonnement alleen mogelijk is als de CV wordt vervangen omdat deze > 15 jaar oud is. Deze is ja... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Mechanische ventilatie is al 4 jaar stuk, maar ze weigeren langs te komen ook al beloven ze van wel. Toen mijn CV werd gekeurd, duurde het 4 afspraken voordat er daadwerkelijk iemand kwam. Die monteur... Zobacz więcej
De Monteurs Edwin en Vshj kwamen voor ons Ventilatie Systeem , en waren heel zeer kundig. Na jaren hebben deze twee de hele systeem open ge maakt en nieuwe filters vervangen. Dus hartelijk dank daa... Zobacz więcej
5 dagen in de kou gezeten, zeer slecht bedrijf. Geen goed communicatie, in de wacht zetten vervolgens telefoon neerleggen, verkeerde adres komen.komt monteur denk je dat het opgelost is, neen weer ge... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Klantenservice is super traag
Klantenservice is super traag. Eerst een virtuele telefoniste die duizend keer de vraag herhaald. Uiteindelijk kom je bij een callcenter waar het nog trager gaat.
Ik bel nu 9 okt en kan pas 27 okt een afspraak krijgen. Belachelijk
Slechte bedrijf er moet iets aan gedaan…
Slechte bedrijf er moet iets aan gedaan worden alliantie werkt met deze bedrijf ze moeten een andere bedrijf vinden ,de cv is kapot na 5 weken bellen er kwam tot nu toe 3 medewerkers ze konden het niet maken weer een andere afspraak gemaakt er kwam niemand opdagen weer gebeld er zou iemand trug bellen ook niks gehoort en we zitten nu in de kou met kinderen
Goede ervaring.
Een onderdeel van de verwarmingsketel moest vervangen worden: (top)monteur Nico kwam snel
en alles werkt weer helemaal goed, bedankt !
Voor particulieren volstrekt…
Voor particulieren volstrekt onbereikbaar: na bellen een autom. antwoord met keuze van doorverbinden met levend mens. Is echter een robot. na beantwoording begrijpt die niets (tig keer herhaald) en krijg dan de tip via whatsapp te gaan. Na opgeven tel.no krijg ik een sms bericht waarop ik verder kan. Blijkt weer een robot te zijn met dezelfde vragen als telef. Schaamteloos. geeft daarna advies maar te bellen of mailen...
Stop met een digitale chatbot!
Telefonisch geprobeerd contact te zoeken. Je krijgt een keuze menu. Keuze 1: via whatsapp, keuze 2 persoonlijk contact. Nou niets persoonlijk contact, je krijgt Lotte de chatbot en dat werkt niet! Uiteindelijk eerst mogelijke afspraak pas over 2-4 weken. Ik heb aangegeven dat de CV ketel het niet doet. Kan toch niet de bedoeling zijn om een paar weken zonder water te zitten?? Uiteindelijk via whatsapp wel persoonlijk geholpen en werd ik gebeld. Zelfde dag stond de monteur op de stoep. Maar 1 tip, stop met digitalisering op deze manier! De monteur was trouwens top!!
Verschrikkelijk bedrijf.
Verschrikkelijk bedrijf.
Komen afspraken niet na.
Zogenaamd medewerkers van de telefonie kunnen de monteurs niet bellen. Afspraken worden meermaals afgezegd of komen niet opdagen.
Medewerkers aan de telefoon praten langzaam en onverstaanbaar.
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf! Heb al 6 maanden een probleem met afzuiging en het wordt maar niet opgelost!!!!
Gisteren had ik eindelijk een afspraak er is niemand komen opdagsn!
Probeer te bellen voor afspraak
Probeer te bellen voor afspraak. 45 minuten in de wacht om vervolgens continu in de wacht gezet te worden omdat meneer een geschikte datum moet zoeken. Na een uur nog steeds geen afspraak kunnen maken omdat ik wederom nog steeds in de wacht sta. Na een uur het antwoord “ik word teruggebeld voor een afspraak” als ik meld dat lastig te bereiken ben overdag ivm eigen werk is dat jammer dan. Ze bellen maar 1 keer terug voor een afspraak en anders moet ik terugbellen voor afspraak ?? Hoezo?? Ik bel nu toch voor afspraak?? Wat gaat hier fout??
De medewerker op kantoor zijn vreselijk
De medewerker op kantoor zijn echt vreselijk ze hebben al 3 keer afgebeld nou oké de 4de keer komt der eindelijk iemand hele aardige jongen de medewerker die ook aan huis komen zijn aardig nog nooit problemen mee gehad alleen hadden de mensen van kantoor de verkeerde filters besteld dus hadden die jongen de verkeerde filters ben ik weer
Niet geholpen de medewerker die bij me thuis was heeft heel lief alles gestofzuigden zodat het schoonwas dat ik tot dat eindelijk de goede filters der er zijn de oude filters gebruikt konden worden . Nogmaals de mensen op de werkvloer zijn toppers alleen de mensen op kantoor zijn vreselijk . Heb ook al meerdere keren van de medewerkers zelf gehoord dat kantoor heel slordig is
Zeer slecht bedrijf met ook zeer…
Zeer slecht bedrijf met ook zeer slechte service.
Had een afspraak staan die zelfs een dag eerder via de mail en sms werd bevestigd.
Heb een vrije dag hiervoor moeten opnemen omdat er tussen 8:00 en 12:30 uur een monteur zou komen.
Helaas geen monteur gezien en ook geen afzegging.
Om 13:00 gebeld en toen werd ik 20 min in de wacht gezet waarna mij verteld werd dat er geen monteur komt.
Nu nog geen nieuwe afspraak kunnen maken, ze zouden me terugbellen hahah.
Zeer slecht service
Zeer slecht service. Drie keer afspraak gemaakt en helaas niemand gekomen. Contact opgenomen om te weten waar de monteur gebleven is!!. En ja, heel grappig hij was onderweg. Welke weg weet ik ook niet!.
Zeer slechte service en geen opvolging van klachten
Comfort Partners neemt klachten totaal niet serieus. Ik heb meerdere keren via hun website een klacht ingediend, maar daar wordt niets mee gedaan. In hun systeem wordt simpelweg genoteerd dat ze mij “niet te pakken konden krijgen”, zonder dat er daadwerkelijk contact met mij is gezocht. Vervolgens hoor ik helemaal niets meer.
Toen ik zelf belde, kreeg ik een medewerkster aan de lijn die mijn frustratie bijna grappig leek te vinden — terwijl ik inmiddels al 1,5 jaar met hetzelfde probleem met de bouwfilter zit. Er worden telkens beloftes gedaan, maar die worden niet nagekomen.
Zeer onprofessioneel en frustrerend. Je voelt je als klant compleet genegeerd. Absoluut geen aanrader
Vreselijk bedrijf!
Had morgen 24-6-2025 om 8.00-12.30 een afspraak staan voor controle van mijn cv ketel. Twee maanden geleden al gemaakt. Krijg gisteren en vandaag een sms en mail (de laatste om 12.00) dat ik de afspraak dinsdag niet vergeten mag. Dan wordt er om 12.47 een mail gestuurd en gebeld dat de afspraak morgen niet doorgaat!!
Nu pas, onder voorbehoud, weer een afspraak in augustus 2025... constant veel storingen was de reden, dan moeten ze meer personeel aannemen lijkt mij.
Comfort Partners laat je in de hitte zitten of in de kou staan.
Comfort Partners verdient geen enkele ster!!!!!!!!!! Ze zijn GEEN Partner en bieden GEEN Comfort. Het bedrijf maakt zijn naam niet waar!!!!!! Het is ongelooflijk dat Ymere dit waardeloze bedrijf nog steeds inhuurt van de door mij betaalde servicekosten.
C.P. kan geen sevice verlenen, niets plannen en bellen zelfs bij een spoedaanvraag (door mijzelf of zelfs door
Ymere) NOOIT terug. Ymere controleert kennelijk het wanbeleid en de onkunde van C.P. niet, dus kan dit
bedrijf rustig voortprutsen. Betaald worden ze toch
wel.........
Tegenwoordig kan C.P. alleen nog een monteur sturen,
wanneer meer dan drie huurders hetzelfde probleem hebben.........
Van een warmtepomp hebben hun werknemers al
helemaal geen verstand. Deze heeft in al die jaren nooit naar behoren gefunctioneerd, zoals deze aan mij is verhuurd. Met gigantisch hoge extra kosten voor mijn rekening.......
Er kwam ooit zelfs een monteur langs voor een reperatie, die aan MIJ vroeg hoe hij de installatie moest repareren!!!??? Enige kennis van techniek is voor een werknemer bij Comfort Partners kennelijk niet nodig....
Na ruim 10 jaar ellende zou Ymere zijn verantwoording
moeten nemen, door het wanbeleid van dit bedrijf te
controleren en het contract met Comfort Partners op te
zeggen!!!!!!
Slecht !
Mijn ketel is vervangen een maand geleden. Op het tapijt zitten nu echt allemaal grote vlekken en het is ook niet netjes achter gelaten. Ik de volgende dag dit gemeld. Whatsappje, telefonisch en per mail. Tot op heden nog geen reactie. Ik hang meerdere malen per week aan de telefoon maar ik moet dus wachten op een reactie. Erg slordig en ik zit met de gebakken peren . Ben hier niet 1 keer over gebeld , gemaild of wat dan ook.
Als nog de monteur gekomen top werk van…
Als nog de monteur gekomen top werk van Patrick
Eerste afspraak tot op de laatse minuut…
Eerste afspraak tot op de laatse minuut laten wachten en niet komen vervolgens bel ik voor nieuwe afspraak en weer moet ik wachten vanaf 12.30 tot 16.30? En dan weer tot de laatse minuut wachten en weer niet komen dus naar afspraak met dokter gegaan ik blijf niet de HELE DAG wachten en dan dreigen met dat de onderhoud vervalt ? Doe eens even normaal ! Jullie laten mij wachten en wachten en wachten maar.kunnen niet eens een normaal fatsoenlijke tijd aanbieden. Nu heb ik ook zo iets van naja dan vervalt het toch lekket is niet meer mijn probleem ik heb het geprobeerf maar comfort partners laat zien dat ze er weinig om malen wat andere mensen te doen hebben of aan afspraken hebben sorry maar ze mogen mij bellen of langs komen als ze een propere tijd hebben i.p.v. een heledag af te moeten wachten dus zelfs 1 ster is al te veel veels te veel een kruimeltje is al te veel voor ze jammer dit heel jammer
Voor de 2e keer kwam er niemand…
Voor de tweede keer kwam er niemand opdagen. Ik weer bellen, klantenservice en planning weten nergens van, wat interessant is aangezien ik datum, tijd en contactgegevens vd afspraak heb. Dit gaat over een melding van ANDERHALF JAAR OUD!!! Laatste keer contact was 5 weken terug, waar de klantenservice beloofde dat ik binnen een week teruggebeld zou worden. Wat een waardeloos bedrijf en afgrijselijke service.
10 uur gewacht... maar geen monteur te zien
Eén ster is nog te veel. Bij de eerste afspraak is niemand komen opdagen, de klantenservice kwam met een vaag verhaal over een niet-bestaand huisnummer en dat ik niet thuis was toen er werd aangebeld (toch knap, aanbellen bij een niet-bestaand adres). Ik heb een nieuwe afspraak ingepland met iemand van de klantenservice. Vandaag wederom 5 uur zitten wachten en geen monteur gezien. De klantenservice geeft als advies 'nog even op de monteur te wachten, misschien is hij wat uitgelopen'. Niks geen belletje of mailtje, niet eens een verontschuldiging.
Wat een topper
Wat een topper! Nico was hier en doe heeft het echte probleem gevonden en derd niet moeilijk om er speciaal een loodgieter voor te laten komem .
Super vriendelijk ook nog
Bedankt!!!!